BURNIN_AMBITION Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 η αννουλα θα μπορει να περαστει επισημα στα κινητα μας? ή θα πρεπει να φλασαρουμε με καποιο τροπο? και αν φλασαρουμε, ταπαραεισαγωγης θα εχουν θεμα? ελπιζω να γινεται αυτοματα απλα αναβαθμιση φερμγουεαρ. θυμαμαι οτι απο συμπιαν 9.2 δε μπορουσες να πας στο 9.3. γιαυτο αναρωτιεμαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 η αννουλα θα μπορει να περαστει επισημα στα κινητα μας? ή θα πρεπει να φλασαρουμε με καποιο τροπο? και αν φλασαρουμε, ταπαραεισαγωγης θα εχουν θεμα? ελπιζω να γινεται αυτοματα απλα αναβαθμιση φερμγουεαρ. θυμαμαι οτι απο συμπιαν 9.2 δε μπορουσες να πας στο 9.3. γιαυτο αναρωτιεμαι Γιατί να μην μπορεί να πάρει την αναβάθμιση? Όπως έκανες αναβαθμίσεις στο Ν82 (από την ν20.x.xxx πήγαινες στην ν30.x.xxx) έτσι και στο Ν8 από την 1.2 θα πας στην 2.0 ή αλλιώς Anna. Δεν αλλάζει έκδοση λειτουργικού, παρά μόνο αναβάθμιση. Απλά αντί πια οι αναβαθμίσεις να έχουν νούμερα όπως είχαν παλιότερες συσκευές symbian, έχουν ονόματα. Οι συσκευές οι οποίες είναι παραεισαγωγής ή θα flashαριστούν για να περάσει την νέα έκδοση ή ακόμα πιο απλά και εύκολα θα περαστεί μέσω ΟΤΑ (over the air). iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 ok δε το ηξερα φιλε οτι οι αναβαθμισεις θα εχουν ονομα. να εισαι καλα. τωρα ειναι ολα αποσαφηνισμενα. παω να γκουγκλαρω για να δω τις αλλαγες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Παιδιά, όσοι χρησιμοποιείτε Cosmote internet (What's Up), έχει τύχει να σας βγάλει μήνυμα σφάλματος το κινητό «Έλεγχος ταυτότητας απέτυχε» στην προσπάθεια να συνδεθεί; Είναι σφάλμα της Cosmote ή του Ν8; :worry: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 μολις την εκανα - 4,77 mb Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 παιδια με την αναβαθμιση(επειδη δε το θυμαμαι) θα πρεπει να ξανακανουμε χακαρισμα της συσκευης? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 παιδια ερωτηση, οσα τηλεφωνα ειναι παραεισαγωγης και εχουν περαστει τα ελληνικα σε Nokia care αν κανουν αναβαθμηση μεσω υπολογιστη χανουν τα ελληνικα? δε μιλαω για προγραμματα αλλα για την Αννουλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 παιδια εχω μια απορια. εχω ρυθμισει τις συνδεσεις στο κινητο ετσι ωστε να συνδεεται μονο σε λαν για ιντερνετ απο μονο του. ομως παρολο που εω τα γουιτζετ ολα εκτος συνδεσης, συνεχεια ανοιγει ενα προγραμμα (δε ξερω ποιο) και στο τασκ μανατζερ γραφει widgetui. και κατεβαζζει δεδομενα. ξερετε τι μπορει να ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 παιδια ερωτηση, οσα τηλεφωνα ειναι παραεισαγωγης και εχουν περαστει τα ελληνικα σε Nokia care αν κανουν αναβαθμηση μεσω υπολογιστη χανουν τα ελληνικα? δε μιλαω για προγραμματα αλλα για την Αννουλα μεσω υπολογιστη χανουν ελληνικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 και στο τασκ μανατζερ γραφει widgetui. και κατεβαζζει δεδομενα. ξερετε τι μπορει να ειναι αυτο? Μάλλον κάποιο από τα widget του homescreen ( e-mail ή κάτι άλλο). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 παιδια εχω μια απορια. εχω ρυθμισει τις συνδεσεις στο κινητο ετσι ωστε να συνδεεται μονο σε λαν για ιντερνετ απο μονο του. ομως παρολο που εω τα γουιτζετ ολα εκτος συνδεσης, συνεχεια ανοιγει ενα προγραμμα (δε ξερω ποιο) και στο τασκ μανατζερ γραφει widgetui. και κατεβαζζει δεδομενα. ξερετε τι μπορει να ειναι αυτο? τσέκαρε τις ρυθμίσεις του e-mail. παιζει να το εχεις να ανανεωνεται καθε 1 ωρα η κατι τετοιιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Να κανω 1 ερωτηση και εγω..το gps πώς απενεργοποιητε,μου βγαζει το εικονιδιο και γραφει διαθεσιμο....:confused: android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Να κανω 1 ερωτηση και εγω..το gps πώς απενεργοποιητε,μου βγαζει το εικονιδιο και γραφει διαθεσιμο....:confused: το gps ενεργοποιείται μόνο όταν έχεις κάποια εφαρμογή που το χρησιμοποιεί ανοιχτή. κοίτα μήπως έχεις ανοίξει κατα λάθος το ovi maps και τρέχει στο background. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Γεια σας παιδιά, Κλέψανε το Ν8 συγγενικού μου προσώπου :mad: Από τυχόν εμπειρία σας, υπάρχει ελπίδα να εντοπιστεί? Είτε μέσω GPS είτε μέσω IMEI? Δυστυχώς δεν είχε εγκατασταθεί κάποια εφαρμογή που να σε καλεί κατά την επανενεργοποίηση:cry: (σωτήρια τελικά τέτοιου είδους προγραμματάκια). Κρίμα! Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 το ιμειλ το εχω να μην ψαχνει ποτε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) Γεια σας παιδιά, Κλέψανε το Ν8 συγγενικού μου προσώπου :mad: Από τυχόν εμπειρία σας, υπάρχει ελπίδα να εντοπιστεί? Είτε μέσω GPS είτε μέσω IMEI? Δυστυχώς δεν είχε εγκατασταθεί κάποια εφαρμογή που να σε καλεί κατά την επανενεργοποίηση:cry: (σωτήρια τελικά τέτοιου είδους προγραμματάκια). Κρίμα! Όταν το χα αγοράσει είχα ρωτήσει σε νοκια να δω τι παίζει σε αυτή την περίπτωση. Μου είπαν οτι πας σε ένα αστυνομικό τμήμα με την απόδειξη να κανεις δήλωση κλοπής και να πιστοποιήσεις ότι η συσκευή με το συγκεκριμένο ΙΜΕΙ είναι δική σου και με ένα χαρτί που θα σου δώσουν πας σε ένα νοκια care και αν τυχόν πάει για κανα σερβις το τσιμπάνε επιτόπου. Πέρα από αυτό δεν γνωρίζω πως αλλιώς μπορείς να κινηθείς. Υπάρχει κανα προγραμματάκι που αν αλλάξει η σιμ να στελνει καποιο μύνημα σε κάποιν αριθμό ή κάτι τέλος πάντων να σου δίνει κανά στοιχείο για την συσκευή; Μία φοβερή εφαρμογή θα ήταν να σου στέλνει συντεταγμένες απο το gps το που βρίσκεται η συσκευή με το που αλλάξει σιμ Edited June 9, 2011 by Johnious13 Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyN78 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) πιθανοτατα να εχει ξανα συζητηθει...αλλα επειδη δεν εχω χρονο θα το ξανα ρωτησω...Εκανα σημερα το καλο σε ενα φιλο μου να του αναβαθμισω το Ν8 απο την 13 σε 14 version...και αφου εγινε το update ξαφνικα το κινητο δεν εχει ελληνικα!!!πηγα στα multirama και μου ειπε ο τυπος οτι δεν επρεπε να του πειραξω το λογισμικο και οτι θελει τωρα 20 ευρω για να του βαλει τα ελληνικα...φευγω απο κει,παω σε ενα Nokia club και μου λεει οτι αυτο εγινε επειδη δεν εχει ελληνικο product code,και πως τωρα ειτε θα παω στα multirama και θα τους κανω φασαρια ειτε θα του δωσω 15 ευρω να μου τα βαλει αυτος!!Δηλαδη ειναι δυνατον ο αλλος στα multirama να σου λεει οτι δεν επρεπε να το κανεις update??τι ***** smartphone πηρα???ελεος... Edited June 9, 2011 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Ψυχραιμια φιλε μου. Κοιτα εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305272 εχω φτιαξει ενα οδηγο για την περιπτωση. Μην το φοβηθεις ειναι ευκολο. Ξαναρωτα για οποιαδηποτε απορια. mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 πηγα στα multirama και μου ειπε ο τυπος οτι δεν επρεπε να του πειραξω το λογισμικο και οτι θελει τωρα 20 ευρω για να του βαλει τα ελληνικα...φευγω απο κει,παω σε ενα Nokia club και μου λεει οτι αυτο εγινε επειδη δεν εχει ελληνικο product code,και πως τωρα ειτε θα παω στα multirama και θα τους κανω φασαρια ειτε θα του δωσω 15 ευρω να μου τα βαλει αυτος!!Δηλαδη ειναι δυνατον ο αλλος στα multirama να σου λεει οτι δεν επρεπε να το κανεις update??τι ***** smartphone πηρα???ελεος... Αυτό ακριβώς είχα πάθει και με το 5800 που είχα πάρει από το Πλαίσιο πριν 2 χρόνια. Τους το πήγα πίσω και χωρίς φωνές, απαίτησα αλλαγή γιατί με κορόιδεψαν και μου έδωσαν κινητό (ιταλικό στην περίπτωσή μου) για ελληνικό. Μου είπαν ένα σωρό δικαιολογίες για να το κρατήσω αλλά τελικά μου το άλλαξαν. Αυτό βέβαια που σου είπε ο τύπος του multi δεν υπάρχει. Η απάντηση είναι πως ή ίδια η nokia δίνει εργαλεία για αναβάθμιση οπότε κάτι τέτοιο επιτρέπεται. Αν πάντως δε θέλεις να μπλέξεις σε τέτοια διαδικασία υπάρχει στο site οδηγός για φλασάρισμα και άλλη φορά αναβάθμιση μόνο με Over the Air για να μη χάνεις τα ελληνικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 εμαθα απο εναν που ειχε στειλει μυνημα στην nokia care και του ειπαν πωσ το symbian anna θα βγει την δευτερη εβδομαδα του ιουνιου!!!!!!:):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 εχω καταλαβει λαθος ή υποτιθεται οτι σημερα θα παιρναμε την αννα??? phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Παιδια ποιες συχνοτητες χρησιμοποιειτε εντος Αθηνας για το fm transmitter? ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Παιδια ποιες συχνοτητες χρησιμοποιειτε εντος Αθηνας για το fm transmitter? 107,2 ειναι η τελευταια που πιανω οποτε οποιαδηποτε απο αυτο εως το 108:) Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 ΤΕΛΕΙΟ!!!:D:D http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 προσπαθησα χθες να παιξω ετσι στην τηλεοραση fruit ninja αλλα ηταν λιγο laggy :P Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts