jog Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Πιστεύω πως το παρών θρεντ πρέπει να υπάρχει και να τονίζει τα προβλήματα στο θέμα των ποστ που είναι ένα αρκετά σοβαρό κριτήριο για το φόρουμ. Εδώ συζητάμε για τα προβλήματα των ποστ,δίνουμε συμβουλές σε φίλους που ακουλουθούν την τακτική του έυκολου και γρήγορου ποστ ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2004 Αν και τον τελευταίο καιρό δεν μπαίνω πολύ στο myphone, πιστεύω οτι το πρόβλημα που έχει τεθεί είναι υπαρκτό και δυστυχώς, ιδιαίτερα ενοχλητικό. Χαίρομαι που όλοι παίρνουν την ευθύνη πάνω τους, κάποιοι έχουν αυτογνωσία, κάποιοι άλλοι όχι. Είχε τύχει να διαβάζω ένα άρθρο περί κοινωνιών στο Internet και θυμήθηκα το εξής: Ο αρθρογράφος μιλούσε για άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, που αρέσκονται στο να γράφουν και να βομβαρδίζουν με posts και στη συνέχεια να αυτοπροβάλονται στους φίλους και στους γνωστούς τους ως ειδήμονες. Προφανώς λόγω κάποιου complex. Σίγουρα θα υπάρχουν και στο myphone τέτοιες περιπτώσεις... Γενικά, είναι πολύ εύκολο κάποιος να γράψει σε ένα forum χωρίς να είναι γνώστης. Πολλοί εδώ είναι εντελώς άσχετοι και μας το επιδεικνύουν καθημερινα. Έχω την ατυχία να συμμετέχω με κάποιους από αυτούς στα ίδια threads και αυτό αρκετές φορές με έχει εξοργίσει. Γενικότερα, αυτό που με εξοργίζει στους ανθρώπους είναι η βλακεία και όταν αυτή γίνεται μπροστά στα μάτια μου, δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος. Το chat & fun θεωρώ οτι έχει λόγω ύπαρξης, γιατί έχει τύχει πολλές φορές να συζητηθούν σοβαρά θέματα. Το πατατοthread έχει ξεφύγει τελείως και το θεωρώ την ντροπή του myphone. Δεν δέχτηκα να κάνω ούτε ένα post στο συγκεκριμένο από αξιοπρέπεια. Θα συμφωνήσω με τις απόψεις του sigmacom, οι οποίες είναι απόψεις σκεπτόμενου ανθρώπου και θα διαφωνήσω πλήρως με τις απόψεις του Videomix και συγκεκριμένα την παρακάτω: οι καθημερινές πρωινές ευχές η και η "καληνύχτα" που λέμε πρίν βγούμε απο το forum, τα θεορώ πολύ συμαντικά posts. Δεν νομίζω οτι πρέπει να πω σε κάποιον καληνύχτα. Μάλλον έχουμε μπερδέψει την ουσία του forum και κυρίως του τεχνολογικού forum. Εν πάσει περιπτώσει, δεν θέλω να ασχοληθώ με το παραπάνω γιατί έχει να κάνει με τις ανθρώπινες σχέσεις και είναι εκτός θέματος. Τελειώνοντας, θα ήθελα να τονίσω οτι όσο περνάει ο καιρός και αυξάνονται οι χρήστες, τόσο το επίπεδο πέφτει. Και το ερώτημα μετατοπίζεται στο εξής, ποσότητα εις βάρος της ποιότητας; Δεν καταλογίζω ευθύνες σε κανέναν, απλώς θέλησα να πω κάποιες σκέψεις μου που ίσως βοηθήσουν στην εξέλιξη της συζήτησης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Το chat & fun θεωρώ οτι έχει λόγω ύπαρξης, γιατί έχει τύχει πολλές φορές να συζητηθούν σοβαρά θέματα Το πατατοthread έχει ξεφύγει τελείως και το θεωρώ την ντροπή του myphone. Δεν δέχτηκα να κάνω ούτε ένα post στο συγκεκριμένο από αξιοπρέπεια. Ναι στο chat and fun υπάρχουν πολλά σοβαρά θέματα που πρέπει να συζητηθούν(κυπριακό ώρα ο,ξέρετε να δίνετε πρώτες βοήθεις)κ.α Δυστυχώς υπάρχουν και κάτι εντελώς ανούσια θρεντ (πχ βγάζετε τις κάλτσες όταν κάνετε σεξ) Το πατατοθρεντ δημιουργήθηκε για ορισμένους ώστε να ξεσπάν εκεί.Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε εμείς,και γι αυτό προτείνω το κλείσιμο του. Με λύπη μου δηλώνω πως και εγώ έκανα την μ@λ@κι@ να κάνω κάποια ποστ εκεί και για μένα αυτό ήταν ότι χειρότερο. Συμφωνώ και εγώ απόλυτα με την άποψη του sigmacon,και διαφωνώ (για πρώτη φορά)με την άποψη του videomix,(το καλημέρα,καλυνήχτα η τις ευχές μπορείς να τις δώσεις άνετα στο κανάλι του myphone στο irc) Τελειώνοντας, θα ήθελα να τονίσω οτι όσο περνάει ο καιρός και αυξάνονται οι χρήστες, τόσο το επίπεδο πέφτει και το ερώτημα μετατοπίζεται στο εξής, ποσότητα εις βάρος της ποιότητας Πες τα φίλε μου. Φανατικός οπαδός της ποιότητας. Ορισμένοι όμως μου λένε να σταματήσω την λογική του λίγοι και καλοί. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 1. όχι το τσατ'εν φαν πιστεύω ότι είναι άσχετο με το αντικείμενο του σάιτ... υπάρχουν 1002 καλύτερα gossipάδικα σάιτ... 2. μηνύματα "καλό μήνα, καλημέρα κλπ κλπ" πιστεύω ότι δεν βλάπτουν αν συμπεριλαμβάνονται στο σκελετό ενός μεγαλύτερου μηνύματος που κάτι θέλει να προσθέσει ή να αποδείξει στη συζήτηση. 3. ποιότητα και μέλη? σίγουρα δεν ταιριάζουν... αρκεί να δούμε λίγο τις διαφορές στο τσατ'εν φαν από τα 5000 μέλη μέχρι σήμερα... φιλικά Αλέξης Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sigmacom (27 Μάρ. 2004 , 15:45) Μπαίνω τακτικότατα σε 2 forum. Το παρόν κι ένα άλλο καθαρά τεχνολογικό. Πραγματικά με προβληματίζει πως είναι δυνατόν στο άλλο forum να μου λέει ότι έγιναν π.χ. 20 νέα post μετά την τελευταία μου επίσκεψη, και να ανοίγω τα 15 γιατί με ενδιαφέρουν, και στο Myphone για τον ίδιο χρόνο να μου λέει 200 νέα post (ΝΑΙ τόση είναι η αναλογία) και να ανοίγω τα 30 γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι για κλωτσιές ή εν πάσει περιπτώσει ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ MYPHONE ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΜΕΛΟΣ. Μετά το post αυτό, του sigmacom, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη ενός flash back στις συζητήσεις του Chat&Fun. Ορίστε λοιπόν μερικές: - ενδιαφερον site (Το Mylinks γι αυτό υπάρχει). - Δημοσκόπηση: Ο ερωτας περναει απο το στομαχι? Νο2 Να περιμένουμε και το Νο3 τις τριλογίας? - Δημοσκόπηση: Απο που πηρε το ονομα του ο Καλατράβας? Έλα μου ντε!!! :rolleyes: - Δημοσκόπηση: Κατά τη διάρκεια του sex ,τις κάλτσες τις βγαζετε? ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ!!! :mad: - Τί σιχαίνεστε περισσότερο; Κατσαρίδες - Ποντίκια! Θέμα για διατριβή!!! :lol: - Δημοσκόπηση: Πιστεύετε οτι έχουμε κάποιον σωσία κάπου, κάποτε; Χμμμμ!!! - Τί μπύρα πίνετε; Να γίνει επισημασμένο παρακαλωωωωώ!!! :p - Θέλετε να γίνω συμπαρουσιαστής με την γωγώ EXTRA CHANNEL Ευκαιρία για καριέρα!!! :whistle: - Mach3 vs. Wilkinson Οδηγός αγοράς κλπ κλπ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ..... - dokimasate mach3 turbo? pia ine i kaliteri xiristiki ? άλλο ένα παρόμοιο θεματάκι.... :mad: - Ποιό σαπούνι, πιστεύετε ότι είναι πιο αποτελεσματικό ? Εεεε, μετά το ξύρισμα.... χρειάζεται και ένα καλό πλύσιμο :blink: - Πειτε ολοι την καλημερα σας.... Δεν επιτρέπονται οι καλησπέρες! Θα φτιάξουμε άλλη συζήτηση για την ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :D ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ....ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Αυτή λοιπόν είναι η κατάσταση. Ότι δίνουμε........ πέρνουμε! ;) Η παράθεση των συζητήσεων που έκανα, δεν έχουν σκοπό να κριτικάρουν, τους δημιουργούς των συζητήσεων. Είναι κάτι που δεν έλαβα υπόψην. Ασχετα....... που έχουν κοινούς παρονομαστές, οι συζητήσεις αυτές. Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 4 Απρ. 2004 , 07:26) Το πατατοθρεντ δημιουργήθηκε για ορισμένους ώστε να ξεσπάν εκεί.Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε εμείς,και γι αυτό προτείνω το κλείσιμο του. H απορία μου είναι η εξής: αφού σε χαλάει το πατατοthread, γιατί το διαβάζεις; Τι εννοείς να τους ανέχεσαι; Τι σου κάνουν; Ξέρεις περί τίνος πρόκειται στο thread αυτό, άσε τους άλλους να ξεσπάσουν, μη χαλιέσαι όμως. Προσωπικά μια φορά μπήκα, είδα ότι είναι χάσιμο χρόνου και δεν ξαναμπήκα. Δεν κατάλαβα όμως ποιον ανέχεσαι και γιατί :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 4 Απρ. 2004 , 16:30) το θέμα είναι ότι χαλάει τηνόλη όψη του σάιτ... μιας και έχει περισσότερα Hits από κάθε τι άλλο... όπως είπα υπάρχουν 1002 καλύτερα gossipάδικα σάιτς... Gia pes merika! :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 4 Απρ. 2004 , 14:30) το θέμα είναι ότι χαλάει τηνόλη όψη του σάιτ... μιας και έχει περισσότερα Hits από κάθε τι άλλο... όπως είπα υπάρχουν 1002 καλύτερα gossipάδικα σάιτς... 1002 gossipadika μπορεί, καλύτερα όμως όχι. Που θα βρεις anipsios1 και τόσους άλλους μαζεμένους στο ίδιο site ε?? :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Προσωπικά νομίζω ότι το φόρουμ έχει αρχίσει να ανακάμπτει από μια περίοδο γενικής υποβάθμισης ποιότητας και τάσης πατατοποίησης του κάθε θέματος (αναφέρομαι στο τσατ εντ φαν). Το μόνο που με ενοχλεί αυτή τη στιγμή στο φόρουμ είναι το πατατοθρέντ το οποίο είναι όπως πολύ σωστά είπαν κι άλλοι η ντροπή του φόρουμ. Ο σκοπός των ποστ είναι τόσο έκδηλος - η αύξηση του αριθμού των ποστ κάτω από το νικ - που όλα μου φαίνονται υποκριτικά και φαιδρά τις λίγες φορές που θα τύχει να μπω εκεί μέσα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις που υπώθηκε ότι αναπτύσσονται εκεί (καλημέρες κτλ) είναι εντελώς ψεύτικες, κατά τη γνώμη μου, που μου θυμίζουν φιλίες παικτών που συμμετέχουν σε κάποιο ριάλιτι. Άλλωστε υπάρχει και το τσατ για μια πιο άμεση κι ανθρώπινη επικοινωνία ;) Κανείς δε πρόκειται να κατηγορηθεί εκεί, επειδή χερετά τους φίλους του ή συζητά μαζί τους τα προβλήματα του :) Επίσης παρατήρησα κάτι παράξενο. Ότι ενώ αρχικά συμμετείχαν πολλά και αξιόλογα άτομα, που γνωρίζω ότι ποτέ δε θα καναν ποστ άνευ ουσίας, εδώ και καιρό έχει ξεφύγει και καταλήξει να 'ναι ένα κλειστό φόρουμ για καμιά 10ρια (και πολλά λέω) άτομα τα οποία πραγματικά επιδίδονται σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη κενότητας κι ανουσιότητας. Μάλιστα έχει γίνει καταφύγιο για τους πολλούς δημιουργούς των τρομερών κι ...αξέχαστων thread που ανέφερε πριν ο σουπερνετ. Εν τέλει μου φαίνεται αρκετά οξύμορο να κλειδώνουμε τα ανούσια θέματα κι αυτά που υποβαθμίζουν το φόρουμ μας και να τιμωρούμε συχνά τους δημιουργούς τους, αλλά παράλληλα να επιτρέπουμε επίσημα την ύπαρξη ενός θέματος που δεν έχει την παραμικρή χρησιμότητα κι ούτε προσφέρει έστω κάποιας μορφής ψυχαγωγία σε όσους μπουν στον κόπο να το επισκεφτούν (καμία σχέση με το πατατοθρέντ του unwired όπου υπήρχε έκδηλο χιούμορ και περνούσες ευχάριστα το χρόνο σου) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 4 Απρ. 2004 , 18:56) όποιος κατάλαβε κατάλαβε... :confused: δεν θα καθίσω να απαριθμίσω και να διαφημίζω τέτοια σάιτς... :!: έτσι και αλλιώς το myphone.gr πρέπει να είναι σάιτ μόνο για κινητά και τεχνολογία και όχι για το 'παιδί της Βανδή' ... Έγραψες :) Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 ΟΚ. Η πατάτα λοιπόν κλειδώνει και διαγράφεται λίαν συντόμως. Ωστόσο και πάλι θα πρέπει να βρεθεί κάτι ακόμη καλύτερο ώστε να εκπαιδευθούν αρκετοί χρήστες και από το να απαντάνε μονολεκτικά ή απλά... ανούσια να συμμετάσχουν ουσιαστικά στις όποιες συζητήσεις... Και ναι, μπορεί το Chat & Fun να έχει χίλια μύρια προβλήματα με αυτό το θέμα, ωστόσο δεν πρόκειται να καταργηθεί ούτε να αποδεσμευθεί από κομμάτι του myphone.gr, αφού όλοι μας ή σχεδόν όλοι μας - έστω και σε ελάχιστα θέματα από αυτά έχουμε συμμετάσχει. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 δεν λέω να καταργηθεί μιας καιοι περισσότεροι χρήσθες γράφουν εκεί (και εγώ στο θέμα της Φ1 κατά καιρούς) αλλά και είναι δεξαμενή χρησθών. απλά να μην είναι το Νο. 1 του σάιτ... γιατί τώρα είναι... :( αν γίνεται να υπάρχουν λιγότερα και ουσιαστικότερα θέματα και ίσως να γίνει μια ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας στα άλλα φόρα με σκοπό αυτοί/ες που έχουν ως στέκι τους το τσατ'εν φαν να το αφήσουν για λίγο και να κοιτάξουν και αλλού. Υ.Γ. δεν λέω ότι δεν υπάρχει ποιότητα... αλλά ίσως χρειάζεται και κάτι παραπάνω, όταν κατασταλάξω στο τι είναι αυτό, θα σε ενημερώσω στα σίγουρα Μάνο μου. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Λοιπόν... η λύση στο πρόβλημα της πατάτας είναι η εξής: Ένα νέο forum (ας το βαφτίσει κάποιος) παρόμοιο αλλα όχι ακριβώς ίδιο με το recycle bin, προσβάσιμο από όλους και το οποίο θα παίζει ρόλο αποθήκης και κάθε ανούσιου post που θα μεταφέρεται εκεί από τους mods. Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Εχει πλάκα το ότι από τη μία γκρινιάζουν κάποιοι επειδή δεν τους αρέσουν ορισμένα θέματα που ανοίγονται και από την άλλη αυτοί που τα δημιουργούν γκρινιάζουν γιατί τους τα κλειδώνουμε :lol: Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANOIM Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Wirelessly posted (T630: SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από VaradeRo Λοιπόν... η λύση στο πρόβλημα της πατάτας είναι η εξής: Ένα νέο forum (ας το βαφτίσει κάποιος) παρόμοιο αλλα όχι ακριβώς ίδιο με το recycle bin, προσβάσιμο από όλους και το οποίο θα παίζει ρόλο αποθήκης και κάθε ανούσιου post που θα μεταφέρεται εκεί από τους mods. Esy kai o Einstein mono 8a vriskate tetoia lysh :p the whore of babylon is here http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Λέγοντας για κλειδώματα, ορίστε μια τυπική περίπτωση πατατοθρεντ που πρόκειται να κλειδωθεί με μαθηματική ακρίβεια, ωστόσο οι επισκέπτες του το τιμούν... δεόντως. :whistle: :rolleyes: :happy: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=25186 Προσωπικά προτείνω την κατάργηση του post counter κάτω από το νικ. Nα εμφανίζεται δηλαδή ο αριθμός των ποστ μόνο στο προφίλ. Επίσης να καταργηθεί η κάταταξη στην λίστα μελών βάσει του αριθμού των ποστ. Πάω στοίχημα ότι η συγκεκριμένη σελίδα σε πολλούς είναι home page!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν εξηγείται αλλιώς! :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 5 Απρ. 2004 , 00:29) Προσωπικά προτείνω την κατάργηση του post counter κάτω από το νικ. Nα εμφανίζεται δηλαδή ο αριθμός των ποστ μόνο στο προφίλ. Επίσης να καταργηθεί η κάταταξη στην λίστα μελών βάσει του αριθμού των ποστ. Symfono kai ego gia tous logous pou exoun anaferthei idi! ;) :o Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 xm... kako prama ta louketa... spane kamia fora.. epeidh auta pou periexoun isws na anhkoun se allous.. :P no hard feelings.. i do love patata kai den kserw an einai kalo na kleidwsei.. mporei isws na vre8ei allos tropos katapontismou ths efoson den 8ewreitai armozousa se ena texnologiko site ( forgive my greegklish.. ksexasthka) [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmac ( 4 Απρ. 2004 , 16:01) H απορία μου είναι η εξής: αφού σε χαλάει το πατατοthread, γιατί το διαβάζεις; Τι εννοείς να τους ανέχεσαι; Τι σου κάνουν; Ξέρεις περί τίνος πρόκειται στο thread αυτό, άσε τους άλλους να ξεσπάσουν, μη χαλιέσαι όμως. Προσωπικά μια φορά μπήκα, είδα ότι είναι χάσιμο χρόνου και δεν ξαναμπήκα. Δεν κατάλαβα όμως ποιον ανέχεσαι και γιατί :) Παλιά έμπαινα που και που. όπως είπα ντρέπομαι για τα ποστ που έκανα εκεί. Πιστεύω πως σε ένα τόσο καλό site που κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά σε ΕΛΑΧΙΣΤΟ χρόνο,το πατατοθρεντ είναι ντροπή για το site :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK ( 4 Απρ. 2004 , 19:47) ΟΚ. Η πατάτα λοιπόν κλειδώνει και διαγράφεται λίαν συντόμως. Ωστόσο και πάλι θα πρέπει να βρεθεί κάτι ακόμη καλύτερο ώστε να εκπαιδευθούν αρκετοί χρήστες και από το να απαντάνε μονολεκτικά ή απλά... ανούσια να συμμετάσχουν ουσιαστικά στις όποιες συζητήσεις... Και ναι, μπορεί το Chat & Fun να έχει χίλια μύρια προβλήματα με αυτό το θέμα, ωστόσο δεν πρόκειται να καταργηθεί ούτε να αποδεσμευθεί από κομμάτι του myphone.gr, αφού όλοι μας ή σχεδόν όλοι μας - έστω και σε ελάχιστα θέματα από αυτά έχουμε συμμετάσχει. Επιτέλους. Τώρα θα πρέπει να αναλάβουμε ευθύνες. Εμείς τα μέλη θα πρέπει να γίνουμε πιο προσεκτικοί στο τι γράφουμε. Αλλά λογικό είναι ότι θα υπάρχουν εξαιρέσεις. Οι mods θα πρέπει να γίνουν πιο αυστηροί για να παταχθούν αυτά τα φαινόμενα. @alexkass πρώτα να περάσει λίγος καιρός για να δούμε τα στατιστικά με την πατάτα κλειδωμένη. Γενικά πιστεύω πως η πατάτα δε κολλάει στο forum μιας και είμαστε το κορυφαιο τηλεπικοινωνιακό vortal στην Ελλάδα(όπως είπες και εσύ) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 ρε παιδια να ρωτησω κατι?? γινεται σε καποια threads οπως πχ η πατατα να γραφονται καινουρια topics αλλα να μην μετριουνται στον counter αρα πιστευω ετσι θα μ,ειωθουν τα ανουσια posts απλα για να αυξηθει ο counter http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Συγνώμη για τα απανωτά ποστ. 'Ηδη σήμερα το πρωί δέχθηκα την πρώτη επίθεση από κάποιον που ποστάρει εκεί.Με κατηγόρησε για υποκρισία. Το δηλώνω δημόσια,πως δεν είναι υποκρισία. Στο πατατο θρεντ γίνεται μια συζήτηση του καλημέρα,καληνύχτα,τι κάνεις,καλα? τα νέα σου κ.α Την θεωρείτε αυτή σοβαρή συζήτηση? Αν θέλετε να σας κάνω ένα κανάλι στο IRC με το όνομα που θέλετε και να τα λέτε πιο <<ζωντανά>> την ίδια στιγμή. Αν θέλετε σας το κάνω μετά χαράς και ησυχάζουμε όλοι Δεν με νοιάζει για τις επιθέσεις που θα δεχθώ(αν δεχθώ) είναι λογικό να έχεις εχθρούς. Κάποιοι θα με υποστηρίξουν και κάποιοι όχι. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Wirelessly posted (Siemens SX1: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) ego thimamai pos kapoios sto meeting uposxethikeoti to patatothread tha kleidothei pou einai tora???????? Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Μου αρέσει που μερικοί έχουν γυρίσει το θέμα μας εδώ σε vs. , ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα που υπάρχει με την ύπαρξη του πατατοθρεντ , εάν δεν σας αρέσει μην την διαβάζεται , είναι στην κρίση του αγαπητού μας Admin εάν είναι ένα «σκουπίδι» ( σύμφωνα με μερικούς ) η ένα μέρος του φόρουμ που κάπως προτρέπει μερικούς χρηστές που θα γέμιζαν το φόρουμ με ότι βλακεία τους κατεβεί στο μυαλό , που θα έχει αποτέλεσμα να βαρύνει την δουλεία των συντονιστών που κατά την άποψη μου δεν θα προλαβαίνουν να κλειδώνουν θέματα ανούσια και με κανένα σκοπό , εκτός του να εξοργίσει τον MsK και την υπόλοιπη ομάδα διαχείρισης. Η υποκρισία και τα μαχαιρώματα μερικών ( δεν λέω ονόματα διότι αυτά που έχω να τους πω θα τα πω με άλλον τρόπο – δεν πρόκειται να πέσω και εγώ στην παγίδα του vs. ) έχει γίνει πλέον ανυπόφορη , ναι έχω κάνει πολλά ποστ στην πατάτα και ναι έχω κάνει και πολλά αλλά ποστ που είναι μονολεκτικά και ίσως για μερικούς χωρίς ουσία αλλά πάλι εάν δεν σας αρέσει ( και το λέω όχι μόνο και για το δικό μου πρόσωπο ) υπάρχει το report αλλά και η μαύρη λίστα που δουλεύουν ΑΨΟΓΑ!!. Συμφωνώ με τον φίλο μου τον Trobocop® και στην τοποθέτηση του , όσον αφορά θέματα που ανέφερε , και για το ποστ counter , έχει τελικά ΤΟΣΟ σημασία σε μερικούς να είναι πρώτοι σε ποστ? Δεν νομίζω – να ξεχωρίσω από τους πρώτους δέκα Top Posters , ο Alexkass κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεία στον τομέα που ασχολείται , ο rigasnic επίσης ( ζωή να έχει το παιδί για το κουράγιο του και μόνο ) , ο Mythozz , ΦΟΒΕΡΗ δουλεία σε όλους τους τομείς , ο florinaperis και ο johner επίσης τους θεωρώ από τους καλύτερους εάν όχι τους καλύτερους σε ΟΛΑ που προσφέρουν για το myphone. Τις τελευταίες ημέρες έχουν υποθει πολλά για την ομάδα διαχείρισης του myphone έχω ακούσει ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα , μέχρι και απειλές για αποχώρηση εάν δεν κλειδωθεί η πατάτα , δεν θέλω όμως να παρεξηγηθώ ότι υπερασπίζομαι την πατάτα μέχρι τελικής πτώσης , ναι μου αρέσει να ποστάρω εκεί διότι είναι ένα μέρος που μπορώ να πω ότι βλακεία μου κατεβεί στο κεφάλι εκείνη την στιγμή χωρίς να το πω σε κάποιο θέμα που είναι εντελώς άσχετο με αυτό που θα πω , και όπως είπα και πιο πάνω εάν δεν αρέσει σε μερικούς γιατί κάθονται και ασχολούνται να διαβάσουν ΤΟΣΕΣ σελίδες??? Συμφωνώ ότι το myphone είναι το κορυφαίο τεχνολογικό vortal στην Ελλάδα και εγώ είμαι φανατικός υποστηρικτής του όπως πιστεύω είναι ΟΛΑ τα μέλη του , και δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να το εγκαταλείψω για πολλούς λόγους , ναι θα διαφωνήσω με μερικά μέλη σε πολλά θέματα αλλά θα συμφωνήσω με τους περισσότερους γιατί έχουμε όλοι ένα κοινό , ΑΓΑΠΑΜΕ αυτό το ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟ site που είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από ένα απλό forum. Συγγνώμη για το μακρύ ποστ Πάντα Φιλικά Θοδωρής Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Μερικές απλές παρατηρήσεις. 1. Το c&f είναι λογικό να είναι πρώτο σε επισκεψημότητα γιατί σ αυτό γράφουν όλα τα μέλη. Το νόκια πχ ενδιαφέρει μερικούς, το siemens επίσης αλλά το c&f καθώς και το computing είναι θέματα που αφορούν τους πάντες και γι αυτό και είναι πρώτο. 2. Όποιες προτάσεις όπως πχ να μην υπάρχει μετρητής μηνυμάτων κτλ, μπορούν να γραφτούν μέσα στο σχολιασμό και να γίνουν εκεί οι κατάλληλες προτάσεις. 3. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ενοχλούνται με το ακατάσχετο ποστάρισα των υπολοίπων; Μήπως επειδή θέλουν οι ίδιοι να είναι πρώτοι και δεν το μπορούνε; 4. Όποιο θέμα δεν μας αντιπροσωπεύει δεν το κοιτάμε και εκεί τελειώνει το θέμα. Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts