Viper Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros83 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Ναι λαθος μου.. οχι τετοιο φλας. flash player 10 εννοουσα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Α:p Οχι δεν νομιζω να υποστηριζει λογω επεξεργαστη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ποτε ερχεται Ελλάδα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ποτε ερχεται Ελλάδα? Όταν θα έχουμε νεότερα, θα το δεις εδώ σίγουρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 H τιμή του στο amazon "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Μια χαρα μου φαινεται για προπαραγγελια. Πιστευω οτι μπορει να το δουμε και στα 270 (οπως το πρωτο μοντελο) οταν θα βγει στα καταστηματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Πιστευω οτι μπορει να το δουμε και στα 270 (οπως το πρωτο μοντελο) οταν θα βγει στα καταστηματα. Παίρνοντας τη θέση του πρώτου wildfire, θα πάρει και την τιμή του, δεν μπορεί να ανέβει παραπάνω, παρακάτω ίσως μιας και πλέον ο ανταγωνισμός είναι πιο ισχυρός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 εγω πιστευω πως θα ειναι παρομοια τιμη με το προηγουμενο μοντελο...θελει να χτυπησει η htc σε αυτην την κατηγορια χρηματων Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Το θέμα είναι ότι δεν πέφτει ακόμα η τιμή του απλού wildfire στα καταστήματα... Θυμάμαι χαρακτηριστικά και για το hero, που ενώ κυκλοφόρησε το legend, ήταν ακριβότερο από αυτό και το desire :blink: Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Το θέμα είναι ότι δεν πέφτει ακόμα η τιμή του απλού wildfire στα καταστήματα... Δεν θα πέσει, απλά θα αντικατασταθεί με το S. Θα κάνουν μόνο κάποιες προσφορές όταν θα θέλουν να ξεστοκάρουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Υπαρχει καμια διαρροή για την κυκλοφορια του στην Ελλαδα? Ειδα το εχει βαλει και στην σελιδα της η HTC.. Σκεφτομαι να αγορασω το wildfire τωρα αλλα εαν ειναι σε λιγο καιρο να βγει το S με τα ιδια λεφτα μαλλον ειναι καλυτερα να περιμενω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Έχω δεί αυτό που μιλάει για απρίλιο... ;) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Υπαρχει καμια διαρροή για την κυκλοφορια του στην Ελλαδα? Ειδα το εχει βαλει και στην σελιδα της η HTC.. Σκεφτομαι να αγορασω το wildfire τωρα αλλα εαν ειναι σε λιγο καιρο να βγει το S με τα ιδια λεφτα μαλλον ειναι καλυτερα να περιμενω.. Καλύτερα να περιμένεις για το καινούργιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Μαλιστα..αρα εχουμε κανα 2 μηνες ακομα.. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Εκτιμώ λιγότερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sacram73gr Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 ως παθων συνιστω να κοιταξεις σε αλλα μοντελα φτηνοτερα και πιο αξιοπιστα που θα παρον σιγουρα την 2.3 os android!! παιδευτηκα πολυ και ολα αυτα γιατι μου ειχαν δωσει ελλατωματικη συσκευη 6 μηνες εστελνα μμς και εχανε τα αυγα και τα πασχαλια!!!! 3 σερβις και τελικα αλλαγη πλακετας ουτε καν συσκευης ελεος ......!!!!!δεν την συνιστω σαν εταιρεια λυπαμαι πληρωσα και εμαθα !!!!! δεν ειμαι fanboy εχω και τις 3 κονσολες ps2-ps3-ps4 bbmD8924F0F gd90/gd92/t610/k750i/k770/htc wildfire/lgp990/xperias/tipo/nokiax/lgl50/blackberryz10/iphone4s,5,5s,5c,6,6s,7,8,X,XS galaxytab2/ipadmini4/ipadAir1,2,Pro/XperiaZ3tablet/S2tab8"9.7"/S3tab9.7΄ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 ως παθων συνιστω να κοιταξεις σε αλλα μοντελα φτηνοτερα και πιο αξιοπιστα που θα παρον σιγουρα την 2.3 os android!! Και αυτό για το οποίο συζητάμε εδώ θα πάρει σίγουρα την 2.3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatu_boylover Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Hey guys Μολις τωρα στο skroutz.gr το HTC Wildfire S το εχει σε τιμη προπαραγγελιας 369 ευρω το Technology Media - Ram (Θεσσαλονίκη). http://www.skroutz.gr/s/326911/HTC-Wildfire-S.html Μας κοροιδευουν λιγο? Εγω το περιμενα το πολυ καπου στα 300!! (οπως στο amazon.de) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Hey guys Μολις τωρα στο skroutz.gr το HTC Wildfire S το εχει σε τιμη προπαραγγελιας 369 ευρω το Technology Media - Ram (Θεσσαλονίκη). http://www.skroutz.gr/s/326911/HTC-Wildfire-S.html Μας κοροιδευουν λιγο? Εγω το περιμενα το πολυ καπου στα 300!! (οπως στο amazon.de) τσουκτερη η τιμη του...η επιδοτηση μου που ειναι το σεπτεμβριο πιστευω θα εχει μικρινει η τιμη ωστε να το παρω Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Περασα απο το service της HTC σημερα και ρωτησα για το wildfire S και μου ειπαν πως το περιμενουν ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ και στην ιδια περιπου τιμη κατω απο 300ε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Περασα απο το service της HTC σημερα και ρωτησα για το wildfire S και μου ειπαν πως το περιμενουν ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ και στην ιδια περιπου τιμη κατω απο 300ε... ζησε Μαη να φας τριφυλλι δηλαδη... :rolleyes: οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Και το expansys για το Μάιο αναφέρει. Αργεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Εάν το DESIRE S, έρθει στα 499 euro τελικά, http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/HTC-Desire-S-Black-99HMN016-00.htm Δηλαδή όσο έκανε παλιά το απλό. Το Wildfire S, θάρθει στα 269 euro, όσο δηλαδή έχει περίπου σήμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Εάν το DESIRE S, έρθει στα 499 euro τελικά, http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/HTC-Desire-S-Black-99HMN016-00.htm Δηλαδή όσο έκανε παλιά το απλό. Το Wildfire S, θάρθει στα 269 euro, όσο δηλαδή έχει περίπου σήμερα; περιπου εκει ακουγεται Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts