Jump to content

ZTE Skate

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

358 δολλαρια απο hongkong, δηλαδη περιπου στα 250 ευρω.

http://www.modem3g.com/zte-skate-android-smartphone.html

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

• Απαντήσεις 467
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

358 δολλαρια απο hongkong, δηλαδη περιπου στα 250 ευρω.

http://www.modem3g.com/zte-skate-android-smartphone.html

Δηλαδη ξεκινησε να πωλειται κανονικα στην αγορα;;;;

Στην Αγγλια πωλειται πλεον κανονικα ,γυρω στα 180 ευρω. Για να δουμε αν θα το φερει κανεις στην Ελλάδα.

Edited by jonskil
Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

• 2 weeks later...

Εγω που κοιταζω στο αγγλικο ebay βλεπω το εχουν στις 230 λιρες, δηλαδη γυρω στα 260 ευρω!

Ποιος το πουλα 180 ευρω στην αγγλια;

Παντως με τιμη 260 ευρω, δεν βλεπω να σπαει ταμία οπως το blade.

Μιλαμε για 100 ευρω πανω στην τιμη. Και μην πει κανεις για 'νεα χαρακτηριστικα' κλπ. Συσκευη που βγαινει ενα χρονο μετα, εννοειτε οτι θα ειχε νεα χαρακτηριστικα.

Ενω το blade ηταν 'κελεπουρι', δεν νομιζω οτι θα μπορουμε να πουμε το ιδιο και για το skate.

Βεβαια, στο ebay λεει για προπαραγγελιες, και οτι θα το εχουν απο μεσα σεπτεμβρη. Στην ελλαδα φυσικα ακομη κοιμουνται υπνο βαθυ. Ή μηπως ξερει κατι άλλο κανεις;

180 ευρω πωλειται απο το e-shop της orange link , τωρα στο ebay λογικο ειναι να το πουλανε ακριβα οι ιδιωτες, λογω και του οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα στην υπολοιπη Ευρώπη . Το ιδιο πραγμα ειχε γίνει και με το blade οταν ειχε προτοκυκλοφορησει στην Αγγλια.

Πάντως και γω πιστεύω οτι εκτος απο την μεγαλυτερη οθονη , δεν εχει καμια διαφορα σε σχεση με το blade.

Πιο γρήγορο επεξεργαστή και Gingerbread.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκτος απο την Orange, δεν βλεπω να διατιθεται καπου αλλου.

Να ξεραμε και μια συγκεκριμενη ημερομηνια διαθεσης, καλα θα ηταν...

Σεπτεμβρης λενε. Πότε? Αρχές; Μέσα; Τέλη;

180 ευρω πωλειται απο το e-shop της orange link , τωρα στο ebay λογικο ειναι να το πουλανε ακριβα οι ιδιωτες, λογω και του οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα στην υπολοιπη Ευρώπη . Το ιδιο πραγμα ειχε γίνει και με το blade οταν ειχε προτοκυκλοφορησει στην Αγγλια.

Πάντως και γω πιστεύω οτι εκτος απο την μεγαλυτερη οθονη , δεν εχει καμια διαφορα σε σχεση με το blade.

Νομίζω οτι τα 180 ευρώ που λες είναι με κάπιου είδους συμβόλαιο ή σαν καρτοτηλέφωνο( αν ξέρει κανείς ας μας διαφωτίσει) ,αυτο δηλαδή που λέει-pay as you go: from £149.99

+ £10 top up. Σίγουρα απ'οτι καταλαβαίνω πάντως το παίρνεις κλειδωμένο για orange (αν και υπάρχει τρόπος ξεκλειδώματος) και δε ξέρω αν γινεται να το παραγείλεις για ελλάδα απο το store της orange.

THL W200

Huawei Honor

Ideos X5/Cyanogen 2.3.5/1.5Ghz

Zte Blade/512Ram/Blue Ginger V5

το pay as you go ειναι σαν τα καρτοκινητα τα δικα μας ,καμια δεσμευση δλδ

απλα η αγορα του τηλεφωνου, προυποθετει την αγορα κ μιας καρτας 10 λιρων της Orange..

Vamos Aris

το pay as you go ειναι σαν τα καρτοκινητα τα δικα μας ,καμια δεσμευση δλδ

απλα η αγορα του τηλεφωνου, προυποθετει την αγορα κ μιας καρτας 10 λιρων της Orange..

Αυτο που βλεπω στο ebay, οτι τα skate που πουλανε-προς το παρον/τωρα που δεν ξεκινησε ακομη η ευρεια διαθεση στην αγορα- ειναι 'κλειδωμενα' στο δικτυο της orange, τι σημαινει;

Οτι το αγοραζω και βαζω μια sim της cosmote και παιζει; Και το 'κλειδωμα' τοτε τι ειναι;

αν είναι κλειδωμένο σε κάποιο πάροχο (βλ. orange) τότε ΔΕ θα λειτουργεί η συσκευή με ελληνική σιμ

Πολύ αργό ή πολύ αργεί;

πολυ αργό το κινητό λέω!έχω δει 3 review Και στα 3 ειναι...χελώνα! γιατι;;

κριμα και φένετε όμορφο!

πολυ αργό το κινητό λέω!έχω δει 3 review Και στα 3 ειναι...χελώνα! γιατι;;

κριμα και φένετε όμορφο!

Εξαρταται τι εννοεις χελωνα. Εγω εχω φιλο μου με το blade, και αν και θα το ηθελε και λιγο πιο γρηγορο, ωστοσο 'τα κανει ολα' διχως προβλημα.

Οποτε φανταζομαι οτι το skate θα ειναι ακομη καλυτερο.

Χειροτερο θα ειναι;

Εκτος απο την Orange, δεν βλεπω να διατιθεται καπου αλλου.

Να ξεραμε και μια συγκεκριμενη ημερομηνια διαθεσης, καλα θα ηταν...

Σεπτεμβρης λενε. Πότε? Αρχές; Μέσα; Τέλη;

Καλό μήνα. Ακόμη τίποτε δεν ξέρουμε σχετικά με συγκεκριμένη ημερομηνία;

http://www.unwiredview.com/2011/09/01/zte-skate-libra-and-tureis-get-priced-in-the-uk-will-be-out-this-month/

Τελικα στο πακετο του skate περιλαμβανεται εξτρα εξωτερικη μνημη 2gb? Εστω απο οσα γνωριζουμε απο orange?

Ετσι νομιζω διαβασα καπου αλλα δεν μπορω να το επιβεβαιωσω. Ξερει κανεις;

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Με τοση αργοπορια, και στην τιμη που 'εικάζεται' οτι θα κυκλοφορησει(περαν της orange), να δω τι θα γινει στο τέλος τελος με το skate...

Ανυπομονώ και εγώ για το ZTE Skate, ως μια αναβάθμιση στο δικό μου blade...

Το μόνο που ελπίζω να έχει καλύτερο είναι οι ποιότητα στις φώτο και χαμηλότερο βαθμό ακτινοβολίας (SAR).

Αν τα 2 ανωτέρω είναι solved και παραμείνει σε τιμή 200-250.... δεν το συζητώ καν ! Σούπερ

-----------------------------

LG G4

-----------------------------

καθηστε να ξεκλειδωθει κ να βγουν μερικες ωραιοτατες custom rom για το Monte carlo να δειτε πως θα πεταει μετα
Vamos Aris

Αραγε το skate θα μπορει να φορεσει μελλοντικες εκδοσεις του android, τουλαχιστον για το προσεχες μελλον; (1-2 χρονια)

Ποσο ευκολο ειναι να περαστει νεα εκδοση, απο εμπειρια σας σε αλλα τηλεφωνα; Μιλαμε για official download απο zte, ή για χακεριες απο αλλους;

• The title was changed to ZTE Skate