Jump to content

[ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ] Samsung Galaxy S II

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από handec δεν το έχεις πάρει και εσύ VirusSnake;

Όταν σου έρθει, μπορείς να μας πεις αν στο βιβλιαράκι της εγγύησης έχει και Ελλάδα;

Στο Galaxy S που είχα πάρει από expansys την είχε κανονικά

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πολυ θα ηθελα να δω αυτο το email...

Thank you for your email.

If you needed to claim on the warranty for the Galaxy II then it would more than likely have to come back to us I'm afraid as it is only covered by a UK warranty. However, sometimes Samsung in Europe will help but we obviously cannot guarantee this as it would be their decision.

παιδια προσπαθω απο το πρωι να παραγγείλω απο handtec αλλα ειτε επιλέγω μέσω paypal είτε μεσω πιστωτικής μου επιστρέφει error συνεχώς, ενώ η κάρτα μου έχει μέσα τα χρήματα . Εχει συμβεί σε κανέναν άλλο το ίδιο πράμα?

thanks

πανευρωπαικη ειναι η εγγυηση

http://www.samsung.com/uk/support/warranty/warrantyInformation.do?page=POLICY.WARRANTY

ναι απο το handtec αυριο το πρωι θα τα παραλαβω

Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα

Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει

Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει

Να κλέψει να σου δώσει

Να σε στείλει να σε νοιώσει...

παιδια προσπαθω απο το πρωι να παραγγείλω απο handtec αλλα ειτε επιλέγω μέσω paypal είτε μεσω πιστωτικής μου επιστρέφει error συνεχώς, ενώ η κάρτα μου έχει μέσα τα χρήματα . Εχει συμβεί σε κανέναν άλλο το ίδιο πράμα?

thanks

ισως κατι πηγε στραβα στην πρωτη σου προσπαθεια και τα χρηματα ειναι δεσμευμενα

Να κλέψει να σου δώσει

τελικα δεχτηκε την πληρωμή μέσω google checkout με την ιδια κάρτα, αλλα δε ξερω κατα πόσο έχει γίνει η χρέωση ακόμα η θα μου επιστρέψει κανένα σφαλμα στο email αργότερα :lol:

Πήρα και εγώ tracking number από handtec.

Πάντως, 3 tickets τους άνοιξα για να ρωτήσω, και ακόμα δεν απάντησαν σε κανένα :wacko:

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

και μενα μου ηρθε το μαιλ αλλα θα περιμεβω μεχρι τον Ιουνη να παρουσιασουν το iOS5 kai να το δοκιμασω αν δεν εχουν αλλαξει τιποτα απολυτως τοτε παω και εγω για γαλαξια και που ηερεις μεχρο τοτε θα εχει πεσει και τιμη

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Πέρασα και εφαρμογή να το κάνει track και να με ειδοποιεί όταν γίνεται αλλαγή στο status ώστε να μη πατάω συνέχεια F5 στο site της fedex :p

Γιώργος

2 εργασιμες ειναι 99% δουλευα παλια με τον βεινογλου...

Να κλέψει να σου δώσει

και μενα μου ηρθε το μαιλ αλλα θα περιμεβω μεχρι τον Ιουνη να παρουσιασουν το iOS5 kai να το δοκιμασω αν δεν εχουν αλλαξει τιποτα απολυτως τοτε παω και εγω για γαλαξια και που ηερεις μεχρο τοτε θα εχει πεσει και τιμη

Τι περιμένεις ότι θα αλλάξει στο iOS 5 που θα σε κρατήσει; Εγώ πάντως είμαι έτοιμος να αλλάξω στρατόπεδο (έχω 3gs) για χάρη του γαλαξία. Ελπίζω μόνο να μην το μετανιώσω (δεν φοβάμαι το galaxy αλλά την αλλαγή σε android).

Τι περιμένεις ότι θα αλλάξει στο iOS 5 που θα σε κρατήσει; Εγώ πάντως είμαι έτοιμος να αλλάξω στρατόπεδο (έχω 3gs) για χάρη του γαλαξία. Ελπίζω μόνο να μην το μετανιώσω (δεν φοβάμαι το galaxy αλλά την αλλαγή σε android).

Αποκλείεται να μετανιώσεις την αλλαγή από iOS σε Android :)

2 εργασιμες ειναι 99% δουλευα παλια με τον βεινογλου...

Κρίμα, και έλεγα μπας και είναι αύριο Αθήνα. Θα δούμε

Γιώργος

Aύξησαν την τιμή στο expansys στα 630 ευρω !!

Και κάτι άλλο. Μου έστειλαν e-mail από την handtec ότι τα κινητά τους έχουν μόνο uk warranty. Οπότε όσοι θέλετε εγγύηση ξανασκεφτείτε το να αγοράσετε από εκει.

Η τιμή στο expansys.gr συνεχίζει να είναι 620 !!!

Φιλικά Γιώργος

ηρθε...το ρυθμιζω:D

Ωραίος :) Αγόρασε και καμιά προστασία οθόνης αν δεν έχεις πάρει ήδη. Καλορίζικο :D Πες μας εντυπώσεις αργότερα..

Κρίμα, και έλεγα μπας και είναι αύριο Αθήνα. Θα δούμε

αθηνα ειναι το πακετο μου... το θεμα ειναι πως ειναι στο κορωπι, αυριο πρωι πρωι με το καλο...

Να κλέψει να σου δώσει

3-5 εργασιμες... θα ερθει με τα ΕΛΤΑ Πορτα-Πορτα, λογικα θα παει στο κεντρο του Ν. Κοσμου. Αν υποψιαστεις πως εφτασε ελλαδα μπορεις να πας να το παραλαβεις απο εκει. Αν θες να στο φερουν στο σπιτι θα περιμενεις 1-2 μερες απο την στιγμη που φτασει νεο κοσμο

κανε track απο εδω απο την στιγμη που θα μπει ελλαδα

http://www.elta-courier.gr/trackit/

Να κλέψει να σου δώσει

3-5 εργασιμες... θα ερθει με τα ΕΛΤΑ Πορτα-Πορτα, λογικα θα παει στο κεντρο του Ν. Κοσμου. Αν υποψιαστεις πως εφτασε ελλαδα μπορεις να πας να το παραλαβεις απο εκει. Αν θες να στο φερουν στο σπιτι θα περιμενεις 1-2 μερες απο την στιγμη που φτασει νεο κοσμο

κανε track απο εδω απο την στιγμη που θα μπει ελλαδα

http://www.elta-courier.gr/trackit/

Μα πώς θα έρθει με ΕΛΤΑ courier αφού μου το έστειλαν με DHL;:confused:

Η DHL έχει γραφεία και κέντρα εξυπηρέτησης στην Ελλάδα. Μάλιστα τους τηλεφώνησα πριν λίγο και μου είπαν 1-2 εργάσιμες θα κάνει να παραδοθεί.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...