Jump to content

[ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ] Samsung Galaxy S II

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω με τον saliez. Είναι απλά θέμα marketing, είτε με τον ένα επεξεργαστή είτε με τον άλλο το αποτέλεσμα στον χρήστη θα είναι ακριβώς το ίδιο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η samsung μας έβαλε σε αυτό το τρυπακι? Τέλος πάντων κάτι παραπάνω θα ξέρουν....

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators

Αναμενόμενο μιας και συγκρίνουμε εδώ δύο επεξεργαστές με διαφορετικό χρονισμό στη CPU. Στον Tegra2 με τον επεξεργαστή στα 1.3GHz παίρνω πάνω από 4100 στο quadrant.

Και κάτι άλλο σημαντικό... Το GS2 έχει Android 2.3.3 ενώ το O2X 2.2.1. ;)

Modpic.gif

Καλημερα! Λεω να παραγγειλω απο expansys. Πιο απο τα 2 site, uk ή gr προτεινετε να παραγγειλω;

Υπαρχει διαφορα;

ΥΓ: στο παρακάτω βιντεακι

σε κάποια φαση μιλαει για την εσωτερικη μνημη.

Πρόσεξα ότι η εσωτερική μνημη χωρίζεται σε 2 μέρη. 2Gb για να αποθηκεύονται εφαρμογες και downloads και τα υπολοιπα 12Gb για αποθηκευτικο χωρο.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Edited by georpapa

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Yep! 2gb rom έχει και ο γαλαξίας, τα υπόλοιπα σε αποθηκευτικό χώρο, ούτε χρειάζεσαι να σκεφτείς να βάλεις κάποια εφαρμογή στην sd :p

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

ΥΓ: στο παρακάτω βιντεακι

σε κάποια φαση μιλαει για την εσωτερικη μνημη.

Πρόσεξα ότι η εσωτερική μνημη χωρίζεται σε 2 μέρη. 2Gb για να αποθηκεύονται εφαρμογες και downloads και τα υπολοιπα 12Gb για αποθηκευτικο χωρο.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Κλασικο ειναι αυτο, ετσι ειναι και το SGS. Αν το παρεις (και εχεις τωρα την συσκευη του avatar σου), ετοιμασου για σοκ οταν συνειδητοποιησεις πως πλεον δεν σε απασχολει αν η Χ εφαρμογη μεταφερεται στην SD καρτα και λοιπα θεματα χωρου. Ειναι ενα απο τα συν της Sammy στις εν λογω συσκευες. Και ενας λογος που αυτην τη στιγμη εχω γυρω στις 300 εφαρμογες και 1GB ελευθερο για αλλες τοσες :lol:

Edit: Mε προλαβε ο Αλεκος

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

ty για τισ απαντησεις!

οντως αυτο το πραγμα στο desire να προσπαθω να βρω χωρο, και εχοντας και αλλη rom που μεταφερει τις περισσοτερες εφαρμογες στην sd με εχει κουρασει.

καλες οι αλλες rom πιο γρηγορες με πιο νεα android versions αλλα το προβλημα μου εινια η εσωτερικη μνημη και με το που το εχω δει εδω και καιρο το κινητακι νομιζω θα με καλυψει κα ιθα με βγαλει απο αυτο το λουκι της ανεπρακειας μνημης με αποτελεσμα να ψαχνω λυσεις απο xda.

οσο για την απορια με την αγορα απο πιο site που εχω?

Λεω να παραγγειλω απο expansys. Πιο απο τα 2 site, uk ή gr προτεινετε να παραγγειλω;

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

γνώμη μου είναι οτι οι διαφορές όποιες και να είναι, είναι αμελητέες.

Αυτό που είναι βαρόμετρο είναι το marketing που έχει γίνει από την Nvidia και προσπαθεί να κάνει defacto την ανάγκη για τους επεξεργαστές της.

Προχθές έψαχνα να αγοράσω κανά καλό παιχνιδάκι από μαρκετ και βρήκα αυτό εδώ φαντάσου την έκφραση μου όταν δεν με άφηνε να το κατεβάσω στο SGS και ούτε το έβγαζε στο μαρκετ από το κινητό.

Τώρα δεν ξέρω φυσικά αν το SGS2 θα είναι συμβατό - με το tegrazone - οτι θα μπορεί να τα παίξει φυσικά δεν αμφιβάλω.

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω όχι δεν είναι συμβατό το SGS2 με Tegra zone ούτε με τα παιχνίδια που είναι αποκλειστικά για Tegra2. Δηλαδή ακόμα και το .apk να βρεις από "κάπου" πάλι δε θα τρέχουν... Αυτό γίνεται γιατί η Nvidia έχει πληρώσει τους συγκεκριμένους devs για λόγους μαρκετινγκ να φτιάξουν τα παιχνίδια ώστε να χρησιμοποιούν ένα proprietary texture compression της Nvidia που μόνο ο Tegra2 μπορεί να χρησιμοποιήσει. Δηλαδή δεν είναι ζήτημα επεξεργαστικής ισχύος, αλλά ζήτημα στρατηγικής της Nvidia για να μπορεί να έχει κάποια αποκλειστικότητα στους επεξεργαστές της σε κάποια παιχνίδια. Απ΄ότι λένε μάλλον δεν υπάρχει τρόπος να παρακαμφεί αυτό το ζήτημα γιατί είναι καθαρά hardware-specific.

Η πρόβλεψη η δικιά μου, όπως και όλων των άλλων που διαβάζω, είναι ότι λόγω της σίγουρης εμπορικής επιτυχίας που θα έχουν και άλλες συσκευές με διαφορετικούς επεξεργαστές (SGS2, Senastion, 3D, κλπ) δε θα συμφέρει σε καμία περίπτωση τους devs παιχνιδιών να απευθύνονται μόνο στις συσκευές με Tegra2 επεξεργαστές. Έτσι εκ των πραγμάτων θα φτιάξουν "ανοιχτές" εκδόσεις των ίδιων παιχνιδιών που θα τρέχουν και σε όλους τους άλλους επεξεργαστές. Δηλαδή όσο και να θέλει η Nvidia και όσα και να τους πληρώσει, εκ των πραγμάτων μάλλον αυτοί δε θα μείνουν περιορισμένοι μόνο στην αγορά των Tegra2 συσκευών.

Άρα σαν συμπέρασμα τα παιχνίδια του Tegra zone δε μπορούν να τρέξουν σε συσκευή με άλλο επεξεργαστή (δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει κάποιου είδους μόντα στο μέλλον από XDA για να τρέξουν, αλλά από αυτά που λένε μάλλον είναι αρκετά απίθανο) αλλά λόγω εμπορικής επιτυχίας κυρίως του SGS2 αλλά και των υπόλοιπων συσκευών αναμένεται οι game devs να βγάλουν ίδιες εκδόσεις των παιχνιδιών τους που να απευθύνονται και σε όλες τις υπόλοιπες συσκευές χωρίς Tegra επεξεργαστή.

Edited by karlesg

Αναμενόμενο μιας και συγκρίνουμε εδώ δύο επεξεργαστές με διαφορετικό χρονισμό στη CPU. Στον Tegra2 με τον επεξεργαστή στα 1.3GHz παίρνω πάνω από 4100 στο quadrant.

Και κάτι άλλο σημαντικό... Το GS2 έχει Android 2.3.3 ενώ το O2X 2.2.1. ;)

Ο χρονισμος ναι παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά ότι το ένα τρέχει 2.3.3 και το άλλο 2.2.1, πιστεύω ότι είναι υπέρ του optimus και όχι του gs2. Μην ξεχνάτε ότι και στο gs1 περνάμε μεγαλύτερα σκορ με την 2.2.1 από ότι με την 2.3.3

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω όχι δεν είναι συμβατό το SGS2 με Tegra zone ούτε με τα παιχνίδια που είναι αποκλειστικά για Tegra2. Δηλαδή ακόμα και το .apk να βρεις από "κάπου" πάλι δε θα τρέχουν... Αυτό γίνεται γιατί η Nvidia έχει πληρώσει τους συγκεκριμένους devs για λόγους μαρκετινγκ να φτιάξουν τα παιχνίδια ώστε να χρησιμοποιούν ένα proprietary texture compression της Nvidia που μόνο ο Tegra2 μπορεί να χρησιμοποιήσει. Δηλαδή δεν είναι ζήτημα επεξεργαστικής ισχύος, αλλά ζήτημα στρατηγικής της Nvidia για να μπορεί να έχει κάποια αποκλειστικότητα στους επεξεργαστές της σε κάποια παιχνίδια. Απ΄ότι λένε μάλλον δεν υπάρχει τρόπος να παρακαμφεί αυτό το ζήτημα γιατί είναι καθαρά hardware-specific.

Η πρόβλεψη η δικιά μου, όπως και όλων των άλλων που διαβάζω, είναι ότι λόγω της σίγουρης εμπορικής επιτυχίας που θα έχουν και άλλες συσκευές με διαφορετικούς επεξεργαστές (SGS2, Senastion, 3D, κλπ) δε θα συμφέρει σε καμία περίπτωση τους devs παιχνιδιών να απευθύνονται μόνο στις συσκευές με Tegra2 επεξεργαστές. Έτσι εκ των πραγμάτων θα φτιάξουν "ανοιχτές" εκδόσεις των ίδιων παιχνιδιών που θα τρέχουν και σε όλους τους άλλους επεξεργαστές. Δηλαδή όσο και να θέλει η Nvidia και όσα και να τους πληρώσει, εκ των πραγμάτων μάλλον αυτοί δε θα μείνουν περιορισμένοι μόνο στην αγορά των Tegra2 συσκευών.

Άρα σαν συμπέρασμα τα παιχνίδια του Tegra zone δε μπορούν να τρέξουν σε συσκευή με άλλο επεξεργαστή (δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει κάποιου είδους μόντα στο μέλλον από XDA για να τρέξουν, αλλά από αυτά που λένε μάλλον είναι αρκετά απίθανο) αλλά λόγω εμπορικής επιτυχίας κυρίως του SGS2 αλλά και των υπόλοιπων συσκευών αναμένεται οι game devs να βγάλουν ίδιες εκδόσεις των παιχνιδιών τους που να απευθύνονται και σε όλες τις υπόλοιπες συσκευές χωρίς Tegra επεξεργαστή.

Ναι...οσο κυκλοφορησαν τα γαματα παιχνιδια του iphone (βλεπε Infinity Blade) στο android...αλλο τοσο θα κυκλοφορησουν και εκτος Tegra Zone...δυστυχως σαν το χρημα δεν εχει :) Καλυτερα να παιρνεις σιγουρα λεφτα απο την nvidia παρα να το βγαλεις για ολα τα android,να χανεις την επιχορηγηση και το 90% να το κατεβαζει πειρατικο...

Δες τι γινεται και στις κονσολες...οσο πεφτει το χρημα απο microsoft και sony,μερικοι σπουδαιοι τιτλοι δεν κυκλοφορουν στα pc

:)

• Administrators
Ο χρονισμος ναι παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά ότι το ένα τρέχει 2.3.3 και το άλλο 2.2.1, πιστεύω ότι είναι υπέρ του optimus και όχι του gs2. Μην ξεχνάτε ότι και στο gs1 περνάμε μεγαλύτερα σκορ με την 2.2.1 από ότι με την 2.3.3

Δηλαδή θέλεις να πεις ότι το 2.2.1 είναι καλύτερο του 2.3.3;

Modpic.gif

Δηλαδή θέλεις να πεις ότι το 2.2.1 είναι καλύτερο του 2.3.3;

Όχι αλλα στο Quadrant ισχύει οτι με Froyo έβγαζε μεγαλύτερο αποτέλεσμα απ' ότι με Gingerbread..Βέβαια δεν ξέρω μήπως στο 2.3.3 υπάρχει κάποια βελτίωση για τα 2πύρηνα που δεν υπάρχει στο 2.2.1..Όπως και να 'χει με το Desire HD πχ στο 1.5GHz/CM6 έβγαζα περίπου 3500 πόντους ενώ στο CM7 3200-3300 με ζόρι..

Μιλάμε για πόντους όμως, όχι για real life performance οπου η 2.3.3 είναι πολύ καλύτερη :D

Με πρόλαβε ο Karlesg αλλά ναι, είναι προφανές πως έχουν κάποια δικά τους libraries για το API στον Tegra2, αλλιώς θα ήταν άλλη μία generic GPU. Αν ένα παιχνίδι τα χρησιμοποιεί τότε δεν μπορεί να τρέξει χωρίς αυτά, οπότε έχουμε 2 επιλογές: Είτε η εταιρεία βγάζει 2η έκδοση του παιχνιδιού με χειρότερα γραφικά/επιδόσεις για να τρέχει σε κάθε GPU, ή κάποιος θα κάνει μια μοντα και θα φτιάξει με custom firmwares ένα emulation του Tegra API ώστε να δουλεύουν στο κινητό. Με τη 2η λύση να είναι η πιο δύσκολη.
Όχι.

Ψάχνουμε να βγάλουμε απο την μύγα ξύγκι αυτο κατάλαβα.Μιλάμε για το καλύτερο τηλέφωνο που κυκλοφορεί και ψάχνουμε με το μικροσκόπιο να δούμε που χάνει. Το κινητό είναι το καλύτερο αυτήν την στιγμή εκεί έξω συγκριτικά με κάποια άλλα.Τώρα αν η οθόνη δεν είναι τόσο καλή απο του iphone 4 σε μικρολεπτομέρειες το δικό μου μάτι δεν θα τις καταλάβει. Αν οι διαφορές του Tegra 2 με τον Exynos πάλι κάνουν τόσο μπαμ στα δικά σας μάτια στα δικά μου νομίζω πως δεν βλέπω κάτι αισθητό. Χάνει σε κάποια σημεία απο κάποιες αλλες συσκευές αλλα στην πλειοψηφία είναι το καλύτερο. Απο την στιγμή που δεν θα κολλάει και η όποια app ανοίγει πριν πατήσω στην οθόνη το εικονίδιό της (τρόπος του λέγειν πάντα :p) δεν με πειράζει. Στο κάτω κάτω οτι εφαρμογές τρέχουμε δεν μπορεί καμία να φτάσει στα όρια είτε τον tegra 2 είτε τον exynos.Αρα οτι και να πούμε μέχρι να βγεί κάτι καλύτερο πρέπει να παραδεχτούμε οτι με τα αρνητικά και τα θετικά της μαζί η συσκευή είναι ίσος η καλύτερη εκεί έξω.(και λέω ίσος γιατί ο καθένας έχει την δική του άποψη)

Υ.Γ Δεν δουλεύω για την SAMSUNG και δεν έχω καμία σχέση με την ροή παραγωγής ή προώθησης αυτου του προιόντος.(αν και σε καιρούς κρίσης μια τέτοια δουλειά καλή θα ήταν :p)

Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL

OBEY THE LAW

and repeat after me

I AM FREE

Ψάχνουμε να βγάλουμε απο την μύγα ξύγκι αυτο κατάλαβα.Μιλάμε για το καλύτερο τηλέφωνο που κυκλοφορεί και ψάχνουμε με το μικροσκόπιο να δούμε που χάνει.

well εκτός οτι ο διάλογος που γίνεται είναι αρκετά υγιής και ενδιαφέρων, θεωρώ λογικό να ψάχνουμε όλες τις λεπτομέρειες σε μία αγορά των 600 ευρών :p

Πόσες εφαρμογές είναι αποκλειστικές για τις Tegra 2 συσκευές?

Υπάρχει περίπτωση με την κυκλοφορία περισσότερων Tegra 2 tablets και κινητών (ειδικά αν το SGS2 στην Αμερική είναι με Tegra 2) να την πατήσουν όλοι οι υπόλοιποι?

Πως ακριβώς δουλεύει αυτό με τα encrypted textures που διάβασα πιο πάνω? Είναι κάτι σαν hardware DRM όπως το Intel Insider στους καινούριους Sandy Bridge?

Ψάχνουμε να βγάλουμε απο την μύγα ξύγκι αυτο κατάλαβα.Μιλάμε για το καλύτερο τηλέφωνο που κυκλοφορεί και ψάχνουμε με το μικροσκόπιο να δούμε που χάνει. Το κινητό είναι το καλύτερο αυτήν την στιγμή εκεί έξω συγκριτικά με κάποια άλλα.Τώρα αν η οθόνη δεν είναι τόσο καλή απο του iphone 4 σε μικρολεπτομέρειες το δικό μου μάτι δεν θα τις καταλάβει. Αν οι διαφορές του Tegra 2 με τον Exynos πάλι κάνουν τόσο μπαμ στα δικά σας μάτια στα δικά μου νομίζω πως δεν βλέπω κάτι αισθητό. Χάνει σε κάποια σημεία απο κάποιες αλλες συσκευές αλλα στην πλειοψηφία είναι το καλύτερο. Απο την στιγμή που δεν θα κολλάει και η όποια app ανοίγει πριν πατήσω στην οθόνη το εικονίδιό της (τρόπος του λέγειν πάντα :p) δεν με πειράζει. Στο κάτω κάτω οτι εφαρμογές τρέχουμε δεν μπορεί καμία να φτάσει στα όρια είτε τον tegra 2 είτε τον exynos.Αρα οτι και να πούμε μέχρι να βγεί κάτι καλύτερο πρέπει να παραδεχτούμε οτι με τα αρνητικά και τα θετικά της μαζί η συσκευή είναι ίσος η καλύτερη εκεί έξω.(και λέω ίσος γιατί ο καθένας έχει την δική του άποψη)

Υ.Γ Δεν δουλεύω για την SAMSUNG και δεν έχω καμία σχέση με την ροή παραγωγής ή προώθησης αυτου του προιόντος.(αν και σε καιρούς κρίσης μια τέτοια δουλειά καλή θα ήταν :p)

Σαφως κι ειναι η καλυτερη αγορα smartphone αυτη τη στιγμη.

Στο digitallife θα διαβασετε συντομα κι ενα συγκριτικο galaxy s 2, Xperia Arc, HTC Sensation, iPhone 4, Optimus 2X που εφτιαξε ο Αγγελος για να βγαλετε τα συμπερασματα σας (ισως και το πρωτο παγκοσμιως).

Για οθονες, ταχυτητα κλπ τα εχουμε πει, τωρα θα δουμε και την εξαιρετικη καμερα του...

Edited by v@gelis

well εκτός οτι ο διάλογος που γίνεται είναι αρκετά υγιής και ενδιαφέρων, θεωρώ λογικό να ψάχνουμε όλες τις λεπτομέρειες σε μία αγορά των 600 ευρών :p

φυσικά και ειναι λογικό.. απλά ξεφεύγει λίγο το θέμα με την cpu.. τα bench είναι για τα μάτια του κόσμου.. στις εφαρμογές που θα τρέχεις δεν θα δεις διαφορά..

ένα απλό παράδειγμα με Pc.. στο ένα έχεις την cpu στα 4ghz και στο άλλο στα 3ghz.. αν πατήσεις να ανοίξεις π.χ. την πασιέντζα η το word (για απλά προγράμματα μιλάω) το ίδιο γρήγορα θα ανοίξει.. δεν θα δεις διαφορά..

αρα επειδή στα κινητά θα αργήσουν ακόμα φαντάζομαι να βγουν εφαρμογές που θα εκμεταλλεύονται πλήρως την ταχύτητα της cpu.. δεν πρόκειται να δεις καμία διαφορά είτε φοράει exynos είτε φοράει tegra.. :)

ειναι προφανες πως δεν εχεις κανει browse με διπυρηνο... το πιο απλο...

Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα

Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει

Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει

Να κλέψει να σου δώσει

Να σε στείλει να σε νοιώσει...

έχω κάνει εγώ με το 2X και δίπλα 2 γαλαξίες ;)

Με opera mobile 11 και στα 2, δεν είδα ιδιαίτερες διαφορές..

και μην μου πεις για τον μαμά browser γιατί σε πληροφορώ οτι ο γαλαξίας με opera φόρτωνε ποιο γρήγορα την σελίδα :p

έχω κάνει εγώ με το 2X και δίπλα 2 γαλαξίες ;)

Με opera mobile 11 και στα 2, δεν είδα ιδιαίτερες διαφορές..

και μην μου πεις για τον μαμά browser γιατί σε πληροφορώ οτι ο γαλαξίας με opera φόρτωνε ποιο γρήγορα την σελίδα :p

Ναι, στο browsing οι διαφορες των διπυρηνων με τα καλα "μονοπυρηνα" ειναι πραγματικα μικρες (και σε καποιες περιπτωσεις δεν υπαρχει καν διαφορα).

Το S2 -και σε αυτο τον τομεα- πλεον κραταει τα πρωτεια, αλλα περιμενουμε να δουμε σοβαρες βελτιωσεις απο τη 2.4 (η οπως αλλιως τη βαφτισει η Google) και μετα.

• Administrators

Έχω δει εγώ. :rolleyes: Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες... μικρές οι διαφορές σε σχέση με έναν μονοπύρηνο τελευταίας τεχνολογίας. Και αυτό γιατί το λειτουργικό δεν είναι dual core optimized.

Modpic.gif

εχεις τρεξει εσυ βαρια flash based sites και ηταν το ιδιο; galaxy δεν ειχα ποτε αλλα στο desire δεν μπορεσα ΠΟΤΕ να δω 720p youtube χωρις να κολαει ... το optimus 2x το κανει για πλακα. οχι δεν θελω να βλεπω 720p στο κινητο μου ναι ειναι ανουσιο.

αν ομως ανοιξεις ενα site με ΠΟΛΛΕΣ flash διαφημησεις, με καποιο flash game η ενα βαρυ site τυπου http://www.thefwa.com/ τοτε θα ΔΕΙΣ διαφορα...

οσο τους προλαλησαντες, αναφερθηκαν σε opera mobile... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα

Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει

Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει

Να κλέψει να σου δώσει

Να σε στείλει να σε νοιώσει...

Σαφως κι ειναι η καλυτερη αγορα smartphone αυτη τη στιγμη.

Στο digitallife θα διαβασετε συντομα κι ενα συγκριτικο galaxy s 2, Xperia Arc, HTC Sensation, iPhone 4, Optimus 2X που εφτιαξε ο Αγγελος για να βγαλετε τα συμπερασματα σας (ισως και το πρωτο παγκοσμιως).

Για οθονες, ταχυτητα κλπ τα εχουμε πει, τωρα θα δουμε και την εξαιρετικη καμερα του...

Vageli για δώσε λινκ ,γιατί δεν το βρίσκω στο digital life

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

εχεις τρεξει εσυ βαρια flash based sites και ηταν το ιδιο; galaxy δεν ειχα ποτε αλλα στο desire δεν μπορεσα ΠΟΤΕ να δω 720p youtube χωρις να κολαει ... το optimus 2x το κανει για πλακα. οχι δεν θελω να βλεπω 720p στο κινητο μου ναι ειναι ανουσιο.

αν ομως ανοιξεις ενα site με ΠΟΛΛΕΣ flash διαφημησεις, με καποιο flash game η ενα βαρυ site τυπου http://www.thefwa.com/ τοτε θα ΔΕΙΣ διαφορα...

οσο τους προλαλησαντες, αναφερθηκαν σε opera mobile... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

στο optimus βλεπεις flash video 720p??? :rolleyes:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Vageli για δώσε λινκ ,γιατί δεν το βρίσκω στο digital life

λεει συντομα... ;)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...