super_sayian Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 παιδες τελικα επειδη κανω ετσι μια αναζητηση στο δικτυο ποιο απο τα 2 ειναι το μοντελο P7100 η το μοντελο P7500? μην μας πουλησουν καμια μουφα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 παιδες τελικα επειδη κανω ετσι μια αναζητηση στο δικτυο ποιο απο τα 2 ειναι το μοντελο P7100 η το μοντελο P7500? μην μας πουλησουν καμια μουφα? Καλημέρα, Το 10.1v (το "παλιό") είναι το μοντέλο P7100. Το 10.1 νομίζω είναι το μοντέλο P7500. Αλλά προσωπικά δεν θεωρώ κανένα από τα δύο μούφα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrsa Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Βρήκα και βάση για το tab, η οποία μοιάζει με αυτή: http://www.hollywoodmegastore.com/Images/3387_Plate_Stand.jpg Είναι βάση για πιατέλες και την πήρα από super market με 0,95€!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
principe Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Βρήκα και βάση για το tab, η οποία μοιάζει με αυτή: http://www.hollywoodmegastore.com/Images/3387_Plate_Stand.jpg Είναι βάση για πιατέλες και την πήρα από super market με 0,95€!:D :) Άψογος. Για να λέμε και ωραία πραγματάκια που βρήκαμε... το Navigon δεν δουλεύει, καθώς κλείνει μόνο του εντός δευτερολέπτων (θέλει 3g δίκτυο για να παραμένει ανοικτό, σύμφωνα με όσα βρήκα στο ίντερνετ). Ένα καλό πρόγραμμα gps navigation που βρήκα, το οποίο το απόλαυσα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, είναι το Sygic. Ένα πολύ καλό σάιτ για να βρίσκετε εφαρμογούλες.... είναι το blackdroid.net. To 10.1v είναι η καλύτερη αγορά που έκανα φέτος. Με ενθουσίασε περισσότερο και από το Galaxy sII που αγόρασα σχεδόν ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 παιδες το παρηγγειλα κ εγω αναμενω να ερθει , να ρωτησω απο αξεσουαρ ειναι κατι το οποιο θα χρειαστει? ειδα κατι ανταπτορες στο αμαζον αλλα δεν ελεγαν σε τι εξυπηρετουν , εχετε κατι το οποιο θα ειναι χρησιμο? πχ για να συνδεσουμε καμια συσκευη usb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 παιδες το παρηγγειλα κ εγω αναμενω να ερθει , να ρωτησω απο αξεσουαρ ειναι κατι το οποιο θα χρειαστει? ειδα κατι ανταπτορες στο αμαζον αλλα δεν ελεγαν σε τι εξυπηρετουν , εχετε κατι το οποιο θα ειναι χρησιμο? πχ για να συνδεσουμε καμια συσκευη usb? Στην επισημη ιστοσελιδα της samsung εχει αξεσουαρ.Ισως να πρεπει να δηλωσεις εκει τη συσκευη σου για να κανεις owner login,δεν θυμαμαι πως το εκανα,ψαξτο λιγο.Αναφερομαι στο αμερικανικο site Απο εκει παρηγγειλα μετατροπεα για συνδεση με συσκευες usb.Αν δεν το βρεις κανε μου pm https://sso-us.samsung.com/sso/auth/login?service=https%3A%2F%2Fsso-us.samsung.com%2Fsso%2Fsecure%2Fj_spring_cas_security_check Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrsa Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Στη Samsung Γερμανίας υπάρχουν τα επίσημα αξεσουάρ:http://samsung.de/de/Privatkunden/Mobil/Tablets/samsunggalaxytab101/GT-P7500UWDDBT/detail.aspx?atab=accessories Το 4ο αποτέλεσμα από το τέλος (EPL-1PLR) είναι καλώδιο για σύνδεση με συσκευές USB. Όλα αυτά τα αξεσουάρ, βέβαια, δεν ξέρω αν είναι συμβατά και με το 10.1v. Το καλώδιο USB θα είναι μάλλον συμβατό μετά την αναβάθμιση του 10.1v στην έκδοση 3.1, η οποία υποστηρίζει USB Host... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 http://www.engadget.com/2011/06/24/samsung-galaxy-tab-10-1-launches-in-uk-on-august-4th/ http://www.engadget.com/2011/06/24/samsungs-galaxy-tab-10-1-now-syncs-with-your-mac-updated-kies/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterix_GR Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Παίδες πήρα το 10.1 από το πλαίσιο και είναι αυτό της Vodafon...μου τη σπάει η αρον - αρον προβολή της Vodafon αλλά τα παρακάτω μου τη σπασανε περισσότερο. Το μηχανάκι αυτό ήταν για επείδειξη και γιαυτό ήταν ανοιγμένο χωρίς User manual κλπ. Ερωτώ αυτό είναι παλιά έκδοση; κυκλοφορεί η πρόκειται σύντομα να βγει κάτι πιο νέο σχετικό; άλλη έκδοση εννοώ... Μου τη κάτσανε δηλαδή να το πάω πίσω; γιατί ΔΕΝ το βλέπω πια στο site τους τι έγινε; Ενώ με είχαν στη wishlist ξαφνικά το βρήκα στο Ηράκλειο και το πήρα....για ενημερώστε με παρακαλώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Θα έπρεπε να έχει οπωσδήποτε το manual και να στο έχουν πει ότι είναι χρησιμοποιημένο. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Κυριοι να κάνω μια κουτη ερώτηση μιας και δε βρήκα στα τεχνικά χαρακτηριστηκα να αναφέρει κάτι (ούτε για το XOOM), μήπως έχει ενσωματωμένο δεκτή FM; :O Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterix_GR Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Όχι δεν έχει δέκτη FM ( κακό αυτό για 600€ περίπου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Απ'οσους το εχουν παρει αξιζει ή να παω προς iPad 2 ή κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Απ'οσους το εχουν παρει αξιζει ή να παω προς iPad 2 ή κατι αλλο? Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Ξερει κανεις που μπορω να βρω τις ουσιαστικες διαφορες του Honeycomb απο το Gingerbread? Τις καινοτομιες του νεου λειτουργικου δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Ξερει κανεις που μπορω να βρω τις ουσιαστικες διαφορες του Honeycomb απο το Gingerbread? Τις καινοτομιες του νεου λειτουργικου δηλαδη http://www.differencebetween.com/difference-between-android-2-3-gingerbread-and-android-3-0-honeycomb-for-tablet/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 http://www.differencebetween.com/difference-between-android-2-3-gingerbread-and-android-3-0-honeycomb-for-tablet/ Ευχαριστω.Πολυ κατατοπιστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Ξερει κανεις γιατι δε το εχει πια το Πλαισιο? Γενικα μου φαινεται δε το φερνουν και πολλα καταστηματα συμφωνα με το skroutz, τι μπορει να παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) περιμενουν μαλλον τα καινουρια μοντελα...8.9/10.1:) οποιος ενδιαφερεται για θηκες το expansys εχει φερει 3,4 μοντελα.:) Edited July 4, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 κανένα νέο για αναβάθμισή σε 3.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Να ρωτήσω κάτι χαζό; Το μοναδικό βίσμα που έχει, μου θυμίζει πάρα πολύ το βίσμα που παρέχει η Apple για το Ipod. Ρωτάω, επειδή έχω φορτιστή αυτοκινήτου για το ipod, για να μην παίρνω και δεύτερο φορτιστή για το Samsung. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να το επιβεβαιώσει αν είναι ίδιοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 οποιος ενδιαφερεται για θηκες το expansys εχει φερει 3,4 μοντελα.:) Οι τιμές όμως... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Να ρωτήσω κάτι χαζό; Το μοναδικό βίσμα που έχει, μου θυμίζει πάρα πολύ το βίσμα που παρέχει η Apple για το Ipod. Ρωτάω, επειδή έχω φορτιστή αυτοκινήτου για το ipod, για να μην παίρνω και δεύτερο φορτιστή για το Samsung. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να το επιβεβαιώσει αν είναι ίδιοι; Είναι ακριβώς ίδιοι σε μέγεθος και σχήμα αλλά είναι διαφορετικά τοποθετημένα τα pins οπότε δεν μπορεί να μπει ο Samsung στα Apple και αντίθετα. Το δοκίμασα ήδη παρότι πίστευα ότι δεν θα ήταν συμβατοί και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Ευχαριστώ πολύ για την ακαριαία απάντηση! Σκέφτομαι να το παραγγείλω σήμερα (το P1010). 'Εχω διαβάσει και αρνητικά σχόλια αλλά και θετικά. Δεν λέω. το ποσό είναι τσουχτερό και με τα ίδια λεφτά παίρνεις κινητό με android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Με το καλό και μεγειά. Νομίζω θα σου αρέσει, ο μόνος λόγος που πουλάω το 10.1v μου είναι ότι τελικά είμαι αρκετά κολλημένος Apple-άκιας... κατά τα άλλα είναι πολύ καλό μηχάνημα και με πολλές δυνατότητες. Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts