evanik Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Το recovery για το χ10 μίνι που έχετε βάλει έχει διάφορα από το χ10μίνι προ? Στο φάκελο για το χ10μίνι έχει μόνο ένα αρχείο όταν το κατεβάζω ενώ για το προ έχει τρία αρχεία. Τι γίνετε εδώ? Τι κάνω έχω μπέρδευτει. Έχω το χ10μίνι και προσπαθω να βάλω το 2.2 και δεν μπορώ. Τα αρχεία του xrecovery τα βάζω όπως θα τα κατεβάσω θα τα βάλω στην κάρτα μνήμης του κινητού χωρίς κάτι άλλο να κάνω?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 με αυτο εκανα αντιγραφη τα τρια αρχεια στο system/bin αλλα κραταω πατημενο το chargemon και δεν μου βγαζει την εικονα που βλεπω στον οδηγο... βοηθεια!!! το es explorer εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 με αυτο εκανα αντιγραφη τα τρια αρχεια στο system/bin αλλα κραταω πατημενο το chargemon και δεν μου βγαζει την εικονα που βλεπω στον οδηγο... βοηθεια!!! το es explorer εννοω βοηθηστε με !!! εχω κανει αντιγραφη τα busybox, chargemon και xrecovery.tar στο system/bin αλλα δεν κανει τιποτα με το το επομενο βημα που δηλαδη οταν κραταω πατημενο το chargemon δεν μου δειχνει αυτο που βλεπω στην φωτο... τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. September 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 (edited) βοηθηστε με !!! εχω κανει αντιγραφη τα busybox, chargemon και xrecovery.tar στο system/bin αλλα δεν κανει τιποτα με το το επομενο βημα που δηλαδη οταν κραταω πατημενο το chargemon δεν μου δειχνει αυτο που βλεπω στην φωτο... τι να κανω; Διαβασε καλυτερα το βημα 7 και θα βγαλεις ακρη. Το recovery για το χ10 μίνι που έχετε βάλει έχει διάφορα από το χ10μίνι προ? Στο φάκελο για το χ10μίνι έχει μόνο ένα αρχείο όταν το κατεβάζω ενώ για το προ έχει τρία αρχεία. Τι γίνετε εδώ? Τι κάνω έχω μπέρδευτει. Έχω το χ10μίνι και προσπαθω να βάλω το 2.2 και δεν μπορώ. Τα αρχεία του xrecovery τα βάζω όπως θα τα κατεβάσω θα τα βάλω στην κάρτα μνήμης του κινητού χωρίς κάτι άλλο να κάνω?:confused: Κατεβαζεις το αρχειο για το x10mini, ξεζιπαραρεις τα αρχεια και τα πετας στην καρτα μνημης χυμα. Προσοχη! Δεν βαζεις το αρχειο στην καρτα μνημης ετσι οπως το κατεβασες. Edited September 21, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Διαβασε καλυτερα το βημα 7 και θα βγαλεις ακρη. ευχαριστω πολυ!!! κανω και το πρωτο μου back up τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 βοηθηστε με !!! εχω κανει αντιγραφη τα busybox, chargemon και xrecovery.tar στο system/bin αλλα δεν κανει τιποτα με το το επομενο βημα που δηλαδη οταν κραταω πατημενο το chargemon δεν μου δειχνει αυτο που βλεπω στην φωτο... τι να κανω; Στον ES File Explorer πας στις ρυθμίσεις και βάζεις τικ στο Root Explorer και στο Mount File System. Μετά πατώντας παρατεταμένα πάνω σε κάποιο αρχείο πας στο Properties--> Change και αλλάζεις από κει τα permissions όπως στην εικόνα. Προσοχή! Αν δεν αλλάξεις τα permissions ειδικά του chargemon θα κολλήσεις στο logo της SE. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vinie Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Καλημέρα σε όλους! Παιδιά έχω θέμα με τη μπαταρία μου...Εδώ και δυο μήνες περίπου φορτίζω κάθε μέρα και είναι σα να μην το φορτίζω καθόλου. Υπάρχουν περιπτώσεις που το αφήνω ανοιχτό το βράδυ στο 60τόσο% και το πρωί είναι στο 19% και πρέπει να το φορτίσω. Ενημερωτικά: είναι το mini pro και έχω το advanced task killer. Κάπου διάβασα ότι μπορεί να φταίει και αυτό το πρόγραμμα, οπότε κάποιες μέρες προσπάθησα να μην το έχω να τρέχει αλλά είναι το ίδιο πράγμα...Καμιά ιδέα; Παράθεση "Η χειρότερη τιμωρία μας είναι να μην μπορούμε να βρούμε λόγια να εκφράσουμε αυτό που αισθανόμαστε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 έχω κάνει ότι λέει ο οδηγός άλλα δε λέει να μπει σε recovery mode με τίποτα. καμιά βοήθεια,παρακαλώ; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 έχω κάνει ότι λέει ο οδηγός άλλα δε λέει να μπει σε recovery mode με τίποτα. καμιά βοήθεια,παρακαλώ; έχεις κάνει root τη συσκευή;; έχεις τον root explorer εγκατεστημένο;;; Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Πολυ καλος οδηγος! Πιο ευκολα δεν γινεται!!!! Μπραβο! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiorgos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) Καλησπέρα σας, παρακολουθώ ως επισκέπτης πολύ καιρό το φόρουμ και με έχει βοηθήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και ευχαριστώ όλους σας για αυτό... Τωρα στο θέμα μας, που έιναι το ίδιο πρόβλημα με κάποιων παραπάνω...Δεν μπορώ να μπω στο root explorer (Εχω κατεβάσει το 2.14.2). Εχω κάνει ΟΛΕΣ τις ενέργειες με τη σειρά και αργά-αργά..Μάλιστα διέγραψα μια φορά και ξαναπέρασα τα αρχεία στο system/bin, αλλά παρ' όλα αυτά τίποτα...Δεν λέει να ανοίξει...Αυτά για την ώρα, και ευχαριστώ εκ των προτέρων ...(έχω το X8) Edited November 20, 2011 by jiorgos ορθογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiorgos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Καλησπέρα σας, παρακολουθώ ως επισκέπτης πολύ καιρό το φόρουμ και με έχει βοηθήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και ευχαριστώ όλους σας για αυτό... Τωρα στο θέμα μας, που έιναι το ίδιο πρόβλημα με κάποιων παραπάνω...Δεν μπορώ να μπω στο root explorer (Εχω κατεβάσει το 2.14.2). Εχω κάνει ΟΛΕΣ τις ενέργειες με τη σειρά και αργά-αργά..Μάλιστα διέγραψα μια φορά και ξαναπέρασα τα αρχεία στο system/bin, αλλά παρ' όλα αυτά τίποτα...Δεν λέει να ανοίξει...Αυτά για την ώρα, και ευχαριστώ εκ των προτέρων ...(έχω το X8) Σήμερα δοκίμασα να αποσυμπιέσω και το xrecovery, μήπως το "δει" επιτέλους αλλά τπτ...Εχω κάνει 3-4 φορές βήμα-βήμα πάλι την εγκατάσταση αλλά τπτ:wacko::( Παρακαλώ αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει...(κατανοώ ότι είναι βαρετό για εσάς να επαναλαμβάνεστε αλλά θα ΕΚΤΙΜΗΣΩ πάρα πολύ την όποια βοήθεια...)Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Σήμερα δοκίμασα να αποσυμπιέσω και το xrecovery, μήπως το "δει" επιτέλους αλλά τπτ...Εχω κάνει 3-4 φορές βήμα-βήμα πάλι την εγκατάσταση αλλά τπτ:wacko::( Παρακαλώ αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει...(κατανοώ ότι είναι βαρετό για εσάς να επαναλαμβάνεστε αλλά θα ΕΚΤΙΜΗΣΩ πάρα πολύ την όποια βοήθεια...)Ευχαριστώ! Οταν αποσυμπιεζεις το αρχειο τι σου εμφανιζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiorgos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Καλώς τον φίλο :) Οταν αποσυμπιέσω και το xrecovery μου βγάζει άλλα 5 στοιχεία...2 φακέλους (res, sbin) και 3 αρχεία (default.prop, init, init αρχειο RC) Μόλις διάβαζα και σχετικό ποστ στο xda developers που έλεγε ότι πρέπει να έχω ξεκλείδωτο bootloader, κάτι που ΔΕΝ έχω κάνει...Μήπως φταίει αυτό; Ευχαριστώ και πάλι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Καλώς τον φίλο :) Οταν αποσυμπιέσω και το xrecovery μου βγάζει άλλα 5 στοιχεία...2 φακέλους (res, sbin) και 3 αρχεία (default.prop, init, init αρχειο RC) Μόλις διάβαζα και σχετικό ποστ στο xda developers που έλεγε ότι πρέπει να έχω ξεκλείδωτο bootloader, κάτι που ΔΕΝ έχω κάνει...Μήπως φταίει αυτό; Ευχαριστώ και πάλι:) Λαθος το κανεις. Οπως λεω και στο αρχικο ποστ θα ενφανιστουν 3 αρχεια μετα την αποσυμπιεση, busybox,chargemon, και το συμπιεσμενο xrecovery το οποιο το βαζεις στην sd χωρις αποσυμπιεση την οποια εσυ εκανες χωρις να ειχα γραψει τετοιο πραγμα. Οπως ειπα διαβαστε και κατανοηστε τον οδηγο και μετα να κανετε εγκατασταση. Edited November 21, 2011 by BMW116i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiorgos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Ζητάω συγγνωμη, αλλά αυτό το έκανα σήμερα, ΟΧΙ γιατί το γράφεις κάπου αλλά δοκιμαστικά....Εχω κάνει τη διαδικασία όπως ΑΚΡΙΒΩΣ λές πάνω από 5-6 φορές και ποτέ ΔΕΝ μπήκα στο μενού :( Ακριβώς ΟΤΙ λές, ένα ένα τα αρχεία, αντιγραφή-επικόλληση στο system/bin και αφού προηγουμενως έχω κάνει το mount από r/w σε r/o....και φυσικά τικάρισμα τα αστεράκια που πάλι λες και δειχνεις..αλλά τπτ.. Αυτή τη στιγμή προσπαθω να ξεκλειδώσω το bootloader, μήπως κάτι έχει να κάνει αυτό...Τη συσκευή μου (Χ8) την έχω κάνει root, πάλι με τον τρόπο που είδα εδώ...αυτά έχω για την ωρα... Οταν αποσυμπιεζεις το αρχειο τι σου εμφανιζεται? ενα συμπιεσμένο xrecovery και δυο αρχεία chargemon και busybox Υπ'όψην έχω κατεβάσει αυτά που είναι για mini X10 Edited November 21, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 ενα συμπιεσμένο xrecovery και δυο αρχεία chargemon και busybox Υπ'όψην έχω κατεβάσει αυτά που είναι για mini X10Κατσε, το x10 mini η το Χ8 εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiorgos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Κατσε, το x10 mini η το Χ8 εχεις? Χ8, εκανα χαζομάρα ;;;:wacko::( Νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι για Χ8 κατεβάζουμε αυτά που κατεβασα...ή οχι; Edited November 21, 2011 by jiorgos συμπλήρωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Χ8, εκανα χαζομάρα ;;;:wacko::( Ρε φιλε φυσικα και εκανες χαζομαρα. Αυτο δεν το διαβασες? Θα χρειαστούμε: *X10 mini/pro rooted Πως θες να γινει στο x8?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiorgos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Ρε φιλε φυσικα και εκανες χαζομαρα. Αυτο δεν το διαβασες? Θα χρειαστούμε: *X10 mini/pro rooted Πως θες να γινει στο x8?:confused: Ζητάω ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ!!!!!!!:sorry::sorry: Μπορείς να μου πεις από που να κατεβάσω για Χ8; Το έκανα!!!!:):):) Πήρα από εδώ http://megaupload.com/?d=5MA2P8UY, για Χ8, και έγινε !!! Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!:bow::respect: Edited November 21, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ρε φιλε φυσικα και εκανες χαζομαρα. Αυτο δεν το διαβασες? Θα χρειαστούμε: *X10 mini/pro rooted Πως θες να γινει στο x8?:confused: Μην αποπερνετε τα παιδια. αυτο για το μινι ακολουθησα και εγω. εβαλα τ Xrecovery και δουλευει. δεν εχει καποιο προβλημα. δεν εκανες χαζομαρα. Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeofotisoeo Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Σε Xperia Μini st15i λειτουργει?και αν ναι, με πιο πληκτρο κανουμε εκκινιση το xrecovery ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Σε Xperia Μini st15i λειτουργει?και αν ναι, με πιο πληκτρο κανουμε εκκινιση το xrecovery ?Οχι,μην το το κανεις. Εχουν διαφορετικα build prop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeofotisoeo Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Οχι,μην το το κανεις. Εχουν διαφορετικα build prop. δν υπάρχει κάτι παρόμοιο για Xperia mini? θέλω να κάνω εγκατάσταση το CyanogenMod...αλλα δν ξέρω πως!υπάρχει καμια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GusHLR Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Αφου κανω rout , μετα .... αυτα τα 3 προγραμματα σε τι χρησιμευουν , sorry για της ερωτησεις μου αλλα ειμαι λιγο ασχετος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts