alexgiak Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 έχει μαγαζιά στην ομόνοια με καινούργια-μεταχειρισμένα που κάνουν και ανταλλαγή. Αν βαριέσαι κοίτα στο google και πάρε τους τηλέφωνο πρώτα: kaizer, buy & sell, mrmobil. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Οσοι εχετε play ριξτε μια ματια εδω να μου πειτε καμια γνωμη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4009618#post4009618 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolet Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 ρε παλικαρια εχω το sony ericsson arc κ σκεφτομαι να το ανταλαξω με το xperia play...αξιζει τον κοπο???κ μπορω να κατεβαζω παιχνιδακια απο τα γνωστα μαγαζακια??ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 ρε παλικαρια εχω το sony ericsson arc κ σκεφτομαι να το ανταλαξω με το xperia play...αξιζει τον κοπο???κ μπορω να κατεβαζω παιχνιδακια απο τα γνωστα μαγαζακια??ευχαριστω!! Παιχνίδια μπορείς να κατεβάσεις από παντού .... Βέβαια δεν είναι όλα συμβατά με το χειριστήριο .. Αν το σκέφτεσαι για τα παιχνίδια αποκλειστικά, αξίζει και με τα παραπάνω, όχι για τα δικά του, τραγικά και ελλειπέστατα, ούτε και για του Android τα wannabes παιχνίδια, αλλά για emulators ... PS1, Game Boy Color & Advance τα έχω καταευχαραριστηθεί ... Μεγάλο ελάττωμα η εσωτερική του μνήμη για τις εφαρμογές ... Ενοχλητικά μικρή ... Κατά τα άλλα το κινητό φοβερό, αρκετά καλό σήμα, τέλειο ακουστικό & κατασκευή και τα δεύτερα πιο δυνατά ηχεία που έχω ακούσει ποτέ σε κινητό ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Παιδιά μέσω γνωστού που δουλεύει σε κατάστημα το βρίσκω στα 120 ευρώ περίπου σφραγισμένο. Πιστευετε ότι αξίζει σε αυτά τα λεφτά; Με ενδιαφέρει κυρίως σαν smartphone, με την μνήμη θα έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα, πόση είναι περίπου διαθέσιμη; Πάντως μπορώ νομίζω να τις μεταφέρω και στην sd κάποιες. Σαν ηχείο/ακουστικό διαβαζω ότι είναι πολύ καλό έτσι; Κι ένα τελευταίοτο πληκτρολόγιο μπορεί να γίνει συμπαγές ή είναι μόνο qwerty; Σας ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Παιδιά μέσω γνωστού που δουλεύει σε κατάστημα το βρίσκω στα 120 ευρώ περίπου σφραγισμένο. Πιστευετε ότι αξίζει σε αυτά τα λεφτά; Με ενδιαφέρει κυρίως σαν smartphone, με την μνήμη θα έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα, πόση είναι περίπου διαθέσιμη; Πάντως μπορώ νομίζω να τις μεταφέρω και στην sd κάποιες. Σαν ηχείο/ακουστικό διαβαζω ότι είναι πολύ καλό έτσι; Κι ένα τελευταίοτο πληκτρολόγιο μπορεί να γίνει συμπαγές ή είναι μόνο qwerty; Σας ευχαριστώ :) Φοβερό ακουστικό, φοβερό σήμα, μπαίνω και από μετρό να φανταστείς ... Αν το θες όμως για εφαρμογές θα σου την σπάσω, αλλά όλη την ώρα παίζω στα 30Mb ελεύθερα, και όταν μου βγάζει ότι έχω ελάχιστη μνήμη (30Mb - 28Mb) δεν μπορώ ούτε να κατεβάσω άλλες από το Play ούτε και να ενημερώσω τις υπάρχουσες ... Αν οι εφαρμογές είναι προτεραιότητα για σένα, μην το πάρεις, προτίμησε κάτι άλλο ... Ηχεία έχει υπέροχα ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Κατάλαβα όλα καλά εκτός από την μνήμη. Με πήρε πριν λίγο ο φίλος και μου έδωσε κι άλλες επιλογές, οπότε θα ανοίξω το κατάλληλο νήμα για να με βοηθήσει στην επιλογή. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 ρε παλικαρια εχω το sony ericsson arc κ σκεφτομαι να το ανταλαξω με το xperia play...αξιζει τον κοπο?? Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 κ μπορω να κατεβαζω παιχνιδακια απο τα γνωστα μαγαζακια??ευχαριστω!! Τέτοιες συζητήσεις πουθενά στο παρόν forum. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε συζήτηση για "σπασμένες" εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Τελικά το πήρα χθες από ομόνοια, ελαφρώς μεταχειρισμένο, τι μεταχειρισμένο δηλαδή, αγρατσούνιστο και είναι σαν καινούργιο και σε άσπτρο χρώμα. :) Μάλλον το πήρανε το ανοίξανε άντε το κρατήσανε λίγες μέρες και το δώσανε. Είναι γερμανικό βέβαια αλλά δεν με πειράζει. Αυτός που το είχε ούτε αναβάθμιση λογισμικού είχε κάνει, είχε μείνει με τη 2.3.2. Του πέρασα την 2.3.4. Ευτυχώς βελτιώθηκε η φωτεινότητα, μου φαινόταν κάπως σκοτεινή η οθόνη και μπήκε και το xloud. ¨Οπως είπαν και τα παιδιά, άριστη ποιότητα συνομιλίας, δυνατά ηχεία, δυνατό ακουστικό, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής όσο για την μικρή μνήμη, τα περνάω σχεδόν όλα στην κάρτα μνήμης και έχω γύρω στα 170 mb ελεύθερα. Δεν είναι βέβαια διπύρηνο, βλέπω κάποιες διαφορές στην ταχύτητα αλλά κάνω την δουλειά μου, δεν διέθετα παραπάνω από 200 ευρώ, τόσο μου το έδωσε και ήθελα όσο πιο μεγάλη οθόνη λόγω γκαβομάρας :rolleyes:, χαμηλό σάρ και δυνατό ηχείο ακουστικό. edit ο φίλος που ανέφερα πιο πάνω μου έβγαλε την παναγία και για να μην τσακωθούμε το έψαξα αλλού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Όντως η ταχύτητα και κυρίως η RAM, έχουν θέμα ... Το κινητό θέλει τακτικές επανεκκινήσεις για να φεύγει η μούρσα, αλλιώς την βγάζω περισσότερη ώρα στο περίμενε και από s60v5 ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Τελικά άλλαξα γνώμη και το πήγα πίσω πριν περάσουν οι μέρες και με λίγα λεφτά παραπάνω (φιλική τιμή) πήρα ένα sensation μαύρο, επιστροφή στις ρίζες, ελπίζω αυτό να ριζώσει, δεν λέτε ευτυχώς που βγήκαν τα επόμενα μοντέλα και έπεσε η τιμή του; :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Το έθαψε η Sony, δε περνει ICS:( http://androidhellas.com/2012/05/25/to-xperia-play-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%B5-ice-cream-sandwich/#more-5900 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Παιδια το κινητο αξιζει? αα διαβασα παντως σε ενα site οτι θα ερχοταν το κινητο σε ics δεν ξερω αμα κανει να το γραψω για αυτο δεν το γραφω παντως τελικα αμα δεν γινει απο καμια ρομ γινεται νομιζω ? ομως θα θελα να ρωτησω ειναι διαφορετικο απο το oficial ics ? και ναι γιατι... ευχαριστω εκ το προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 To Play δεν θα πάρει ICS, όχι από την Sony τουλάχιστον ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Γινεται ομως με καποια ρομ υπαρχει καπια διαφορα? στην oficial μεταχη της μη δλδ με καποια ρομ α και αμα υποστυριζει adobe video flash player :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Παιδιά έχει καταφέρει να το ρουτάρει κανένας ? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Παιδια το ξερετε οτι η sony "εδειξε" επισημα την 4.0.4 για το play? Ριξτε μια ματια στο ptcrb;) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Είχε πει πως δεν θα βγει τελικά ... Πότε προέκυψε αυτό ??? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 το εχει ο κοτσοβολος 189 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis_n Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 παιδια, εχουμε κανα νεο για την 4.0.4 τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Παιδιά είναι επίσημο, δεν θα την πάρει το Play την Ice Cream .. Και αν με ρωτήσετε, δεν πρέπει κιόλας, με 512 RAM είναι πραγματικά πολύ αργή και ενεργοβόρα η ICS ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jumaru17 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Παιδιά είμαι κάτοχος Xperia Play από την αρχή της κυκλοφορίας του. Είναι το πρώτο μου android και είχα σκοπό να το κρατήσω για χρόνια! Έχω όμως ένα σημαντικότατο πρόβλημα. Η εσωτερική μνήμη του κινητού γεμίζει και μου δημιουργεί πολλά προβλήματα. Δοκίμασα αυτά τα προγράμματα που μεταφέρουν αρχεία από την εσωτερική στην sd αλλά δυστυχώς κάποια αρχεία είναι αδύνατο να μεταφερθούν. Τι μπορώ να κάνω παιδιά; Έχω στεναχωρηθεί πολύ γιατί μαρέσει πολύ αυτό το κινητό και είμαι έτοιμος να το αλλάξω χωρίς να θέλω γιατί έχω κουραστεί από αυτό το πρόβλημα. Κάθε βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη. :!::help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Μπορείς να δημιουργήσεις ένα ext partition στην κάρτα ώστε να μπορείς να αποθηκεύεις κι εκεί προγράμματα εξ ολοκλήρου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Μπορείς να δημιουργήσεις ένα ext partition στην κάρτα ώστε να μπορείς να αποθηκεύεις κι εκεί προγράμματα εξ ολοκλήρου. Mε root ???? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Όχι φίλε μου. Δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Στο pc σου την κάνεις την δουλειά. Δες εδώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts