balnik Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 πως μπαινω σε cwm αφου εχει κολλησει αυτο δεν καταλαβαινω και αν υπαρχει καποιο link με stock rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 1. Ενεργοποίησε τον εντοπισμό σφαλμάτων 2. Μήπως απλά το έκανες update από το μάρκετ? 1. Πως? 2 μαλλον.......τωρα που το λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balnik Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 ολα ok τα καταφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 1. Πως? Ρυθμίσεις-εφαρμογές-ανάπτυξη-εντοπισμός σφαλμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Καλησπερα, Μια βοηθεια αν μπορειτε γιατι μπερδευτηκα..!Σκεφτομαι να περασω αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1360889 αλλα δεν ειμαι σιγουρος πιο αρχειο να κατεβασω δλδ εχει πολλα λινκς μεσα και μην κανω κανα λαθος και τα 'παιξει' το κινητο!Αν μπορειται καντε μου λινκ! Ευχαριστω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Καλησπερα, Μια βοηθεια αν μπορειτε γιατι μπερδευτηκα..!Σκεφτομαι να περασω αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1360889 αλλα δεν ειμαι σιγουρος πιο αρχειο να κατεβασω δλδ εχει πολλα λινκς μεσα και μην κανω κανα λαθος και τα 'παιξει' το κινητο!Αν μπορειται καντε μου λινκ! Ευχαριστω.:) http://narod.ru/disk/41061099001/update-17-02-12-cm-7.2.0-RC0-GalaxyAce-KANG-signed.zip.html Μετα την εγκατασταση της ρομ και αυτο εδω ειναι ποιο κατω απο της οδηγιες εγκαταστασης : update_23_01_12_cm_7.2.0_RC0_GalaxyAce_KANG_signed.zip.torrent.tar http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=869009&d=1327337865 Edited February 20, 2012 by Stavrosl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κ μου έχει ένα E επάνω δίπλα απο το σήμα-γραμμούλες της κεραίας με δυο βελάκια ανάποδα το ένα απο το άλλο, πώς φεύγει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κ μου έχει ένα E επάνω δίπλα απο το σήμα-γραμμούλες της κεραίας με δυο βελάκια ανάποδα το ένα απο το άλλο, πώς φεύγει αυτό? πηγαινοφέρνει δεδομένα δικτύου. Κλείστο εάν δεν έχεις κάποιο πρόγραμμα από τον πάροχό σου γρήγορα! για να το κλείσεις πας Ρυθμίσεις-->Συνδέσεις (πάνω πάνω δλδ)-->Δίκτυα Κινητής (κάτω κάτω)-->Απενεργοποίησε το πάνω-πάνω (Χρήση πακέτων δεδομένων) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Ευχαριστώ φίλε με έσωσες! Κάτι κατάλαβα οτι ήταν πακέτα απο κινητή αλλά δέν εύρισκα που ήταν η ρύθμιση Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Ευχαριστώ φίλε με έσωσες! Κάτι κατάλαβα οτι ήταν πακέτα απο κινητή αλλά δέν εύρισκα που ήταν η ρύθμιση Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Αν δεν κάνεις χρήση και δικτύου 3G μπορείς και αυτό να το κλείσεις επιλέγοντας "Χρήση μόνο 2G" στην ίδια σελίδα με τη ρύθμιση των πακέτων δεδομένων, για εξοικονόμηση μπαταρίας. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 http://narod.ru/disk/41061099001/update-17-02-12-cm-7.2.0-RC0-GalaxyAce-KANG-signed.zip.html Μετα την εγκατασταση της ρομ και αυτο εδω ειναι ποιο κατω απο της οδηγιες εγκαταστασης : update_23_01_12_cm_7.2.0_RC0_GalaxyAce_KANG_signed.zip.torrent.tar http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=869009&d=1327337865 Δηλαδη περναω περναω πρωτα me cwm αυτο το αρχειο http://narod.ru/disk/41061099001/update-17-02-12-cm-7.2.0-RC0-GalaxyAce-KANG-signed.zip.html και μετα κανω update με το αρχειο που ειναι σε τορρεντ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Δηλαδη περναω περναω πρωτα me cwm αυτο το αρχειο http://narod.ru/disk/41061099001/update-17-02-12-cm-7.2.0-RC0-GalaxyAce-KANG-signed.zip.html και μετα κανω update με το αρχειο που ειναι σε τορρεντ? Βαλε πρωτα τι ρομ και μετα τα αλλα αν χρειαστει τα λεμε. Δες ομως και αυτη! πολυ σταθερη ρομ.! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1228436 Edited February 20, 2012 by Stavrosl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Βαλε πρωτα τι ρομ και μετα τα αλλα αν χρειαστει τα λεμε. Δες ομως και αυτη! πολυ σταθερη ρομ.! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1228436 Την gingereal εχω αυτην την στιγμη.Απλα λεω να δοκιμασω cyanogenmod 7.2!Απλα οπως ανεφερα πιο πανω γινεται η εγκατασταση ετσι? Edited February 20, 2012 by Samaroth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Την gingereal εχω αυτην την στιγμη.Απλα λεω να δοκιμασω cyanogenmod 7.2!Απλα οπως ανεφερα πιο πανω γινεται η εγκατασταση ετσι? Βεβαια γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Βεβαια γινεται Οκ Thanks,θα την περασω πιο μετα.!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1506752 παιδια αυτη τιν εχει δοκιμασει καπιος? ξέρετε αν έχει ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Άσχετο με τα παραπάνω. Τι εννοούν όταν λένε odex και deodex? .. :/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Περασα την 2.3.3 μεσω Κις και το κινητο ΣΕΡΝΕΤΑΙ απελπιστικα... Φταιει ισως που δεν εγινε clean install αλλα εμειναν και τα προγραμματα που ειχα μεσα?? Παρακαλω δωστε μου εναν τροπο να περασω την cyanogenmod ή την mui. Το κινητο ειναι σχεδον αχρηστο με το κολλημα που κανει. Ποια custom rom μου προτεινετε για απροβληματιστη λειτουργια? Ευχαριστω. Παίδες μετά από κανένα μήνα που παράτησα το ace, είπα να ξανασχοληθώ λίγο. Έβαλα την gr-2 και τον τελευταίο cfroot. Την φοράω σχεδόν δύο βδομάδες και μπορώ να πω πως είναι η καλύτερη ως τώρα από όσες έχω βάλει (βγήκαν πολλές βέβαια την μέρα που φλάσαρα). Πολύ καλή, γρήγορη, δεν βρήκα bug ακόμα και η μπαταρία κρατάει 4 ώρες προβολής επιτέλους! (με την χρήση που κάνω είναι πολύ για το ace) Το μόνο που χρειάζεται για να δουλεύει σωστά, είναι να φλασάρεις και τα tw apps μετά την ρομ. Εν ολίγοις (για αρχάριους ενδιαφερόμενους). ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GingerReal-2 1. Κάνουμε από cwm (με κλειστό το κινητό home + power) wipe data/cache/dalvik (σβήνονται τα πάντα εννοείται) 2. Περνάμε στοκ ginger με odin (εκτός αν βρισκόμαστε ήδη σε στοκ 2.3.x) 3. Περνάμε cwm (εκτός αν έχουμε ήδη πάλι) με το κλασσικό .zip (apply update) 4. Ξανά τα wipes και φλασάρουμε την ρομ (instal zip from sd card). 5. Μπαίνουμε cwm και κάνουμε mounts & storage-mount system, πηγαίνουμε πίσω και φλασάρουμε τα samsung apps (instal zip from sd card). Μπορούμε να διαγράψουμε ότι app απο αυτά θέλουμε μετά. 6. Φλασάρουμε τον κέρνελ b84 από cwm (instal zip from sd card). 7. Φλασάρουμε το b84 fix με cwm manager (θα υπάρχει σαν εφαρμογή στο κινητό μετά το φλασάρισμα του b84. Ξαναλέω, το b84-fix φλασάρεται με cwm manager που είναι εφαρμογή στο κινητό μετά το πέρασμα του b84. 8.enjoy :) την συστήνω ανεπιφύλαχτα Οδηγός για φλασάρισμα στοκ ρομ υπάρχει στην πρώτη σελίδα, οπότε δεν χρειάζεται να τον γράψω. Τα υπόλοιπα τώρα: Η ρομ εδώ Όλα τα υπόλοιπα (cwm4,kernel,root,tw apps) τα έχω ετοιμάσει σε ένα zip εδώ ( το αρχείο για το root το έβαλα καταλάθος!:lol: Μην σας απασχολεί ) το thread της ρομ το thread του κερνελ Εννοείται πως δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε. Αν κάτι πάει στραβά, είναι από δικό σας λάθος και μόνο :) Eνταξει και νομιζα πως η Παθολογια ηταν δυσκολη! Φιλε μου ποιο πιστευεις πως ειναι το καλυτερο firmware να περασω? Να παω σε cyanogenmod 7.2? Mπορεις να μου υποδειξεις καποιο αντιστοιχο ποστ που να με καθοδηγησει? Ευχαριστω. Εdit: Μολις εκανα ρουτ.. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited February 21, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Eνταξει και νομιζα πως η Παθολογια ηταν δυσκολη! Φιλε μου ποιο πιστευεις πως ειναι το καλυτερο firmware να περασω? Να παω σε cyanogenmod 7.2? Mπορεις να μου υποδειξεις καποιο αντιστοιχο ποστ που να με καθοδηγησει? Ευχαριστω. Ότι θέλεις για το κινητό υπάρχει εδώ. Εγώ δεν πέρασα την 7.2 (την 7.1 την είχα δοκιμάσει παλαιοτέρα) γιατί είδα ότι είχε αρκετές αναφορές για bugs και επίσης δεν δουλεύανε αρκετά πράγματα (στο ace χρειάζομαι και κάμερες,φλας και τα πάντα :) ) Δεν γνωρίζω αν είναι σε καλό στάδιο πλέον. Με την gr2 έχω ησυχάσει εγώ, οπότε μόνο όταν μου βγάλει κάποιο bug θα την αλλάξω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosk1 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 καλησπερα σε ολους,θα μπορουσε καποιος να μου πει με ποια εφαρμογη μπορω να συνδεθω μεσω wi-fi με το pc και να μπορω να αποθηκευω ετσι πχ μουσικη απο το pc μεσω wi-fi στο κινητο? γινεται αυτο? μεσω team viewer δε μπορεσα να βρω αν αποθηκευει στο κινητο.. καποια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 καλησπερα σε ολους,θα μπορουσε καποιος να μου πει με ποια εφαρμογη μπορω να συνδεθω μεσω wi-fi με το pc και να μπορω να αποθηκευω ετσι πχ μουσικη απο το pc μεσω wi-fi στο κινητο? γινεται αυτο? μεσω team viewer δε μπορεσα να βρω αν αποθηκευει στο κινητο.. καποια ιδεα κανεις? Ψάξε στο market για MyPhoneExplorer. Κάνει τα πάντα. Θέλει και εγκατάσταση το αντίστοιχο πρόγραμμα για pc. Είναι δωρεάν. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosk1 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 ευχαριστω για την αμεση απαντηση το κοιταω αμεσως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ότι θέλεις για το κινητό υπάρχει εδώ. Εγώ δεν πέρασα την 7.2 (την 7.1 την είχα δοκιμάσει παλαιοτέρα) γιατί είδα ότι είχε αρκετές αναφορές για bugs και επίσης δεν δουλεύανε αρκετά πράγματα (στο ace χρειάζομαι και κάμερες,φλας και τα πάντα :) ) Δεν γνωρίζω αν είναι σε καλό στάδιο πλέον. Με την gr2 έχω ησυχάσει εγώ, οπότε μόνο όταν μου βγάλει κάποιο bug θα την αλλάξω :) Νικο, την περασα την gr2 ωστοσο δεν μου φαινεται και πολυ smooth, ειδικα οταν ανοιγω την οθονη απο την αναμονη.. Λες να φταινε τα beautiful widgets που χρησιμοποιω για τον καιρο? Το υποψιαζομαι, γιατι οταν τα εβαλα μου ζητουσαν διαρκως συνδεση στο ιντερνετ με αποτελεσμα να κολλαει παρα πολυ με το wake του κινητου.. Παντως εχω την εντυπωση πως πλεον ειμαι οσο smooth ημουν σε 2.2 stock, σιγουρα ετη φωτος καλυτερα απο την 2.3.3 που ημουν χτες. Η Miui αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Δεν ξέρω καθόλου για τη miui στο ace. By the way, όλες οι gb έχουν θέμα με το wake του κινητού. Άλλες "καρεδιαζουν" στο ξεκλείδωμα και όλες έχουν καθυστέρηση στο ξεκλείδωμα (αργή να ανοίξει η οθόνη δηλαδή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Λοιπον ψαχνω οδηγο για να περασω την miui και αναφερω συμπερασματα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts