Yoda Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 οταν λες στο πληκτρολογιο του τηλεφωνου εκει που παμε να καλεσουμε,εκει που ειναι οι αριθμοι? δε το βρισκω... Βρίσκεται στις γενικές ρυθμίσεις του τηλεφώνου: Ρυθμίσεις - Κλήσεων - Επιπλέον ρυθμίσεις -Ενεργ. Αισθητήρα Εγγύτητας Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Παιδιά μια βοήθεια. Εχω πάρει backup με το cwm v5.0.2.6. για να δοκιμάσω κάποια rom Παω να κάνω restore και μου βγάζει checking MD5 sums MD5 mismatch! και σταματάει χωρίς να κάνει restore. καμμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 καλημέρα παλικάρια έχω ένα πρόβλημα με το κινητό δε το αναγνωρίζει το pc σε άλλα κινητά ( sony ) που έχω δεν έχω τέτοιο πρόβλημα τη μπορεί να συμβαίνει? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 καλημέρα παλικάρια έχω ένα πρόβλημα με το κινητό δε το αναγνωρίζει το pc σε άλλα κινητά ( sony ) που έχω δεν έχω τέτοιο πρόβλημα τη μπορεί να συμβαίνει? :mad: Έχεις περάσει τους drivers της samsung ή το kies στο pc ; Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Έχεις περάσει τους drivers της samsung ή το kies στο pc ; ναι φίλε μου το έχω κάνει αλλά τίποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 ναι φίλε μου το έχω κάνει αλλά τίποτα :( Κανε reinstall το kies ή τους drivers ,με reboot pc και τηλέφωνο . Δοκίμασε και με κάποιο άλλο καλώδιο usb . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 οκ θα το δοκιμάσω και ελπίζω να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Κανε reinstall το kies ή τους drivers ,με reboot pc και τηλέφωνο . Δοκίμασε και με κάποιο άλλο καλώδιο usb . τα έκανα όλα αυτά 2-3 φορές αλλά τίποτα. το κινητό φορτίζει κανονικά από όλες τις θύρες usb αλλά πέρα από αυτό τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 τελικά έκανα αυτό που ήθελα με το airdroid . Και για όποιον ενδιαφέρεται έβαλα ics και το κινητό πάει μια χαρά. αν καπoιος έχει βαρεθεί το ace του και θέλει να του δώσει μια παράταση ζωής :p εδώ είναι το σχετικό λινκ: http://hellasandroid.blogspot.gr/2012/09/samsung-galaxy-ace-android-4.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisko Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ρε παιδιά, εκτός από sammobile. (το έψαξα) ξέρει κανείς που μπορώ να βρω Firmware Android 2.2.1 froyo για Samsung Galaxy ACE GT-S5830 ? Από τότε που του έβαλα 2.3.6 Gingerbread ψιλοσέρνεται. Και το ποιο ενοχλητικό είναι όταν γυρνάω γρήγορα τις επαφές και πατάω να σταματήσει, δεν σταματάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Ρε παιδιά, εκτός από sammobile. (το έψαξα) ξέρει κανείς που μπορώ να βρω Firmware Android 2.2.1 froyo για Samsung Galaxy ACE GT-S5830 ? Από τότε που του έβαλα 2.3.6 Gingerbread ψιλοσέρνεται. Και το ποιο ενοχλητικό είναι όταν γυρνάω γρήγορα τις επαφές και πατάω να σταματήσει, δεν σταματάει. Πέρα από το sammobile, επίσημα firmwares κατεβάζουμε και από εδώ: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-S5830 Edited September 18, 2013 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ενδιαφερομαι για 4.2.2 ποια rom προτινεται για ποιο σταθερη και αξιοπιστη; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Βρε παιδιά το Galaxy ACE είναι ένα κινητό με πολύ μικρή μνήμη. ΜΗΝ πειραματίζεστε με εκδόσεις μεγαλύτερες από αυτές που προτείνει η μαμά. Εγώ το έχω με την μαμίσια 2.3.3 και πάει σφαίρα... Ποτέ δεν είχα lag, κόλλημα, τεχνικό πρόβλημα ή οτιδήποτε άλλο. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Βρε παιδιά το Galaxy ACE είναι ένα κινητό με πολύ μικρή μνήμη. ΜΗΝ πειραματίζεστε με εκδόσεις μεγαλύτερες από αυτές που προτείνει η μαμά. Εγώ το έχω με την μαμίσια 2.3.3 και πάει σφαίρα... Ποτέ δεν είχα lag, κόλλημα, τεχνικό πρόβλημα ή οτιδήποτε άλλο. Πολύ σωστός, ακόμη και η 2.3.5 είναι βαριά Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisko Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Πολύ σωστός, ακόμη και η 2.3.5 είναι βαριά Μαμίσια 2.3.3 από sammobile? Γιατί και εγώ από sammobile κατέβασα 2.3.3 και πάει μια χαρά. (Αν και θα προτιμούσα την 2.2.1 froyo). Και όπως είπα και ποιο πάνω, με την 3.3.6 ψιλοσέρνεται! Και με την 3.3.5! Την δοκίμασα και αυτή! Έχουν δίκιο και ο Yoda και ο bathan! ΜΗΝ πειραματίζεστε με εκδόσεις μεγαλύτερες από αυτές! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Τράβηξα ένα βιντεάκι και αντί για STOP πάτησα PAUSE και χάθηκε. Γιατί συμβαίνει αυτό;;; Δεν γίνεται να το ανακτήσω; Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Πολύ σωστός, ακόμη και η 2.3.5 είναι βαριά Είναι ότι χειρότερο. Δυστυχώς αποδείχθηκε προχειροδουλειά. Για μένα η 2.3.3 είναι πιο στρωμένη. Η καλύτερη είναι η 2.2 έκδοση. Πάντως το κινητό είναι σκυλί. Το έχω δώσει εδώ και 1,5 χρόνο σε κοντινούς γνωστούς και το βλέπω συχνά. Τα κουμπιά είναι όπως τα άφησα. Δε χαμπαριαζει ο γερολυκος. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Όντως. Κι εγώ περίμενα να γίνει σκ#τ% το κινητό αφού φαινόταν ψεύτικο, αλλά τελικά είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το sgs..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 θα χρειαστω για μια ακομα φορα τη βοηθεια σας.οταν ανοιγω το κινητο μου ζηταει τον κωδικο της καρτας sim.τον βαζω κανονικα και μετα μου ζηταει τον αριθμο για να ανοιξει η οθονη τον οποιο και δεν θυμαμαι.τι κανω για να τον βγαλω και να μπω κανονικα? Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsd330 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 μπες στο recovery και πατα reset... αλλα χανεις τα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_ku Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Καλησπέρα.. Ειμαι καινουρια στο forum και θελω να ρωτησω για το samsung galaxy ace! το πηρα προσφατα και σημερα μου ηρθε ενα μηνυμα απο την εταιρεια παροχης μου (δεν ξερω αν μπορω να πω ονομα..) και πηγα να το ανοιξω αλλα δεν ανοιγει και με πηγαινει στο συντακτη μηνυματος για να γραψω νεο μηνυμα!!! το διαγραφω απο τις ειδοποιησεις μου και ξαναεμφανιζεται.. ενω στο εικονιδιο των μηνυματων παραμενει το 1 (οτι εχω δηλαδη ενα καινουριο μηνυμα) πραγματικα βοηθειααααα.. υπαρχει τροπος να φυγει;; αν γινεται να αποφυγω να το παω σε καταστημα γιατι το κοντινοτερο ειναι περιπου μιση ωρα μακρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 εντάξει τα λεφτά του τα έβγαλε μετά από 2.5 χρόνια.. αλλά σβήνοντας εφαρμογές για να ελευθερώνεται μνήμη.. κάθε φορά που ανανέωνα τις εφαρμογές, αυτές έπιαναν περισσότερο χώρο, οπότε έπρεπε να σβήνω κάποιες.. όταν χρειαστεί να σβήσω και τις απολύτως απαραίτητες, τότε θα έρθει η ώρα να πάρω άλλο κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Σήμερα φλασάρισα την GingerReal-2. Αν περάσω άλλη rom πρέπει να κάνω όλη τη διαδικασία πάλι απ'την αρχή ή να περάσω μόνο την άλλη rom; Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Wipe θα κάνεις μόνο και ότι χρειάζεται μετά για να περάσεις την επόμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 παιδια στα χαρακτηριστικα κινητων εκει που λειι wi fi hotspot=ναι, τι σημαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts