selemele Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 (edited) περνα αυτό SII Keyboard For Ace (Works on Stock And CM7) How To Install? - Download The File - Flash It From ClockWorkMode Recovery Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα... Το έκανα flash αλλά μετά δεν είδα καμιά διαφορά. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Επίσης το πρόβλημα που έχω είναι πως στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου δεν έχει μόνο τα ελληνικά, αλλά σε διάφορες επιλογές έχει κάτι καλλικατζούρες σαν τούρκικα... Όπως επίσης στις γλώσσες εισόδου δεν έβαλε τα ελληνικά!!! Edited October 23, 2012 by selemele 2η ερωτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 ΕΡΩΤΗΣΗ νο2 : Μπορώ να κατεβάσω από το GooglePlay κάπως αλλιώς εκτός WiFi? πχ να κατεβάσω το αρχείο στο Pc και να το κάνω εγκατάσταση μέσω PC? Δυστυχώς το modem Που είμαι τώρα δεν έχει WiFi, μόνο ethernet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 ΕΡΩΤΗΣΗ νο2 : Μπορώ να κατεβάσω από το GooglePlay κάπως αλλιώς εκτός WiFi? πχ να κατεβάσω το αρχείο στο Pc και να το κάνω εγκατάσταση μέσω PC? Δυστυχώς το modem Που είμαι τώρα δεν έχει WiFi, μόνο ethernet... Μπορείς να τα πατήσεις install από το play store στο pc και όταν συνδεθεί σε δίκτυο το κινητό θα γίνουν εγκατάσταση. Αλλιώς μόνο εκτός play store. Googlαρεις δηλαδή την εφαρμογή (έστω Facebook vx.x apk), την κατεβάζεις και την περνάς στο κινητό για να την κάνεις εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Ευχαριστώ πολύ. Οπότε μάλλον μέσω apk από google... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Ευχαριστώ πολύ. Οπότε μάλλον μέσω apk από google... Ναι δυστυχώς. Πλήρες το Android αλλά ακόμα δεν έχει λύσει τόσο απλά θέματα. Όπως επίσης και πλήρες backup μέσω pc που δεν υπάρχει. .Σε αναγκάζει να rootαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_boub Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?t=413253 αυτό το έχει δοκιμάσει κανεις; ξερει κανεις πως δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Τελικά έχει βάλει κανείς άλλος την Myth 2? Με τα ελληνικά στο πληκτρολογιο τι κάνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 και εγώ έχω την myth2. για ελληνικό πληκτρολόγιο έχω βάλει το πληκτρολόγιο MultiLing και είναι μια χαρά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsd330 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) εχω το ace 5839i απο cosmote με προεγκατεστημενο το swype 3.25.91.37022 ξερει κανεις αν μπορω και πως να του κανω update ???? Edited October 25, 2012 by qsd330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laura_94 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 αξίζει το κινητό? ανάμεσα στο XPERIA MINI,το lumia 610 και αυτό,ποιο προτείνετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Για επιλογή συσκευής υπάρχει συγκεκριμένη ενότητα στην οποία μπορούμε να ανοίξουμε θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARA2 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 καλημέρα σε όλους! μπορείτε να μου πείτε αν και με ποιόν τρόπο μπορώ να ξεφορτωθώ εφαρμογές που ήταν προεγκατεστημένες στην συσκευή ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 πρεπει να κανεις root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARA2 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 αν θέλεις γίνε λίγο πιο αναλυτικός είμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsd330 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 καλημερα εχω το 5839ι απο cosmote και ειμαι και εγω root πλεον καπου μεσα στο forum ειχα βρει εναν οδηγο (πριν γινω root) με μια λιστα με τις εφαρμογες που εχει το κινιτο με και με υποσυμειωση αν ειναι ασφαλη για απεγκατασταση αν θυμαμε καλα ηταν σε ενα φυλλο excel αλλα δεν μπορω να το βρω πλεον, ειναι ευκολο να μου κανει καποιος ενα link ????? επιπλεον αν απεγκαταστισω καποιες και κανω καποιο λαθος με factory reset θα επανέλθουν???? δεν εχω σκοπο να περασω καποια αλλη rom (προς το παρρον ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARA2 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 καλημερα εχω το 5839ι απο cosmote και ειμαι και εγω root πλεον καπου μεσα στο forum ειχα βρει εναν οδηγο (πριν γινω root) με μια λιστα με τις εφαρμογες που εχει το κινιτο με και με υποσυμειωση αν ειναι ασφαλη για απεγκατασταση αν θυμαμε καλα ηταν σε ενα φυλλο excel αλλα δεν μπορω να το βρω πλεον, ειναι ευκολο να μου κανει καποιος ενα link ????? επιπλεον αν απεγκαταστισω καποιες και κανω καποιο λαθος με factory reset θα επανέλθουν???? δεν εχω σκοπο να περασω καποια αλλη rom (προς το παρρον ) βρήκα αυτό από αλλο forum https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0Ag43oj7rLQP4dENZcmhGN0ZUa3pHSENVeXlqUm5vV0E&single=true&gid=0&output=html μήπως μπορείς να μου πεις πώς γίνεται η απεγκατάσταση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsd330 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) βρήκα αυτό από αλλο forum https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0Ag43oj7rLQP4dENZcmhGN0ZUa3pHSENVeXlqUm5vV0E&single=true&gid=0&output=html μήπως μπορείς να μου πεις πώς γίνεται η απεγκατάσταση;; ναι νομιζω αυτο ηταν.... η απεγκατασταση γινεται με το root unistaller και με ενα titanium backup σε περιπτωση λαθους καλητερα θα σε ενημερωσουν οι πιο εμπειροι τισ παρεας εννοηται οτι εχει γινει root πρωτα Edited October 31, 2012 by qsd330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap85 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Υστερα απο 7 μηνες στην κατοχή μου το samsung ,πραγματικα αρχισε να με τσατιζει απιστευτα πλεον παιδια....και ειδικα τις στιγμες που ειναι stand by και το ξεκλειδωνεις και πας να κανεις μια π.χ. επειγον κληση τοτε ειναι το χειροτερο που μου συμβαινει και καμια μερα αντι για κληση,θα το στειλω σε κανενα ντουβαρι επανω!!!Πριν μια εβδομαδα το εκανα format,με την διαδικασια ενος αριθμου(που πληκτρολογεις κτλ κτλ), αλλα δεν λεει να σταματησει και εκει συνεχιζει ακαθεκτο να κολλαει παντα τις χειροτερες στιγμες.....Δεν το εχω φορτωμενο με εφαρμογες....γιατι δεν ειμαι τετοιο ατομο!!!!για την διαχειρηση μνημης κτλ κτλ εχω το Energy battery saver,easy task killer,easy app manager....Σας παρακαλω ρε παιδια προτεινεται τιποτα καλο για να μην κολλαει εκεινες τις γ..ω στιγμες.....ευχαριστω εκ των προτερων!!!! ΥΓ θα προτειμουσα να απαντησουν ανθρωποι που ειχαν-εχουν στην κατοχή τους αυτο το κινητο και τους εκανα τετοια νερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 ε φυσικα και κολλαει αφου του εχεις αλλαξει τα φωτα με τα task manager και τα battery saver,task killer και ολα αυτα τα αχρειαστα που τρωνε μπαταρια και το σημαντικοτερο απο ολα τρωνε την ram του κινητου και μετα κολλανε ολα και φταιει το κινητο Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap85 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Ωραια φιλε μου,βλεπω οτι μπηκες δυναμικα στην συζητηση,,,,πες μου τι να κανω???να τα βγαλω ολα???να μην αφησω τπτ???τοτε δεν θα κολλαει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Είπα να δώσω το Ace σε ένα φίλο μου . Ηταν root . Εκανα επαναφορά εργοστασιακών . Ειπα να βγάλω τον google λογαριασμό μου και τη 16SD που είχα και να την αντικαταστήσω με μιά . Μετέφερα ότι είχε η 16αρα στην 8αρα , ανοίγω το Ace κανονικά οι προεπιλεγμένες εφαρμογές δουλεύουν το εικονίδιο superuser εξακολουθεί να υπάρχει ΑΛΛΑ πατώντας "τα αρχεία μου" βγαίνει μόνο η SDCard (DCIM) και τίποτε άλλο . Φαντάζομαι ότι ότι ήθελα να κάνω το έκανα ανορθόδοξα . Τι πρέπει να κάνω τώρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap85 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Υστερα απο 7 μηνες στην κατοχή μου το samsung ,πραγματικα αρχισε να με τσατιζει απιστευτα πλεον παιδια....και ειδικα τις στιγμες που ειναι stand by και το ξεκλειδωνεις και πας να κανεις μια π.χ. επειγον κληση τοτε ειναι το χειροτερο που μου συμβαινει και καμια μερα αντι για κληση,θα το στειλω σε κανενα ντουβαρι επανω!!!Πριν μια εβδομαδα το εκανα format,με την διαδικασια ενος αριθμου(που πληκτρολογεις κτλ κτλ), αλλα δεν λεει να σταματησει και εκει συνεχιζει ακαθεκτο να κολλαει παντα τις χειροτερες στιγμες.....Δεν το εχω φορτωμενο με εφαρμογες....γιατι δεν ειμαι τετοιο ατομο!!!!για την διαχειρηση μνημης κτλ κτλ εχω το Energy battery saver,easy task killer,easy app manager....Σας παρακαλω ρε παιδια προτεινεται τιποτα καλο για να μην κολλαει εκεινες τις γ..ω στιγμες.....ευχαριστω εκ των προτερων!!!! ΥΓ θα προτειμουσα να απαντησουν ανθρωποι που ειχαν-εχουν στην κατοχή τους αυτο το κινητο και τους εκανα τετοια νερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Υστερα απο 7 μηνες στην κατοχή μου το samsung ,πραγματικα αρχισε να με τσατιζει απιστευτα πλεον παιδια....και ειδικα τις στιγμες που ειναι stand by και το ξεκλειδωνεις και πας να κανεις μια π.χ. επειγον κληση τοτε ειναι το χειροτερο που μου συμβαινει και καμια μερα αντι για κληση,θα το στειλω σε κανενα ντουβαρι επανω!!!Πριν μια εβδομαδα το εκανα format,με την διαδικασια ενος αριθμου(που πληκτρολογεις κτλ κτλ), αλλα δεν λεει να σταματησει και εκει συνεχιζει ακαθεκτο να κολλαει παντα τις χειροτερες στιγμες.....Δεν το εχω φορτωμενο με εφαρμογες....γιατι δεν ειμαι τετοιο ατομο!!!!για την διαχειρηση μνημης κτλ κτλ εχω το Energy battery saver,easy task killer,easy app manager....Σας παρακαλω ρε παιδια προτεινεται τιποτα καλο για να μην κολλαει εκεινες τις γ..ω στιγμες.....ευχαριστω εκ των προτερων!!!! ΥΓ θα προτειμουσα να απαντησουν ανθρωποι που ειχαν-εχουν στην κατοχή τους αυτο το κινητο και τους εκανα τετοια νερα.... Καλημέρα! Αφού κάνεις backup ότι χρειάζεσαι, σβήσε τη συσκευή και μπες σε recovery mode (αυτό γίνεται κρατώντας πατημένο το πλήκτρο home και ανάβοντας τη συσκευή. Δεν αφήνεις το home πριν μπει σε recovery.) Από εκεί χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα volume up/volume down επιλέγεις και κάνεις wipe data/factory reset. Μετά επιλέγεις reboot system. Δοκίμασε να χρησιμοποιείς τον Άσσο για λίγο καιρό χωρίς όλα αυτά τα task killer και battery saver, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχεις πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovich Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 καλησπέρα. πρώτη φορά γράφω στο forum. πρόσφατα έβαλα την gr2 στο κινητό μου(πολλά συγχαρητήρια για τις οδηγίες, αν τις ακολουθήσεις κατά γράμμα δεν θα 'χεις κανένα πρόβλημα). Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' το πως συμπεριφέρεται το κιν. μου εδώ και 1 βδομάδα. Δεν μου χει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και είναι αισθητά πιο γρήγορο σε σχέση με την 2.3.3. Επειδή έχω χαθεί ψάχνοντας μεσα στο forum μπορεί να μου δώσει κάποιος μια απάντηση για το πως μπορώ να σβήσω κάποιες εφαρμογές συστήματος και δεύτερον και σημαντικότερο ένα απ'τα σημαντικότερα μειονεκτήματα του κινητού, την περιορισμένη εσωτερική μνήμη, πως μπορώ να διαχωρήσω την εξωτερικής κάρτα μνήμης και να εγκαθίστανται οι εφαρμογές στο μάρκετ κατευθείαν εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 καλησπέρα. πρώτη φορά γράφω στο forum. πρόσφατα έβαλα την gr2 στο κινητό μου(πολλά συγχαρητήρια για τις οδηγίες, αν τις ακολουθήσεις κατά γράμμα δεν θα 'χεις κανένα πρόβλημα). Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' το πως συμπεριφέρεται το κιν. μου εδώ και 1 βδομάδα. Δεν μου χει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και είναι αισθητά πιο γρήγορο σε σχέση με την 2.3.3. Επειδή έχω χαθεί ψάχνοντας μεσα στο forum μπορεί να μου δώσει κάποιος μια απάντηση για το πως μπορώ να σβήσω κάποιες εφαρμογές συστήματος και δεύτερον και σημαντικότερο ένα απ'τα σημαντικότερα μειονεκτήματα του κινητού, την περιορισμένη εσωτερική μνήμη, πως μπορώ να διαχωρήσω την εξωτερικής κάρτα μνήμης και να εγκαθίστανται οι εφαρμογές στο μάρκετ κατευθείαν εκεί; Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Διάβασε για το link2sd εδώ. Τις εφαρμογές που δεν θέλεις μπορείς να τις βγάλεις με το titanium backup ή αφαιρώντας τες από το /system/app με έναν root Explorer (root explorer, es file manager κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts