nikos523 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) συμφωνα με τον οδηγο...το δικο μου το ACE δεν γινεται root. εχει την 2.3.6 εψαξα ...βρηκα...για 2.3.6...αλλα δεν κανουν τιποτα. τι επιλογες εχω ?? :)) επισης...στο ψαξιμο βρηκα οδηγους για ICS ! αξιζει η αναβαθμιση ή θα εχω προβληματα? Ics δεν υπάρχει. Οι δήθεν ics είναι όλες 2.3 με αλλαγμένη μια λέξη στο built.prop. Κάνεις κάτι λάθος και δεν γίνεται ροοτ. Καλησπέρα και απο μένα. Κάτοχος του εν' λόγο κινητού εδώ και ένα μήνα, και θέλω να βάλω μεγαλύτερη κάρτα μνήμης. Η απορία μου είναι αν μπορώ να βάλω κάρτα μνήμης Micro SD High Capacity (Micro SDHC) ή μόνο απλή Μicro SD δέχεται?? Και τι Class είναι καλύτερο?? Κάποιος μου είπε πως όσο ανεβαίνω σε Class είναι καλύτερο και αν βρώ να βάλω Class 10, αληθεύει αυτό?? Ότι θέλεις. Εγώ δεν αγοράζω ποτέ πανω απο class 4 συνήθως. Η ταχύτητα εγγραφής απο/προς το pc μπορεί να είναι μεγαλύτερη. Στο κινητό και class 2 να έχεις δεν θα καταλάβεις διαφορά. Hardware limit. Sent from my Galaxy S using homing pigeon Edited April 13, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 καλησπερα ενας φιλος μου εχει την συγκεκριμενη συσκευη αλλα θελει να αλλαξει γραμματοσειρα και δεν μπορει , επιλεγει να κατεβασει και την περναει και δεν την αναγνωριζει. Πως μπορεις να αλλαξεις την γραμματοσειρα υπαρχει αλλος τροπός ; . Συγνωμη εαν ξανα αναφερθει αλλα μου ειναι αδυνατον να διαβασω τοσα πολλα ποστ .. . ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 πως περναω την 2.3 εκδοση μεσα? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 πως περναω την 2.3 εκδοση μεσα? ειναι απλο!!! συνδεσε το κινητο σου στην εφαρμογη kies και ακολουθησε τις οδηγιεσ που γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) Ics δεν υπάρχει. Οι δήθεν ics είναι όλες 2.3 με αλλαγμένη μια λέξη στο built.prop. Κάνεις κάτι λάθος και δεν γίνεται ροοτ. /QUOTE] δεν παιζει να κανω κατι λαθος... ειναι πολυ απλο :) ισως να χρειαζετε και κατι ακομα. το μνμ που βγαζει e:error in /tmp/sideload/package.zip (status 7) installation aborted. εδιτ εκδοση κερνελ.. 2.6.35.7 dpi@DELL150#1 gingerbread.xxla2 Edited April 13, 2012 by mourgakos2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papig Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! μιας και λετε για custom rom κτλπ να ρωτησω κατι: πηρα το galaxy ace εχοντας γινει rooting το κινητο και εχει μεσα: themyth ICS beta 2 lite KERNEL: 2.6.35.7 perf CL5 ...κτλπ κτλπ και απλα γραφει εκδοση android 4.01 τουτεστην,ειναι 2.6.35.7 και απλα γραψανε android 4.0.1? ειναι καλη αυτη η rom που εχει μεσα? τι γνωμη εχετε αν τη ξερετε? υπαρχει καλυτερη rom? παντως μου τρωει τη μπαταρια ευκολα καπως... πχ να εινα ιφουλ φορτισμενη 100% κα ιμετα απο λιγο να δειχνει 87% καμια φορα συμβαινει και αυτο! (εχω μεσα 60 εφαρμογουλες 12 παιχνιδακια απλα) Παράθεση Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 s o s.. προβλημα ....βοηθεια,,,,σωστε με :) κανω εγκατασταση το gingerreal-2 συμφωνα με τις οδηγιες στην πρωτη σελιδα... ομως... την εγκατασταση της rom δεν την ολοκληρωνει!!!! βγαζει το γνωστο e:error in /tmp/sideload/package.zip (status 7) installation aborted. το τηλεφωνο φυσικα δεν ξεκιναει. :( τι πρεπει να κανω για να το επαναφερω σττην αρχικη του μορφη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! μιας και λετε για custom rom κτλπ να ρωτησω κατι: πηρα το galaxy ace εχοντας γινει rooting το κινητο και εχει μεσα: themyth ICS beta 2 lite KERNEL: 2.6.35.7 perf CL5 ...κτλπ κτλπ και απλα γραφει εκδοση android 4.01 τουτεστην,ειναι 2.6.35.7 και απλα γραψανε android 4.0.1? ειναι καλη αυτη η rom που εχει μεσα? τι γνωμη εχετε αν τη ξερετε? υπαρχει καλυτερη rom? παντως μου τρωει τη μπαταρια ευκολα καπως... πχ να εινα ιφουλ φορτισμενη 100% κα ιμετα απο λιγο να δειχνει 87% καμια φορα συμβαινει και αυτο! (εχω μεσα 60 εφαρμογουλες 12 παιχνιδακια απλα) Υπάρχει πολύ καλύτερη rom και είναι αυτή εδώ s o s.. προβλημα ....βοηθεια,,,,σωστε με :) κανω εγκατασταση το gingerreal-2 συμφωνα με τις οδηγιες στην πρωτη σελιδα... ομως... την εγκατασταση της rom δεν την ολοκληρωνει!!!! βγαζει το γνωστο e:error in /tmp/sideload/package.zip (status 7) installation aborted. το τηλεφωνο φυσικα δεν ξεκιναει. :( τι πρεπει να κανω για να το επαναφερω σττην αρχικη του μορφη?? Κάτι δεν πάει καλά με το τηλέφωνο σου τελικά, δοκίμασε να περάσεις την 2.3.5 με τις οδηγίες που έχω εδώ Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 θελω τα φωτα σας για επιλογη καρτας μνημης. θελω να παρω μια 8αρα. microsd ή microsdhc? ποια η διαφορα τους? επισης, να την παρω απο ελλαδα ή απο ebay, δεδομενου οτι απο εξω μαλλον θα ειναι μαιμου. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 θελω τα φωτα σας για επιλογη καρτας μνημης. θελω να παρω μια 8αρα. microsd ή microsdhc? ποια η διαφορα τους? επισης, να την παρω απο ελλαδα ή απο ebay, δεδομενου οτι απο εξω μαλλον θα ειναι μαιμου. Πάρε microsd HC και από ελλάδα, μιας που και η τιμή είναι χαμηλή αλλά και κάτι να συμβεί την πας πίσω και παίρνεις άλλη. Η διαφορά τους είναι στην τεχνολογία τους. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Υπάρχει πολύ καλύτερη rom και είναι αυτή εδώ Κάτι δεν πάει καλά με το τηλέφωνο σου τελικά, δοκίμασε να περάσεις την 2.3.5 με τις οδηγίες που έχω εδώ σαν τι δλδη δεν παει καλα...?:confused: μηπως απλα ειναι καινουριο και δεν προλαβανε να το ''σπασουνε'' ??? αρχαριος ειμαι...ασχετος δε νομιζω...αυτο το Ε:error in /tmp/sideload/package.zip τι ειναι? η εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου? δεν το διαβαζει,,,?? επισης τα wipe data/wipe cache... (τα εχω κανει πολλες φορες..) τωρα παρατηρησα οτι βγαζει E:format_volume: rfs format failed on /dev/stl10 γιατι...?? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) σαν τι δλδη δεν παει καλα...?:confused: μηπως απλα ειναι καινουριο και δεν προλαβανε να το ''σπασουνε'' ??? αρχαριος ειμαι...ασχετος δε νομιζω...αυτο το Ε:error in /tmp/sideload/package.zip τι ειναι? η εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου? δεν το διαβαζει,,,?? επισης τα wipe data/wipe cache... (τα εχω κανει πολλες φορες..) τωρα παρατηρησα οτι βγαζει E:format_volume: rfs format failed on /dev/stl10 γιατι...?? :mad: Εγώ αυτό που θα έκανα στην θέση σου είναι να περάσω την 2.3.5 και μετά να περάσω την GR2. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή την στιγμή και να σου προτείνω. Αφού μας πήρε μισή μέρα να καταλάβουμε ότι έχεις το 5830i και όχι το 5830 ενημέρωσε μας αν κατάφερες να κάνεις κάτι. Edited April 14, 2012 by DeathAngel Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Εγώ αυτό που θα έκανα στην θέση σου είναι να περάσω την 2.3.5 και μετά να περάσω την GR2. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή την στιγμή και να σου προτείνω. Αφού μας πήρε μισή μέρα να καταλάβουμε ότι έχεις το 5830i και όχι το 5830 ενημέρωσε μας αν κατάφερες να κάνεις κάτι. το προβλημα ειναι οτι αλλο ACE 5830 και αλλο ACE 5830i .βεβαια το εμαθα (το μαθαμε) εκ των υστερων θελει προσοχη σε οποιον ακολουθει τις οδηγιες, δεν ειναι ολα το ιδιο. εννοειτε οτι δεν το κανεις στο βασικο σου τηλεφωνο :) αν βρω πως να το ξυπνησω..θα ενημερωσω. προς το παρον ο οδηγος που δουλευει για το 5830ι ειναι αυτος. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1552792 ενημερωσε την αρχικη σελιδα για root/unroot . μην την πατησει κανενας αλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 το προβλημα ειναι οτι αλλο ACE 5830 και αλλο ACE 5830i .βεβαια το εμαθα (το μαθαμε) εκ των υστερων θελει προσοχη σε οποιον ακολουθει τις οδηγιες, δεν ειναι ολα το ιδιο. εννοειτε οτι δεν το κανεις στο βασικο σου τηλεφωνο :) αν βρω πως να το ξυπνησω..θα ενημερωσω. προς το παρον ο οδηγος που δουλευει για το 5830ι ειναι αυτος. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1552792 ενημερωσε την αρχικη σελιδα για root/unroot . μην την πατησει κανενας αλλος Βασικά από που το ψώνισες και είναι το i; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Βασικά από που το ψώνισες και είναι το i; τεταρτη απο Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) Με ένα ψάξιμο βρήκα τα εξής: The S5830i is a different phone []Brodcom chipset []different GPU (VideoCore IV HW) []different sensors []different partitions []different camera []Codename - COOPEREV Και σύμφωνα με το xda το odin και το root είναι διαφορετικά όποτε όσοι έχετε πάρει φρέσκο τηλεφωνάκι τσεκάρετε πρώτα αν είναι το 5830 ή το 5830i. Κι από ότι βλέπω είναι και διαφορετικό από το απλό σε εμφάνιση http://2.bp.blogspot.com/-QzLiY3EYQow/Tx70_PyrZII/AAAAAAAAAFU/F3bFEUuRUhk/s1600/S5830I.png Edited April 14, 2012 by DeathAngel Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 στην οθονη του downloading γραφει,,, ODIN MODE PRODUCT NAME : GT-S5830ι CUSTOM BIN DOWN:NO (0 COUNTS) CURRENT BIN:SAMSUMNG OFFICIAL αυτο σημαινει οτι εχει ρομ μεσα?? και απλα δεν ξεκιναει/δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapdj Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 ειμαι στην 2.3.3 root και εχω κανει install το cwm recovery 5.0.2.6 εχω βρει μια custom rom την οποια θελω να περασω. ερωτηση 1 πρεπει να κανω πρωτα partion την sd card και μετα να περασω την rom?η να περασω την ρομ και μετα να κανω partion? ερωτηση 2 εχω παρει backup απο το cwm recovery και μετα εκανα copy paste στο pc.θελει κατι αλλο? απο οτι διαβασα απο τον dev για install How to install 1. Βοοt into CWM5 Recovery 2. wipe data/factory reset, wipe cache/dalvik 3. format cache/data/system/sd-ext 4. install 5. reboot η ρομ ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1583871 ο λογοσ που θελω να την βαλω ειναι οτι ειναι barebone δεν εχει καμια εφαρμογη μεσα απο αυτες που εχει η original rom. το busybox τι ειναι γιατι δεν το εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα, να ρωτησω ο φακελος με τα στοιχεια της συσκευης ( efs files λεγεται για το galaxy s II ) που βρισκεται στην συσκευη s5830(galaxy ace ) Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα, να ρωτησω ο φακελος με τα στοιχεια της συσκευης ( efs files λεγεται για το galaxy s II ) που βρισκεται στην συσκευη s5830(galaxy ace ) Βρίσκεται στο root της συσκευής. Για να φτάσεις εκεί πρέπει να είναι rooted η συσκευή σου και να χρησιμοποιήσεις τον κατάλληλο file explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα, να ρωτησω ο φακελος με τα στοιχεια της συσκευης ( efs files λεγεται για το galaxy s II ) που βρισκεται στην συσκευη s5830(galaxy ace ) Όπως στα είπε ο athanaso77 από πάνω. Να προσθέσω (εγκυκλοπαιδικά) ότι ο efs έχει το ίδιο όνομα και βρίσκεται στο ίδιο directory σε όλες τις Android συσκευές ( "/efs" ). Επίσης αν κάποιος έχει δικαιώματα root, μια αντιγραφή του φακέλου στον υπολογιστή μπορεί να αποβεί σωτήρια μετά από κάποια μελλοντική "στραβή". Sent from my Galaxy S using homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Όπως στα είπε ο athanaso77 από πάνω. Να προσθέσω (εγκυκλοπαιδικά) ότι ο efs έχει το ίδιο όνομα και βρίσκεται στο ίδιο directory σε όλες τις Android συσκευές ( "/efs" ). Επίσης αν κάποιος έχει δικαιώματα root, μια αντιγραφή του φακέλου στον υπολογιστή μπορεί να αποβεί σωτήρια μετά από κάποια μελλοντική "στραβή". Sent from my Galaxy S using homing pigeon κατανοητο αυτο πουλες , στο σ 2 τον εχω βρει και αντιγραψει. / στο σ5830 ομως δεν υπαρχει αυτος ο φακελος. μηπως ξερετε γιατι ; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) τι ακριβώς κάνουν αυτές η δυο εφαρμογές ? με την πρώτη (1) είχα περάσει κάποιο fix karnel , εκτος από αυτό σε τι άλλο χρησιμεύει αυτή η εφαρμογή ? και η δεύτερη (2) εφαρμογή τι ακριβώς κάνει ? που την χρησιμοποιούμε ? http://desmond.imageshack.us/Himg204/scaled.php?server=204&filename=sc20120414225756.png&res=landing έχω αυτή την rom αν έχει σημασία -->GingerReal-2 Edited April 16, 2012 by ns11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) ειρθε η επιφωτηση ...ειρθε και η λυση. ρωσικη μεσω γερμανιας . και εξηγουμε http://www.android-hilfe.de/samsung-galaxy-ace-s5830i/225329-anleitung-bricked-5830i-recovery.html απο το γερμανικο site..κατεληξα να εχω μια ρωσικη (στοκ) ρομ...που δουλευει ομως. ελληνικα ...το επομενο βημα. εδιτ το root δουλευει κανονικα με τον οδηγο που ανεβασα πιο πανω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1552792 Edited April 14, 2012 by mourgakos2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Καλημερα και χρονια πολλα.Κατι σε offtopic θα αναφερθω και πιστευω οτι αξιζει ... http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-Y-Duos-S6102-Black-GALAXY-Y-DUOS-BLACKpGINIUS-DRIVER-DON-T.htm. Και android και dual.Οσον αφορα για το s5830i,αλλο ειναι το s5830i και αλλο το s5830plus ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts