pharao Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 :up::clap::respect: Με το adfree. Την ανοίγεις, πατάς boot normally και download hosts. Δεν χρειάζεται να πειράξεις κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Ευχαριστώ Niko και Jim.. Πάει προς service η δουλειά. Θα επανέλθω μόλις θα έχω νεότερα.. :-) Παίδες, από το 2000 που έχω κινητό, πρώτη φορά χρειάστηκα service κι αυτό από υπαιτιότητα δική μου. Πέμπτη 09-02-2012 παρέδωσα το κινητό σε κατάστημα VF. Δευτέρα 13-02-2012 το παρέλαβε το service Τρίτη 14-02-2012 το έφτιαξαν (αντικατάσταση πλακέτας και αναβάθμιση λογισμικού) Πέμπτη 16-02-2012 ήρθε στο κατάστημα και το παρέλαβα Μπαμ μπαμ οι δουλειές. Btw, δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ οπότε το άφησα στην άκρη. Τώρα μόλις το έβαλα και φορτίζει. Θα του βγάλω τα μάτια απόψε!! Πάω να διαβάσω τι να του περάσω και επανέρχομαι να σας ενημερώσω με ποιο τρόπο το διάλυσα ξανά. χαχα. :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Παίδες, από το 2000 που έχω κινητό, πρώτη φορά χρειάστηκα service κι αυτό από υπαιτιότητα δική μου. Πέμπτη 09-02-2012 παρέδωσα το κινητό σε κατάστημα VF. Δευτέρα 13-02-2012 το παρέλαβε το service Τρίτη 14-02-2012 το έφτιαξαν (αντικατάσταση πλακέτας και αναβάθμιση λογισμικού) Πέμπτη 16-02-2012 ήρθε στο κατάστημα και το παρέλαβα Μπαμ μπαμ οι δουλειές. Btw, δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ οπότε το άφησα στην άκρη. Τώρα μόλις το έβαλα και φορτίζει. Θα του βγάλω τα μάτια απόψε!! Πάω να διαβάσω τι να του περάσω και επανέρχομαι να σας ενημερώσω με ποιο τρόπο το διάλυσα ξανά. χαχα. :-) Με γειές! Το νου σου μην το κάνεις μπρίκι πάλι, ε; :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Με γειές! Το νου σου μην το κάνεις μπρίκι πάλι, ε; :) Να 'σαι καλά μαν. Του έβαλα [ROM][uNOFFICIAL]CyanogenMod-7.2.0-by-FAT-KANG. Μέχρι στιγμής αν και πριν λίγο την έβαλα, όλα οκ. Ό,τι προκύπτει θα το ρίχνω εδώ.. :) Άσχετο: Υπάρχει τρόπος να μπαίνω στην κάρτα μνήμης όταν το συνδέω με το PC χωρίς να ανοίγο το KIES?.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Άσχετο: Υπάρχει τρόπος να μπαίνω στην κάρτα μνήμης όταν το συνδέω με το PC χωρίς να ανοίγο το KIES?.. σαφώς. απλα συνδεεις το κινητο στο pc και να εχεις τον εντοπισμο σφαλματων τικαρισμενο (που λογικα ειναι απο μονος του με τικ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) σαφώς. απλα συνδεεις το κινητο στο pc και να εχεις τον εντοπισμο σφαλματων τικαρισμενο (που λογικα ειναι απο μονος του με τικ) Έτσι είναι και πάω να μπω από explorer αλλά μου λέει να βάλω τη δισκέτα.. :/ Καλημέρα κι όλας. :-) Σημείωση. Με αυτήν την έκδοση, το κινητό με Kies δε λειτουργεί. Edit: Άμα είναι περασμένη η ώρα.. Όλα Καλά! (ΟΚ) :-) Edited February 18, 2012 by pakitis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Έτσι είναι και πάω να μπω από explorer αλλά μου λέει να βάλω τη δισκέτα.. :/ Καλημέρα κι όλας. :-) Σημείωση. Με αυτήν την έκδοση, το κινητό με Kies δε λειτουργεί. Edit: Άμα είναι περασμένη η ώρα.. Όλα Καλά! (ΟΚ) :-) κοιτα αν εχει τικ ο εντοπισμοσ σφαλματων ρυθμισεις-εφαρμογες-αναπτυξη-εντοπισμος συνδεσε το κινητο με το pc, κατεβασε την status bar και πατα αντιγραφη αρχειων καλημερα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Ναι έκανα edit όλα οκ.. :) Τώρα πρέπει να ψάξω να δω αν μπορώ να αλλάξω πληκτρολόγιο γιατί μόνο qwerty έχει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Γεια σας, Σκεφτομαι να περασω cyanogenmod 7.2 αλλα εγω εχω ClockWorkMod4 και αυτο χρειαζεται ClockWorkMod5!Τι πρεπει να κανω ωστε να σβησω τον παλιο και να βαλω το καινουργιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Με το adfree. Την ανοίγεις, πατάς boot normally και download hosts. Δεν χρειάζεται να πειράξεις κάτι άλλο. τελικα συνεχιζουν να βγαινουν διαφημησεις στο κατω μερος.....................πχ οταν κοιταζω στο μαρκετ μια εφαρμογη πριν την εγκαταστησω.........στο κατω μερος της οθονης.........αυτες υπαρχει τροπος να εξαφανιστουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Γεια σας, Σκεφτομαι να περασω cyanogenmod 7.2 αλλα εγω εχω ClockWorkMod4 και αυτο χρειαζεται ClockWorkMod5!Τι πρεπει να κανω ωστε να σβησω τον παλιο και να βαλω το καινουργιο? Πέρνα με Odin κάποια 2.3.x (που λένε και οι οδηγίες) και θα σβηστούν τα πάντα. Πέρνα όμως κάποια 2.3.x η με όλα τα αρχεία μαζί, δηλαδή PDA, CSC, BOOT, PHONE και όχι κάποια ROM που είναι όλα σε ένα αρχείο, διότι (προσωπικά τουλάχιστον) δεν μου έσβηνε τα πάντα. Οπότε ρίξε με Odin κάποια ROM που υποστιρίζεται από την CyanogenM7.2 και βάλε με τον κλασσικό τρόπο και το CWM5. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 τελικα συνεχιζουν να βγαινουν διαφημησεις στο κατω μερος.....................πχ οταν κοιταζω στο μαρκετ μια εφαρμογη πριν την εγκαταστησω.........στο κατω μερος της οθονης.........αυτες υπαρχει τροπος να εξαφανιστουν? Κατέβασε ξανά hosts και κάνε reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAndreas Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Καλησπέρα.Είμαι καινούργιος στο φόρουμ αν και το παρακολουθώ καιρό. Αν και άτομο νεαρής ηλικίας δεν ασχολούμαι με κινητά οπότε έμεινα αρκετά πίσω. Για να μην πολυλογώ. Εγώ θέλω ένα κινητό για να : στέλνω μηνύματα,να μπαίνει στο διαδίκτυο πχ σε καφετέριες κ.τ.λ , να πραγματοποιώ κλήσεις , να βγάζω καμιά φωτογραφία και να μπαίνει σε εφαρμογές όπως youtube,facebook,gmail. Αν και κατέληξα σε πολλά κινητά του είδους μέσα από το φόρουμ άλλαξα γρήγορα προτήμηση... Τελευταία κατέληξα στο ACE μίας και είδα ότι είναι και αδερφός του Galaxy S. Πιστεύετε οτι είναι καλή επιλογή.Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση με τα ίδια λεφτά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Κατέβασε ξανά hosts και κάνε reboot. οσες φορες και να το εκανα 12+ οταν μπαινω στο brain εχει απο κατω τις διαφημησεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 (edited) οσες φορες και να το εκανα 12+ οταν μπαινω στο brain εχει απο κατω τις διαφημησεις...... Μπορεί κάτι να συμβαίνει με την συγκεκριμένη εφαρμογή απλα. Καλησπέρα.Είμαι καινούργιος στο φόρουμ αν και το παρακολουθώ καιρό. Αν και άτομο νεαρής ηλικίας δεν ασχολούμαι με κινητά οπότε έμεινα αρκετά πίσω. Για να μην πολυλογώ. Εγώ θέλω ένα κινητό για να : στέλνω μηνύματα,να μπαίνει στο διαδίκτυο πχ σε καφετέριες κ.τ.λ , να πραγματοποιώ κλήσεις , να βγάζω καμιά φωτογραφία και να μπαίνει σε εφαρμογές όπως youtube,facebook,gmail. Αν και κατέληξα σε πολλά κινητά του είδους μέσα από το φόρουμ άλλαξα γρήγορα προτήμηση... Τελευταία κατέληξα στο ACE μίας και είδα ότι είναι και αδερφός του Galaxy S. Πιστεύετε οτι είναι καλή επιλογή.Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση με τα ίδια λεφτά. Ευχαριστώ Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Για τέτοια θέματα ανοίγεις thread στο επιλογή κινητού. Anyway, Το ace έχει θέμα με την μπαταρία και γενικά δεν είναι και τίποτα σπουδαίο (αν και το λένε αδερφάκι του S, μάλλον είναι υιοθετημένο!). Xperia Neo V στα 180-200. Edited February 19, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAndreas Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Ευχαριστώ ... Μάλλον θα πάω να απευθυνθώ και εκεί που ανέφερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Πέρνα με Odin κάποια 2.3.x (που λένε και οι οδηγίες) και θα σβηστούν τα πάντα. Πέρνα όμως κάποια 2.3.x η με όλα τα αρχεία μαζί, δηλαδή PDA, CSC, BOOT, PHONE και όχι κάποια ROM που είναι όλα σε ένα αρχείο, διότι (προσωπικά τουλάχιστον) δεν μου έσβηνε τα πάντα. Οπότε ρίξε με Odin κάποια ROM που υποστιρίζεται από την CyanogenM7.2 και βάλε με τον κλασσικό τρόπο και το CWM5. Νομιζω δεν χρειαζεται να ξαναπερασω 2.3.χ γιατι πριν κανα 2 μηνο ειχα cyanogenmod 7.1.Αλλος τροπος για να διαγραψω σωστα τον CWM 4 και να περασω τον 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 (edited) Νομιζω δεν χρειαζεται να ξαναπερασω 2.3.χ γιατι πριν κανα 2 μηνο ειχα cyanogenmod 7.1.Αλλος τροπος για να διαγραψω σωστα τον CWM 4 και να περασω τον 5? Απλα βρες το zip για cwm 5 και κάνε apply update από cwm. Edit: άσε το βρήκα εγώ για σένα πάρε κόσμε Edited February 19, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Απλα βρες το zip για cwm 5 και κάνε apply update από cwm. Edit: άσε το βρήκα εγώ για σένα πάρε κόσμε Thanks!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 (edited) Υπάρχει καμμιά εφαρμογή που να έχει πληκτρολόγιο όπως στα κινητά με κουμπιά κι όχι μόνο qwerty? :/ Edit: Δοκιμάζω Perfect Keyboard Free.. Έχει αυτό που θέλω αν και μία στο τόσο πετάει διαφημιστικό.. Edited February 19, 2012 by pakitis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 1,πριν κανω root οταν συνεδεα το usb μου εβγαζε μια επιλογη να το βλεπει σαν μεσο αποθηκευσης ......τωρα δεν το κανει ..............τι να κανω? 2,χαθηκε το εικονιδιο του superuser και στην θεση του εχει βγει ενα παρομοιο ........και να το κανω unroot αυτο δεν εξαφανιζεται ............υπαρχει τροπος ? ή χρειαζεται ολικο restore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 1,πριν κανω root οταν συνεδεα το usb μου εβγαζε μια επιλογη να το βλεπει σαν μεσο αποθηκευσης ......τωρα δεν το κανει ..............τι να κανω? 2,χαθηκε το εικονιδιο του superuser και στην θεση του εχει βγει ενα παρομοιο ........και να το κανω unroot αυτο δεν εξαφανιζεται ............υπαρχει τροπος ? ή χρειαζεται ολικο restore? 1. Ενεργοποίησε τον εντοπισμό σφαλμάτων 2. Μήπως απλά το έκανες update από το μάρκετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balnik Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Για να περασω custom rom ακολουθησα τον παρακατω οδηγο: H*. Flash Custom ROM: 1) Select Custom ROM (List here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1194358) 2) Put Custom ROM .zip into SD Card 3) Turn off your phone 4) Press POWER+HOME BUTTON 5) Wipe All 6) Select "Install zip from sd card" 7) Select "Choose zip" 8) Select .zip with your Custom ROM 9) Select "Yes" 10) Reboot into system 11) That's ALL!!! και το τηλεφωνο εχει κολησει εδω και ωρα και το μονο που δειχνει η οθονη ειναι η λεξη android, Τι εκανα λαθος και πως το επαναφερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balnik Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Nα πω επισης οτι ειχα την official 2.3.5 και δεν ειχα ποτε ξαναπερασει custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Nα πω επισης οτι ειχα την official 2.3.5 και δεν ειχα ποτε ξαναπερασει custom rom. Έχω γραμμένο οδηγο στην υπογραφή μου που βρίσκεται και στην πρώτη σελίδα :) Μπες σε cwm και κάνε wipe data/cache. Μετά φλασαρε με odin μια στοκ ρομ (οδηγός πάλι στην πρώτη σελίδα) και κάνε για τελευταία φορά wipe data/cache απο recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts