itasoulas Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 καλησπέρα φίλε μου, εννοείς αυτήν εδώ την rom ? θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πεις εάν έχει την Ελληνική γλώσσα στο μενού καθώς και Ελληνικό πληκτρολόγιο ... σε ευχαριστώ πολύ ... διάβασα πως με την 2.3.6 δεν υπάρχει το Lag στο άνοιγμα της συσκευής .... ισχύει ? ευχαριστώ και πάλι ... lag στο ξεκλειδωμα 0 αλλα στο ανοιγμα της οθονης (φωτισμο) πατωντας το home και ενω ειναι κλειδωμενο υπαρχει ακομη 2 δευτερολεπτα. Εχει Ελληνικα και Ελληνικο πληκρολογιο και ναι εννοω αυτη που ειπες και εσυ. Παράθεση Samsung Galaxy ACE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 lag στο ξεκλειδωμα 0 αλλα στο ανοιγμα της οθονης (φωτισμο) πατωντας το home και ενω ειναι κλειδωμενο υπαρχει ακομη 2 δευτερολεπτα. Εχει Ελληνικα και Ελληνικο πληκρολογιο και ναι εννοω αυτη που ειπες και εσυ. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση .... και μια ερώτηση ακόμα ... για να φλασάρω την 2.3.5 είχα χρησιμοποιήσει το Odin 4.38 καθώς και ένα OPS αρχείο το cooper_v10.ops να φανταστώ πως είναι τα ίδια αρχεία που θα χρειαστώ για να φλασάρω και την 2.3.6 ? ευχαριστώ και πάλι ... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itasoulas Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση .... και μια ερώτηση ακόμα ... για να φλασάρω την 2.3.5 είχα χρησιμοποιήσει το Odin 4.38 καθώς και ένα OPS αρχείο το cooper_v10.ops να φανταστώ πως είναι τα ίδια αρχεία που θα χρειαστώ για να φλασάρω και την 2.3.6 ? ευχαριστώ και πάλι ... ακριβως! δεν αλλαζει τιποτα Παράθεση Samsung Galaxy ACE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 ακριβως! δεν αλλαζει τιποτα σε ζάλισα το ξέρω αλλά θα το δούνε και άλλοι που θα κάνουν το Update ... το αρχείο SS_DL.dll που υπάρχει μέσα στο zip αρχείο είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί ? :O Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itasoulas Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 σε ζάλισα το ξέρω αλλά θα το δούνε και άλλοι που θα κάνουν το Update ... το αρχείο SS_DL.dll που υπάρχει μέσα στο zip αρχείο είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί ? :O γινε πιο συγκεκριμενος δεν ξερω γιατι μιλας :) Παράθεση Samsung Galaxy ACE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 γινε πιο συγκεκριμενος δεν ξερω γιατι μιλας :) όταν έκανα unzip το συγκεκριμένο αρχείο από το Link που έγραψα πιο πάνω είχε μέσα τον κατάλογο το .md5 αρχείο που χρειαζόμαστε για το Update καθώς και το πιο πάνω DLL ... (SS_DL.DLL) μου έκανε εντύπωση αυτό για αυτό και σε ρωτάω .. αν χρειάζεται πουθενά ... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itasoulas Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 όταν έκανα unzip το συγκεκριμένο αρχείο από το Link που έγραψα πιο πάνω είχε μέσα τον κατάλογο το .md5 αρχείο που χρειαζόμαστε για το Update καθώς και το πιο πάνω DLL ... (SS_DL.DLL) μου έκανε εντύπωση αυτό για αυτό και σε ρωτάω .. αν χρειάζεται πουθενά ... δεν χρειαζεται πουθενα, σβηστο! Παράθεση Samsung Galaxy ACE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 (edited) άραγε υποστήριξη από KIES έχουμε μετά ? :O Root με το κλασσικό Upd_1.zip ? Edited December 6, 2011 by crazyio Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Υπάρχει κάποια επιλογή ή app, να γίνεται η εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης; Γιατί μισό μήνα κινητό και μου λέει ότι γέμισε.. Γνωρίζει κάποιος κάτι;.. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 (edited) Υπάρχει κάποια επιλογή ή app, να γίνεται η εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης; Γιατί μισό μήνα κινητό και μου λέει ότι γέμισε.. app2sd , linktosd πρέπει να διαμορφώσεις όμως ένα μέρος της εξωτερικής sd σε ext4 (mini tool partition wizard) και πιθανόν να πρέπει να είσαι root. Edited December 6, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosk1 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 απο cyanogen 7.1 υπαρχει διαφορα ωστε να παω στην 7.2? τι αλλαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 απο cyanogen 7.1 υπαρχει διαφορα ωστε να παω στην 7.2? τι αλλαζει? Ειχα την 7.1 και τωρα εχω 7.2 και μπορω με σιγουρια να σου πω πως αξιζει. Η 7.2 πεταει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosk1 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Ειχα την 7.1 και τωρα εχω 7.2 και μπορω με σιγουρια να σου πω πως αξιζει. Η 7.2 πεταει :D εχει παραπανω λειτουργιες? ειχα διαβασει σε προηγουμενα ποστ οτι κατι επαιζε με το gps και το wi fi, η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι λιγο την διαδικασια παλι :) απλα αν η 7.1 τα σπαει τοτε δηλ εχω απορια πως θα ειναι η 7.2..και κατι ασχετο για τα παιδια που γραφουν για το κινητο στα ποστ πιο πανω..ρε παιδια μην βαριεστε διαβαστε τουλαχιστον τις δεκα τελευταιες σελιδες για καλο θα ειναι και γνωμη μου: βγαλτε την stock rom na ευχαριστηθειτε το κινητο που αγορασατε !!!! γινεται αλλο κινητο τελειως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Μόλις πέρασα την 2.3.6 ... το lag στο wake up της συσκευής παραμένει .... δυστυχώς .. . όσο το δουλεύω λίγο φαίνεται πως το καρέδιασμα της μπάρας στο slide κατά το ξεκλείδωμα έχει εξαλειφθεί ... θα το δουλέψω λίγο και αύριο και θα γράψω για πιο σίγουρα συμπεράσματα .... εμφανής η απουσία στο άνοιγμα δεδομένων με το παρατεταμένο πάτημα του power ...κρίμα γιατί βόλευε ... ελπίζω να έχουν βελτιώσει τον πολύ κακό χρόνο κλειδώματος του GPS .... Y.Γ το KIES δεν το υποστηρίζει για αναβαθμίσεις αλλά το κινητό και τις επαφές τα βλέπει κανονικά .. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μετά από λίγες ώρες με την 2.3.6 έχω να πω τα εξής .... 1. το Lag στο wake up παραμένει .... 2. το Lag στο slide bar κατά το ξεκλείδωμα έχει βελτιωθεί αρκετά ... 3. εμφανής η έλλειψη της επιλογής on/off δεδομένων με το πάτημα του Power button ... (αλήθεια τι τους ενοχλούσε? ) 4. ο ελεεινός χρόνος χρόνος κλειδώματος του GPS ...παραμένει ελεεινός ... 5. πρέπει να ορίσετε όνομα σημείου πρόσβασης (APN) χειροκίνητα γιατί δεν παίρνει τα στοιχεία από την SIM 6. Στα μηνύματα ενώ έχω επιλεγμένη γλώσσα γραφής την Ελληνική και δηλωμένο το πληκτρολόγιο της Samsung καθώς και έχω "παίξει" με τρόπο εισαγωγής αυτόματο, μέθοδος samsung και unicode, όταν γράφω Ελληνικά (και κεφαλαία μάλιστα ) αυτό στέλνει αρλούμπες .... ξαναγυρίσαμε στις παλιές καλές στιγμές δηλαδή των Greeklish :lol: 7. δεν υποστηρίζεται από το KIES για επόμενες αναβαθμίσεις (σαν κινητό το βλέπει κανονικά) 8. Root γίνεται με το κλασσικό αρχείο Upd_1.zip. 9. Μου φαίνεται απειροελάχιστα πιο ομαλή η λειτουργία του ... 10. αν δεν είχα χάσει ένα 2ώρο χτες το βράδυ για backup,flashing, restore kτπ ... ίσως να ξανά πέρναγα την 2.3.5 ... όσοι την περάσετε την 2.3.6 πείτε την γνώμη σας μήπως κάτι κάνω εγώ λάθος ή δεν το έχω διαπιστώσει σωστά :O Edited December 7, 2011 by crazyio Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel666 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ρε παιδιά, επειδή 2.3.5 έχει πολλές παραλλαγές στο SamMobile, ποιαν από όλες συστήνετε; Με ενδιαφέρει προφανώς να έχει υποστήριξη στα ελληνικά (είναι για το κινητό του πατέρα μου) και να είναι official ROM. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Ρε παιδιά, επειδή 2.3.5 έχει πολλές παραλλαγές στο SamMobile, ποιαν από όλες συστήνετε; Με ενδιαφέρει προφανώς να έχει υποστήριξη στα ελληνικά (είναι για το κινητό του πατέρα μου) και να είναι official ROM. Ευχαριστώ! :) Όλα τα ευροπαικα έχουν ελληνικά. @crazyio Λογικό να μην την γνωρίζει το κιες γιατί δεν είναι επίσημη ρομ. Είναι τεστ (leaked). Το κιες πάντως είναι τελείως άχρηστο στις android συσκευές. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Edited December 7, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 @crazyio Λογικό να μην την γνωρίζει το κιες γιατί δεν είναι επίσημη ρομ. Είναι τεστ (leaked). Το κιες πάντως είναι τελείως άχρηστο στις android συσκευές. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Το ξέρω Νίκο αλλά το θέλω μόνο και μόνο για γρήγορη επεξεργασία στις επαφές (που για να σου πω την αλήθεια μέχρι τώρα μια φορά χρειάστηκε να επεξεργαστώ μαζί πάνω από 2-3 επαφές). το δεύτερο καλό είναι πως όταν υπάρχει αναβάθμιση την κάνεις χωρίς απώλειες σε δεδομένα .. :happy: θα είχε ενδιαφέρον όμως όσοι περάσουν την 2.3.6 να αναφέρουν τις εντυπώσεις τους ;) Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Μια βοήθεια please ! Έβαλα την CyanogenMod 7.2-cooper-KANG-RC0-Android 2.3.7 και όλα καλά εκτός από τους ήχους που βρίσκονται μέσα στο /system/media/audio/ui (πχ. lock-unlock- touch κλτ.)που παίζουνε πολύ χαμηλά σε ένταση. Αμα βάλεις το αυτί σου στο μεγάφωνο ισα που το ακούς. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα ? Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 το δεύτερο καλό είναι πως όταν υπάρχει αναβάθμιση την κάνεις χωρίς απώλειες σε δεδομένα .. :happy: Το θέμα όμως είναι πως το κινητό για να δουλέψει σωστά χρειάζεται wipe πριν και μετά την αλλαγή της ρομ ;) Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 καλησπερα σε ολους εχω εγκατεστημενη την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1258830 και θελω να βαλω αυτην εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1324628 χρειαζεται να κανω καμμια περαιτερω ενεργεια απο το να μεταβω σε recovery mode εχω εγκατεστημενη την CWM Recovery 4.0.9.ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgosgsxr Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως. έχω κολλησει με την FROYO από τον Αύγουστο που έχω πάρει το κινητό. Έχω τα παρακάτω στοιχεία: PDA: S5830XWKA9 PHONE: S5830XXKA6 CSC:S5830XXKA5 Έκδοση Kernel 2.6.32.9-perf root@SE-S601#1. Τελευταια το ΚΙΕS μου έβγαλε ειδοποιηση για update του firmware αλλά στην πορεία το κινητο κόλλησε και μου έβγαλε ένα error λεγοντας μου να περάσω σε recovery mode κτλ. Ξαναπροσπάθησα επανειλλημένα να το κάνω αλλά πάντα με το ίδιο αποτέλεσμα. Επίσης προσπάθησα και μεσω odin να κανω update ακολουθώντας τα βήματα από το android flip αλλά και πάλιν χωρίς αποτέλεσμα. Τι πρεπει να κάνω για να ξεκολήσω από την FROYO; Mήπως ένα root θα με σώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως. έχω κολλησει με την FROYO από τον Αύγουστο που έχω πάρει το κινητό. Έχω τα παρακάτω στοιχεία: PDA: S5830XWKA9 PHONE: S5830XXKA6 CSC:S5830XXKA5 Έκδοση Kernel 2.6.32.9-perf root@SE-S601#1. Τελευταια το ΚΙΕS μου έβγαλε ειδοποιηση για update του firmware αλλά στην πορεία το κινητο κόλλησε και μου έβγαλε ένα error λεγοντας μου να περάσω σε recovery mode κτλ. Ξαναπροσπάθησα επανειλλημένα να το κάνω αλλά πάντα με το ίδιο αποτέλεσμα. Επίσης προσπάθησα και μεσω odin να κανω update ακολουθώντας τα βήματα από το android flip αλλά και πάλιν χωρίς αποτέλεσμα. Τι πρεπει να κάνω για να ξεκολήσω από την FROYO; Mήπως ένα root θα με σώσει; Διαβασε και βαλε CyanogenMod 7.2 .Αλλα πριν ΔΙΑΒΑΣΕ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1360889 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Καλησπέρα παιδια... Είμαι νέος στον κοσμο του android, καλως σας βρηκα λοιπον. Διάβασα με υπομονή όλες τις σελίδες (μου πήρε μια βδομαδούλα!!) αλλά η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτικα τελειως! Θέλω να κάνω root το τηλέφωνο για να αφαιρέσω διαφημησεις, να βάλω και άλλες εφαρμογές κτλ και να το περάσω την εκδοση 2.3.5 Έκανα update over the air πριν 3 μερες περίπου. Το θέμα είναι ότι έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι πρέπει να κανω και πως (τι είναι το kies, odin κτλ έχασα την μπάλα). Μπορείτε να με βοηθήσετε λιγάκι?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 το ΚΙΕS είναι η πλατφόρμα της Samsung για να συνδέεις το κινητό σου με τον υπολογιστή για να βλέπεις τις επαφές σου κτπ ... το ODIN είναι το πρόγραμμα που χρειάζεσαι για να περάσεις μια ROM από τον υπολογιστή σου στο κινητό σου .. για root είναι γραμμένα όλα λίγα ποστ πιο πάνω .. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Φίλε crazyio σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Πρέπει πρώτα να γίνω root για να κάνω update σε 2.3.5 ή μπορώ να τα κάνω με οποιαδήποτε σειρά? Για το update φαντάζομαι μπορώ να ακολουθήσω τον οδηγο που υπάρχει το link στο πρώτο post ε? Πρέπι να προσέξω κάτι ιδιαίτερα? παίζει ρόλο τι έκδοση έχω τώρα? Δηλαδή απο έκδοση σε έκδοση πρέπει να βρω άλλα αρχεία ή είναι πάντα τα ίδια? Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts