amsterdam21 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Αυτό ακριβώς κάνω εξ αρχής,μεταφέρω το ζιπαρισμένο φάκελο Sales_MultiDL_MSM7227_patched στο φάκελο που προκύπτει και έχει εγκατασταθεί το Sales_MultiDL_MSM7227_V1.00.01.. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosaoua Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Ξανακατέβασε τα χέρια (:)) και μετά πρώτα ξεζιπάρε το ζιπαρισμένο φάκελο Sales_MultiDL_MSM7227_patched. Το περιεχόμενο του, δηλαδή το Sales_MultiDL_MSM7227_patched.exe το αντιγράφεις εκεί ακριβώς που λες και μετά το τρέχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amsterdam21 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Ευχαριστώ για την υπομονή σου,έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς,δεν εγκαθίσταται με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosaoua Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Ενα τελευταίο για να καταλάβω τι γίνεται. Είναι έτσι ο φάκελος της εγκατάστασής σου; [ATTACH]21967[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amsterdam21 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Έτσι είναι η οθόνη μου: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosaoua Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 ώπα 7ρία έχεις; Δεξί κλικ και run as administrator στο patched αρχείο. μάλλον εδώ είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amsterdam21 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 (edited) Όχι,vista έχω.. Αυτή η εικόνα φαίνεται χωρίς να εγκαθίσταται κάποιο αρχείο. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited September 21, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amsterdam21 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Επιτέλους τα κατάφερα..!! Αντιμετωπίζω όμως νέο πρόβλημα.... Στο market δεν μου βγάζει το google maps. Τι έχει γίνει λάθος..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpap Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Καλησπέρα Ξέρει κανείς που θα βρω βάση στήριξης και θήκη για το ZTE V9?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosaoua Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Καλησπέρα Ξέρει κανείς που θα βρω βάση στήριξης και θήκη για το ZTE V9?? Μπορείς να δεις στο ebay Για βάση στήριξης έχω πάρει αυτή. ετσι και έτσι είναι. Για θήκη αυτή εδώ έχει καλές κριτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalmik Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Κυκλοφόρησε και για ZTE V9. Nα δούμε ποιός φίλος θα το βάλει πρώτος να μας πει παρατηρήσεις.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317737 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis1985 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 καλησπερα παιδια, ειμαι νεος κατοχος του zte θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει βγει η official 2.2? και σε ποιο λινκ μπορω να βρω το software για αναβαθμιση? ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosaoua Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Κυκλοφόρησε και για ZTE V9. Nα δούμε ποιός φίλος θα το βάλει πρώτος να μας πει παρατηρήσεις.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317737 Εχω περάσει την τελευταία έκδοση που έδωσε ο kallt_kaffe από εδώ http://www.swedroid.se/forum/42958-rom-gingerbread-cyanogenmod-7-1-0-inofficiell-portning-2011-09-26-gen2.html που λογικά πρέπει να είναι η ίδια με την επίσημη. Γενικά με την Cyanogen το tablet γίνεται πραγματικά λειτουργικό και γρήγορο. Ειδικότερα επειδή δεν το πολυχρησιμοποιώ πια, δεν έχω ψάξει σε βάθος τις αλλαγές που έγιναν. καλησπερα παιδια, ειμαι νεος κατοχος του zte θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει βγει η official 2.2? και σε ποιο λινκ μπορω να βρω το software για αναβαθμιση? ευχαριστω εκ των προτερων.. Επίσημη 2.2 στην Ελλάδα δεν έχει δοθεί, και προσωπικά δεν νομίζω να δοθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Καλησπερα σε ολους.Εχω να αναφερω πως σε επικοινωνια φιλου μου κατοχου zte v9 με την zte για ενα προβλημα που ειχε του αναφεραν πως το service το εχει αναλαβει ο Γερμανος. Σε συνεχει της συζητησης τους του ειπαν πως μεσα στην εβδομαδα θα αναρτηθει στο site του Γερμανου η της Cosmote για κατεβασμα επισιμη 2,2!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike40 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Επιτέλους!!!!!!!! http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=179 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_k Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Γεια σας. Γνωρίζει κάποιος πως θα συνδέσω κάποια συσκευή στο usb? Προσπάθησα να κάνω αυτά που λένε εδώ http://android.modaco.com/topic/343858-external-usb-devices/ αλλά δεν κατάφερα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinis Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 καλημερα...ηθελα να ρωτησω κατι σε κινητο-ταμπλετ ειναι μονο το ΖΤΕ V9?και κατι αλλο...το ΖΤΕ V9 plus ποτε ερχεται στην αγορα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi3 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 καλημερα και απο εμενα να κανω μια ερωτηση αξιζει να το παρω πιο πολλη για κανενα fb και να διαβαζω κανενα νεο και αντε κανενα παιχνιδι απλο η να παρω το Huawei ideos X5 pro ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 καλησπερα και απο εμενα.θελω να ρωτησω κατι αυτη η ταμπλετα εχει 3g για καρτα σιμ?επισης για πλοηγιση και για στοιχημα και livescore πως σας φενεται ειναι καλη να το παρω η εχετε να προτεινετε κατι αλλο.ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7tony7 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Επιτέλους!!!!!!!! http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=179 Hello mike40, Καμιά πληροφορία για την αναβάθμηση? Την δοκίμασες? Σε τί version καταλήγουμε? Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DION Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Hello mike40, Καμιά πληροφορία για την αναβάθμηση? Την δοκίμασες? Σε τί version καταλήγουμε? Thanks. 2.2.2 εγινε ενα νεο Tablet (απλα μη ξεχασεις backup) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvassia Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 καλησπερα..εγω μπαινω στην σελιδα της wind για να κατεβασω την αναβαθμιση αλλα λεει page not found.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DION Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) καλησπερα..εγω μπαινω στην σελιδα της wind για να κατεβασω την αναβαθμιση αλλα λεει page not found.. Κανονικοτατα μπαινει...φανταζομαι μπαινεις απο τον υπολογιστη σου :) Να ρωτησω και εγω κατι με τη σειρα μου σε οποιον εχει κατεβασει την επισημη αναβαθμιση: Εχει γινει ταυτοχρονη αυξηση και της συχνοτητας λειτουργειας του επεξεργαστη? Το ρωταω αυτο γιατι παρατηρησα σε ενα παιχνιδακι (asphault) οτι πλεον παιζει πολυ καλυτερα σε σχεση με πριν. Αν οχι μπορω να κανω ενα μικρο overclocking και αν ναι υπαρχει καποιο προγραμματακι (link) ? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 16, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvassia Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Κανονικοτατα μπαινει...φανταζομαι μπαινεις απο τον υπολογιστη σου :) Φυσικα μπαινω απο τον υπολογιστη και μαλιστα δοκιμασα και firefox και chrome αλλα μου βγαζει page not found. ωστοσο, την αναβαθμιση για το blade την εμφανιζει κανονικα..μηπως να περασω αυτη;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DION Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Κανονικοτατα μπαινει...φανταζομαι μπαινεις απο τον υπολογιστη σου :) Φυσικα μπαινω απο τον υπολογιστη και μαλιστα δοκιμασα και firefox και chrome αλλα μου βγαζει page not found. ωστοσο, την αναβαθμιση για το blade την εμφανιζει κανονικα..μηπως να περασω αυτη;:confused: εγω και αυτη τη στιγμη που γραφω ξαναμπηκα και ανοιγει κανονικα (με int. explorer μπαινω)...φυσικα και MH βαλεις την αναβαθμιση για το blade. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts