Jump to content

mike40

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mike40

  1. mike40

    ZTE V9 (Light) 7"

    Επιτέλους!!!!!!!! http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=179
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου και σου ευχόμαι καλό μήνα. Σε παρακαλώ όμως μπορείς να μου τα γράψεις Ελληνικά.
  3. Την καλημέρ μου. Μπορεί κάποιος φίλοσ να με ενημερώσει πως μπορώ να κάνω Hard reset σε Ν500. Ευχαριστώ.
  4. Την Καλησπέρα μου σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πεί παρακαλώ πως κάνουμε hard reset σε Ν500. Ευχαριστώ προκαταβολικά. καλό βράδυ.
  5. Πρώτα θα πρέπει να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας να σας ευχηθώ τόσο σε σας όσο και σε όλα τα μέλη του myphone υγεία ,χαρά και η κάθε είδους επιθυμία σας να εκπληρωθεί μέσα στο 2007.Σας ενημερώνω ότι το κινητό μου δεν το ακούμπησε κανείς, το είχα στο πουκαμισό μου όπως πάντα. Στα εξερχόμενα μυνήματα φένεται οτι η παράδοση έχει γίνει ποιό μπροστά απο την αποστολή σε αριθμούς που μόνο ένας ήταν περασμένος στίς επαφές μου. Τα δε αρχεία που απεστάλησαν (φωτογραφίες) δεν υπάρχουν πουθενά αποθηκευμένες στο κινητό μου. Εχω σοβαρό πρόβλημα γιατί στον ένα αριθμό που έγινε αποστολή το τηλέφωνο το έχει φίλη της γυναίκας μου και επειδή είχε κινούμενες καρδούλες υπέθεσε οτι με ενδιαφέρει και η κυρία της το γνωστοποίησε κιόλας στην γυναίκα μου. Θα το ψάξω πολυ και οποίος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν ιδιαιτέρως ευνόμων. Σας ευχαριστώ Πολύ. Καλή Χρονιά σε Όλους
  6. Παρακαλώ την βοηθειά σας. χθές το κινητό μου S/E 700i έστηλε απο μόνο του 4 mss σε άγνωστους πρός εμένα αριθμούς με τα σκετικά προβλήματα(διαμαρτυρίες των κατόχων). Γνωρίζει κάτι κανείς άν ναι παρακαλώ την βοήθεια σας.
  7. Παρακαλώ την βοήθεια σας. Ανοίγοντασ το πορτάκι για να βγάλω φωτο, ενώ ξεκινάει το πρόγραμμα τελικά σταματάει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Γνωρίζει κανείς που οφείλετε αυτό το πρόβλημα το κινητό ειναι το κ750i. ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε απάντηση.
×
×
  • Create New...