Jump to content

ZTE V9 (Light) 7"


petran66
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την 2.3 από το link πιο πάνω. Όχι δεν έβαλα τα google apps γιατί δεν έχει οδηγίες πως να τα βάλω. Με την ρύθμιση του λογαριασμού τι να κάνω?
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 187
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αφου δεν τα εβαλες λογικο ειναι να μην στο βγαζει. Κοιτα το λινκ που σου δινω. Στο τελος του ποστ γραφω αναλυτικα

οδηγιες για τα Google Apps.

Link to comment
Share on other sites

Ωραία τώρα τα τίναξε κανονικά. Πήγα να τα ξαναπεράσω όλα από την αρχή και μετά το reboot έχει κολλήσει στην αρχική οθόνη με το ZTE logo. Ο λόγος απλός. Εφαρμογές εξαφανιζόντουσαν, υποτίθεται πως έπρεπε να είχα 300mb ελεύθερο εσωτερικό χώρο αλλά στην πραγματικότητα μόνο 162 εκ των οποίων τα 161 ήταν μονίμως δεσμευμένα όσους καθαρισμούς και να έκανα. Τι link2sd, τι καθάρισμα της cache, τι @@ μέντολες...???

 

Τι γίνετε τώρα? Το σώζουμε ή να ταΐσω τα ψάρια?

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω τι έκανες. Μήπως δεν έβαλες την σωστή έκδοση εξαρχής;

 

Αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να επαναλάβεις από την αρχή την διαδικασία.

 

Μετά μπορείς να βάλεις το πρόγραμμα DiskUsage από το Market (και από την καρτέλα root που έχει) και να δεις τι έχεις στο data partition.

 

Δες πχ. από

[ATTACH]21245[/ATTACH]

 

Εδώ έχω αρκετά προγράμματα στην εσωτερική μνήμη και πολλά στην κάρτα μνήμης.

 

Τα data κάθε προγράμματος καθώς και η dalvik cache δεν μεταφέρονται με το Link2SD.

Edited by panosaoua
Link to comment
Share on other sites

Αν έχοντας κλειστό το κινητό πατήσεις το Vol- Και το Power τότε ξεκινάει σε FTM mode χωρίς να δείχνει το αντίστοιχο σήμα αλλά είναι κολλημένο στο boot logo. Ετσι συμβαίνει από την 2.2 και επάνω.

Μπορείς όμως να το συνδέσεις κανονικά με το πρόγραμμα και να το ξαναφλασάρεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τους αναλυτικούς οδηγούς που μας προσφέρετε. Πάμε λοιπόν στο πρόβλημα, καθ' ότι άσχετος προσπαθώ να κάνω update σε 2.2 αρχικά και αφού ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες παίρνω το σφάλμα Get armprg failed! όταν επιλέγω το COM4 στο οποίο βρίσκεται η συσκευή. Γνωρίζει κανείς τι κάνω λάθος???

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δεν το εχω συναντησει το προβλημα αυτο. Με ποιες οδηγιες δοκιμασες; Αυτες ειναι οι πιο προσφατες και καλυτερες www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=4226580&postcount=61 Τι drivers εγκατεστησες στον υπολογιστη για να κανεις την αναβαθμιση;Δοκιμασε να περασεις τους drivers απο το driversinstaller.exe που κατεβαζεις στο πρωτο βημα του παραπανω οδηγου.

Και κατι αλλο. Η συσκευη σου δεν νομιζω να ειναι τιποτε αυστραλεζικη; Το προβλημα σου μονο σε κατι τετοιες ειδα να αναφερεται

Link to comment
Share on other sites

η συσκευή είναι από κατάστημα Cosmote, οπότε δε νομίζω να παίζει τέτοιο πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το βρω κάτω από τα ports στο Computer Management ακόμη και αν εγκατέστησα τους drivers που μου ανέφερες.
Link to comment
Share on other sites

παιδια που μπορω να βρω μια θηκη και ενα screεn protector δεν βρισκω πουθενα

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
  • 2 weeks later...

Καλησπέρα,

Μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω αν έχει κλειδώσει η οθόνη και έχω ξεχάσει το μοτίβο???

:wacko:

Link to comment
Share on other sites

Αυτό βρήκα:

 

Forgot lock pattern on android?

Enter wrong pattern 5 times and wait for 30 seconds.

Select “Forgot pattern” and enter your gmail account username and password.

Make sure you use the same account that was used to activate the phone and double check the password by logging in to that Google account in a browser.

If you don’t have access to the original Gmail account, you will need to do a hard reset and loose your settings and apps on the phone. The data on the memory card will not be wiped though.

 

Βάζεις 5 φορες λάθος και μετά ξαναβάζεις τα στοιχεία του gmail Λογαριασμού σου

Link to comment
Share on other sites

Παιδια πηρα και γω το ZTE V9 και μπορω να πω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος! Ηθελα να ρωτησω τωρα αν αποφασισω να αναβαθμισω σε unofficial android 2.3 τι οφελη θα εχω εκτος απο το να εγκαθιστω apps στην sd. Γιατι απ'οτι διαβαζω εδω γυρισμος στην 2.1 δεν υπαρχει μετα..σωστα? Δυο μειον που βρηκα μεχρι στιγμης ειναι οτι στα περισσότερα video που δοκιμασα δεν υπαρχει τοσο καλος συγχρονισμος με τον ηχο (χρησιμοποιω mobo player) και με ebooks κανει αρκετες φορες κατι αψυχολογητα zoom ενω προσπαθω απλα να μετακινηθω στην σελιδα (εχω δοκιμασει adobe, ez, kai docs to go, και σε και τα τρια συμβαινει το ιδιο).
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι..οσοι εχετε το ταμπλετ zte light αντιμετωπιζετε το ιδιο προβλημα με μενα? οταν με καλουν κανει καμια φορα διακοπες η μελωδια! Δηλαδη εκει που με καλει καποιος και παιζει το οποιοδηποτε κομματι εχω βαλει (ειτε της συσκευης ειτε δικο μου) καμια φορα κανει μικροδιακοπες (οχι παντα)..αυτο τωρα τι φταιει η συσκευη η το λογισμικο? η μνημη? εχει παρατηρησει κανεις αλλοςσ απο σας το ιδιο τηεμα στη συσκευη του την ςρα που το καλει καποιος? μοιαζει σα να υπερφωρτονεται εκεινει τη στιγμη και το κανει αυτο... ειδικα αν παιξω angry birds rio κολλανε και τα γραφικα καμια φορα ετσι (ειδικα αν εχς στο προσκηνιο προγραμματα και τρεχουν , ενς αν δεν εχς το κανει πιο αραια)..παρουσιαζει και σε αλλους το ιδιο θεμα? παρ'ολα τ'αλλα το μηχανημα φυσαει.

Δουλευω σε android 2.1 αν εχει καποιος καμια πληροφορια για 2.2 θα το εκτιμουσα.

Link to comment
Share on other sites

Τα θέματα που έχεις οφείλονται κυρίως στην χαμηλή συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή (600 MHz) και ακόμη στην έκδοση του Android που έχει η συσκευή σου.

Τηλέφωνο δεν έχω δοκιμάσει αλλά αυτό με το angry birds το ειχα παρατηρήσει και εγώ και λύθηκε με την αναβάθμιση σε 2.3.4 και υπερχρονισμό του επεξεργαστή στα 728 MHz.

Λογικά πρέπει να έχεις σπασίματα και με τα αρχεία avi (μέσω του Moboplayer πάντα αφού ο μανίσιος Android player δεν υποστηρίζει avi).

Για την 2.2 δεν υπάρχει επίσημη αναβάθμιση στην Ελλάδα, και πρακτικά δεν νομίζω να έρθει πια.

Link to comment
Share on other sites

Σημερα σε καποια στιγμη ενω με καλεσαν ο ηχος έπεσε σε πολυ χαμηλη ενταση, σαν ν ακουγοταν απο πηγάδι ενα πραμα...να φανταστω οφείλεται σε αυτα που μου αναφερες ετσι? δηλαδη αν το αναβαθμίσω δε θα δω καποια βελτιωση πιστεύεις επειδη μου παν πως παει πιο γρηγορα με αναβαθμιση... οποτε δεν εχει προβλημα το μηχανημα και να μη το στειλω γι αντικατάσταση?
Link to comment
Share on other sites

Αυτό με την απότομη μείωση του ήχου δεν ξέρω τι είναι. Δεν το χρησιμοποιώ ως τηλέφωνο αλλά μονάχα ως tablet. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πως οφείλεται στην έκδοση του Android. Αν τρέχουν αλλα προγραμματα από πίσω μπορεί βέβαια να είναι εκεί το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.

Σε κάθε περίπτωση πάντως να αναφέρω ότι αν γίνει η αναβάθμιση ΔΕΝ μπορείς να γυρίσεις στην αρχική έκδοση με τίποτε. Οπότε ξεχνάς την εγγύηση.

Link to comment
Share on other sites

Προσπαθω να τη κανω αλλα δε μου στελνει η zte την αδεια ενω της εχω στειλει την εικονα και το id..τι να κανω? η ιδια η εταιρια μου λεει πως αυτο εξαρταται απο το δικτυο μου, τα φορουμ λενε πως γινεται η αναβαθμιση..τι να κανω θελω να βαλω τη 2.2 και δε μπορω ενω εχω κανει ολα τα βηματα!!! απλα την αδεια δεν εχω..εσυ το χεισ κανει αναβαθμιση το δικο σου?
Link to comment
Share on other sites

Ο οδηγός που πρέπει να ακολουθήσεις είναι αυτός:

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=4226580&postcount=61

 

χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα αρχεία στο βήμα 1.1 από εδώ

 

Είναι ο τελευταίος και ο πιο επίκαιρος.

 

Δεν στέλνεις κανένα email στην zte. Το γράφω και στον παλιό οδηγό τι πρέπει να κάνεις.

Link to comment
Share on other sites

φιλε το εκανα αλλα τιποτα παλι ..μου βγαζει πως δεν ειναι συμβατη η βersion αυτη με το μηχανημα ¨( fail...ολο αυτο δειχνει....σ ευχαριστω παντως για τη προσπαθεια που κανες να με βοηθησεις..

 

σ ευχαριστω πολυ φιλε μου παντως και μπραβο για τη δουλεια σου..ισως να μη κανω κατι καλα..παντως το προγραμμα δε το δεχεται ο υπολογιστης μυι ευκολα...μετα απο πολυ κοπο εκανε εγκατασταση και μαλιστα με σα σε ενα φακελο setup χωρις καποια συντομευση στη επιφανεια εργασιας εκανα και αυτο με τις θυρεσ και τισ αντιγραφεσ κλπ κλπ ολα βγηκαν πασ εκτος οταν πηγα να κανω νταουνλοαντ και μου βγαζε φειλ συνεχεια στο οτι και καλα δεν ειναι συμβατο με το λογισμικο μου κλπ

 

 

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55
Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να κάνεις πρώτα εγκατάσταση το αρχείο driverinstaller.exe που βρίσκεται μέσα στον φάκελο "ZTE_Light_Upgrade_Tools_V1.1_cm7_20110815".

Ισως δεν βλέπει την συσκευή.

Το READY το βγάζει στην Port; Αν όχι τότε ίσως είναι θέμα dirvers και θα λυθεί με την πιο πάνω εγκατάταση.

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to ZTE V9 (Light) 7"

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...