vodka13 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) παιδια εχω την εντυπωση οτι στη wind εχει την ιδια συσκευη, αλλα χωρις να ειναι dual sim, αν απλα τσεκαρετε OT 710 στο google θα δειτε οτι περισσοτερες συσκεθες ειναι χωρις dual sim, κ επισης στο φυλλαδιο της wind δεν αναφερει τιποτα για dual sim Διορθωστε με αν κανω λαθος Απο που μπορω να το αγοραω? στα eshop δεν υπαρχει πια, κανενα αλλο αξιοπιστο site? Edited February 15, 2011 by vodka13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 παιδια εχω την εντυπωση οτι στη wind εχει την ιδια συσκευη, αλλα χωρις να ειναι dual sim, αν απλα τσεκαρετε OT 710 στο google θα δειτε οτι περισσοτερες συσκεθες ειναι χωρις dual sim, κ επισης στο φυλλαδιο της wind δεν αναφερει τιποτα για dual sim Διορθωστε με αν κανω λαθος Απο που μπορω να το αγοραω? στα eshop δεν υπαρχει πια, κανενα αλλο αξιοπιστο site? Στη σελιδα 47 λεει κατω κατω σε κυκλο οτι δεχεται 2 καρτες σιμ. Παντως αν και κανονικα στη wind το πουλαει 57$ (με εκπτωση=53$) (παλι φτηνοτερα ειναι..) δε πιστευω και καλα να εχει το μενου της wind πχ οπως συμβαινει με τα κινητα της vodafone. Το γιατι το πουλαν τοσο δε καταλαβαινω ακομα οταν το media markt το χει καπου στα 80$! Ακομα να το φερουν παντως και υποψιαζομαι οτι θα το φερουν..οταν τελειωσουν οι εκπτωσεις και η προσφορα δεν θα μετραει..!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vodka13 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Λοιπον, οταν τα πουλανε εταιριες, συνηθως, δεν υποστηριζουν τη λειτουργια 2 διαφοεριτεκς καρτες, πχ whats up και wind υποστηριζουν μονο ιδιας εταιριας συνηθως. ελπιζω να ξερει καπιος κατι stadar και σιγουρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 το κλειδωμα συσκευων απαγορευεται στην ελλαδα απο το 200Χ. καπου εδω μεσα το διαβασα. αν το βρω θα το ποσταρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vodka13 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 τελικα κανα αξιοπιστο site εχεται αν προτεινεται? γιατι στο eshop δε το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d0nald89 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) πλαίσιο skroutz e-shop (πάρε τηλ. μπορεί να το έχουνε από βδομάδα) και δες και την wind(53ευρά είναι αυτά :p) Edited February 18, 2011 by d0nald89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JaguarOne Δημ. February 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 τελικά το έφερε η Wind? Παράθεση Three centuries of cheap abundant fossil fuel energy have imposed lasting distortions on the modern mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d0nald89 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) wind Καταστήματα/Φυλλάδιο-Προσφορών εδώ (το περίμενα κάτι τέτοιο οι περισσότερες εταιρείες το κάνουνε) και στην τελευταία σελίδα με γράμματα που δεν φαίνονται "εξαντλήσεως των αποθεμάτων" άμα το έχει πάρει κανείς με 53ε να μας το πει !!! :p 71(e-modile αν θυμάμαι καλά) που το πουλάει το φτηνό ηλεκτρονικό κατάστημα .Από τα 53 έχει μεγάλη διαφορά... Edited February 18, 2011 by d0nald89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 να ρωτήσω και εγώ κάτι επειδή με δυσκόλεψε πολύ να γράψω ένα μύνημα...qwerty έχε,δηλαδή όλα τα γράμματα ξεχωριστάι ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Τι sar έχει? Βρήκε κανείς τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d0nald89 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) να ρωτήσω και εγώ κάτι επειδή με δυσκόλεψε πολύ να γράψω ένα μύνημα...qwerty έχε,δηλαδή όλα τα γράμματα ξεχωριστάι ? ευχαριστώ κοίτα λίγο αυτό Τι sar έχει? Βρήκε κανείς τίποτα? εδώ "Το όριο SAR ορίζεται από διεθνείς υποχρεώσεις ή από το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE) σε 2 watts / kilogram (W / kg) ανά 10 γραμμάρια σωματικού ιστού. Η υψηλότερη τιμή SAR για αυτό το κινητό τηλέφωνο για χρήση στο αυτί και η συμμόρφωση με το πρότυπο είναι 1,2 W / kg." -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 19, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) πολύ μεγάλο sar .....ααχ....μπορείς να μου κάνεις και μετάφραση στο videaki ? :P ευχαριστώ! Edited February 19, 2011 by michael150583 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koprodogis Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Σημερα που επαιξα μαζι τουσ το πλαισιο στο κεντρο της θεσσαλονικης η αποκριση του στα μηνυματα και γενικοτερα δε μου αρεσε καθολου. Θα το ελεγα απο αργο εως εκνευριστικο. Αυτο με το δακτυλο, οταν δοκιμασα με ενα στυλο εγραφε καπως καλυτερα κατα τα αλλα πολυ ομορφο και στοιβαρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d0nald89 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 πολύ μεγάλο sar .....ααχ....μπορείς να μου κάνεις και μετάφραση στο videaki ? :P ευχαριστώ! δεν την έκανα εγώ την μετάφραση αυτό :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Σημερα που επαιξα μαζι τουσ το πλαισιο στο κεντρο της θεσσαλονικης η αποκριση του στα μηνυματα και γενικοτερα δε μου αρεσε καθολου. Θα το ελεγα απο αργο εως εκνευριστικο. Αυτο με το δακτυλο, οταν δοκιμασα με ενα στυλο εγραφε καπως καλυτερα κατα τα αλλα πολυ ομορφο και στοιβαρο Εγώ πάλι που το δούλεψα στα media markt μου έκανε εντύπωση οτί αντιδρούσε στο άγγιγμα του δαχτύλου άμμεσα.Καμία καθυστέρηση ούτε στα sms.Τελικά υπάρχει πουθενά αυτό το κινητό; Μόνο σαν δείγμα υπάρχει στα καταστήματα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koprodogis Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Σε καταστηματα πλαισιο το εχουν παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JaguarOne Δημ. February 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 στην wind πάλι κάνουν το κινέζο. κανείς δεν ξέρει αν θα έρθει τελικά αυτό το μοντέλο στο κατάστημα... Παράθεση Three centuries of cheap abundant fossil fuel energy have imposed lasting distortions on the modern mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 παιδια στο μιντια μαρκετ περιστεριου εχει πολλα κομματια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JaguarOne Δημ. February 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 πόσο το δίνει το media market? Παράθεση Three centuries of cheap abundant fossil fuel energy have imposed lasting distortions on the modern mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael150583 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 69 ευρώ το έχουνε προσφορά στα mediamarkt που πήγα σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CAPONE3 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 στην wind πάλι κάνουν το κινέζο. κανείς δεν ξέρει αν θα έρθει τελικά αυτό το μοντέλο στο κατάστημα... καλησπερα,εγω που το εχω παραγγειλει στη wind μου ειπαν οτι θα το παραλαβουν 28 φεβρουαριου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 οταν δηλαδη τελειωσουν οι εκπτωσεις και θα σου κοστισει.. 70 κατι ευρω..???? :shoot: wind Δηλαδη οσοι προλαβουν στις 28..:protest: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 τελικα ακομα να το φερουνε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 οταν δηλαδη τελειωσουν οι εκπτωσεις και θα σου κοστισει.. 70 κατι ευρω..???? :shoot: wind Δηλαδη οσοι προλαβουν στις 28..:protest: Τώρα που τελείωσε η προσφορά, θα το έχουν στα 57 ευρώ. (όταν έρθει φυσικά) Για 5 ευρώ παραπάνω δε χάλασε ο κόσμος. Όταν έρθει θα το πάρω...... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Κάτσε να έρθει πρώτα και βλέπουμε.Υπομονή μέχρι τότε. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts