Jump to content

vodka13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vodka13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

vodka13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. http://prntscr.com/1trme βλέπετε πότε το παρειγγηλα απο eshop... και την τωρινη ημερομηνια(πανω δεξια)...ελεος!!!! οποτε την ακυρωσα..
  2. Καλεσπερα παιδια εχω ενα πρόβλημα. Εχει χαλασει το κουμπι που χρησιμοποιούμε για να κλείνει η συσκευή, ή το τηλεφωνημα.... Οπότε σε καποια φάση εκλεισε η συσκευη, κ δεν μπορώ να την ξανανοίξω - Ξέρει κανεις τροπο να ανοιξω τη συσκευή χωρις να χρησιμοποιήσω αυτο το πλήκτρο? -Ολες οι επαφες ειναι αποθηκευμενες στη συσκευη (αφου δυστυχως διαπίστωσα οτι δε βρισκονται ουτε στη στη sim ουτε στη καρτα μνήμης) Χρησιμποιήσα το Pc suite αλλα απο τη στιγμη που δεν ειχα κανει απο πριν αλλαγη στο mode τηλεφώνου, παλι δε μπορω να βρω τις επαφες... Εχετε τιποτα να προτεινεται? ειτε να ξανανοιξει η συσκευή, ειτε για να αποκτηση προσβαση στις επαφες, και να τις μεταφερω?
  3. οποτε λοιπον παιδια να ρωτησω... απο την wind που το πηρατε, υποστηριζει 2 καρτες sim και ας ειναι διαφορετικου κατασκευαστη? wind/vodafone/whatsup η πρεπει ναι ειναι του ιδιου? wind καρτα και wind συνδεση? επισης 2η ερωτηση, οταν δε μιλας στο κινητο, τοτε ειναι ενεργες και οι 2 καρτες? δηλαδη σε οποιο με καλεσουν αυτο χτυπαει?
  4. τελικα κανα αξιοπιστο site εχεται αν προτεινεται? γιατι στο eshop δε το βρισκω
  5. Λοιπον, οταν τα πουλανε εταιριες, συνηθως, δεν υποστηριζουν τη λειτουργια 2 διαφοεριτεκς καρτες, πχ whats up και wind υποστηριζουν μονο ιδιας εταιριας συνηθως. ελπιζω να ξερει καπιος κατι stadar και σιγουρο
  6. παιδια εχω την εντυπωση οτι στη wind εχει την ιδια συσκευη, αλλα χωρις να ειναι dual sim, αν απλα τσεκαρετε OT 710 στο google θα δειτε οτι περισσοτερες συσκεθες ειναι χωρις dual sim, κ επισης στο φυλλαδιο της wind δεν αναφερει τιποτα για dual sim Διορθωστε με αν κανω λαθος Απο που μπορω να το αγοραω? στα eshop δεν υπαρχει πια, κανενα αλλο αξιοπιστο site?
×
×
  • Create New...