saliez Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) Στον μαμισιο web browser σου λεει κανε add bookmark. Πως ομως βρισκεις το bookmark που μολις εκανες? βάλε τον opera mobile 11 που είναι 5-6 φορές καλύτερος :) απλα οταν παω να κανω restore βρισκει τα backups αλλα τα εχει διαγραμενα (δηλαδη το ονομα της εφαρμογης με μια γραμμη στη μεση) και στο υπομνη μα λεει οτι αυτο σημαινει "Μη εγκατεστημενη εφαρμογη" οταν κανω εγκατασταση την εφαρμογη τοτε μπορω να κανω restore Σε όλες τις εφαρμογές οι μόνο σε αυτές του συστήματος ; πρόσεχε μην κάνεις restore εφαρμογές συστήματος ενδέχεται να έχεις προβλήματα μετά... anyways όπως σου είπα γράψε στο άλλο θέμα καλύτερα.. :) Edited April 11, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Opera 11 'η 6; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 πάνε στο μαρκετ και ψάξε για τον opera mobile.. όχι τον μινι ! δεστον και μετά πες μου εντυπώσεις :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 πάνε στο μαρκετ και ψάξε για τον opera mobile.. όχι τον μινι ! δεστον και μετά πες μου εντυπώσεις :) OK,ολα μια χαρα. Απλα τοσο στον μαμισιο οσο και στον Opera οταν βγαινω συνεχιζει και τρεχει η εφαρμογη στο background και αναγκαζομαι και την κανω kill απο τον task manager. Τι να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 OK,ολα μια χαρα. Απλα τοσο στον μαμισιο οσο και στον Opera οταν βγαινω συνεχιζει και τρεχει η εφαρμογη στο background και αναγκαζομαι και την κανω kill απο τον task manager. Τι να φταιει? να μην κάνεις kill εφαρμογές, το σύστημα τις κάνει μόνο του :) γενικά το android κάνει μόνο του διαχείρηση πόρων οπότε δεν χρειάζεται να απασχολείται ο χρήστης Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Καλώς ήρθες στην παρέα! Πως σου φαίνεται; Είναι πολύ γλυκιά ή άτιμη αλλά λίγο ρουφήχτρα ( :X σε μπαταρία εννοώ) μου φαίνεται (ιδίως σε σχέση με τη 2.2.1 που είχα). Περιμένω εντυπώσεις. Κυρίως δε για τη μπαταρία (άσχετο αλλά κάνε και wipe battery stats- βοηθάει)... Κυκλοφόρησε και η juwe 3.2 αλλά είδα ένα σχόλιο στο xda οτι δεν είχε Ελληνικό πληκτρολόγιο... Ξέρει κανείς; ΥΓ:έχω φτιάξει και οδηγό για το πως περνιέται η juwe 3.x εδώ (προτελευταίο σχόλιο): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153&page=518 ναι και μενα ετσι μου φαινεται οτι τρωει πιο πολυ μπαταρια....δυστυχώς.... με την Darkys_v9.5_Extreme_Edition που μου ειχε προτείνει ο saliez μου φαινεται οτι κρατουσε παραπανω... θα το δω ομως και αλλο γιατι το κινητο πραγματικα το εχω διαλύσει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benzina Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο μερος,αλλα επειδη βλεπω να πεφτει πολυ η τιμη του galaxy 1, ξερετε αν τυχον υπαρχει καποιος αλλος λογος περα απο το προφανες οτι ερχεται το 2?Π.χ το πλαισιο το εχει πλεον 400€,μηπως ειναι τιποτα vodafonized? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylo_20 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 καλημερα!θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις για την αναπαραγωγη βιντεο στον γαλαξια: 1)ποιος player εχει την δυνατοτητα να διαβαζει σε ξεχωριστο αρχειο τους υποτιτλους(.str)? 2)για να δεις μια ταινια,που την τοποθετεις στο τηλεφωνο?στον φακελο videos-movies π.χ και μετα την ανοιγεις με τον εκαστοτε player? 3)πολλες ταινιες τις εχω σε .avi και συνηθως σε αναλυση 640χ480.αυτες θα χρειαζεται να τις μετατρεπω σε αναλυση 800χ480 για καλυτερη απεικονιση και σε καποιου αλλου ειδους format ή το ιδιο,η δεν υπαρχει διαφορα και τις "πεταω" ετσι οπως ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 καλημερα!θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις για την αναπαραγωγη βιντεο στον γαλαξια: 1)ποιος player εχει την δυνατοτητα να διαβαζει σε ξεχωριστο αρχειο τους υποτιτλους(.str)? 2)για να δεις μια ταινια,που την τοποθετεις στο τηλεφωνο?στον φακελο videos-movies π.χ και μετα την ανοιγεις με τον εκαστοτε player? 3)πολλες ταινιες τις εχω σε .avi και συνηθως σε αναλυση 640χ480.αυτες θα χρειαζεται να τις μετατρεπω σε αναλυση 800χ480 για καλυτερη απεικονιση και σε καποιου αλλου ειδους format ή το ιδιο,η δεν υπαρχει διαφορα και τις "πεταω" ετσι οπως ειναι?? 1)δοκιμασε τον mvideoplayer 2)βασικα δεν εχει κ τοσο σημασια ,εγω τις βαζω στο external_sd-dcim-movies 3)oxi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Προ 2 ημερών σταμάτησε να λειτουργεί η αυτόματη περιστροφή οθόνης. Δοκίμασα επανεκκίνηση, το ενεργοποίησα, το απενεργοποίησα και μετά πάλι on, δεν δουλεύει τίποτε. Καμία ιδέα; Υπάρχει περίπτωση να φταίει η πρόσφατη μετάβασή μου σε JS8 (αν και την έχω ήδη βάλει εδώ και 10 μέρες); Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 ναι και μενα ετσι μου φαινεται οτι τρωει πιο πολυ μπαταρια....δυστυχώς.... με την Darkys_v9.5_Extreme_Edition που μου ειχε προτείνει ο saliez μου φαινεται οτι κρατουσε παραπανω... θα το δω ομως και αλλο γιατι το κινητο πραγματικα το εχω διαλύσει ... Τρώει δυστυχώς πολύ μπαταρία... Με ελάχιστη χρήση μου κρατούσε 3 ημέρες παλαιότερα, αντιθέτως χθες μετα απο 18 ώρες μου είχε πέσει στο 38% (χωρίς πάλι πολύ χρήση) οπότε πρέπει κάθε βράδυ να είμαι δίπλα στο φορτιστή! Απλά έλεγα μην είναι μόνο δική μου εντύπωση. Όπως και να έχει θα το αφήσω λίγο να στρώσει αφου έκανα και wipe battery stats. Ούτως η άλλως αναμένω σύντομα να κυκλοφορήσει η επίσημη 2.3.3 απο τη samsung (εννοείτε όχι στην Ελλάδα βέβαια :p )οπότε και θα αναβαθμίσω... Για να δούμε! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Προ 2 ημερών σταμάτησε να λειτουργεί η αυτόματη περιστροφή οθόνης. Δοκίμασα επανεκκίνηση, το ενεργοποίησα, το απενεργοποίησα και μετά πάλι on, δεν δουλεύει τίποτε. Καμία ιδέα; Υπάρχει περίπτωση να φταίει η πρόσφατη μετάβασή μου σε JS8 (αν και την έχω ήδη βάλει εδώ και 10 μέρες); Εχω ξανακούσει το πρόβλημα αλλά δεν ξέρω σε τι μπορεί να οφείλεται...διάβασε και εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=816131 Αν έχεις τον launcherpro φαίνεται να είναι κοινό πρόβλημα (παρότι δεν μου έτυχε). Σε παιχνίδια κλπ λειτουργούν οι αισθητήρες; EDIT: Δοκίμασε και τον κωδικό *#0*# (το sensor) να δεις αν εκεί λειτουργεί. Edited April 12, 2011 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylo_20 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 παιδια μιας και λιγο πριν εκανα root,θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα: 1)τελικα το setcpu το εγκαθιστουμε ή οχι?πονταρα πολυ στο screen off για εξοικονομηση ενεργειας,αλλα διαβαζω εδω οτι τελικα προκαλει κολληματα στον γαλαξια..ειναι σιγουρο αυτο? 2)με το titanium backup τι μπορω να κανω?backup και απεγκατασταση εφαρμογων?αν κανω backup και αργοτερα περασω απο 2.2.1 σε 2.3,θα μου τις κρατησει ή θα πρεπει να τις ξανακανω απο την αρχη εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 παιδια μιας και λιγο πριν εκανα root,θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα: 1)τελικα το setcpu το εγκαθιστουμε ή οχι?πονταρα πολυ στο screen off για εξοικονομηση ενεργειας,αλλα διαβαζω εδω οτι τελικα προκαλει κολληματα στον γαλαξια..ειναι σιγουρο αυτο? 2)με το titanium backup τι μπορω να κανω?backup και απεγκατασταση εφαρμογων?αν κανω backup και αργοτερα περασω απο 2.2.1 σε 2.3,θα μου τις κρατησει ή θα πρεπει να τις ξανακανω απο την αρχη εγκατασταση? 1)Κάνε το το setcpu, ακόμα και χωρίς το προφίλ του screen off (που όντως κολλάει τον... γαλαξία και το σύμπαν ολόκληρο:lol: ) έχοντας σε προφίλ το battery<101% και "conservative mode" κάνει διαφορά (αυτή είναι η διαφορά που είχαμε όλοι και η οποία δεν οφειλόταν στο "screen off" όπως νομίζαμε). 2)Με το titanium backup μπορείς να κάνεις backup (και απεγκατάσταση φυσικά) εφαρμογές και παιχνίδια μαζί με τις ρυθμίσεις και τα save τους. Έτσι ακόμα και αν αλλάξεις rom κάποια στιγμή θα μπορείς να τα επαναφέρεις και μη χάσεις τα saves πχ των παιχνιδιών. Ολα τα backup σώζονται στον κατάλογο "titaniumbackup" της εσωτερικής μνήμης (οπότε αυτόν κρατάς στο μέλλον αν θέλεις να επαναφέρεις εφαρμογές κλπ). Απλά να αναφέρω οτι σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε backup εφαρμογές συστήματος! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Εχω ξανακούσει το πρόβλημα αλλά δεν ξέρω σε τι μπορεί να οφείλεται...διάβασε και εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=816131 Αν έχεις τον launcherpro φαίνεται να είναι κοινό πρόβλημα (παρότι δεν μου έτυχε). Σε παιχνίδια κλπ λειτουργούν οι αισθητήρες; EDIT: Δοκίμασε και τον κωδικό *#0*# (το sensor) να δεις αν εκεί λειτουργεί. Δεν φαίνεται να λειτουργεί... Είναι θέμα hardware ή μπορεί να φταίει κάποιος driver; Ελπίζω να μην είναι hardware γιατί αλλιώς πρέπει να περάσω πρώτα την ελληνική έκδοση για να το πάω για service... Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Τρώει δυστυχώς πολύ μπαταρία... Με ελάχιστη χρήση μου κρατούσε 3 ημέρες παλαιότερα, αντιθέτως χθες μετα απο 18 ώρες μου είχε πέσει στο 38% (χωρίς πάλι πολύ χρήση) οπότε πρέπει κάθε βράδυ να είμαι δίπλα στο φορτιστή! Απλά έλεγα μην είναι μόνο δική μου εντύπωση. Όπως και να έχει θα το αφήσω λίγο να στρώσει αφου έκανα και wipe battery stats. Ούτως η άλλως αναμένω σύντομα να κυκλοφορήσει η επίσημη 2.3.3 απο τη samsung (εννοείτε όχι στην Ελλάδα βέβαια :p )οπότε και θα αναβαθμίσω... Για να δούμε! Εγω για να λύσω το θεματάκι με μπαταρία έχω απενεργοποιήσει το 3G (γιατί αν δεν εχει καλό σημα 3G χάνει πολλή μπαταρία), έχω βρει 2-3 widgetakia που έκανα γαργάρες με λίθιο και επειδή στη δουλεία λάμβανα άπειρα emails μέσω push, το έβαλά στις peak ώρες να κάνει κάθε ώρα update και εκτός peak κανονικά push. Με κανονική χρήση βγάζει 2 μέρες (κλειστό το βράδυ η σε Plane mode) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Δεν φαίνεται να λειτουργεί... Είναι θέμα hardware ή μπορεί να φταίει κάποιος driver; Ελπίζω να μην είναι hardware γιατί αλλιώς πρέπει να περάσω πρώτα την ελληνική έκδοση για να το πάω για service... Δεν νομίζω να είναι θέμα hardware, είναι συχνό φαινόμενο όπως βλέπεις... Και συνήθως φτιάχνεται με αλλαγή rom, factory reset ή άλλες ρυθμίσεις σε αρχεία... Στο λινκ που έδωσα στο xda έχει πολλές λύσεις, πχ Try recalibrating using the Froyo shell tool adb.exe shell su # /system/bin/sensorcalibutil_yamaha Τρέξε το παραπάνω σε adb και πες αποτελέσματα... Αν σου βγάλει πρόβλημα "calibration utilities failed" τότε σβήσε το αρχείο “ms3c_yamaha.cfg“ στον κατάλογο data/system και ξανατρέξε το παραπάνω... Δεν ανέφερες, σε παιχνίδια λειτουργεί ο sensor; Εγω για να λύσω το θεματάκι με μπαταρία έχω απενεργοποιήσει το 3G (γιατί αν δεν εχει καλό σημα 3G χάνει πολλή μπαταρία), έχω βρει 2-3 widgetakia που έκανα γαργάρες με λίθιο και επειδή στη δουλεία λάμβανα άπειρα emails μέσω push, το έβαλά στις peak ώρες να κάνει κάθε ώρα update και εκτός peak κανονικά push. Με κανονική χρήση βγάζει 2 μέρες (κλειστό το βράδυ η σε Plane mode) Εννοείται έχω κλειστό το 3g, έβγαλα όλα τα widget για δοκιμή, κλειστό (τελείως) το data... Σε 5ώρες έχασα 13% με ελάχιστη χρήση (αλλα μισή ώρα τηλέφωνα). Το βράδι θα κρίνω καλύτερα. Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Δεν νομίζω να είναι θέμα hardware, είναι συχνό φαινόμενο όπως βλέπεις... Και συνήθως φτιάχνεται με αλλαγή rom, factory reset ή άλλες ρυθμίσεις σε αρχεία... Στο λινκ που έδωσα στο xda έχει πολλές λύσεις, πχ Try recalibrating using the Froyo shell tool adb.exe shell su # /system/bin/sensorcalibutil_yamaha Τρέξε το παραπάνω σε adb και πες αποτελέσματα... Αν σου βγάλει πρόβλημα "calibration utilities failed" τότε σβήσε το αρχείο “ms3c_yamaha.cfg“ στον κατάλογο data/system και ξανατρέξε το παραπάνω... Δεν ανέφερες, σε παιχνίδια λειτουργεί ο sensor; To adb.exe δεν μου τρέχει. Μάλλον επειδή έχω Win7 ή επειδή έχω το SuperOneClick 1.5. Θα δοκιμάσω με το 1.7 να δω, αν όχι θα το ξαναδώ στο σπίτι που έχω XP. Αν δεν δουλέψει τίποτε, εννοείται ότι πριν πάω για σέρβις θα κάνω επανεγκατάσταση την rom με clear cache κλπ Για παιχνίδια δεν ξέρω γιατί δεν δοκίμασα, όμως κατέβασα ένα app από το market που κάνει δοκιμή το accelerator και δείχνει ότι δεν δουλεύει τίποτε. UPDATE: Και με το 1.7 δεν έτρεξε το adb. Μου εμφανίζει την εικόνα dos, τρέχει κάτι και μετά εξαφανίζεται Edited April 12, 2011 by Sergios Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 To adb.exe δεν μου τρέχει. Μάλλον επειδή έχω Win7 ή επειδή έχω το SuperOneClick 1.5. Θα δοκιμάσω με το 1.7 να δω, αν όχι θα το ξαναδώ στο σπίτι που έχω XP. Αν δεν δουλέψει τίποτε, εννοείται ότι πριν πάω για σέρβις θα κάνω επανεγκατάσταση την rom με clear cache κλπ Για παιχνίδια δεν ξέρω γιατί δεν δοκίμασα, όμως κατέβασα ένα app από το market που κάνει δοκιμή το accelerator και δείχνει ότι δεν δουλεύει τίποτε. UPDATE: Και με το 1.7 δεν έτρεξε το adb. Μου εμφανίζει την εικόνα dos, τρέχει κάτι και μετά εξαφανίζεται Busybox έχεις βάλει στο κινητό; Είσαι root; Έχεις ενεργό τον "εντοπισμό σφαλμάτων usb" στο κινητό; Δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ περισσότερο φοβάμαι. Πάντως συνεχίζω και πιστεύω πως είναι θέμα software, δεν νομίζω να χάλασε ο sensor στα καλά καθούμενα. Περίμενε και τον Alex (tyxerakias) πόυ έχει τις γνώσεις να βοηθήσει περισσότερο. Μη βιαστείς να πας service πριν δεις αν γίνεται κάτι απο εδώ (κρίμα να μην έχεις το κινητό μέχρι το Πάσχα!). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 To adb.exe δεν μου τρέχει. Μάλλον επειδή έχω Win7 ή επειδή έχω το SuperOneClick 1.5. Θα δοκιμάσω με το 1.7 να δω, αν όχι θα το ξαναδώ στο σπίτι που έχω XP. Αν δεν δουλέψει τίποτε, εννοείται ότι πριν πάω για σέρβις θα κάνω επανεγκατάσταση την rom με clear cache κλπ Για παιχνίδια δεν ξέρω γιατί δεν δοκίμασα, όμως κατέβασα ένα app από το market που κάνει δοκιμή το accelerator και δείχνει ότι δεν δουλεύει τίποτε. UPDATE: Και με το 1.7 δεν έτρεξε το adb. Μου εμφανίζει την εικόνα dos, τρέχει κάτι και μετά εξαφανίζεται Εχεις βρει το σωστο path για το exe?Εχεις καταφερει να μπεις σε περιβαλλον adb? Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Busybox έχεις βάλει στο κινητό; Είσαι root; Έχεις ενεργό τον "εντοπισμό σφαλμάτων usb" στο κινητό; Δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ περισσότερο φοβάμαι. Πάντως συνεχίζω και πιστεύω πως είναι θέμα software, δεν νομίζω να χάλασε ο sensor στα καλά καθούμενα. Περίμενε και τον Alex (tyxerakias) πόυ έχει τις γνώσεις να βοηθήσει περισσότερο. Μη βιαστείς να πας service πριν δεις αν γίνεται κάτι απο εδώ (κρίμα να μην έχεις το κινητό μέχρι το Πάσχα!). Έτρεξα τελικά το adb.exe shell Αφού πάτησα το su μου έβγαλε μετά από λίγο Permission denied Έχω root και ενεργό τον εντοπισμό σφαλμάτων αλλά δεν ξέρω τι είναι το busybox Edited April 12, 2011 by Sergios Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Τελικά τα κατάφερα, αλλά το αποτέλεσμα του calibration ήταν το εξής: fgets: Unknown error: 0 msmachdep_SaveGsOffset failed calibration utilities failed Τί κάνω;;; Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Έτρεξα τελικά το adb.exe shell Αφού πάτησα το su μου έβγαλε μετά από λίγο Permission denied Έχω root και ενεργό τον εντοπισμό σφαλμάτων αλλά δεν ξέρω τι είναι το busybox Το busybox σου δινει καποιες προσθετες εντολες linux/unix.Απο adb γραψε su και μετα busybox... Edited April 12, 2011 by tailer35 Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Το πρόβλημα ΛΥΘΗΚΕ!!! Έσβησα το ms3c_yamaha.cfg από το data/system και ξανάτρεξα το calibration και διορθώθηκε αμέσως. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Είχα σχεδόν πειστεί ότι θα καταφύγω σε service! Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Το πρόβλημα ΛΥΘΗΚΕ!!! Έσβησα το ms3c_yamaha.cfg από το data/system και ξανάτρεξα το calibration και διορθώθηκε αμέσως. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Είχα σχεδόν πειστεί ότι θα καταφύγω σε service! Τελος καλο ολα καλα... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts