Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεις να ανεβασεις μια φωτογραφια του κινητου σου να το δουμε λιγο πως δειχνει στο SGS;

Στο link του youtube που εδωσες καποιοι λεγαν να το κανουν και στο πισω καπακι του ειναι και αυτο γυαλιστερο.Ειναι παντως μια καλη λυση και σταματας να ασχολεισαι πλεον με γρατσουνιες.

http://i55.tinypic.com/k0pq9x.jpg

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εκανα την αναβαθμιση του επίσημου Ελληνικου Froyo firmware για το Galaxy S προχθες.Τωρα μου κανει το εξης:οταν το κλεινω και αφιυ σβησει τελειως μετα απο 2 δευτερολεπτα κανει 2 δονησεις.Οταν το ανοιγω και προτου βαλω το pin δονει σε ασχετες φασεις.Μολις βαλω το pin δονει αλλη μια φορα και μετα δεν το ξανακανει.

Τι παιζει ρε παιδια;Ειναι λογικο αυτο;

http://i55.tinypic.com/k0pq9x.jpg

Πολυ καλο αποτελεσμα! Λες; :rolleyes:

Αν και πιο πολυ με χαλαει η γυαλιστερη φυση στο καπακι της μπαταριας.

Μπορεις να κατεβασεις το widgetsoid απο το μαρκετ και να δημιουργησεις ενα widget που να κραταει την οθονη ανοιχτη μεχρι να την ξανακλεισεις εσυ.Εχει παρα πολλα καλουδια μεσα και με εχει σωσει προσωπικα.:)

Ευχαριστώ πολύ ... πραγματικά εκπληκτικό το widgetsoid μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα και βέβαια αυτό που θέλω!!:)

Πολυ καλο αποτελεσμα! Λες; :rolleyes:

Αν και πιο πολυ με χαλαει η γυαλιστερη φυση στο καπακι της μπαταριας.

Ψαξε στο google για τη θηκη case mate barely there.

Σημερα πηγα και χειριστηκα το galaxy s και καταλαβα γιατι αξιζει τα λεφτα του..

Απο αυτο που λες υποθετω πως το ειδες σε καταστημα. Αρα με 2.1 ή 2.2.

Αν ισχυει, πολλαπλασιασε αυτο που ειδες/επιασες κλπ επι 10 με μια 2.2.1 rom :D

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Γεια σας.

Εκμεταλευόμενος το τέλος της εξεταστικής μου βρήκα λίγο χρόνο και εφτιαξα ένα οδηγό για εγκατασταση και ρυθμιση του adb σε ubuntu linux για επικοινωνια με το αγαπημενο μας galaxy ...

Μπορείτε να βρείτε το How to εδω.

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Καλημέρα Παιδιά!Σάπισα χθες το βράδυ με τις ώρες και έκανα root έβαλα το recovery2e και πέρασα rom του darkyy την 9.2 extreme edition.:D Ερωτήσεις..

1η Έχετε να προτείνετε οτιδήποτε περαιτέρω?

2η λίγο κουλή..δεν έχω κάνει αναβάθμιση σε 2.2.1 αλλά από την στιγμή που περνάω άλλη rom δεν έχει σημασία έτσι?επειδή από όσο διαβάζω οι περισσότεροι εδώ έχετε 2.2.1 είναι καλύτερη από darkyy?

3η sto quadrant benchmark μου βγάζει 1200 πάνω κάτω?δεν είναι λίγο?να βάλω lagfix η έχει η darkyy?

4η επειδή κάπου είδα ότι έχει κάτι σαν lagfix h darkyy αν κάνω περαιτέρω flasharisma δεν πρέπει να βγει το lagfix?

Ευχαριστώ!

Καλημέρα Παιδιά!Σάπισα χθες το βράδυ με τις ώρες και έκανα root έβαλα το recovery2e και πέρασα rom του darkyy την 9.2 extreme edition.:D Ερωτήσεις..

2η λίγο κουλή..δεν έχω κάνει αναβάθμιση σε 2.2.1 αλλά από την στιγμή που περνάω άλλη rom δεν έχει σημασία έτσι?επειδή από όσο διαβάζω οι περισσότεροι εδώ έχετε 2.2.1 είναι καλύτερη από darkyy?

3η sto quadrant benchmark μου βγάζει 1200 πάνω κάτω?δεν είναι λίγο?να βάλω lagfix η έχει η darkyy?

4η επειδή κάπου είδα ότι έχει κάτι σαν lagfix h darkyy αν κάνω περαιτέρω flasharisma δεν πρέπει να βγει το lagfix?

Ευχαριστώ!

1)εισαι οκ

2)η darky einai 2.2.1 οποτε εισαι οκ

3)μην ασχολεισαι με το quandrant.Το θεμα ειναι το κινητο να ειναι γρηγορο στην χρηση,οχι στα τεστ

4)Το lagfix δεν ειναι ενεργοποιημενο απο μονο του...Αν ομως το ενεργοποιησεις εσυ,καλο θα ειναι πριν το επομενο φλασαρισμα να το βγαλεις(αν και καποιες φορεσ αναλογα τον kernel δεν χρειαζεται)

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Follow me

Ευχαριστώ!

2) Λογικα αυτη που περασες ειναι 2.2.1

3) Βγαλε το quadrant και μην ασχολεισαι.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

1)εισαι οκ

2)η darky einai 2.2.1 οποτε εισαι οκ

3)μην ασχολεισαι με το quandrant.Το θεμα ειναι το κινητο να ειναι γρηγορο στην χρηση,οχι στα τεστ

4)Το lagfix δεν ειναι ενεργοποιημενο απο μονο του...Αν ομως το ενεργοποιησεις εσυ,καλο θα ειναι πριν το επομενο φλασαρισμα να το βγαλεις(αν και καποιες φορεσ αναλογα τον kernel δεν χρειαζεται)

Ναι 2.2.1 είναι απλά είπα μήπως δεν flasharate άλλη rom και είχατε την ολλανδική!Έχετε να προτείνετε καμία άλλη rom?από όσα έχω διαβάσει η darkyy είναι η καλύτερη.Επίσης θέλω να κάνω ένα calibrate την μπαταρία?το κάνω μέσω recovery?και αυτό με άδεια μπαταρία η γεμάτη?

Ναι 2.2.1 είναι απλά είπα μήπως δεν flasharate άλλη rom και είχατε την ολλανδική!Έχετε να προτείνετε καμία άλλη rom?από όσα έχω διαβάσει η darkyy είναι η καλύτερη.Επίσης θέλω να κάνω ένα calibrate την μπαταρία?το κάνω μέσω recovery?και αυτό με άδεια μπαταρία η γεμάτη?

Οι ρομς αυτες ειναι ολοκληρες...Και 2.1 να ειχες πριν με το που τις φλασαρεις εισαι σε 2.2.1

Δοκιμασε και την kitchen του doc.Ουσιαστικα φτιαχνεις την ρομ οπως εσυ την θες...

Το καλιμπραρισμα το κανεις απο recovery(reset battery stats).Οσο για το αδεια και γεματα καντο και με τους 2 τροπους να συγκρινεις....Οι αποψεις ειναι πολλες...

Follow me

Επίσης άσε το κινητό να κάνει 2-3 πλήρεις κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης μετά το reset batt stats... Edited by arish

Εκανα την αναβαθμιση του επίσημου Ελληνικου Froyo firmware για το Galaxy S προχθες.Τωρα μου κανει το εξης:οταν το κλεινω και αφιυ σβησει τελειως μετα απο 2 δευτερολεπτα κανει 2 δονησεις.Οταν το ανοιγω και προτου βαλω το pin δονει σε ασχετες φασεις.Μολις βαλω το pin δονει αλλη μια φορα και μετα δεν το ξανακανει.

Τι παιζει ρε παιδια;Ειναι λογικο αυτο;

οχι δεν ειναι λογικο,εκανες hard reset μετα το update?

αν οχι να κανεις,επιβαλεται και θα σου προτεινα πριν το hard reset να κανεις κι ενα format της sd.

οχι δεν ειναι λογικο,εκανες hard reset μετα το update?

αν οχι να κανεις,επιβαλεται και θα σου προτεινα πριν το hard reset να κανεις κι ενα format της sd.

Οταν κανουμε hard reset αυτοματως γινεται και η sd format ;)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Οταν κανουμε hard reset αυτοματως γινεται και η sd format ;)
εχεις δικιο,μαλον δεν το εθεσα σωστα,εννοω wipe data/factory reset απο recovery και πριν format sd,ξερω οτι στο μυαλο αρκετων λεγοντας hard reset ερχεται η διαδικασια με το code,αλλα στο δικο μου μυαλο ειναι αυτο που ανεφερα πριν (θα μου πεις δεν εισαι στο μυαλο μου,οκ ,κεκτημενη ταχυτητα :p )

εχεις δικιο,μαλον δεν το εθεσα σωστα,εννοω wipe data/factory reset απο recovery και πριν format sd,ξερω οτι στο μυαλο αρκετων λεγοντας hard reset ερχεται η διαδικασια με το code,αλλα στο δικο μου μυαλο ειναι αυτο που ανεφερα πριν (θα μου πεις δεν εισαι στο μυαλο μου,οκ ,κεκτημενη ταχυτητα :p )

Ναι αλλά να μην μπερδεύουμε τον κόσμο επειδή έχουμε λάθος ορολογία στο μυαλό μας :) Αυτό που λες εσύ είναι το factory reset. (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων). Είτε το κάνεις από το μενού ρυθμίσεων είτε από το recovery menu, είναι το ίδιο. Το HARD reset, που γίνεται μόνο με τον κωδικό κάνει και επιπλέον format την SD card (γι'αυτο το λένε και "σκληρό", τα καθαρίζει όλα). To ξέρω ότι δεν είσαι ο μόνος που το λες έτσι, και άλλοι σε ξένα φόρουμς το αναφέρουν έτσι (τις περισσότερες φορές επειδη δεν ξέρουν οτι υπάρχει ο κωδικός), αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο λάθος.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Ναι αλλά να μην μπερδεύουμε τον κόσμο επειδή έχουμε λάθος ορολογία στο μυαλό μας :) Αυτό που λες εσύ είναι το factory reset. (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων). Είτε το κάνεις από το μενού ρυθμίσεων είτε από το recovery menu, είναι το ίδιο. Το HARD reset, που γίνεται μόνο με τον κωδικό κάνει και επιπλέον format την SD card (γι'αυτο το λένε και "σκληρό", τα καθαρίζει όλα). To ξέρω ότι δεν είσαι ο μόνος που το λες έτσι, και άλλοι σε ξένα φόρουμς το αναφέρουν έτσι (τις περισσότερες φορές επειδη δεν ξέρουν τον κωδικό), αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο λάθος.
ναι εχεις δικιο,βασικα ειναι το ιδιο,δεν τιθεται θεμα οτι δεν ξερω τον κωδικο,απλα το κανω παντα με τον τροπο που ανεφερα και ποτε δεν αντιμετωπισα προβληματα και γι αυτο προτεινα αυτον τον τροπο

ναι εχεις δικιο,βασικα ειναι το ιδιο,δεν τιθεται θεμα οτι δεν ξερω τον κωδικο,απλα το κανω παντα με τον τροπο που ανεφερα και ποτε δεν αντιμετωπισα προβληματα και γι αυτο προτεινα αυτον τον τροπο

Ναι οκ δεν είπε κανείς ότι ο τρόπος σου είναι λάθος ή κάτι, απλά το κάνεις "χειροκίνητα" :) Θέμα ορολογίας ήταν η παρατήρησή μου.

- Alex

Ρε παιδιά έχουν σπάσει τα νεύρα μου με τους συγχρονισμούς του κινητού με τα ημερολόγια του Gmail μου...ότι και να κάνω δεν συγχρονίζει ΌΛΑ τα ημερολόγια που έχω στο λογαριασμό μου στο Gmail και δεν βρίσκω λύση...Έχει κάποιος καμιά ιδεα τι συμβαίνει?

Μήπως αναφέρεσαι στο ημερολόγιο MyCalendar και όχι στο ημερολόγιό σου του gmail?

Να ξέρεις ότι το MyCalendar δε συγχρονίζει με το gmail αλλά μόνο με το Kies και βρίσκεται στο κινητό Μόνο για να μας σπάει τα @@.

Φρόντιζε κάθε φορά που αποθηκεύεις καινούργιο event, να το αποθηκεύεις στο ημερολόγιο του gmail σου και όχι στο my calendar.

Ευτυχώς τουλάχιστον στο froyo το mycalendar δεν είναι προεπιλεγμένο και δε χρειάζεται κάθε φορά να το αλλάζεις χειροκίνητα.

Αντώνης.

Γεια σας παιδιά. Να κάνω μια άσχετη ερώτηση; Τόσον καιρό είχα το τηλέφωνο με μεμβράνη προστασίας στην οθόνη. Πριν κάποιες μέρες μ' έπιασε μια χαζομάρα και είπα να τη βγάλω. Το μετάνοιωσα και αγόρασα άλλες μεμβράνες. Έχω πάρει πάνω από 10 μεμβράνες γιατί δεν τα ξανακατάφερα μετά την πρώτη φορά που έβαλα να τις βάλω σωστά, γιατί πάντα προλάβαιναν να μπουν σκονίτσες πράγμα που με ενοχλεί πολύ. Πειράζει να έχω το τηλέφωνο χωρίς μεμβράνη; Η οθόνη αυτή έχει γκορίλα γκλας, σωστά; Υπάρχει κίνδυνος να χαρακωθεί; Το κινητό το βάζω σε ξεχωριστό μέρος στο τσαντάκι που χρησιμοποιώ. Δεν το βάζω ποτέ σε τσέπη με κλειδιά κτλ. Ή είναι απαραίτητη η μεμβράνη; Εσείς χρησιμοποιείτε όλοι μεμβράνη; Έχω σπαστεί να αγοράζω διαρκώς μεμβράνες και να πετάω τα λεφτά μου!

Γεια σας παιδιά. Να κάνω μια άσχετη ερώτηση; Τόσον καιρό είχα το τηλέφωνο με μεμβράνη προστασίας στην οθόνη. Πριν κάποιες μέρες μ' έπιασε μια χαζομάρα και είπα να τη βγάλω. Το μετάνοιωσα και αγόρασα άλλες μεμβράνες. Έχω πάρει πάνω από 10 μεμβράνες γιατί δεν τα ξανακατάφερα μετά την πρώτη φορά που έβαλα να τις βάλω σωστά, γιατί πάντα προλάβαιναν να μπουν σκονίτσες πράγμα που με ενοχλεί πολύ. Πειράζει να έχω το τηλέφωνο χωρίς μεμβράνη; Η οθόνη αυτή έχει γκορίλα γκλας, σωστά; Υπάρχει κίνδυνος να χαρακωθεί; Το κινητό το βάζω σε ξεχωριστό μέρος στο τσαντάκι που χρησιμοποιώ. Δεν το βάζω ποτέ σε τσέπη με κλειδιά κτλ. Ή είναι απαραίτητη η μεμβράνη; Εσείς χρησιμοποιείτε όλοι μεμβράνη; Έχω σπαστεί να αγοράζω διαρκώς μεμβράνες και να πετάω τα λεφτά μου!
Παρε μια θηκη,απλη,για να μην χτυπηθει καπου κατα λαθος δηλαδη και μην φοβασαι τιποτα,4 μηνες το εχω και δεν παθαινει τιποτα (το προσεχω βεβαια πως και πως),ουτε μεμβρανες εβαλα και ουτε προκειται να βαλω.

Να κανω μια ερωτηση εχω Sygic αλλα οπου και να ειμαι ποτε δεν βρισκει κανενα δορυφορο ενω ανοιγο κανονικα το gps!!Τι μπορει να φταιει??Froyo 2.2
Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

Να κανω μια ερωτηση εχω Sygic αλλα οπου και να ειμαι ποτε δεν βρισκει κανενα δορυφορο ενω ανοιγο κανονικα το gps!!Τι μπορει να φταιει??Froyo 2.2

Καποια στιγμη το ειχα και εγω αυτο το προβλημα...Βασικα υπαρχει στο market καποια εφαρμογη που λεγεται gps fix ή καπως ετσι...Ετρεξα το προγραμμα βρηκε τους δορυφορους και μετα ανοιξα ξανα το sygic και δεν ειχα κανενα προβλημα...Βασικα αυτο μονο μια φορα το εκανα και μετα φλασαρα σε κουζινατη rom οποτε δεν το ξαναδοκιμασα... :p

bodo

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)