Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδια... νεος ιδιοκτητης κ εγω του γαλαξια.. κ την επαθα νωρις νωρις.. δεν θυμαμαι το μοτιβο μου.. καθως επισης κ εμαιλ-κωδικο του gmail που μου ζητα,,, τι μπορω να κανω????????

Να το επιστρέψεις σε αυτόν που το βούτηξες :p .

Αν απο κάποιο PC κάνεις recover τον κωδικό του gmail?

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φλασαρες καποιον kernel η theme πριν απο αυτο? Εισαι semi bricked. Δοκιμασε πρωτα ολα τα wipes μπας και, μετα δοκιμαζεις να μπεις σε download mode και flashαρεις με το odin μια νεα rom. (προυποθεση να εχεις το συνδυασμο 3ων πληκτρων)

Sorry κι'ολας αλλα δεν εχω και πολυ ιδεα απο αυτα. Κατεβασα κατι παιχνιδια προχθες αλλα δεν ειχε κανενα προβλημα, οσο γι'αυτα που μου ειπες δεν καταλαβα και πολλα γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος. Αν μπορεις να μου τα πεις πιο αναλυτικα...

Να το επιστρέψεις σε αυτόν που το βούτηξες :p .

Αν απο κάποιο PC κάνεις recover τον κωδικό του gmail?

Του βουτηξα κ την αποδειξη να του την επιστρεξω κ αυτην?? Παιδες μην πεζετε με τον πονο μ.. πειτε μου μηπως μπορω ν κανω κατι..

ΥΣ.. δεν εχω τιποτα απο το gmail.. δεν θυμαμαι τιποτα..

Καλημερα παιδια... νεος ιδιοκτητης κ εγω του γαλαξια.. κ την επαθα νωρις νωρις.. δεν θυμαμαι το μοτιβο μου.. καθως επισης κ εμαιλ-κωδικο του gmail που μου ζητα,,, τι μπορω να κανω????????

σε άλλα παιδιά που έχει τύχει, το κινητό στάλθηκε στο σερβις...

Παιδες καλημερα, μολις γυρισα απο 1 κλαμπ της παραλιακης και συνειδητοποιησα πως μου εκλεψαν τον γαλαξια. Φυσικα εχω ηδη ενεργοποιησει τις φραγες και πια οταν καλω το νουμερο μου ειναι κλειστο.

Εχω τον αριθμο ιμει του κινητου μπορω να κανω κατι?Ακομη και να το καταστρεψω να μην πουλιεται λεω εγω τωρα.

Ειμαι φοβερα συγχυσμενος..

φίλε μου πραγματικά λυπάμαι και σε καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις... Δοκίμασε ν καλέσεις το κλαμπ που πήγες για να εξαντλήσεις την πιθανότητα κάποιος καλός άνθρωπος να το βρήκε και να το παρέδωσε. Μου είχε τύχει παλιότερα, με το Ν95 μου, το κινητο ηταν κλειστο και ειχα πανικοβληθεί. Ρώτησα στο μαγαζί και το είχαν κρατησει στο ταμείο, το είχαν κλείσει και μου είπαν να βαλω το πιν μου για να το ανοιξω και να δουν οτι ηταν δικο μου.

Τέλος το κινητο έχει λειτουργια εντοπισμού κινητού, που αν την έχεις ενεργοποιημένη, μόλις κάποιος αλλάξει σιμ σου στελνει απευθειας μηνυμα σε εναν αριθμο που εχεις καθορίσει εσύ με το ΙΜΕΙ της συσκευής σου, αλλά και το νέο αριθμό τηλεφώνου. Πλεον όλα τα τηλεφωνα ειναι επώνυμα, ακομα και τα καρτοκινητά, ίσως να εισαι τυχερός, και στο εύχομαι ολόψυχα. Χιλιες φορές να το σπασω το κινητό παρά να μου το κλέψουν, και ειδικα τετοια συσκευη, γ@#$^& μου

Εγκεφαλικο πρωι πρωι............

Τελικα θυμηθηκα το μαιλ εκανα επαναφορα κωδικου στο μαιλ μου απο το pc αλλα ο κωδικος του gmail που ειναι περασμενος μεσα στο τηλ δεν ειναι ο ιδιος αφου τον ανεκτησα κ αλλαξε.. μπορω να κανω κατι αλλο??

Edited by papppinos

Sorry κι'ολας αλλα δεν εχω και πολυ ιδεα απο αυτα. Κατεβασα κατι παιχνιδια προχθες αλλα δεν ειχε κανενα προβλημα, οσο γι'αυτα που μου ειπες δεν καταλαβα και πολλα γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος. Αν μπορεις να μου τα πεις πιο αναλυτικα...

Διαβασε στις πρωτες σελιδες του thread hack/root/βελτιωσεις τους οδηγους τη διαδικασια που πρεπει να κανεις για να περασεις απο την αρχη νεο firmware. Θα επαναφερεις μονος σου και ευκολα το τηλ σου.

Του βουτηξα κ την αποδειξη να του την επιστρεξω κ αυτην?? Παιδες μην πεζετε με τον πονο μ.. πειτε μου μηπως μπορω ν κανω κατι..

ΥΣ.. δεν εχω τιποτα απο το gmail.. δεν θυμαμαι τιποτα..

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Αν εισαι ο νομιμος ιδιοκτητης της συσκευης, εστω οτι εχεις ξεχασει τον gmail κωδικο σου, κατα την δημιουργια του λογαριασμου gmail σου εχεις δωσει ενα alt email στο οποιο μπορεις να κανεις ανακτηση του ξεχασμενου σου κωδικου.

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Αν εισαι ο νομιμος ιδιοκτητης της συσκευης, εστω οτι εχεις ξεχασει τον gmail κωδικο σου, κατα την δημιουργια του λογαριασμου gmail σου εχεις δωσει ενα alt email στο οποιο μπορεις να κανεις ανακτηση του ξεχασμενου σου κωδικου.

Μα εχω μπει στο γμαιλ μου.. αλλα ανακτωντας τον κωδικο αλλαζει σου ζητα καινουργιο.. στο τηλ ομως ειιναι περασμενος ο παλιος.. το κινητο δεν ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ να καταλαβει την αλλαγη του κωδικου μου!

σε άλλα παιδιά που έχει τύχει, το κινητό στάλθηκε στο σερβις...

φίλε μου πραγματικά λυπάμαι και σε καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις... Δοκίμασε ν καλέσεις το κλαμπ που πήγες για να εξαντλήσεις την πιθανότητα κάποιος καλός άνθρωπος να το βρήκε και να το παρέδωσε. Μου είχε τύχει παλιότερα, με το Ν95 μου, το κινητο ηταν κλειστο και ειχα πανικοβληθεί. Ρώτησα στο μαγαζί και το είχαν κρατησει στο ταμείο, το είχαν κλείσει και μου είπαν να βαλω το πιν μου για να το ανοιξω και να δουν οτι ηταν δικο μου.

Τέλος το κινητο έχει λειτουργια εντοπισμού κινητού, που αν την έχεις ενεργοποιημένη, μόλις κάποιος αλλάξει σιμ σου στελνει απευθειας μηνυμα σε εναν αριθμο που εχεις καθορίσει εσύ με το ΙΜΕΙ της συσκευής σου, αλλά και το νέο αριθμό τηλεφώνου. Πλεον όλα τα τηλεφωνα ειναι επώνυμα, ακομα και τα καρτοκινητά, ίσως να εισαι τυχερός, και στο εύχομαι ολόψυχα. Χιλιες φορές να το σπασω το κινητό παρά να μου το κλέψουν, και ειδικα τετοια συσκευη, γ@#$^& μου

Δυστυχως το κντ εχει κλαπει.

Εκανα δηλωση στην αστυνομια και μυνηση προς αγνωστου και πηρα αντιγραφο απο την αστυνομικη πραξη. Την δευτερα παω εισαγγελεα να μου την υπογραψει και καρφι στην ΓΟΥΙΝΤ για εντοπισμο του κντ απο το ΙΜΕΙ.

Μπορουν να το κανουν αλλα θελουν εισαγγελικη παραγγελια.

Για να δουμε.

Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα.Πριν απο λιγο εγινα μελος στο φορουμ και ο λογος................. ο Γαλαξιας φυσικα τον οποιο απεκτησα σημερα.

Δυστυχως ομως δεν εχω καμια μα καμια σχεση με smartphones και μου φαινεται βουνο η διαδικασια του να το μαθω!

Θα ηθελα λοιπον καποιες απαντησεις αν σας ειναι ευκολο.

α)Ενω στη θεση που εχει το σημα μου εδειχνε ενα ''G'' ,''2G'' & ''3G'' (αναλογα με το που βρισκομουν) εγω εμπαινα κανονικα στους χαρτες και στο ιντερνετ χωρις να εχω ιντερνετ απο την εταιρια που εχω διακομιστη ,αλλα ουτε και απο ασυρματο δικτυο.Πως γινεται αυτο και μηπως χρεωθηκα;

β)Μολις καταφερα και το συνδεσα στο ρουτερ του σπιτιου μου ,μου κατεβασε κατι ενημερωσεις απο το samsung apps τις οποιες δεν τις θελω και τωρα δεν ξερω πως να τις διαγραψω.

Πως να τις διαγραψω λοιπον;

γ)Γενικα επειδη δεν ξερω τι πρεπει να κανω και τι οχι.Εχει μεσα κατι προγραμματα για καιρο,κατι εφημεριδες.Αυτα τι να τα κανω να τα κρατησω η' να τα διαγραψω;Αν τα διαγραψω,πως;Εννοειται οτι εγω δεν εχω βαλει κατι μεσα.

δ)Στο market πληρωνουμε;

ε)Οοοοοοολα αυτα τα προγραμματα καιρου,εφημεριδες κτλ πως ενημερωνονται καθε μερα;Μας χρεωνουν και εμεις οι ασχετοι δεν ξερουμε τι μας φινεται;

Σας παρακαλω να ειστε επιεικης μαζι μου γιατι δεν ξερω τι μου γινεται!Με ολη τη σημασια της φρασης.Οποτε ας ειστε οσο πιο επεξηγηματικοι γινεται!

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

ΥΓ.Μην με παρεξηγειτε που ρωταω για χρεωσεις ,αλλα θελω να ξερω οτι αυτο που κανω θα με χρεωσει και οχι να ερθει κανενας λογαριασμος μεγαλος και να μην ξερω το λογο!

φιλε μπες ρυθμισεισ-ασυρματη επικοιν-δικτυα κινητης-και ξετικαρισε την επιλογη χρηση δεδομενων πακετου.ετσι το κινητο σου θαδουλευει με περισσοτερη μπαταρια και χωρις ιντερνετ.τωρα για το ποσο χρεωθηκες μαλλον παρε υπογλωσιο πριν ανοικσεισ τον λογαριασμο....αν εχεισ μπει μεσω εταιριασ χςρισ δωρεαν ογκο στο παγιο σου σε ολα αυτα που λες....ειναι πολλα τα δεδομενα και τα λεφτα αρη....:(

galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

Διαβασε στις πρωτες σελιδες του thread hack/root/βελτιωσεις τους οδηγους τη διαδικασια που πρεπει να κανεις για να περασεις απο την αρχη νεο firmware. Θα επαναφερεις μονος σου και ευκολα το τηλ σου.

Διαβασα αυτα που μου ειπες και το εκανα...απλα δεν προσεξα οτι ειχα την froyo και τωρα μπηκε η eclair...και μεσω του kies δεν γινεται αναβαθμιση. Τι να κανω?

κατι ακομη βοηθητικο για οποιον θελει να σερφαρει μεσω γαλαξια ανετα....ι γουιντ εχει δωσει 1 γκιγκα με 15 ευρω οποιοσ θελει να σερφαρει και να ελεγχει τι πληρωνει ασ το βαρεσει σαν πακετο γιατι ειναι κριμα να χρεωνομαστε τσαμπα πιστευω οτι ειναι πολυ καλο αν σκεφτειτε οτι η κοσμοτε δινει 300μεγκαμπαιτ δεκα ευρω ;) και μην παρεξηγηθω απλα το λεω φιλικα σε ολουσ δεν παιρνω ποσοστα :p

Δυστυχως το κντ εχει κλαπει.

Εκανα δηλωση στην αστυνομια και μυνηση προς αγνωστου και πηρα αντιγραφο απο την αστυνομικη πραξη. Την δευτερα παω εισαγγελεα να μου την υπογραψει και καρφι στην ΓΟΥΙΝΤ για εντοπισμο του κντ απο το ΙΜΕΙ.

Μπορουν να το κανουν αλλα θελουν εισαγγελικη παραγγελια.

Για να δουμε.

φιλε μου δεν στα ειπανε καλα....μολισ μιλησα με γουιντ γιατι με παραξενεψε αυτο που εγραψες...η εταιρια θα εντοπισει το στιγμα τησ κεραιασ σου ενω εχεισ την γραμμμη σου μεσα στον γαλαξια!!!κοινωσ τωρα που αλλαξανε καρτα δεν μπορεις να εντοπισεις τιποτα...η γουιντ θα δωσει το στιγμα που θα ειχε η καρτα σου για τελευταια φορα και οχι η συσκευη.αρα θα παρεισ στιγμα απο την περιοχη που ηταΝ ΤΟ ΚΛΑΜΠ.αυτο γινεται μονο αν παραστει αναγκη παραδειγμα απωλεια προσςπου και ανιχνευση τελευταιας θεσης ενδεικτικα και οχι ακριβη στιγμα...συγνωμη αν σε στενοχωρω αλλα ψαξε το.... συγνωμη για ορθογραφικα θελω να γραψω με γκρικλισ χαχαχαχα

Καλημέρα,

μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να μου πει στο Handcent που στο καλό είναι η ρύθμιση για τις αναφορές παράδοσης? Δε μπορώ να την βρω!

Παλιά όταν δεν είχε λάβει ο παραλήπτης το μήνυμα, εμφάνιζε το μπλε ρολογάκι που φαινόταν ότι εκρεμεί η παράδοση και όταν το παραλάμβανε έβγαζε το πράσινο.

Όταν το έκανα ξανά εγκατάσταση (μετά το upgrade σε 2.2.1) κάτι πρέπει να έχω κάνει λάθος και μου βγάζει το πράσινο κατευθείαν, ακόμα κι αν ο άλλος δεν το έχει λάβει.

Και κάτι ακόμα, στην καινούρια version του Handcent κάποιος είχε γράψει εδώ ότι είχαν αλλάξει κάτι και έκοβε πάλι τα μηνύματα με ΕΛληνικά, σε δύο μηνύματα. Ξέρει κανείς αν το έφτιαξαν?

-Πας Ρυθμισεις ληψης μηνυματων και τικαρεις τις "αναφορες παραδοσης" και ξετικαρεις τις "αναφορες παραδοσης handcent".

-Δεν υπαρχει τετοιο προβλημα πια, δουλευει μια χαρα.

Φιλε μου μια λυση παντως ειναι να δοκιμασεις να το φλασαρεις κιολας με ενα usbjig αν τα 3 κουμπια δεν λειτουργουν. Παντως, οπως σου ειπαν και τα παιδια, αναλογες περιπτωσεις εδω μεσα αναγκαστηκαν να το στειλουν στο service.

φιλε μου δεν στα ειπανε καλα....μολισ μιλησα με γουιντ γιατι με παραξενεψε αυτο που εγραψες...η εταιρια θα εντοπισει το στιγμα τησ κεραιασ σου ενω εχεισ την γραμμμη σου μεσα στον γαλαξια!!!κοινωσ τωρα που αλλαξανε καρτα δεν μπορεις να εντοπισεις τιποτα...η γουιντ θα δωσει το στιγμα που θα ειχε η καρτα σου για τελευταια φορα και οχι η συσκευη.αρα θα παρεισ στιγμα απο την περιοχη που ηταΝ ΤΟ ΚΛΑΜΠ.αυτο γινεται μονο αν παραστει αναγκη παραδειγμα απωλεια προσςπου και ανιχνευση τελευταιας θεσης ενδεικτικα και οχι ακριβη στιγμα...συγνωμη αν σε στενοχωρω αλλα ψαξε το.... συγνωμη για ορθογραφικα θελω να γραψω με γκρικλισ χαχαχαχα

+1. Η wind μπορει να εντοπισει το στιγμα της καρτας και οχι του κινητου. Ο "νεος" κατοχος του κινητου δεν νομιζω να κρατησε μεσα την καρτα παραπανω απο 5 λεπτα αφου στο πηρε. Δεν θελω να σε στεναχωρησω φιλε hexenlord αλλα μαλλον το κινητο σου θα μοσχοπουληθει σε καποιο παραμαγαζο/κτελ/σταθμο τραινων...Καλη τυχη παντως.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Φιλε μου μια λυση παντως ειναι να δοκιμασεις να το φλασαρεις κιολας με ενα usbjig αν τα 3 κουμπια δεν λειτουργουν. Παντως, οπως σου ειπαν και τα παιδια, αναλογες περιπτωσεις εδω μεσα αναγκαστηκαν να το στειλουν στο service.

+1. Η wind μπορει να εντοπισει το στιγμα της καρτας και οχι του κινητου. Ο "νεος" κατοχος του κινητου δεν νομιζω να κρατησε μεσα την καρτα παραπανω απο 5 λεπτα αφου στο πηρε. Δεν θελω να σε στεναχωρησω φιλε hexenlord αλλα μαλλον το κινητο σου θα μοσχοπουληθει σε καποιο παραμαγαζο/κτελ/σταθμο τραινων...Καλη τυχη παντως.

Εγω καπου ειχα διαβασει οτι σημερα εχουν την δυνατοτητα να εντοπισουν και το imei...?!!!!!:confused:

LG G4

Εγω καπου ειχα διαβασει οτι σημερα εχουν την δυνατοτητα να εντοπισουν και το imei...?!!!!!:confused:

δεν μου ειπαν κατι τετοιο η απαντηση τουσ ηταν αρνητικη.και εντοπισμο να κανουν δεν βρισκουν το κινητο αλλα την περιοχη.κοινωσ αν το χεισ πειραια ψαξε ολο τον πειραια τρεχα γυρευε δηλαδη...δεν εχει τετοιο σκοπο η εταιρια.ανιχνευει περιοχη για απωλεια ατομων και οχι για κλοπες...;)

-Πας Ρυθμισεις ληψης μηνυματων και τικαρεις τις "αναφορες παραδοσης" και ξετικαρεις τις "αναφορες παραδοσης handcent".

-Δεν υπαρχει τετοιο προβλημα πια, δουλευει μια χαρα.

Σ' ευχαριστω για την απάντησή σου φίλε μου. Δοκίμασα αυτό που είπες αλλά και πάλι δε φαίνεται να δουλεύει σωστά.. (έστειλα μήνυμα σε μια δεύτερη συσκευή που υπάρχει στο σπίτι και η οποία ήταν κλειστή, αλλά παρόλα αυτά έβγαλε πάλι κατευθείαν το πράσινο βελάκι).

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Σ' ευχαριστω για την απάντησή σου φίλε μου. Δοκίμασα αυτό που είπες αλλά και πάλι δε φαίνεται να δουλεύει σωστά.. (έστειλα μήνυμα σε μια δεύτερη συσκευή που υπάρχει στο σπίτι και η οποία ήταν κλειστή, αλλά παρόλα αυτά έβγαλε πάλι κατευθείαν το πράσινο βελάκι).

Ναι εχεις δικιο, το δοκιμασα και γω, δε το ειχα παρατηρησει αυτο. Παλιοτερα σιγουρα εμφανιζε το ρολοι που λες. Και δε θυμαμαι να ειχα βαλει καποια αλλη ρυθμιση. Λες να το εβγαλαν? Δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο να βοηθησω.

Παιδια να κανω μια ερωτησουλα...?

πανω κατω ποσα mb χρειαζεται η καθε σελιδα απο τον "μανισιο" browser.....?

ρωταει ενα φιλαρακι μου μια και θελει να παρει το κινητο αλλα στο προγραμμα του εχει 420 mb......για ίντερνετ...

ειναι αρκετα αυτα για σερφαρισμα ενος μηνα....?

(σερφαρει αρκετα οχι κατεβασματα κτλ αλλα σε φορουμς και σαιτς μπαινει συνέχεια...)

ρωταει ενα φιλαρακι μου μια και θελει να παρει το κινητο αλλα στο προγραμμα του εχει 420 mb......για ίντερνετ...

(σερφαρει αρκετα οχι κατεβασματα κτλ αλλα σε φορουμς και σαιτς μπαινει συνέχεια...)

Γιατι να θέλει παραπάνω Mb μια σελιδα στο τάδε κινητό και λιγότερα στο αλλο ?? Ιδια δεν είναι η σελίδα?

καλησπερα, επιτελους σημερα απεκτησα το galaxy s!Το συνδεσα με samsung kies να κανει update στο firmware και καθως ειχε ξεκινησει εκλεισα καταλαθος τον υπολογιστη με αποτελεσμα τωρα να μην μπορει να το κανει....Εκανα restart και στον υπολογιστη και στο κινητο,συνδεεται κανονικα με samsung kies και οταν μου βγαζει ανακοινωση οτι υπαρχει μια αναβαθμιση και παταω οκ για να ξεκινησει αυτο ξανακανει συνχρονισμο και μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα....Τι κανω???

Έχει αναφερθεί εδώ ξανά. Είναι bug της modded gallery. Για να αποκατασταθεί το πρόβλημα πρέπει να ξαναπεράσεις την μαμίσια gallery. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Το θεμα ειναι οτι οταν την πρωτοπερασα δεν ειχα προβλημα (ισως μεχρι την πρωτη επανεκκινηση :rolleyes:). Υποτιθεται πως η modded gallery δεν εχει το bug της stock με το θεμα της μπαταριας (που για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα παρατηρησει να τρωει μπαταρια - αλλα ειπα ας περασω την modded).

Για να επαναφερω απλα τρεχω το scriptaki;

(Το οποιο σημειωτεων δεν υπηρχε εγκατεστημενο οπως αλλα, αλλα το βρηκα τελικα..)

Γιατι να θέλει παραπάνω Mb μια σελιδα στο τάδε κινητό και λιγότερα στο αλλο ?? Ιδια δεν είναι η σελίδα?

σερφαρει σε οπερα mini απο νοκια τωρα και λογικα του βγαινουν πιο λιγα τα "δεδομενα"...

επειδη το samsung εχει flash 10 λογικα κατεβαζει ολες τις σελιδες οπως ειναι στο pc(μπορει να κανω λαθος διορθώστε με...) για αυτο ρωταω.....

εσεις που το κανετε χρηση με 3g πανω κατω τι προγραμμα εχετε....?

οχι δε θα εχει προβλημα ουτε κατα διανοια φιλε , δε παιζει καν με γενικη χρηση του ιντερνετ να φτασει τα 100 mb

οκ thanks για την απαντηση.....:)

μια τελευταια ερωτηση απο μπαταρια αυτονομια κτλ ειστε ευχαριστημένοι.....?

βγαινει η μερα....?

μιλαω για λογικη χρηση...κανα sms τηλ λιγο ιντερνετ...κτλ....

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)