Jump to content

Lil_Miss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lil_Miss

  1. Καλή τύχη σε όλους! Βέβαια ελπίζω να γίνει δικό μου!!!!
  2. ΚΙΝΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΩ!!! πως θα εχω σουπερ κινητο που να βγαζει και σουπερ φωτογραφιες?μα φυσικα με το να το ΚΕΡΔΙΣΩ!!!
  3. καλησπερα, επιτελους σημερα απεκτησα το galaxy s!Το συνδεσα με samsung kies να κανει update στο firmware και καθως ειχε ξεκινησει εκλεισα καταλαθος τον υπολογιστη με αποτελεσμα τωρα να μην μπορει να το κανει....Εκανα restart και στον υπολογιστη και στο κινητο,συνδεεται κανονικα με samsung kies και οταν μου βγαζει ανακοινωση οτι υπαρχει μια αναβαθμιση και παταω οκ για να ξεκινησει αυτο ξανακανει συνχρονισμο και μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα....Τι κανω???
  4. καλησπερα, επιτελους σημερα απεκτησα το galaxy s!Το συνδεσα με samsung kies να κανει update στο firmware και καθως ειχε ξεκινησει εκλεισα καταλαθος τον υπολογιστη με αποτελεσμα τωρα να μην μπορει να το κανει....Εκανα restart και στον υπολογιστη και στο κινητο,συνδεεται κανονικα με samsung kies και οταν μου βγαζει ανακοινωση οτι υπαρχει μια αναβαθμιση και παταω οκ για να ξεκινησει αυτο ξανακανει συνχρονισμο και μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα....Τι κανω???
×
×
  • Create New...