cyberbop Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 παμε καλα απο μπαταρια..!!!! http://img59.imageshack.us/img59/2694/sc20110131160948.png Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 παμε καλα απο μπαταρια..!!!! Έχει πρόβλημα ο δείκτης της μπαταρίας σου φίλε cyberpop και δε δείχνει το σωστό νούμερο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 παμε καλα απο μπαταρια..!!!! Για να εχει μεινει στο 100% τοσες ωρες, ειτε δεν το ακουμπησες καθολου το κινητο απο τοτε που το εβγαλες απο το φορτιστη, ειτε πιο πιθανα εχει κολλησει ο μετρητης και θα πεσει αποτομα καποια στιγμη η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Για να εχει μεινει στο 100% τοσες ωρες, ειτε δεν το ακουμπησες καθολου το κινητο απο τοτε που το εβγαλες απο το φορτιστη, ειτε πιο πιθανα εχει κολλησει ο μετρητης και θα πεσει αποτομα καποια στιγμη η μπαταρια. το εκλεισα το ανοιξα παλι και μου δειχνει 88% :cool: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis4 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Πως κανω firmware ?Να το δοκιμασω κι αυτο και τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Πως κανω firmware ?Να το δοκιμασω κι αυτο και τελος. Να "κανεις" firmware προφανως δεν γινεται. Μαλλον εννοεις να φλασαρεις καινουργιο. Μπορεις να δεις στο πρωτο ποστ του hacks/root/βελτιωσεις στον οδηγο αλλα δεν νομιζω να καταφερεις να το κανεις αφου οπως λες το κινητο σου δεν αναγνωριζεται απο το kies και τα 3 κουμπια δεν λειτουργουν. Τελος επειδη οπως ειπες δεν εχεις εμπειρια απο φλασαρισματα και τετοια καλυτερα θα ηταν να μην μπλεχτεις γιατι μπορει να τα κανεις χειροτερα και να βγεις και εκτος εγγυησης. Τωρα εισαι τουλαχιστον μεσα και θα στο φτιαξουν χωρις κοστος. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis4 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 εριξα μια ματια και δεν καταλαβα τπτ.Θα το παω σε καποιον γνωστο μπας και κανει κατι.Θα του δειξω και αυτο το post πο ειπες κι αν μπορει καλως.Το προβλημα ειναι οτι ειμαι απο ξανθη και δεν υπαρχει service εδω και θα παρει πολυ χρονο με τα πηγαινε ελα.Ας προσεχα.Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και τη βοηθεια.Αν παλι μεχρι αυριο σας ερθει καμια ιδεα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 εριξα μια ματια και δεν καταλαβα τπτ.Θα το παω σε καποιον γνωστο μπας και κανει κατι.Θα του δειξω και αυτο το post πο ειπες κι αν μπορει καλως.Το προβλημα ειναι οτι ειμαι απο ξανθη και δεν υπαρχει service εδω και θα παρει πολυ χρονο με τα πηγαινε ελα.Ας προσεχα.Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και τη βοηθεια.Αν παλι μεχρι αυριο σας ερθει καμια ιδεα... Αφου εισαι απο Ξανθη...δες τα πμ σου:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 χθες ακολουθώντας ον οδηγό του Αλέξη έγινα root και όλα πήγαν μια χαρά, και στη συνέχεια περασα την ολλανδική 2.2.1, ακολουθώντας πάλι τον οδηγο. Η αναβαθμιση μου φανηκε πιο απλή απο το ρουταρισμα. Το κινητο μετά την αναβάθμιση και το hard reset πηρε μεγάλη φόρα. Τι παρατηρώ Καλυτερη απόκριση ακομα και όταν απλα ξεκλειδώνεις την οθόνη Ταχύτερο μπουτάρισμα Καλύτερο σκρολαρισμα στις σελιδες εφαρμογων Ελαφρώς βελτιωμένη απόδοση του browser σε βαριές σελίδες Ταχύτερο ανοιγμα-κλεισιμο εφαρμογών Ελάχιστος χρόνος με μαυρες οθόνες Κανένα σκάλωμα προς το παρον στο πληκτρολόγιο Πλήρες ελληνικό αλφαβητο στο κατάλογο ακομα και οταν η γλωσσα ειναι ρυθμισμενη στα αγγλικα (στο 2.2 οταν το ειχα στα αγγλικα δεν μου εμφανιζε ελληνικο αλφαβητο στις επαφες για να σκρολαρω) Καλύτερο σημα wifi (σε σημεια που δεν ειχα μπαρα ή και καθολου σημα, τωρα πιανει μια μπαρα) Η ram επέστρεψε στα 339mb απο τα 304 της 2.2 Το gps εξακολουθεί να κλειδώνει ταχύτατα. Αυτα προς το παρόν, και ένα ευχαριστώ στον Αλέξη και τα άλλα παιδια που συνεισφέρουν στους αναλυτικότατους οδηγούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 παιδια δουλευει καποιος με το swiftp? το περασα κανονικα και δουλεψε κομπλε αλλα μετα απο 2 μερες που πηγα να το δουλεψω παλι εβγαζε msg "windows cannot access this folder.make sure you typed the file name corryctly and that you have persmission to access the folder. details: A connection with the server could not be established" το ftp το ειχα ανοιχτο αλλα δεν μπορουσα να ανοιξω τον φακελο του network connection. any ideas? Υποθέτω ότι όποτε τρέχεις την εφαρμογή, πατάς Start και ότι έχεις ενεργοποιημένο το WiFi. Στο setup πρέπει να έχεις επιλέξει "Accept Connections from WiFi", πρέπει να βάζεις σωστούς κωδικούς και την σωστή πόρτα. Τέλος σιγουρέψου ότι ο φάκελος που του έχεις δώσει ως αρχικό υπάρχει ακόμα (το default είναι ο root "/"). Δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια λάθους στην συγκεκριμένη εφαρμογή. Αν παρόλα αυτά δεν παίζει, απεγκατέστησε την και ξαναβάλτη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Καλησπέρα, χρησιμοποιώ ελάχιστα το κινητό σαν GPS, κι όποτε το κάνω, έχω το Google Maps (κι όχι το MLS Destinator, ελέω 2.2.1) το οποίο και δουλευει μια χαρά, έστω και χωρίς φωνητικές οδηγίες. Το πρόβλημά μου είναι ότι μετά από τα 2 λεπτά που θα το αφήσω χωρίς να το πειράξω, η οθόνη κλείνει (όπως και το έχω ρυθμίσει), με αποτέλεσμα αν θελήσω μετά από λίγο να ξαναδώ κάτι στην διαδρομή, πρέπει να το ξεκλειδώνω, κάτι που προφανώς δεν είναι ότι πιο βολικό.. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που να μην αφήνει την οθόνη να κλείνει όταν έχω ανοιχτό GPS ή όταν τρέχω Google Maps? Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ερώτηση: Αν έχω το κινητό μου συνδεμένο με φορτιστή αυτοκινήτου και το δουλεύω με το GPS του, μακροπρόθεσμα κάνω κακό στην μπαταρία του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Μόλις παρατήρησα ότι στις επαφές στην δεξιά μπάρα που έχει όλα τα γράμματα, όταν σταματήσεις στο γράμμα που θες και συρεις το δάχτυλο σου προς τα αριστερά, σου βγάζει επιλογή και για δεύτερο γράμμα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ερώτηση: Αν έχω το κινητό μου συνδεμένο με φορτιστή αυτοκινήτου και το δουλεύω με το GPS του, μακροπρόθεσμα κάνω κακό στην μπαταρία του; Όχι δεν κάνεις κακό στην μπαταρία σου, εάν προσέχεις 2 πράματα: 1ον να μην πάρεις φορτιστή της πλάκας των 2 ευρώ (προτίμησε στα 500mA και όχι στα 1000 γιατί ναι μεν θα σου το φορτίζει ποιο γρήγορα ο 1000αρης αλλά κάθε φόρτιση θα σου μειώνει και την ζωή της λίγο-λίγο). Και 2ον καλό θα είναι όταν η μπαταρία φτάνει στο 100% με τον φορτιστή αποσύνδεσε τον και άστην πάλι να πέσει μέχρι την μέση, τότε βάλτο για φόρτιση ξανά κ.ο.κ (όσο πλοηγήσαι στο αυτοκίνητο εννοώ) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Μόλις παρατήρησα ότι στις επαφές στην δεξιά μπάρα που έχει όλα τα γράμματα, όταν σταματήσεις στο γράμμα που θες και συρεις το δάχτυλο σου προς τα αριστερά, σου βγάζει επιλογή και για δεύτερο γράμμα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ΚΑΛΟ..!! Σε μεταφερει στην αντιστοιχη επαφη επαφη με αλφαβητικη σειρα...!! π.χ. εαν η πρωτη επαφη σου από Χ ειναι Χρήστος ..οταν πατησεις Χ και πας αριστερα το δακτυλο το επομενο γραμμα που θα σου εμφανισει ειναι το Ρ..!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που να μην αφήνει την οθόνη να κλείνει όταν έχω ανοιχτό GPS ή όταν τρέχω Google Maps? Ρυθμίσεις ==> Οθόνη ==> Λήξη χρονικού ορίου ==> εκει εχεις επιλογή μεχρι 30 λεπτά. Ενναλακτική λύση το Mysettings στο μάρκετ που εχει επιλογές απο 15'' εως ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Στον οδηγο που υπαρχει για την μπαταρια, γραφει και για το SetCPU και τα profiles του: "Εγκαθιστούμε το SetCpu. Το ανοίγουμε 2η καρτέλα profiles. Enable + notifications για να βλέπεται πότε είσαι σε ισχύ το κάθε Profil. Condition: Charging, Max 1000 min 100, Scaling conservative, priority 100 Condition: Battery <101%, Max 1000 min 100, Scaling conservative, priority 100 (μπορείτε - αν και συνιστάται το conservative - να το βάλετε και Perfomance και On demand, το προφίλ που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι το Screenoff) Condition: Screen off, Max 100 min 100, Scaling on powersave, priority 100" Στο Main (το πρωτο tab) τι Scaling θα βαλουμε; conservative ή powersave; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Στο Main (το πρωτο tab) τι Scaling θα βαλουμε; conservative ή powersave; Δεν παίζει κανένα ρόλο ότι και να βάλεις, τα Profiles υπερισχύουν της main ρύθμισης. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 (edited) Μόλις παρατήρησα ότι στις επαφές στην δεξιά μπάρα που έχει όλα τα γράμματα, όταν σταματήσεις στο γράμμα που θες και συρεις το δάχτυλο σου προς τα αριστερά, σου βγάζει επιλογή και για δεύτερο γράμμα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ΚΑΛΟ..!! Σε μεταφερει στην αντιστοιχη επαφη επαφη με αλφαβητικη σειρα...!! π.χ. εαν η πρωτη επαφη σου από Χ ειναι Χρήστος ..οταν πατησεις Χ και πας αριστερα το δακτυλο το επομενο γραμμα που θα σου εμφανισει ειναι το Ρ..!!! Αυτό υπήρχε από την πρώτη στιγμή, από τις Eclair του Ioυλίου... :) Μου φαίνεται αρκετά... διασκεδαστικό, αν μη τι άλλο, που καθόμαστε και βάζουμε roms και κουζίνες και μας διαφεύγουν βασικές ευκολίες του τηλεφώνου σαν αυτή... Edited January 31, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 παιδες πηγα να σκαναρω ενα barcode σημερα κ ενω ανοιγε η εφαρμογη barcode scanner μολις σε πηγαινε στην εικονα σκαναρισματος τερματιζοταν η εφαρμογη , δοκιμασα αλλες 4 εφαρμογες για την ιδια δουλεια κ καμια δε δουλεευε - η καμερα - φωτογραφικη δουλευει κανονικα wtf? το εχει αλλος αυτο ? ειμαι με dock kitchen js3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 εγω εχω αλλη ερωτηση για το barcode...εχω το barcode scanner και σκαναρει μονο τα barcodes που ειναι στο ιντερνετ στυλ εφαρμογες για andoid...δεν διαβαζει και κανονικα barcodes??πχ διαφορων προιοντων,αποδειξεων?? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 εγω εχω αλλη ερωτηση για το barcode...εχω το barcode scanner και σκαναρει μονο τα barcodes που ειναι στο ιντερνετ στυλ εφαρμογες για andoid...δεν διαβαζει και κανονικα barcodes??πχ διαφορων προιοντων,αποδειξεων?? Διαβάζει, γιατί δε διαβάζει; Αν θες πάντως ωραία εφαρμογή για scanning προϊόντων, δοκίμασε τα google goggles και google shopper (και συνέχεια στο android apps θέμα :)) παιδες πηγα να σκαναρω ενα barcode σημερα κ ενω ανοιγε η εφαρμογη barcode scanner μολις σε πηγαινε στην εικονα σκαναρισματος τερματιζοταν η εφαρμογη , δοκιμασα αλλες 4 εφαρμογες για την ιδια δουλεια κ καμια δε δουλεευε - η καμερα - φωτογραφικη δουλευει κανονικα wtf? το εχει αλλος αυτο ? ειμαι με dock kitchen js3 Είδα κάπου ότι έχει πρόβλημα η kitchen με τις εφαρμογές κάμερας, δε θυμάμαι αν είδα λύση. Οι υπόλοιποι όχι, δεν το έχουμε αυτό. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) Και με το που μπηκε ο Φλεβαρης εξαφανιστηκε παλι η ημερομηνια απο την κλασσικη lock screen που ολοι αγαπαμε να μισουμε :lol: Τουλαχιστον στην JPY...Kαλο μηνα λοιπον! Edited February 1, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλησπερα στο φορουμ,εχω 2ερωτησεις,εκανα αναβαθμιση απο eclair jm2 σε froyo απο το ελληνικο kies αρχες γεναρη,απο οτι ξερω το ιντερνετικο καταστημα που το αγορασα τα κανει εισαγωγη απο γερμανια,για αυτο μου εβγαζε εκδοση KDL αντι EUR,τωρα πλεον γραφει εκδοση βασικου φασματος I9000XXJPP και αριθμο κατασκευης FROYO.XWJPE,γνωριζετε γιατι δεν μου εδωσε την επισημη ελληνικη,και αν αυτη που εχω ειναι πιο παλια εκδοση η πιο αργη και χειροτερη της ελληνικης;Επισης εχει η οθονη ενα κολλημενο πιξελ,μικρη μπλε κουκιδα,υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκολλησω χωρις να χρειαστει να αλλαξω οθονη οπως μου ειπαν στο σερβις;Πρεπει να σταλει Αθηνα το τηλ,και δεν θελω κατι τετοιο.Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις λαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλησπερα στο φορουμ,εχω 2ερωτησεις,εκανα αναβαθμιση απο eclair jm2 σε froyo απο το ελληνικο kies αρχες γεναρη,απο οτι ξερω το ιντερνετικο καταστημα που το αγορασα τα κανει εισαγωγη απο γερμανια,για αυτο μου εβγαζε εκδοση KDL αντι EUR,τωρα πλεον γραφει εκδοση βασικου φασματος I9000XXJPP και αριθμο κατασκευης FROYO.XWJPE,γνωριζετε γιατι δεν μου εδωσε την επισημη ελληνικη,και αν αυτη που εχω ειναι πιο παλια εκδοση η πιο αργη και χειροτερη της ελληνικης;Επισης εχει η οθονη ενα κολλημενο πιξελ,μικρη μπλε κουκιδα,υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκολλησω χωρις να χρειαστει να αλλαξω οθονη οπως μου ειπαν στο σερβις;Πρεπει να σταλει Αθηνα το τηλ,και δεν θελω κατι τετοιο.Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις λαβω To επισημο ελληνικο firmware δεν το πηρες αφου το τηλ δεν ειχε μεσα ελληνικο firmware, product code, CSC κλπ αλλα ηταν ολα γερμανικα. Η JPP δεν ξερω να σου πω εαν ειναι ανωτερη της JPH, παντως ειναι σιγουρα πιο παλια. Απο κει και περα το καμμενο pixel δεν γινεται να το διορθωσεις μονος σου φυσικα, ειναι κατασκευαστικο το θεμα και κανονικα πρεπει να το πας στο service. Τωρα αν θα στο αλλαξουν/επισκευασουν δεν ξερω. Κανονικα θα πρεπει ομως. Το κινητο θα σταλει Αθηνα σιγουρα, δυστυχως ειναι τελευταια λεξη της τεχνολογιας και δεν γινεται να φτιαχτει στο καταστημα της γειτονιας. Αυτα απο μενα, καλα ξεμπερδεματα:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts