domigr Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 εδώ και καιρό είχα πρόβλημα με το handsfree, όλα λειτουργούσαν κομπλέ εκτός από το κουμπί για να σηκώσεις το τηλέφωνο Νόμιζα οτι έφταιγε κάτι που είχα κάνει εγώ, τελικά μετά από κανά μήνα και μερικά πειράματα ανακάλυψα οτι έφταιγε το winamp δεν ξέρω άμα υπάρχει επιλογή αλλά εάν κάποιος αντιμετοπίζει το ίδιο πρόβλημα τώρα ξέρει :) γενικα το winamp παρουσιαζει πολλα προβληματα..απλα μην το βαζεις μεσα :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roronoa Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Παιδιά σόρρυ που ξαναρωτάω, αλλα μήπως ξέρει κανείς γιατί κάθε λίγο και λιγάκι τα αρχεία μου και ειδικά της μουσικής πηγαίνουν στον φάκελο Lost.dir? Γιατί δεν τα αναγνωρίζει και τα πετάει εκει? Μπορώ να τα ανακτήσω από εκει? pls help.......:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλησπέρα και από μένα. Νέος και εγώ με το συγκεκριμένο και έχω μια απορία σχετικά με την διαχείριση των δικτύων data. Έχοντας ενεργοποιημένο το 3G στην συσκευή και θέλοντας να αποφύγω επιπλέον χρεώσεις όταν είμαι σε χώρους με wifi πρόσβαση είναι αρκετό να ανοίξω απλά το wifi ή χρειάζεστε να κάνω και κάτι άλλο έτσι ώστε να δρομολογήσω την κίνηση των data από το wifi. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλησπέρα και από μένα. Νέος και εγώ με το συγκεκριμένο και έχω μια απορία σχετικά με την διαχείριση των δικτύων data. Έχοντας ενεργοποιημένο το 3G στην συσκευή και θέλοντας να αποφύγω επιπλέον χρεώσεις όταν είμαι σε χώρους με wifi πρόσβαση είναι αρκετό να ανοίξω απλά το wifi ή χρειάζεστε να κάνω και κάτι άλλο έτσι ώστε να δρομολογήσω την κίνηση των data από το wifi. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Για να εισαι σιγουρος καλυτερα να κλεινεις το data τελειως. Αν η ρομ σου ειναι froyo απλα πατας το κουμπι που ανοιγεις το τηλεφωνο και στο μενου που σου βγαζει πατας το "λειτουργια δικτυου". Ετσι ενεργοποιεις και απενεργοποιεις το data. Στην 2.1 θελεις μια εφαρμογη του στυλ apn on-off widget Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλά εντελώς τυχαία ανακάλυψα ότι τώρα στο γιαούρτι το wi-fi δουλεύει στην λειτουργία πτήσης. Άντε επιτέλους. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Πετραν, το θεμα ειναι οτι εχω περασμενα πολλα φορουμ που παρακολουθω (καμια δεκαρια) μαζι με τους κωδικους, και αν κανω απεγκατασταση, αυτα θα χαθουν. γνωριζεις κανενα τροπο να μου κρατησει τις ρυθμισεις και να μην τις χασω αν την απεγκαταστησω την παλια εκδοση, ωστε να βαλω την καινουργια ? Aυτο δεν το ειχα σκεφτει... Εγω θα κραταγα backup το Data της εφαρμογης με το MyBackup Pro, θα εκανα απεγκατασταση, θα περνουσα την νεα εκδοση και μετα θα επανεφερα το Data παλι απο το ιδιο προγραμμα. Δεν ξερω αν θα πιασει ομως, μην σε παρω στο λαιμο μου. ΕΝΤΙΤ (καθως εγραφα): Δωσε μου λιγο χρονο να το δοκιμασω (απεγκατασταση της εφαρμογης και επανεγκατασταση της) και να σου πω, αλλωσε μονο εδω και στο insomnia ειμαι με το tapatalk. Wait. Εdit: Δυστυχως Αντωνη δεν... Μου επανεφερε τα φορουμ αλλα οχι τους κωδικους μου... Δυστυχως δεν νομιζω να υπαρχει αλλη λυση φιλε. :( Edited January 27, 2011 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Για να εισαι σιγουρος καλυτερα να κλεινεις το data τελειως. Αν η ρομ σου ειναι froyo απλα πατας το κουμπι που ανοιγεις το τηλεφωνο και στο μενου που σου βγαζει πατας το "λειτουργια δικτυου". Ετσι ενεργοποιεις και απενεργοποιεις το data. Στην 2.1 θελεις μια εφαρμογη του στυλ apn on-off widget Ευχαριστώ. Πίστευα ότι θα υπήρχε κάτι στις ρυθμίσεις που απλά ενεργοποιώντας το wifi θα το έκανε αυτόματα. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ευχαριστώ. Πίστευα ότι θα υπήρχε κάτι στις ρυθμίσεις που απλά ενεργοποιώντας το wifi θα το έκανε αυτόματα. Ευχαριστώ και πάλι. Ναι, γίνεται αυτόματα, εάν προσέξεις φεύγει δίπλα από το ρολόι το εικονίδιο G/E/H και στη θέση του μπαίνει το εικονίδιο του wifi που χρησιμοποιείς... :happy: Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Πετραν, το θεμα ειναι οτι εχω περασμενα πολλα φορουμ που παρακολουθω (καμια δεκαρια) μαζι με τους κωδικους, και αν κανω απεγκατασταση, αυτα θα χαθουν. γνωριζεις κανενα τροπο να μου κρατησει τις ρυθμισεις και να μην τις χασω αν την απεγκαταστησω την παλια εκδοση, ωστε να βαλω την καινουργια ? Βασικα κ γω το χα αυτο το προβλημα βεβαια ειχα μονο 2 φορουμ που παρακολουθουσα αλλα αν κ τη εβγαλα κ εβαλα τη νεα τα κρατησε ολα Κατι αλλο τωρα πως γινεται με κλειστο συγχρονισμο να εμφανιζει οτι εχω μυνημα στο facebook; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orfeus_85 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 παιδια εχω ενα προβλημα.Αφου εβαλα το γιαουρτι,ολα καλα.Αλλα σημερα ενω διεγραφα μια εφαρμογη μετα ανακαλυψα,οτι μου εξαφανιστηκε η εφαρμογη "επαφες.Δλδ κατω εχω 3 εικονιδια αντι για 4.Επισης εχει εξαφανιστει απο το μενου.Στο μονο σημειο που τη βρισκω ειναι στις συντομευσεις.Τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 παιδια εχω ενα προβλημα.Αφου εβαλα το γιαουρτι,ολα καλα.Αλλα σημερα ενω διεγραφα μια εφαρμογη μετα ανακαλυψα,οτι μου εξαφανιστηκε η εφαρμογη "επαφες.Δλδ κατω εχω 3 εικονιδια αντι για 4.Επισης εχει εξαφανιστει απο το μενου.Στο μονο σημειο που τη βρισκω ειναι στις συντομευσεις.Τι κανω? Αριστερο κουμπι επεξεργασια και τσιμπα το πατημενο κ τραβα το κατω στη θεση του Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 γνωριζεις κανενα τροπο να μου κρατησει τις ρυθμισεις και να μην τις χασω αν την απεγκαταστησω την παλια εκδοση, ωστε να βαλω την καινουργια ? Μπορείς να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις ως δεδομένα της προηγούμενης εφαρμογής με το titanium. Μόλις το δοκίμασα από 1.8 σε 1.10. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλά εντελώς τυχαία ανακάλυψα ότι τώρα στο γιαούρτι το wi-fi δουλεύει στην λειτουργία πτήσης. Άντε επιτέλους. Δουλευε και στην 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Δουλευε και στην 2.1 Ναι απλά όταν άνοιγες flight mode, σου κλείνει και το wifi, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ξανα ανοίξεις. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Stinger, Μιας και εισαι ο guru της μπαταριας, να σε ρωτησω κατι. Εσενα ποια ειναι η γνωμη σου σχετικα με το συνεχες φλασαρισμα εκδοσεων του speedmod kernel? Ο τυπος βγαζει καθε 2 μερες καινουργια εκδοση και δεν προλαβαινω να κανω τους 2-3 κυκλους πληρης φορτισης/αποφορτισης μετα απο καθε αναβαθμιση, με αποτελεσμα να ειμαι συνεχως σε μια διαδικασια πληρων φορτισεων/αποφορτισεων. Ειναι ασφαλες αυτο για τη μπαταρια? Μήπως ειναι καλυτερα να κανω μονο τις μεγαλες αναβαθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) OK Θα αυτοπουροβοληθώ! Εδω και μια ώρα προσπαθώ να βάλω δικό μου wallpaper Και με αφήνει να το κανω crop μονο για μια οθόνη. Δηλαδή να μην είναι scrollable! Μονο τα δικα του τα κανει scroll. Κοντεύω να σκασω!!!! Ελπίζω καποιος να με διαφωτίσει!!! :D js3 stock + speedmode kernel + aosp lockscreen Edited January 28, 2011 by paokaras45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 OK Θα αυτοπουροβοληθώ! Εδω και μια ώρα προσπαθώ να βάλω δικό μου wallpaper Και με αφήνει να το κανω crop μονο για μια οθόνη. Δηλαδή να μην είναι scrollable! Μονο τα δικα του τα κανει scroll. Κοντεύω να σκασω!!!! Ελπίζω καποιος να με διαφωτίσει!!! :D js3 stock + speedmode kernel + aosp lockscreen Λοιπον επειδη επαιξα λιγο τωρα με το συγκεκριμενο βρηκα το εξης. Για να μπει σε παραθεση σε ολες τις οθονες πρεπει να πας μεσω του galery, εκει να γυρισεις σε landscape mode το κινητο, πατησεις στην εικονα που θελεις και απο το μενου->περισσοτερα->ορισμος ως ταπετσαρια. Δεν το ειχα ψαξει ξανα ειναι η αληθεια αλλα τωρα που ρωτησες το σκαλισα λιγο και το ειδα. Αν πας μεσω της επιλογης φοντο απο την κεντρικη οθονη πρεπει την ωρα που θα επιλεξεις απο το φοντο το galery να το κρατας σε landscape. Αυτα με την JPY... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Λοιπον επειδη επαιξα λιγο τωρα με το συγκεκριμενο βρηκα το εξης. Για να μπει σε παραθεση σε ολες τις οθονες πρεπει να πας μεσω του galery, εκει να γυρισεις σε landscape mode το κινητο, πατησεις στην εικονα που θελεις και απο το μενου->περισσοτερα->ορισμος ως ταπετσαρια. Δεν το ειχα ψαξει ξανα ειναι η αληθεια αλλα τωρα που ρωτησες το σκαλισα λιγο και το ειδα. Αν πας μεσω της επιλογης φοντο απο την κεντρικη οθονη πρεπει την ωρα που θα επιλεξεις απο το φοντο το galery να το κρατας σε landscape. Αυτα με την JPY... Με αυτόν τον τρόπο γίνεται scrollable αλλα η αναλόγια του crop που κάνει μου αφήνει μαύρο πάνω και κάτω απο το φόντο :@ Εχω ψάξει με 100 τρόπους στο google. Σε demo videos δείχνει να κάνει crop κανονικά με όρθιο οτ κινητο! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 σημερα εφαγα τεραστια ξενερα απο το κινητο μου... εκει που κοκορευομουν για την τελεια αυτονομια του κινητου μου καποιος φουστης με ματιαξε :lol: σημερα βαζοντας το κινητο στη δευτερη φορτιση μετα την αλλαγη της ρομ την Κυριακη, το φορτισα λεω θα κανω και ενα clear τα battery stats, μπαινω το κανω μεσω cwm και ολα οκ μετα απο 7-8 ωρες σε κατασταση αναμονης το κινητο επεσε στο 75% παρακαλω... :angry::angry::angry: τι σκατα με επιασε να κανω clear τα battery stats δεν μπορω να καταλαβω με βλεπω παλι για wipe data περασμα εφαρμογων κτλ :cry: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orfeus_85 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Αριστερο κουμπι επεξεργασια και τσιμπα το πατημενο κ τραβα το κατω στη θεση του Sent from my GT-I9000 using Tapatalkκατα βαση δεν υπαρχει στις εφαρμογες μου καν....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Με αυτόν τον τρόπο γίνεται scrollable αλλα η αναλόγια του crop που κάνει μου αφήνει μαύρο πάνω και κάτω απο το φόντο :@ Εχω ψάξει με 100 τρόπους στο google. Σε demo videos δείχνει να κάνει crop κανονικά με όρθιο οτ κινητο! :( Ναι αυτο γινεται...Εχεις κανει μηπως modded 3d gallery μεσω του SGS tools? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Ναι αυτο γινεται...Εχεις κανει μηπως modded 3d gallery μεσω του SGS tools? ναι ρε γ@$@το! και εκει μου πηγε το μυαλο στην αρχή! υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω? αν κατεβασω το zip της js3 θα το βρω μεσα το apk να το κανω overwrite με rootexplorer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 ναι ρε γ@$@το! και εκει μου πηγε το μυαλο στην αρχή! υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω? αν κατεβασω το zip της js3 θα το βρω μεσα το apk να το κανω overwrite με rootexplorer? Xμμ το εχω κανει και εγω και το μυαλο μου πηγε εκει. Δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι φταιει αυτο και δυστυχως δεν εχω τωρα το χρονο να το ψαξω περισοτερο. Γιατι δεν περιμενεις καλυτερα μηπως το εχει αντιμετωπισει και αλλος? Στο λεω μηπως δεν φταιει αυτο τελικα και τσαμπα παιδευεσαι. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 παιδες καλημερα ξερει κανεις γιατι με απενεργοποιημενο συγχρονισμο καταφερνω και λαμβανω τα μηνυματα στο facebook?υποτιθεται εφοσον ειναι κλειστος ο συγχρονισμος δε θα πρεπε να συγχρονιζει μονο του και να μου εμφανιζει οτι εχω μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Stinger, Μιας και εισαι ο guru της μπαταριας, να σε ρωτησω κατι. Εσενα ποια ειναι η γνωμη σου σχετικα με το συνεχες φλασαρισμα εκδοσεων του speedmod kernel? Ο τυπος βγαζει καθε 2 μερες καινουργια εκδοση και δεν προλαβαινω να κανω τους 2-3 κυκλους πληρης φορτισης/αποφορτισης μετα απο καθε αναβαθμιση, με αποτελεσμα να ειμαι συνεχως σε μια διαδικασια πληρων φορτισεων/αποφορτισεων. Ειναι ασφαλες αυτο για τη μπαταρια? Μήπως ειναι καλυτερα να κανω μονο τις μεγαλες αναβαθμισεις? Δεν είναι ανάγκη να φλασάρεις κάθε έκδοση που βγάζει. Βλέπεις το changelog, βλέπεις τι αλλαγές έχουνε γίνει στην τελευταία έκδοση και εάν είναι κάτι σημαντικό την περνάς. Δεν θα έλεγα ότι είναι κακό για την μπαταρία το να φλασάρεις συνέχεια, απλά όπως είπες άστην να κάνει τους κύκλους της για να έχεις και την μέγιστη αυτονομία. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts