Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας.Υστερα απο σχεδον ενα μηνα φτιαχτηκε το κινητο και ειναι στο δρομο της παραδοσης.Εχω καποιες ερωτησεις αν γνωριζετε βεβαια.Το προβλημα ηταν με το σημα.Εκανε διαφορα κουλα.Μονο επιανε μονο του εχανε και οταν εβγαζα την σιμ αυτο εδειχνε οτι εχει κανονικα σημα.Στο σερβις ειπαν οτι αλλαξαν μια πλακετα.Οτι ρυθμισαν ξανα πομποδεκτη σηματος, εκανα διαφορες εσωτερικες αναβαθμισεις.Αντε την αλλαγη πλακετας την καταλαβαινω.Πες να ειχε καψει εξοδο.Τα αλλα δεν καταλαβαινω.Μηπως μπορει καποιος να μου δοσει τα φωτα του?

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα.μου χαλασε το μικροφωνο μπορω να βρω απο καπου και να το αλαξω μονος μου ειναι δυσκολη διαδικασια?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

καλησπερα.μου χαλασε το μικροφωνο μπορω να βρω απο καπου και να το αλαξω μονος μου ειναι δυσκολη διαδικασια?

Δεν είναι στην εγγύηση;

Δεν είναι στην εγγύηση;

οχι δεν ειναι δυστηχως.και πολλυ φοβαμαι πως εαν το παω ετσι θα μου παρουν πιο πολλα απ οσο αξιζει!!!

Οποίος θέλει ας δοκιμάσει την εφαρμογή fast reboot από το μάρκετ. Την δοκίμασα στον γαλαξία της γυναίκας μου και κάνει δουλειά. Αντί να κάνετε επανεκκίνηση, η εφαρμογή αυτή κλείνει όλες τις διεργασίες από την μνήμη και τις φορτώνει ξανά αμέσως, μέσα σε 2 δευτερόλεπτα.

Με αυτό τον τρόπο γίνεται κάτι σαν αποκατακερμαρισμός της ram και νομίζω ότι δεν θα σας τύχει ξανά battery drain.

Αυτο ειναι οντως αποτελεσματικο??καποια γνωμη??

Δοκίμασέ το να δεις αν λειτουργεί. Δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Ειναι, ναι. Πολυ καλη εφαρμογη.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παιδιααα κανενα τροπο να ακουμε ραδιο και να αλλαζουμε σταθμους απο το hands free γνωριζουμε?

εχω τα μαμα hands free

TrelosPlanitis.blogspot.com

- ολα τα τρελά εδώ .. -

Παίδες τσίμπησα σήμερα ενα galaxy s και γω αλλά με το που το έβγαλα απο το κουτί αμέσως έπαιξε πρόβλημα: η κάμερα μου πέταγε σφάλμα (δεν θυμάμαι ακριβώς τι έλεγε τώρα) και δεν άνοιγε.

Του έκανα αναβάθμιση σε gingerbread, αλλά πλέον ενώ ανοίγει δεν δείχνει τίποτα, απλά η οθόνη παραμένει μαύρη! Δοκίμασα και επαναφορά εργοστασιακών χωρίς κανένα αποτέλεσμα επίσης...

Εκτός απο το προφανές (να γίνει δλδ αντικατάσταση συσκευής τη Δευτέρα) υπάρχει μήπως κάτι άλλο να κάνω; Εχει τύχει σε κάποιον αυτό;

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Παίδες τσίμπησα σήμερα ενα galaxy s και γω αλλά με το που το έβγαλα απο το κουτί αμέσως έπαιξε πρόβλημα: η κάμερα μου πέταγε σφάλμα (δεν θυμάμαι ακριβώς τι έλεγε τώρα) και δεν άνοιγε.

Του έκανα αναβάθμιση σε gingerbread, αλλά πλέον ενώ ανοίγει δεν δείχνει τίποτα, απλά η οθόνη παραμένει μαύρη! Δοκίμασα και επαναφορά εργοστασιακών χωρίς κανένα αποτέλεσμα επίσης...

Εκτός απο το προφανές (να γίνει δλδ αντικατάσταση συσκευής τη Δευτέρα) υπάρχει μήπως κάτι άλλο να κάνω; Εχει τύχει σε κάποιον αυτό;

Νομιζω πως καλυτερα να πας για αντικατασταση,αλλα καντο οσο πιο γρηγορα γινεται για να μην σου κανουν τπτ περιεργα...

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Νομιζω πως καλυτερα να πας για αντικατασταση,αλλα καντο οσο πιο γρηγορα γινεται για να μην σου κανουν τπτ περιεργα...

Προφανώς Δευτέρα μολις ευκαιρήσω θα πάω, είναι καθαρά DOA αυτό απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο fix που δεν έχει πάρει το μάτι μου!

Δεν παίζει να κάνουν περίεργα γιατί θα μας ακούσει η Αθήνα:lol: Αλλωστε σήμερα και να θελα να πάω δεν προλάβαινα είχε κλείσει στις 3 και εγω εφτασα 4μιση σπίτι και το άνοιξα...

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Προφανώς Δευτέρα μολις ευκαιρήσω θα πάω, είναι καθαρά DOA αυτό απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο fix που δεν έχει πάρει το μάτι μου!

Δεν παίζει να κάνουν περίεργα γιατί θα μας ακούσει η Αθήνα:lol: Αλλωστε σήμερα και να θελα να πάω δεν προλάβαινα είχε κλείσει στις 3 και εγω εφτασα 4μιση σπίτι και το άνοιξα...

Απλα απο περιεργεια, απο που το πηρες το κινητο?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Απλα απο περιεργεια, απο που το πηρες το κινητο?

Απο εδω

MyFlickr

Απο εδω

Ακουγονται πολυ καλα λογια για αυτους στο skroytz παντως...Δεν νομιζω να εχεις να ανησυχεις για κατι :)

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Follow me

Ακουγονται πολυ καλα λογια για αυτους στο skroytz παντως...Δεν νομιζω να εχεις να ανησυχεις για κατι :)

Nαι εχω διαβάσει την αξιολόγηση στο skroutz αλλά εχει πάρει και γνωστός μου απο κει πριν λίγο καιρό και του βγαλε πρόβλημα μετά απο μερικούς μήνες. Του το αλλάξανε χωρίς δεύτερη κουβέντα...

Την αναβαθμιση σε 2.3.3 την εκανες επισημα μεσω του kies?

Ναι αν και μου βγαλε την πίστη πρέπει να ομολογήσω...

Edited by and64

MyFlickr

Ναι αν μου βγαλε την πίστη πρέπει να ομολογήσω...

Μαλιστα, αρα ειχε επισημο λογισμικο επανω. Τι να πω, εχω ακουσει πολες περιπτωσεις για ελαττωματικο hardware αλλα εσυ επεσες στην περιπτωση του ελαττωματικου firmware. Κατα πασα πιθανοτητα με ενα καθαρο φλασαρισμα θα στρωσει, αλλα καλυτερα να μην μπαινεις στη διαδικασια και αφου εχεις το δικαιωμα, να πας απο Δευτερα και να ζητησεις μια αμεση αντικατασταση. Μην σου βγαλει και κανενα αλλο κουσουρι και μετα τρεχεις.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μαλιστα, αρα ειχε επισημο λογισμικο επανω. Τι να πω, εχω ακουσει πολες περιπτωσεις για ελαττωματικο hardware αλλα εσυ επεσες στην περιπτωση του ελαττωματικου firmware. Κατα πασα πιθανοτητα με ενα καθαρο φλασαρισμα θα στρωσει, αλλα καλυτερα να μην μπαινεις στη διαδικασια και αφου εχεις το δικαιωμα, να πας απο Δευτερα και να ζητησεις μια αμεση αντικατασταση. Μην σου βγαλει και κανενα αλλο κουσουρι και μετα τρεχεις.

Δεν κάθομαι να το φλασάρω για κανένα λόγο, καινούριο τηλέφωνο!

Πάντως και γω μπερδεύτηκα να πω την αλήθεια, αφού είχα την εντύπωση οτι ήταν δικιάς τους εισαγωγής. Εχει όμως Ελληνικό manual και η ταινία ήταν απείραχτη, δεν ξερω αν παίζει ρόλο αυτό, επειδή ομως έχω πάρει 2 nokia παραεισαγωγής παλιότερα (ενα εν γνώσει μου , το άλλο χωρίς να το ξέρω) είχαν τα Ελληνικά manual φωτοτυπίες και οι ταινίες φαίνονταν οτι είχαν ανοιχτεί προφανώς για μπούν Ελληνικά...

MyFlickr

Δεν κάθομαι να το φλασάρω για κανένα λόγο, καινούριο τηλέφωνο!

Πάντως και γω μπερδεύτηκα να πω την αλήθεια, αφού είχα την εντύπωση οτι ήταν δικιάς τους εισαγωγής. Εχει όμως Ελληνικό manual και η ταινία ήταν απείραχτη, δεν ξερω αν παίζει ρόλο αυτό, επειδή ομως έχω πάρει 2 nokia παραεισαγωγής παλιότερα (ενα εν γνώσει μου , το άλλο χωρίς να το ξέρω) είχαν τα Ελληνικά manual φωτοτυπίες και οι ταινίες φαίνονταν οτι είχαν ανοιχτεί προφανώς για μπούν Ελληνικά...

Ναι αυτο το φαινομενο επαιξε και με το galaxy s παρα πολυ (εχουμε και σχετικο θεμα). Παντως δεν φαινεται στην περιπτωση σου να εγινε κατι τετοιο, εκτος αν πηραν το τηλεφωνο μεταχειρισμενο απο καποιον ή παραεισαγωγης και του φλασαραν την επισημη ελληνικη πανω σε τιποτα custom. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι τη Δευτερα το πρωι να τους πεις μια καλημερα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ναι αυτο το φαινομενο επαιξε και με το galaxy s παρα πολυ (εχουμε και σχετικο θεμα). Παντως δεν φαινεται στην περιπτωση σου να εγινε κατι τετοιο, εκτος αν πηραν το τηλεφωνο μεταχειρισμενο απο καποιον ή παραεισαγωγης και του φλασαραν την επισημη ελληνικη πανω σε τιποτα custom. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι τη Δευτερα το πρωι να τους πεις μια καλημερα.

Απο οτι λεει ο sakiss στο σκρουτζ το galaxy s της κινητομανιας ειναι ελληνικο απο την vodafone,οποτε μην αγχωνεστε

Follow me

Οι συσκευές δεν έχουν δύο χρόνια εγγύηση; Αν ναι, είναι αδύνατον να είσαι εκτός αφού το κινητο βγήκε πέρυσι. Εκτός αν εννοείς ότι είναι με root ή με ανεπίσημη rom, και τα δύο αυτά όμως αλλάζουν πριν πας στο σέρβις.

http://www.insomnia.gr/images/android.png

γνωριζει καποιος εαν αυτην η προσοψη http://www.parts-shop.gr/p.Prosopsi-Samsung-GT-I9000-Original.452463.html εχει πανω και ακουστηκο μαζι με το hone buton?

Οι συσκευές δεν έχουν δύο χρόνια εγγύηση; Αν ναι, είναι αδύνατον να είσαι εκτός αφού το κινητο βγήκε πέρυσι. Εκτός αν εννοείς ότι είναι με root ή με ανεπίσημη rom, και τα δύο αυτά όμως αλλάζουν πριν πας στο σέρβις.

http://www.insomnia.gr/images/android.png

Την ίδια απορία είχα κι εγώ... :what:

1) Καμμιά πληροφορία για το τι παίζει με την 2.3.3 για τα EUR;

2) Ενδιαφέρομαι για το headset Nokia BH-218, λόγω του μεγάλου standby και της μηδενικής ακτινοβολίας σε standby. Το έχει μήπως κανείς ταιριασμένο με το SGS για να πει αν παίζει καλά ή όχι;

Καλησπερα, επιετα απο 2 μηνες υπομονη μολις εχθες εβαλα την ελληνικη 2.3.3 και σημερα την αλλαξα και εβαλα την ελβετικη 2.3.4! πραγμαατικα το κινητο δεν εχει σχεση με αυτο που ηταν σε ταχυτητα! εχω ομως καποιες αποριες... Το snap and go δεν μπορω να το βρω απο καπου? Ηθελα επισης να ξερω αν γινω ρουτ στην gingerbread, πως μπορω να ξεγινω μετα? ειναι ευκολη διαδικασια? μπορει καποιος να μου εξηγησει ή να μου δωσει καποιο παραπεμπτικο(!) λινκ? ειναι σημαντικο για μενα, οπως και για πολλους αλλους νομιζω, για το θεμα της εγγυησης, οποτε θα ηταν καλο να ξερω απο πριν. Απο εκει και περα(τωρα που ξεκινησα το φλασαρισμα!!), υπαρχει καποια ρομ η οποια να κραταει τις λειτουργεις του κινητου μας και να ξεφορτωνεται ολα αυτα τα παρδαλα χρωματακια, το μουφα αιφον μενου(δεν ξερω για σας εμενα παντως μου θυμισε μια αιφον απομιμιση αυτο ποθυ βλεπω) -εχω το λαντσερ προ αλλα θα ηθελα αν υπηρχε τροπος να το ξεφορτωθω εντελως-. Με λιγα λογια να μοιαζει με στοκ αντροιντ οπως του νεξους και να κραταει τις λειτουργεις πχ της καμερας, το ραδιοφωνο,τον φαιλ εξπλορερ κοκ. αδειαζοντας ταυτοχρονα και την ραμ... επιπλεον, ειχα εναν gb colour emulator αλλα τωρα δεν υπαρχει πλεον στο μαρκετ. Υπαρχει τροπος να τον βρω?

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)