Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια σκεφτομαι να παρω το κιν το εχω βρει μεταχειρισμενο σε καλη τιμη. πειτε μου αξιζει? οσοι το εχετε . εχετε μεινει ικανοποιημενοι? ευχαριστω εκ των προτερων..

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμφορουμιτες εχω μια απορια εν οψη αι του update 2.3 .Εχω παρει το sgs στον αδερφο μου και φοραει την 2.2 πανω ομως ο αδερφος μου το χρησιμοποιει με sim cosmote 2 in 1 (δυο νουμερα σε μια καρτα)..Οσοι εχετε δοκιμασει τη συσκευη με custom roms 2.3 και ειχατε τετοιου ειδους καρτα αντιμετοπισατε προβλημα ή ολα δουλευουν οκ;
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Δοκίμασα και πέρασα την XXJF3 που ήταν το αρχικό του τηλεφώνου.......πέρασα χειροκίνητα τις ρυθμίσεις και τα mms παίξανε κανονικά χωρίς πρόβλημα!!

Πήρα backup με το πρόγραμμα και γύρισα στην JVI.....τζίφος....το ίδιο πρόβλημα με τα mms

Μου φαίνεται θα το γυρίσω σε Eclair :lol::lol:

καλημέρα φίλε,

Εφόσον σιγουρεύτηκες ότι φταίει η ρομ, γιατί δεν περνάς την jvo που δουλεύουν σίγουρα και είναι και καλή ρομ;

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

καλημερα σε ολους!Η ερωτηση μου(ισως αφελης) ειναι η εξης:

Εχοντας ανοικτο το 3g, γινεται να λαμβανω mms χωρις να

μου τρωει internet?

καλημερα σε ολους!Η ερωτηση μου(ισως αφελης) ειναι η εξης:

Εχοντας ανοικτο το 3g, γινεται να λαμβανω mms χωρις να

μου τρωει internet?

Όταν λαμβάνεις mms ούτε χρεώνεσαι ούτε ξοδεύεις internet ούτως η άλλως :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Όταν λαμβάνεις mms ούτε χρεώνεσαι ούτε ξοδεύεις internet ούτως η άλλως :).

Εχεις δικιο, ομως καποες απο τις εφαρμογες που εχει το τηλεφωνο, στο παρασκηνιο συνδεονται μονες τους. Σωστα?

καλημερα και απο μενα

προσφατα απεκτησα το Galaxy S και ειναι το πρωτο μου android :)

ηθελα να ρωτησω το εξης (ισως να εχει απαντηθει, αλλα οι σελιδες ειναι παρα πολλες για αναζητηση)

η ενταση των ηχων της συσκευης μου φαινονται λιγο χαμηλοι, ειδικα για τα sms

με ποιο τροπο θα μπορουσα να την αυξησω?

καλημέρα φίλε,

Εφόσον σιγουρεύτηκες ότι φταίει η ρομ, γιατί δεν περνάς την jvo που δουλεύουν σίγουρα και είναι και καλή ρομ;

Καλημερα.Να σου πω την ειχα δοκιμασει την JVO και την JVH οταν ειδα οτι ειχα προβλημα.

Το ιδιο προβλημα με τα mms .Δεν νομιζω να φταιει η ROM,να φταινε και οι 3.

Εσυ εχεις JVO και στελνεις,οποτε κατι αλλο θα ειναι

καλημερα και απο μενα

προσφατα απεκτησα το Galaxy S και ειναι το πρωτο μου android :)

ηθελα να ρωτησω το εξης (ισως να εχει απαντηθει, αλλα οι σελιδες ειναι παρα πολλες για αναζητηση)

η ενταση των ηχων της συσκευης μου φαινονται λιγο χαμηλοι, ειδικα για τα sms

με ποιο τροπο θα μπορουσα να την αυξησω?

Ρυθμισεις-ηχος-ενταση και απο εκει μεσα μπορεις να πειραξεις ολων των ειδων τους ηχους. Προταση μου να διαβασεις τους οδηγους για νεους χρηστες στην κεντρικη σελιδα και παρα πολλες (και μελλοντικες) αποριες σου θα απαντηθουν.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παιδια καλημέρα

εχω ενα προβλημα και αν και λιγο εξεζητημενο ελπιζω να βρεθει καποια ακρη

χρησιμοποιω ενα virtual private server και συνηθως οταν χρειαζεται μπαινω απο το λαπτοπ

φυσικα μερικες φορες χρειαζεται να συνδεθω και απο το galaxy οποτε χρησιμοποιω την εφαρμογη pocket cloud

το προβλημα ειναι οτι μερικες φορες για καποιο λογο που ακομα δεν εχω καταλαβει μερικες φορες ενω προσπαθει να συνδεθει σε περιπτωση που (αν εχω καταλαβει καλα) δεν εχω καλο σημα (ειτε 3g ειτε wifi) και δεν καταφερει να κανει συνδεση κατι γινεται και κολλαει ο vps και δεν μπορω να συνδεθω ουτε απο το λαπτοπ.Στην καλυτερη πρεπει να κανω restart το σερβερ...

μου ειχε τυχει 2-3 φορες αυτο και εχθες, και νομιζα οτι φταιει ο παροχος vps

αλλα χθες και αφου αλλαξα παοχο, το ξανακανε μολις πηγα να συνδεθω απο το κινητο..και ετσι το καταλαβα

ξερει κατι κανεις για αυτο?

*θα προσπαθησω να δοκιμασω και καμμια αλλη εφαρμογη αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα

Γινεται να ειναι ενεργοποιημενο το 3g χωρις να μπαινει στο ιντερνετ? εχω κοσμοτε και καθε φορα που ενεργοποιω το δικτυο δεδομενων με χρεωνει... αν δεν ειναι ενεργοποιημενο λογικα δεν μπορω να κανω βιντεοκλησεις τις οποιες εχω δωρεαν... σωστα? εγω θελω να εχω 3g μονο για κλησεισ βιντεο ομως. Γινεται αυτο?

Παιδια θελω τα φωτα σας σε ενα θεμα...Βαζω ακουστικα στο sgs του αδερφου μου (οχι τιποτα ιδιαιτερο,φθηνα,σκετα ακουστικα χωρις μικροφωνο) και δε μου εμφανιζει πανω στην μπαρα της επιφανειας εργασιας το σημα των ακουστικων (το λεω αυτο γιατι στο δικο μου optimus 2x το εμφανιζει αυτο το συμβολο)...οταν πηγαινεις στο ραδιο που θελει ακουστικα για να λειτουργησει δουλευει κανονικα και ακουγεται και ο ηχος στα ακουστικα,το ιδιο και στα mp3.Οταν ομως κανω μια κληση (ενω τα ακουστικα ειναι συνδεδεμενα) δε τα βλεπει και δε μπορει να παει ο ηχος στα ακουστικα...Αυτο ειναι καποιο προβλημα της θυρας jack ή για να δουλεψει θελει καποια συγκεκριμενα ακουστικα ή μονο ακουστικα της samsung;Αν εχει καποια σημασια να πω οτι το κινητο εχει:

Εκδοση βασικου φασματος-I9000XXJPY ,Αριθμος κατασκευης-XWJS5, Kernel 2.6.32.9 .

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Παιδια θελω τα φωτα σας σε ενα θεμα...Βαζω ακουστικα στο sgs του αδερφου μου (οχι τιποτα ιδιαιτερο,φθηνα,σκετα ακουστικα χωρις μικροφωνο) και δε μου εμφανιζει πανω στην μπαρα της επιφανειας εργασιας το σημα των ακουστικων (το λεω αυτο γιατι στο δικο μου optimus 2x το εμφανιζει αυτο το συμβολο)...οταν πηγαινεις στο ραδιο που θελει ακουστικα για να λειτουργησει δουλευει κανονικα και ακουγεται και ο ηχος στα ακουστικα,το ιδιο και στα mp3.Οταν ομως κανω μια κληση (ενω τα ακουστικα ειναι συνδεδεμενα) δε τα βλεπει και δε μπορει να παει ο ηχος στα ακουστικα...Αυτο ειναι καποιο προβλημα της θυρας jack ή για να δουλεψει θελει καποια συγκεκριμενα ακουστικα ή μονο ακουστικα της samsung;Αν εχει καποια σημασια να πω οτι το κινητο εχει:

Εκδοση βασικου φασματος-I9000XXJPY ,Αριθμος κατασκευης-XWJS5, Kernel 2.6.32.9 .

Και σε εμενα δεν εμφανιζει τιποτα πανω στη μπαρα σε αντιθεση ας πουμε με το desire αλλα δουλευει μια χαρα στις κλησεις και στα υπολοιπα. Δοκιμασε να ξανα βαλεις/βγαλεις μηπως και τελικα δουλεψουν.Επισης οση ωρα το δοκιμαζεις βαλε του καμια 2.3.4 ρομ να δει αλλλο κινητο ο αδερφος σου.:p

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Και σε εμενα δεν εμφανιζει τιποτα πανω στη μπαρα σε αντιθεση ας πουμε με το desire αλλα δουλευει μια χαρα στις κλησεις και στα υπολοιπα. Δοκιμασε να ξανα βαλεις/βγαλεις μηπως και τελικα δουλεψουν.Επισης οση ωρα το δοκιμαζεις βαλε του καμια 2.3.4 ρομ να δει αλλλο κινητο ο αδερφος σου.:p

Περιμενω τωρα να βγει η επισημη 2.3 απο samsung Ελλαδας (αυτες τις μερες δεν θα βγει; Και αν βγουν πρωτα απο cosmote και vodafone δεδομενου οτι η συσκευη ειναι unbranded να περιμενω για την καθαρη εκδοση;) γιατι διαβασα οτι αλλες που κυκλοφορισαν Γερμανια,Αγγλια κλπ δεν ειχαν ελληνικα...αν ισχυει αυτο...Μετα ελεγα να του περασω cyanogen αλλα φοβομουν μηπως του κανει τιποτα κολπα γιατι δεν ξερει απο αυτα τα πραγματα.Εσυ τι προτεινεις για να ειναι οσο πιο γρηγορο και κυριως σταθερο το κινητο γιατι εγω δεν εχω ασχοληθει καθολου με το συγκεκριμενο.

Edit:Επισης ειχα ακουσει καπου οτι nexus s (σχεδον ιδιο hardware δηλαδη) ειχε προβλημα με την sim 2 in 1 (δυο νουμερα σε μια καρτα) και επειδη τετοια sim εχει δεν ηξερα αν θα υπαρχει προβλημα.

Edited by nikos92

Παιδια καλησπερα. Εχω καιρο να διαβασω το φορουμ, πριν κανα μηνα ομως πηρε το ματι μου ενα ποστ οπου ενα παιδι ειχε ξαφνικα battery drain. Αυτο το παρουσιασε κι εμενα πριν 2 μερες : το τηλεφωνο εσβηνε μεσα στη νυχτα! Η φορτιση δεν κρατουσε ουτε μια μερα καλα καλα . Εχοντας κλειστα τα wifi, συγχρονισμο κλπ, φανταζομαι οτι καποιο αρχειο συστηματος εγινε corrupt. Μπορω να κανω κατι προτου παω σε factory reset ή επανεγκατασταση ? (εκανα clear thumbs db, clear battery stats). Εχω την 2.2.1 την Ολλανδικη.

Χιλια συγγνωμη αν εχει ξαναναφερθει το θεμα, εψαξα αρκετα προτου ρωτησω, αλλα παλι χαθηκα στις τοσες σελιδες ! Ευχαριστω παιδια

Παιδια καλησπερα. Εχω καιρο να διαβασω το φορουμ, πριν κανα μηνα ομως πηρε το ματι μου ενα ποστ οπου ενα παιδι ειχε ξαφνικα battery drain. Αυτο το παρουσιασε κι εμενα πριν 2 μερες : το τηλεφωνο εσβηνε μεσα στη νυχτα! Η φορτιση δεν κρατουσε ουτε μια μερα καλα καλα . Εχοντας κλειστα τα wifi, συγχρονισμο κλπ, φανταζομαι οτι καποιο αρχειο συστηματος εγινε corrupt. Μπορω να κανω κατι προτου παω σε factory reset ή επανεγκατασταση ? (εκανα clear thumbs db, clear battery stats). Εχω την 2.2.1 την Ολλανδικη.

Χιλια συγγνωμη αν εχει ξαναναφερθει το θεμα, εψαξα αρκετα προτου ρωτησω, αλλα παλι χαθηκα στις τοσες σελιδες ! Ευχαριστω παιδια

Battery drain σε 2.2.1 δεν νομιζω πως εχει αναφερθει.Περιμενε γιατι μεσα στην εβδομαδα περιμενουμε την ελληνικη 2.3.

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Battery drain σε 2.2.1 δεν νομιζω πως εχει αναφερθει.Περιμενε γιατι μεσα στην εβδομαδα περιμενουμε την ελληνικη 2.3.

Όντως δεν υπάρχει battery drain στη froyo. Κάποιο πρόγραμμα σου κάνει τη δουλειά. Βάλε κάτι σαν το watchdog ή το systempanel για να δεις πιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί πολύ τον επεξεργαστή και σου ρουφάει τη μπαταρία.

- Alex

Μόλις είδα ότι βγήκε αναβάθμιση στο Κιες (2.0.1.11053_99), σημερινή δεν είναι; Ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι έχουμε καλά μαντάτα. Αν είναι κανένας με επίσημη ελληνική ρομ ας κάνει μια δοκιμή με το κινητό μήπως δίνει αναβάθμιση (πολύ αμφιβάλλω, αλλά λέμε τώρα)

Όντως δεν υπάρχει battery drain στη froyo. Κάποιο πρόγραμμα σου κάνει τη δουλειά. Βάλε κάτι σαν το watchdog ή το systempanel για να δεις πιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί πολύ τον επεξεργαστή και σου ρουφάει τη μπαταρία.

Ευχαριστω αλεξ. Εβαλα και τα 2 . Το μεν πρωτο δε μου βγαζει καποιο αλερτ, το δευτερο δεν καταλαβαινω τι πρεπει να προσεξω. Το κινητο καθε 20 λεπτα χανει 1-2% απο μπαταρια χωρις να κανει τιποτα!

Μόλις είδα ότι βγήκε αναβάθμιση στο Κιες (2.0.1.11053_99), σημερινή δεν είναι; Ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι έχουμε καλά μαντάτα. Αν είναι κανένας με επίσημη ελληνική ρομ ας κάνει μια δοκιμή με το κινητό μήπως δίνει αναβάθμιση (πολύ αμφιβάλλω, αλλά λέμε τώρα)

Οταν εχουμε κανουργια εκδοση kies συνηθως σημαινει οτι ερχεται update. Αρα μαλλον αυτο που κυκλοφορησε για επισημη ρομ μεσα στην επομενη βδομαδα θα ισχυει. Ειδωμεν...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

και επισημα κατοχος του galaxy s(αργησα λιγο αλλα δε πειραζει)...βλέπω οτι αναμένεται 2.3.3(?) επισήμη απο στιγμή σε στιγμή....έχει darky rom το δικό μου μέσα...λογικά πρέπει πρώτα να το γυρίσω σε επίσημο firmwire για να γίνει αναβάθμιση?

Περιμενω τωρα να βγει η επισημη 2.3 απο samsung Ελλαδας (αυτες τις μερες δεν θα βγει; Και αν βγουν πρωτα απο cosmote και vodafone δεδομενου οτι η συσκευη ειναι unbranded να περιμενω για την καθαρη εκδοση;) γιατι διαβασα οτι αλλες που κυκλοφορισαν Γερμανια,Αγγλια κλπ δεν ειχαν ελληνικα...αν ισχυει αυτο...Μετα ελεγα να του περασω cyanogen αλλα φοβομουν μηπως του κανει τιποτα κολπα γιατι δεν ξερει απο αυτα τα πραγματα.Εσυ τι προτεινεις για να ειναι οσο πιο γρηγορο και κυριως σταθερο το κινητο γιατι εγω δεν εχω ασχοληθει καθολου με το συγκεκριμενο.

Edit:Επισης ειχα ακουσει καπου οτι nexus s (σχεδον ιδιο hardware δηλαδη) ειχε προβλημα με την sim 2 in 1 (δυο νουμερα σε μια καρτα) και επειδη τετοια sim εχει δεν ηξερα αν θα υπαρχει προβλημα.

Ελπιζω η ελληνικη 2.3 να ειναι μια αξιολογη ρομ επιτελους της samsung hellas οποτε καλο θα ηταν να περιμενεις λιγο ακομη. Απο την αλλη ομως, εαν βιαζεσαι και εισαι ανυπομονος εσυ ή ο αδερφος σου βαλτου την νεα jvq 2.3.4 που διερρευσε πριν λιγες ημερες και ο γαλαξιας του θα γινει αεροπλανακι. :D

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Μολις τωρα το ειδα...δυστυχως οχι..."Aυτο ειναι το πιο προσφατο υλικολογισμικο( PDA:JPH/PHONE:JPP/CSC:JP9(COS) "

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)