Lakerdas Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 είναι όντως απάτη...κ αυτό με την υγρασία δεν έμαθαν ότι είναι πλέον παλιό το κόλπο κ το ξέρουν όλοι? Το ξέρουν όλοι αλλά είναι και η απόλυτη δικαιολογία καθώς δεν μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο. Και σε κάθε περίπτωση δεν σε προστατεύει κανείς απέναντι σε τέτοιες μεθοδεύσεις καθώς εδώ στην Ελλάδα η έννοια "προστασία του καταναλωτή" παραμένει περισσότερο ευχή παρά επιδίωξη του κράτους. Πολύ απλά βρίσκουν και τα κάνουν εδώ στην Ελλάδα γιατί στην Αγγλία και τη Γερμανία παράδειγμα θα τους έκοβαν τον κ@λο οι υπηρεσίες προστασίας του καταναλωτή. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Συμμερίζομαι απόλυτα τον προβληματισμό σας, ωστόσο να θυμίσω ότι η συζήτηση εδώ περιορίζεται συγκεκριμένα και αποκλειστικά σε ότι έχει να κάνει με το Galaxy S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Συμμερίζομαι απόλυτα τον προβληματισμό σας, ωστόσο να θυμίσω ότι η συζήτηση εδώ περιορίζεται συγκεκριμένα και αποκλειστικά σε ότι έχει να κάνει με το Galaxy S. αν γράψω κάτι στους τεχνολογικούς προβληματισμούς θα μεταφερθεί εδώ.. όπως έχει γίνει κ σε άλλες περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι έχει γίνει στις άλλες περιπτώσεις αλλά μια συζήτηση όπως η παραπάνω σίγουρα δεν έχει θέση σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) O athanaso77 εννοούσε (και πολύ σωστά) τη συζήτηση περί των προβλημάτων του service της Samsung, η οποία είναι off-topic, όχι της συσκευής. Και όχι, δε θα μεταφερότανε εδώ από τους τεχνολογικούς προβληματισμούς γιατί δεν έχει καμία σχέση με το Galaxy S. Παρ'όλα αυτά ούτε με τους τεχνολογικούς προβληματισμούς έχει σχέση. Το σωστό θέμα γι'αυτή τη συζήτηση είναι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=42029 Edited June 14, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 O athanaso77 εννοούσε (και πολύ σωστά) τη συζήτηση περί των προβλημάτων του service της Samsung, η οποία είναι off-topic, όχι της συσκευής. Και όχι, δε θα μεταφερότανε εδώ από τους τεχνολογικούς προβληματισμούς γιατί δεν έχει καμία σχέση με το Galaxy S. Παρ'όλα αυτά ούτε με τους τεχνολογικούς προβληματισμούς έχει σχέση. Το σωστό θέμα γι'αυτή τη συζήτηση είναι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=42029 δικό μου λάθος τότε, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Μολις πήρα την 2.3.3. μέσω kies λόγω "γερμανικής" προέλευσης του τηλεφώνου (το καλό του να παίρνεις συσκευή από e-μαγαζο). φασμα I9000XXJVO kernel 2.6.35.7 I.9000XWJVI CL210427 root DELL103 κατασκευή GINGERBREAD.XWJVI. Θα ακολουθήσουν εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Μολις πήρα την 2.3.3. μέσω kies λόγω "γερμανικής" προέλευσης του τηλεφώνου (το καλό του να παίρνεις συσκευή από e-μαγαζο). φασμα I9000XXJVO kernel 2.6.35.7 I.9000XWJVI CL210427 root DELL103 κατασκευή GINGERBREAD.XWJVI. Θα ακολουθήσουν εντυπώσεις έκανες format στη συσκευή ή απλά πέρασες την καινουργιά όταν στην έβαγλε το kies? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Μολις πήρα την 2.3.3. μέσω kies λόγω "γερμανικής" προέλευσης του τηλεφώνου (το καλό του να παίρνεις συσκευή από e-μαγαζο). φασμα I9000XXJVO kernel 2.6.35.7 I.9000XWJVI CL210427 root DELL103 κατασκευή GINGERBREAD.XWJVI. Θα ακολουθήσουν εντυπώσεις Υπάρχει ήδη στο θέμα των αναβαθμίσεων η JVI. Και ακόμα δεν έχω πειστεί για το θέμα της εγγύησης... ότι δηλαδή αν κάποιος άλλος βάλει την JVI που δεν είχε εξ'αρχής γερμανικό τηλέφωνο και ζητήσει ευρωπαϊκή εγγύηση δε θα του τη δώσουν. Ο μόνος τρόπος που μπορούν να το ελέγξουν, είναι μια IMEI database, που να λέει ότι το τάδε IMEI άρχισε τη ζωή του γερμανικό ή ελληνικό. Και πολύ αμφιβάλλω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο στη Samsung Hellas, ή και γενικά. Aν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας πει... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 ενα προβλημα:( εκλεισα το κινητο για να βαλω μια νεα καρτουλα. πλεον το κινητο δε φορτωνει το λογισμικο και μετα τα λογοτυπα μαυριζει. λογικα δε μπορω να το κανω hard reset αφου δεν εχω πληκτρολογιο. καμια ιδεα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 ενα προβλημα:( εκλεισα το κινητο για να βαλω μια νεα καρτουλα. πλεον το κινητο δε φορτωνει το λογισμικο και μετα τα λογοτυπα μαυριζει. λογικα δε μπορω να το κανω hard reset αφου δεν εχω πληκτρολογιο. καμια ιδεα? Περιεργο, δοκιμασε να βγαλεις μπαταρια και ξαναανοιξε το. Εαν δεν, πατησε συγρονως vol.up+power button+κεντρικο κουμπι ωστε να μπεις σε recovery και να κανεις wipe data/factory reset. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 του εβαλα safe mode και μου βγαζει rebbot system now apply sdcard.update.zip wipe data/factory reset wipe cache partition manual mode appling muti csc installing muti csc multicsc........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) hraklh οταν του δινω εντολη για factory reset μου ζητα να επιβεβαιωσω με την επιλογη delete all user data... να προχωρησω? εκανα reboot αλλα παλι τα ιδια ****το!!!!! Edited June 14, 2011 by miogps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 του εβαλα safe mode και μου βγαζει rebbot system now apply sdcard.update.zip wipe data/factory reset wipe cache partition manual mode appling muti csc installing muti csc multicsc........ Δηλαδη η αφαιρεση της μπαταρις δεν βοηθησε...;:happy: Πιθανοτατα, να πρεπει να κανεις factory reset αλλα θα χαθουν οι εφαρμογες που εχεις εγκαταστησει και οι ρυθμισεις της συσκευης. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 τζιφος...εκανα factory ιδια συμπτωματα!!!! δε το πιστευω στα καλα καθουμενα!!! και φοραω τη 2.2.1 jpu που σημαινει δεν θα αναγνωριζεται η εγγυηση....:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 ενα προβλημα:( εκλεισα το κινητο για να βαλω μια νεα καρτουλα. πλεον το κινητο δε φορτωνει το λογισμικο και μετα τα λογοτυπα μαυριζει. λογικα δε μπορω να το κανω hard reset αφου δεν εχω πληκτρολογιο. καμια ιδεα? Tι εννοείς "νέα καρτούλα"; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Tι εννοείς "νέα καρτούλα"; μια kingston 8GB Class4 του εβαλα και με την ενεργοποιηση της συσκευης παρουσιαστηκε το προβλημα :( υποψιν alex καθε 1 λεπτο δονειται η συσκευη με black thn οθονη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 μια kingston 8GB Class4 του εβαλα και με την ενεργοποιηση της συσκευης παρουσιαστηκε το προβλημα :( υποψιν alex καθε 1 λεπτο δονειται η συσκευη με black thn οθονη Την έβγαλες την κάρτα; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Την έβγαλες την κάρτα; εννοειται alex!!...αυτο προσπαθει να φορτωσει το λειτουργικο και κατι το εμποδιζει...ειναι αναμμενα τα 2 πληκτρα και η δονηση καθε 1 λεπτο περιπου:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) εννοειται alex!!...αυτο προσπαθει να φορτωσει το λειτουργικο και κατι το εμποδιζει...ειναι αναμμενα τα 2 πληκτρα και η δονηση καθε 1 λεπτο περιπου:( E, δυστυχώς σε βλέπω για factory reset. Κανε wipe από το recovery, που μπήκες πριν. Δυστυχώς θα χάσεις όλες σου τις εφαρμογές, ελπίζω να έχεις backup με το titanium. Κάνε wipe όλα, και data και cache. Aν δεν πιάσει τίποτα, πας για flash. Κοίτα στο θέμα για αναβαθμίσεις. (Δεν εννοείται τίποτα, γι'αυτό ρωτάω... :p) Edited June 14, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 E, δυστυχώς σε βλέπω για factory reset. Κανε wipe από το recovery, που μπήκες πριν. Δυστυχώς θα χάσεις όλες σου τις εφαρμογές, ελπίζω να έχεις backup με το titanium. (Δεν εννοείται τίποτα, γι'αυτό ρωτάω... :p) alex εχω κανει 2 φορες factory reset αφου πρωτα εκανα wipe... κατι αλλο να δοκιμαζα? λεω να επιχειρησω οπως ειναι μεσω odin να του αλλαζα rom/ πως το βλεπεις σα λυση απελπισιας?:O? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 alex εχω κανει 2 φορες factory reset αφου πρωτα εκανα wipe... κατι αλλο να δοκιμαζα? λεω να επιχειρησω οπως ειναι μεσω odin να του αλλαζα rom/ πως το βλεπεις σα λυση απελπισιας?:O? Αν δεν ανοίγει ούτε μετά τα wipes δεν είναι λύση απελπισίας, είναι η μόνη λύση, όπως έγραψα και παραπάνω. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 προχωραω για gingerbread?:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 προχωραω για gingerbread?:( Βάλε ό,τι θες, οδηγίες για όλα υπάρχουν εδώ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderTheGR8 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Οπως σου ειχα ξαναπει, αν ειναι να αλλαχθει η οθονη σου, λογικα και στη vodafone να το πας αυτοι θα το στειλουν στο επισημο service της samsung. Τωρα κανε οπως αποφασισες, αλλα αν ημουν στη θεση σου θα το πηγαινα στη samsung για να γλιτωσω το χρονο που θα κανουν απο τη vodafone μεχρι να το κοιταξουν και να το στειλουν στη samsung. Δεν ξερω βεβαια αν παιζει τιποτα με τα branded και πρεπει να το πας αναγκαστικα στη voda. Αμα ξερει καποιος αλλος φιλος με vodafone, ας μας πει. Καλησπέρα Είμαι και εγώ κάτοχος galaxy s και έχω πρόβλημα στο wifi του. Μίλησα με την vodafone και μου είπαν να πάω στην samsung οπότε και σε σένα το ίδιο θα πούνε. Ρώτα τους βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts