djfotisl7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Με τους drivers που μου εδωσες να κατεβασω, επιτελους το odin ειδε το τηλεφωνο σε download mode. Ομως ξεκινησα τη διαδικασια κανονικα και εδω κι ενα 5λεπτο εχει κολλησει στο "setup connection" . Θα προσπαθησω να ανεβασω κ φωτο: http://img840.imageshack.us/img840/7383/py12.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Με τους drivers που μου εδωσες να κατεβασω, επιτελους το odin ειδε το τηλεφωνο σε download mode. Ομως ξεκινησα τη διαδικασια κανονικα και εδω κι ενα 5λεπτο εχει κολλησει στο "setup connection" . Θα προσπαθησω να ανεβασω κ φωτο: http://img840.imageshack.us/img840/7383/py12.jpg Δοκίμασε με άλλη rom από την σελίδα μπορεί κάποιο από τα αρχεία να είναι αλλοιωμένο.Αν και δείχνουν valid περίμενε και ξανάδοκίμασε.Αν δεν... δοκίμασε με αυτήν http://www.mediafire.com/download/93rwq38n1cim9i9/GT_I9000_XXJW4_XXJW4_OXAJW4_Sbl.7z Edited July 8, 2014 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ολα καλα!!! Μπορεσα και περασα 2.3.6 Περασα και το semaphore 2.7.4 και μπορω να πειραματιστω και με custom roms. Τελικα το σημειο κλειδι ηταν οι drivers ωστε να δει το τηλεφωνο το odin! Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ για το χρονο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ολα καλα!!! Μπορεσα και περασα 2.3.6 Περασα και το semaphore 2.7.4 και μπορω να πειραματιστω και με custom roms. Τελικα το σημειο κλειδι ηταν οι drivers ωστε να δει το τηλεφωνο το odin! Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ για το χρονο σου! Xαίρομαι που μπόρεσα να βοηθήσω!:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλησπερα σας! Θελω να περασω καινουριο λογισμικο στο κινητο μου γιατι κολλαει. Ειναι ομως root (ειμαι superuser- το ιδιο ειναι;) Τι πρεπει να κανω σε αυτη την περιπτωση; Μπορώ να κανω επαναφορα ρυθμίσεων; Θα πρεπει να το κάνω unroot? Αν ναι, πως γίνεται; Ευχαριστω πολύ για τη βοήθειά σας όλα αυτα τα χρόνια!! Παράθεση Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Απλά ακολουθείς τον οδηγό. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο αν θες επίσημο λογισμικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rootexpert Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Γεια σας είμαι νέος στο φορουμ...Και έχω ένα προβλημα με την οθόνη του κινητού μου... Αυτή είναι η ιστορία του.. :D Μια μέρα είχα το κινητό μου στην τσέπη μου και το έβγαλα και πάτησα το κουμπί για να ανοίξει η οθόνη (home button). Η οθόνη δεν άναψε άναψαν μόνο τα led του. Όμως όπως πέρασα το δάκτυλό μου πάνω από την οθόνη το ξεκλείδωσα(άκουσα τον ήχο). Επίσης μπορώ να απαντήσω στις κλήσεις και ακούω τους ήχους του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κτλ. Αυτό σημαίνει ότι η αφή μου δουλεύει... Δοκίμασα να το κλείσω να του βγάλω την μπαταρία αλλά τίποτα. Απλώς φορτώνει το βάζω τον pin στα τυφλά και μπαίνει... Εννοείτε πως μπορώ να αγοράσω μια καινούργια οθόνη αλλά δεν θέλω να ξοδέψω 90 ευρω έτσι Ευχαριστώ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Το τηλέφωνο το είχα παρατήσει σε ένα συρτάρι για να μην το πετάξω επειδή το είχα πληρώσει ακριβά. Για κάποιους λόγους όμως έμεινα χωρίς τηλέφωνο. Επειδή δεν τα καταφέρνω και πολύ το πήγα σε ένα σέρβις στην πανεπιστημίου Αθήνα. Μου έβαλε την 4.3.6 cyanogen . Πετάει πλέον το τηλέφωνο. Με 12€ απέκτησα καινούριο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Το τηλέφωνο το είχα παρατήσει σε ένα συρτάρι για να μην το πετάξω επειδή το είχα πληρώσει ακριβά. Για κάποιους λόγους όμως έμεινα χωρίς τηλέφωνο. Επειδή δεν τα καταφέρνω και πολύ το πήγα σε ένα σέρβις στην πανεπιστημίου Αθήνα. Μου έβαλε την 4.3.6 cyanogen . Πετάει πλέον το τηλέφωνο. Με 12€ απέκτησα καινούριο τηλέφωνο. Πανο, γινεται να μας πεις που βρισκεται αυτο το σερβις ακριβως; Σου εχω στειλει κ προσωπικο μηνυμα Παράθεση Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 (edited) Υπάρχει περίπτωση να έχουμε στο κινητό μας USB OTG υποστήριξη; Edited March 6, 2015 by polll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gismo1978 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 καλησπερα κι απο εμενα υπαρχει πιθανοτητα να βρω stable rom της συσκευης μας να της κατεβασω απο την πρωτη και μετα γιατι της ειχα δεν της εσωσα καπου και μετα απο ενα φορματ στο pc χαθηκαν!!!και δευτερο δεν μου διαβαζει καμια σιμ το ειχα παθει και παλαιοτερα πριν χρονια ομως δεν θυμαμαι τι ειχα κανει ακριβος κατι που ειχα βρει στο xda Παράθεση FSMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Για το οτι δε σου διαβαζει ΣΙΜ πιθανολογω οτι εχεις χασει το ΙΜΕΙ. Οποτε δοκιμαζεις αρχικα να φλασαρεις ειτε ενα modem σκετο (αν εισαι σε καμια custom cm κλπ) ή περνας μια επισημη που θα βρεις ειτε εδω αν δεν ειναι dead τα λινκ... ή στο sammobile. Αν βρεις και καποια εκδοση που να εχει 3 αρχεια ακομα καλυτερα, να κανεις και repartition τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gismo1978 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Για το οτι δε σου διαβαζει ΣΙΜ πιθανολογω οτι εχεις χασει το ΙΜΕΙ. Οποτε δοκιμαζεις αρχικα να φλασαρεις ειτε ενα modem σκετο (αν εισαι σε καμια custom cm κλπ) ή περνας μια επισημη που θα βρεις ειτε εδω αν δεν ειναι dead τα λινκ... ή στο sammobile. Αν βρεις και καποια εκδοση που να εχει 3 αρχεια ακομα καλυτερα, να κανεις και repartition τότε. ευχαριστω πολυ φιλαρακι θα το δοκιμασω οταν παω σπιτι ειχα 150 giga rom απο το xda αλλα τα εχασα ολα σε εναφορματ και δεν μπορουσα να της σωσω!!!!darky honeycomb cm ολες της κατεβαζα και της κρατουσα μετα πηρα ενα iphone για αλλαγη κι ειμαι ακομα με αυτο αλλα χρειαστικε να το παω για σερβις και δεν ειχα τηλ και προσπαθουσα να θυμηθω τι εκανα οταν εχανα το imei!!!εαν μπορεις απαντησε μου στο εξης γιατι το τηλεφωνο ειναι σκυλι και μπορω να βαλω ρομ απο την αρχη 2.1 μεχρι 5 ποια προτεινης απο την μια σκεφτομαι να βαλω καποια του darky κι απο την αλλη σκεφτομαι το store εαν θα μπορω να μπορω να κατεβασω εφαρμογες κι αν μετα θα πρεπει να βρισκω προηγουμενες εκδωσεις τον εφαρμογων στο ιντερνετ Παράθεση FSMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 καλησπέρα, έπεσε στα χέρια μου ενα galaxy s το οποίο όμως έχει ένα σοβαρο θεματάκι. οταν καταφέρνω να το ανοιξω, κλείνει μετά απο δευτερόλεπτα ή αμέσως με το που το συνδέσω στον υπολογιστή ή στον φορτιστη. κατάφερα να μπω στο recovery και να κάνω hard reset αλλά και πάλι γίνεται το ιδιο. έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? έχετε καμια ιδέα για το τι μπορεί να φταιει και πως να επιδιορθωθει? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Μετά από burn in στο S8 plus σήμερα, πώληση του i7 πριν μερικές εβδομάδες, θάνατο του digitizer στο G και έχοντας την Ελληνική μου σιμ στο Ν9, έμεινα με το Galaxy S σαν κύρια συσκευή μέχρι αύριο τουλάχιστον :lol: Πως δουλεύει ακόμα χωρίς προβλήματα το θηρίο μετά από τόσα χρόνια, δεν μπορώ να καταλάβω! :D Χαιρετισμούς σε όλη την παλιά παρέα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Galaxy S, Optimus G, iPhone 6s, Galaxy S7... Κάνουμε την ίδια καριέρα πάνω κάτω, ένα Note πίσω είμαι :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Galaxy S, Optimus G, iPhone 6s, Galaxy S7... Κάνουμε την ίδια καριέρα πάνω κάτω, ένα Note πίσω είμαι :) Sent from my iPhone using Tapatalk :lol: Ωραίος! Ωστόσο με το Ν9 εννοώ το Νοκια Ν9, όχι το note 9! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts