nikospot Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 καλησπερα παιδες...σημερα μου ετυχε κατι απροσμενο...εκει που μετεφερα κατι εφαρμογες απο την SD στην συσκευη (games και κατι εφαρμογες επι το πληστον) μετα το ρεσταρτ που του εκανα η αρχικη οθονη μου μετατραπηκε ως εξης.... http://img802.imageshack.us/img802/7735/sc20120511152559.png το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω!!πως θα επαναφερω τα κατω εικονοδια που ειπηρχαν??drag drop δεν πιανει...τι μπορω να κανω? Για να βάλεις πάλι κάτω τα εικονίδια μπες στο μενού και πάτα το αριστερό πλήκτρο αφής. Μετά κάτι λέει για ταξινόμηση αν θυμάμαι καλά. Οπότε σέρνεις τα εικονίδια από το μενού στην μπάρα κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Για να βάλεις πάλι κάτω τα εικονίδια μπες στο μενού και πάτα το αριστερό πλήκτρο αφής. Μετά κάτι λέει για ταξινόμηση αν θυμάμαι καλά. Οπότε σέρνεις τα εικονίδια από το μενού στην μπάρα κάτω. Αφου λεει οτι με drag & drop δεν πιανει :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Αφου λεει οτι με drag & drop δεν πιανει :rolleyes: Στον tw θυμάμαι ότι με drag n drop σου τα πήγαινε στην αρχική οθόνη σαν συντομεύσεις αλλά έχει επιλογή για ταξινόμηση εκεί στο μενού και μετά με drag n drop μπορείς να τα πας εκεί κάτω. :rolleyes: Αν δε δουλεύει έτσι τι να πω δε ξέρω :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Το drag and drop δεν πιάνει, αν δεν έχεις πατήσει επεξεργασία μέσα στον app drawer. Αν το κάνει σωστά, κάτι μου λέει ότι θα πιάσει. :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Στον tw θυμάμαι ότι με drag n drop σου τα πήγαινε στην αρχική οθόνη σαν συντομεύσεις αλλά έχει επιλογή για ταξινόμηση εκεί στο μενού και μετά με drag n drop μπορείς να τα πας εκεί κάτω. :rolleyes: Αν δε δουλεύει έτσι τι να πω δε ξέρω :wacko: Ειναι παντως λιγο περιεργο. Ορισμενες φορες το παθαινε κι εμενα αλλα με ενα απλο συρσιμο τα εβαζα στην θεση τους.Χωρις να χρειαστει να κανω εκκαθαριση δεδομενων του tw. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 καλησπερα παιδες...σημερα μου ετυχε κατι απροσμενο...εκει που μετεφερα κατι εφαρμογες απο την SD στην συσκευη (games και κατι εφαρμογες επι το πληστον) μετα το ρεσταρτ που του εκανα η αρχικη οθονη μου μετατραπηκε ως εξης.... http://img802.imageshack.us/img802/7735/sc20120511152559.png το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω!!πως θα επαναφερω τα κατω εικονοδια που ειπηρχαν??drag drop δεν πιανει...τι μπορω να κανω? Το καλύτερο θα ήταν να αλλάξεις launcher βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) ωραια ολα αυτα παιδες...αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα τι ειναι το TW?και πως θα ξαναδομησω τον launcher η θα βαλω αλλον? Κάνε πάλι ένα restart. Αν δεν φτιάξει πήγαινε και κάνε διαγραφή δεδομένων στον Launcher (θα πρέπει να τον ξαναστήσεις από την αρχή). πως θα το κανω αυτο..? :wacko: Edited May 11, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 πως θα το κανω αυτο..? :wacko: Tw ειναι τα αρχικα του touchwiz που ειναι ο στοκ launcher της samsung. Λοιπον, πηγαινε ρυθμισεις-εφαρμογες-ολες-βρες την tw launcher και κανε εκκαθαριση δεδομενων. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 βρηκα τον launcher ευτηχως και του εκανα εκκαθαρηση δεδομενων και ηρθε σε factory mode ι αρχικη οθονη!εφτιαξε!thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loner Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Kαλημερα σε ολους, Προσφατα εγινα κατοχος και εγω ενος Galaxy S. Αψογοτατο τηλεφωνο κανει τα παντα κτλ... Εχω την 2.3.3 μεσα, και δεν εχω κανενα προβλημα παρα μονο το παρακατω.... Συνηθως βαζω τον ηχο του ακουστικου, στην μικροτερη ενταση γιατι δεν θελω να με ξεκουφενουν οταν φωναζουν.... Οταν κλεισω ομως εντελως και ξανα ανοιξω το τηλεφωνο, το κινητο αυτοματα παει τον ηχο στο μεγιστο... Η πλακα ειναι οτι αν πατησω να χαμηλωσει η ενταση ακουστικου, μου δειχνει οτι οντως ειναι στο χαμηλοτερο σημειο!!! Εκει που την ειχα ορισει πριν το κλεισω... Το πιο παραξενο ολων ομως ειναι οτι αν πατησω να δυναμωσει η ενταση, τοτε αυτη πεφτει και πηγαινει κανονικα στην κλιμακα και στην ενταση που πρεπει!!! Απλα οταν το κλεινω και το ξανα ανοιγω πρεπει εκ νεου, να ρυθμισω ενταση ακουστικου, παρολο που μου δειχνει οτι ειναι στο ελαχιστο! Απο οτι μπορω να θυμηθω στην 2.1 δεν μου το εκανε... Απο τοτε που εβαλα την 2.3.3 νομιζω αρχισαν τα προβληματα... Υπαρχει καποιο παρομοιο προβλημα γνωστο σε εσας στην 2.3.3 η μιλαμε για hardware προβλημα; Παράθεση Dust in the wind, all we are is dust in the wind.............. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Γνωστο προβλημα, το ειχα ανακαλυψει στις πρωτες gb γιατι κι εγω εβαζα την ενταση στο ελαχιστο. Απλα οταν κλεινεις-ανοιγεις το κινητο (και γενικα αν κανεις kill τον dialer) και το εχεις στο ελαχιστο, θα πατας μια φορα πανω-κατω την ενταση οταν κανεις/εχεις κληση, για να ερθει εκει που πρεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Ή θα κάνεις αναβάθμιση από την 2.3.3 μήπως έχει λυθεί το πρόβλημα τώρα πλέον :p (δε ξέρω αν έχει διορθωθεί πάντως δεν το έχω παρατηρήσει, αλλά δεν έχω και gingerbread για να το τσεκάρω τώρα) Πάντως δεν έχει σχέση με hardware problem μην ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Καλημέρα είχα μια φλασια και το επανέφερα στην 2.2 την επίσημη δέχομαι όλους τους χαρακτηρισμούς.:lol: Λιπών θέλω να βάλω την 2.3.3 την επισημη από το kies απλά δεν θέλω να αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα ξέρετε τη εννοώ βατεριδραιν κ.τ.λ.:D Αν μπορεί κάποιος που έχει την επίσημη να με διαφωτίσει η οποίος ξέρει θα το εκτιμούσα ευχαριστώ . Να πω ότι θέλω να γυρίσω στα επίσημα όχι πλέον ρουτ κ.τ.λ. Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Αν μου πεις τον λόγο που θες επίσημη 2,3,3 θα σου πω, αλλιώς όχι! :lol: Δε γίνεται να μην έχεις battery drain, είναι πρόβλημα της 2,3,3. Θα την βρεις στα επίσημα firmware με τον οδηγό εγκατάστασης σαν Ελληνική Gingerbread 2.3.3 JVI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ε λιπών Κίτα βασικά θέλω ότι δύνη τι kies αν θυμάμαι καλά την 2.3.3 δεν δίνει ; Τώρα γιατί το έκανα αυτό (σκέπτομαι σκέπτομαι ) δεν ξέρω, λίγο ο καιρός λίγο το διάβασμα τέλος πάντων τι προτείνεις που να μην θέλει κόπο .:lol: Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Να περάσεις jvi και να αλλάξεις το csc σε eur (αν δεν είναι έτσι). Φαντάζομαι θέλεις να το πας για service, γιατί αν όχι είναι αυτοκτονία αυτό που κάνεις..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Από τα λεγόμενα του φίλου παραπάνω δε νομίζω πως θέλει να το πάει σέρβις. Απλά να το κάνει εργοστασιακό (για κάποιον ανεξήγητο λόγο, έτσι σκεφτόμουν κι εγώ όταν το είχα πρωτοπάρει και δεν ήθελα να το πειράξω :p Το πείραζα και μετά το ξαναγύρναγα σε JVΙ μέχρι που κατάλαβα ότι δε στέκει αυτό που κάνω :lol:) Φίλε αν όντως δεν το θες για να το πας στο σέρβις δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε να βάλεις JVI ούτε να ξε-rootαρεις. Μπορείς να βάλεις μία JW1 ή JW5 και να το αφήσεις όπως είναι από μόνο του (αν δε θες ροοτ) ή βάζεις και semaphore και τελειώνει η υπόθεση και δεν το ξανα ενοχλείς το κινητό αν δε σε πειράξει. Όλα αυτά υπάρχουν στους οδηγούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Καλά τα λες απλά όταν έχεις όρεξη κάνης πολλά δεν θέλω να το Πάο για σέρβις ευτυχώς δεν έχει τίποτα τόσο καιρό που το έχω, απλά το ξερουταρα αυτό είναι όλο τελικά μάλλον θα το ρουταρο μια τελευταία φορά στην 2.3.6(ολλανδική) βασικά πειράματα κάνω . -επίσης έχω μια απορία που δεν στέκι αλλά θα ρωτήσω αν κατεβάσω το kies από την ολλανδική Samsung μπορώ να κάνω αναβάθμιση ; τώρα θα μου πείτε αν είναι για τη τα ρουταρουμε αλλά…..:lol: επίσης έβαλα τον ελληνικό kies και από Πάνο το ολλανδικό και έκανε κάτι σαν ενημέρωση αυτό .:) Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Καλά τα λες απλά όταν έχεις όρεξη κάνης πολλά δεν θέλω να το Πάο για σέρβις ευτυχώς δεν έχει τίποτα τόσο καιρό που το έχω, απλά το ξερουταρα αυτό είναι όλο τελικά μάλλον θα το ρουταρο μια τελευταία φορά στην 2.3.6(ολλανδική) βασικά πειράματα κάνω . -επίσης έχω μια απορία που δεν στέκι αλλά θα ρωτήσω αν κατεβάσω το kies από την ολλανδική Samsung μπορώ να κάνω αναβάθμιση ; τώρα θα μου πείτε αν είναι για τη τα ρουταρουμε αλλά…..:lol: επίσης έβαλα τον ελληνικό kies και από Πάνο το ολλανδικό και έκανε κάτι σαν ενημέρωση αυτό .:) Τι εννοεις ακριβως..;Το kies ειναι ενα-ενιαιο.Η γλωσσα αλλαζει μονο. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 PDA:JVI/PHONE:JVO/CSC:JV9 Πιο android είναι αυτό ; Ευχάριστο Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 PDA:JVI/PHONE:JVO/CSC:JV9 Πιο android είναι αυτό ; Ευχάριστο Android 2.3.3 Αναβαθμισου φιλε μου :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Android 2.3.3 Αναβαθμισου φιλε μου :p Δεν έχει σχέση με εμένα εγώ το ξαναρουταρα και έχω 2.3.6 απλά ρωτούσα γιατί αυτό έλεγε ο kies . Εσύ πια έκδοση έχεις αν επιτρέπετε ;:) Καλά τίποτα επίσημο της προκοπής δεν θα δώσουν ; Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Δεν έχει σχέση με εμένα εγώ το ξαναρουταρα και έχω 2.3.6 απλά ρωτούσα γιατί αυτό έλεγε ο kies . Εσύ πια έκδοση έχεις αν επιτρέπετε ;:) Καλά τίποτα επίσημο της προκοπής δεν θα δώσουν ; Ενταξει τοτε, ομως μην ασχολησε με το kies.Ειναι τρισαθλιο!! Ειναι στην υπογραφη μου φιλε;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Ενταξει τοτε, ομως μην ασχολησε με το kies.Ειναι τρισαθλιο!! Ειναι στην υπογραφη μου φιλε;) 4.0 και τρέχει καλά ; Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 4.0 και τρέχει καλά ; 4.0.4 custom ομως γιατι αν περιμεναμε την samsung:mad:..και παει μπαλα!!! Πολυ πιο καλα απο τις στοκ gb!!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts