Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2.3.3 ωραια....... και το θεμα με την μπαταρια?

ε εντάξει δεν παρουσιάζεται σε όλους και όχι πάντα.... Μπορείς πάντως να του βάλεις την 2.3.3 και μετά να του πεις οτι εχει πρόβλημα με την μπαταρία, οπότε θα αναγκαστεί να περάσει άλλη μέσω Odin :D Πάντως δεν είναι δύσκολη διαδικασία ούτε χρονοβόρα. 5 λεπτάκια διάβασμα του οδηγού κι άλλα 5 λεπτά να το κάνεις.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

άρα περνάω κατευθείαν 2.3.5 η 2.3.6 απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882

Το θέμα είναι ξέρεις ποια από αυτές έχουν ελληνικά CSC? (για να μην μπλέξω στο χειροκίνητο) επειδή ο τύπος είναι του 3G!!!!!!

Aπό την παραπάνω σελίδα και οι 2 που ανέφερες (JVU, JVW) έχουν ελληνικά csc. H XXJVT δεν έχει, γιατί είναι αγγλική.

- Alex

Ο Go Launcher έχει από μόνος του κάτι γαμάτα ασπροδιάφανα εικονίδια. Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορώ και πώς να προσθέσω κάποια ακόμη σαν κι αυτά?

Ο Go Launcher έχει από μόνος του κάτι γαμάτα ασπροδιάφανα εικονίδια. Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορώ και πώς να προσθέσω κάποια ακόμη σαν κι αυτά?

Το πως λειτουργεί ο go launcher δεν αφορά αποκλειστικά το Galaxy S και ως εκ τούτου είναι off topic, σε παρακαλώ να απευθυνθείς στο θέμα των εφαρμογών android.

Sent from my Galaxy Tab 10.1

- Alex

Συμφωνα με πληροφοριες που ειχα απο δω και συγκεκριμενα απο τον φιλο Lakerda , στις νεες 2.3.5 I9000XΧJVT και 2.3.6 I9000XWJVW

εχει λυθει το battery drain που εχει η XXJVO (την οποια εχω τωρα) οποτε και λεω να κανω την αναβαθμιση..

Αλλα ηθελα να ρωτησω: Σχετικα με το fc του dialer κατα τη διαρκεια κλησης που ειχαν οι JVQ και JVR τι γινεται;;

Εξακολουθει να υπαρχει;;;;;;; :!:

Παιδιά σήγμερα έγινε κάτι περίεργο με το SGS. Στη λίστα με τις κλήσεις εμφανίστηκε μια κλήση σε μια επαφή μου την οποία δεν έκανα. Αυτό είναι σίγουρο για τους εξής λόγους:

- Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο δισεκατομμύριο να έπαιρνα αυτό το τηλέφωνο. Για τηνα κρίβεια θυμήθηκα ότι υπάρχει στις επαφές μου ακριβώς επειδή εμφανίστηεκ στις κλήσεις.

- Έγινε πριν 20 λεπτά, και όσο να πεις θυμάμαι ακριβώς τί έκανα και ποιούς πήρα, και επίσης θα θυμόμουν αν πατούσα κάποια επαφή κατα λάθος. Επίσης είναι σπίτι, που σημαίνει ότι δεν έκανα κάτι βιαστικά με ένα χέρι κλπ.

- Και το κυριότερο, η ώρα κλήσης είναι ακριβώς η ίδια με μια άλλη κλήση που έκανα. Όμως με το Call's είδα ότι δεν καταγράφηκε ίδια διάρκεια, η "σωστή" κλήση ήταν 20" ε΄νώ ή "λάθος" πάνω από 1'.

Τί λέτε να συνέβη;

Εχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα με το bluetooth media streaming της JVU? ψες δοκίμασα για πρώτη φορα με JVU να ακούσω τραγούδια στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου απο το κινητο μέσω bluetooth. Η σύνδεση ήταν επιτυχής (phone & media), ο music player έπαιζε, η ένταση ήχου ήταν εντάξει αλλά δεν άκουγα τίποτα! με JVR Δουλευε μιά χαρα :( ιδέες;

Είμαι Root με semaphore 1.9.1

Edit: +JVU-icon-bar, +CRT-JVU-CWM3 (όλα απ'εδω νομίζω)

Συμφωνα με πληροφοριες που ειχα απο δω και συγκεκριμενα απο τον φιλο Lakerda , στις νεες 2.3.5 I9000XΧJVT και 2.3.6 I9000XWJVW

εχει λυθει το battery drain που εχει η XXJVO (την οποια εχω τωρα) οποτε και λεω να κανω την αναβαθμιση..

Αλλα ηθελα να ρωτησω: Σχετικα με το fc του dialer κατα τη διαρκεια κλησης που ειχαν οι JVQ και JVR τι γινεται;;

Εξακολουθει να υπαρχει;;;;;;; :!:

Οχι, προχώρα άφοβα

Edited by mico

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Καλημερα. Ειμαι και εγω κατοχος του Samsung Galaxy S εδω και λιγες μερες προερχομενος απο το Galaxy 3. To τηλεφωνο ειναι πραγματικα πολυ δυνατο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα εχω εινα μικρο θεμα και θα ηθελα τη γνωμη σας, Οταν βαζω το κινητο να φορτωσει το βραδυ και το πρωι παω να το βγαλω απο το φορτιστη ενω μου δειχνει οτι εχει φορτισει και ειναι στο 100% με το που το βγαζω δειχνει οτι εχει μπαταρια 95% το ξαναβαζω να φορτωσει και μετα απο λιγα λεπτα μου βγαζει οτι φορτισε το βγαζω 98% το ξαναβαζω και αρχιζει παλι να φορτιζει και σε μερικα λεπτα το βγαζω και τοτε δειχνει 100%. Τι μπορει να συμβαινει?

Καλημερα. Ειμαι και εγω κατοχος του Samsung Galaxy S εδω και λιγες μερες προερχομενος απο το Galaxy 3. To τηλεφωνο ειναι πραγματικα πολυ δυνατο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα εχω εινα μικρο θεμα και θα ηθελα τη γνωμη σας, Οταν βαζω το κινητο να φορτωσει το βραδυ και το πρωι παω να το βγαλω απο το φορτιστη ενω μου δειχνει οτι εχει φορτισει και ειναι στο 100% με το που το βγαζω δειχνει οτι εχει μπαταρια 95% το ξαναβαζω να φορτωσει και μετα απο λιγα λεπτα μου βγαζει οτι φορτισε το βγαζω 98% το ξαναβαζω και αρχιζει παλι να φορτιζει και σε μερικα λεπτα το βγαζω και τοτε δειχνει 100%. Τι μπορει να συμβαινει?

Τίποτα απολύτως. Είναι feature όχι πρόβλημα και έχει σκοπό να προστατεύσει την μπαταρία.

Μάκης

Δηλαδη οταν μου δειχνει πληρως φορτισμενο να το βγαζω ασχετως αν μετα δειχνει λιγοτερο απο 100% ? Edited by sokgiorgos

Δηλαδη οταν μου δειχνει πληρως φορτισμενο να το βγαζω ασχετως αν μετα δειχνει λιγοτερο απο 100% ?

Όταν εσύ το βάζεις να φορτίσει το βράδυ, μπορεί η φόρτιση πχ να ολοκληρωθεί στις 6 και εσύ να το ανοίξεις στις 9. Φυσιολογικά υπάρχει εκφόρτιση μπαταρίας σε αυτό το διάστημα και για αυτό βλέπεις μικρότερο ποσοστό από 100%. Η φόρτιση θα ξαναρχίσει όταν το ποσοστό μπαταρίας πέσει κάτω από ένα συγκεκριμένο ποσοστό.

Και κατι αλλο θα ηθελα να ρωτησω στον Semaphore ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις? (Governors)

Όταν εσύ το βάζεις να φορτίσει το βράδυ, μπορεί η φόρτιση πχ να ολοκληρωθεί στις 6 και εσύ να το ανοίξεις στις 9. Φυσιολογικά υπάρχει εκφόρτιση μπαταρίας σε αυτό το διάστημα και για αυτό βλέπεις μικρότερο ποσοστό από 100%. Η φόρτιση θα ξαναρχίσει όταν το ποσοστό μπαταρίας πέσει κάτω από ένα συγκεκριμένο ποσοστό.

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την αποφόρτιση. Ακόμα και αν το βγάλεις απο τον φορτιστή την στιγμή που ολοκληρώνεται η φόρτιση, το 100% θα γίνει 96 - 97 %

Κώστας

Καλα bug ειναι απλα ετσι το λεμε οτι ειναι για προστασια :p

Για προστασία βγήκε.

Δεν φορτίζει 100% το κινητό για να μην χαλάει η μπαταρία. Το θέμα είναι ότι δεν έπρεπε να φαίνεται αυτό.

Σε κάποια htc κάναν άλλο.. Στο 10-15% κλείνει το κινητό.

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Παιδιά σήγμερα έγινε κάτι περίεργο με το SGS. Στη λίστα με τις κλήσεις εμφανίστηκε μια κλήση σε μια επαφή μου την οποία δεν έκανα. Αυτό είναι σίγουρο για τους εξής λόγους:

- Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο δισεκατομμύριο να έπαιρνα αυτό το τηλέφωνο. Για τηνα κρίβεια θυμήθηκα ότι υπάρχει στις επαφές μου ακριβώς επειδή εμφανίστηεκ στις κλήσεις.

- Έγινε πριν 20 λεπτά, και όσο να πεις θυμάμαι ακριβώς τί έκανα και ποιούς πήρα, και επίσης θα θυμόμουν αν πατούσα κάποια επαφή κατα λάθος. Επίσης είναι σπίτι, που σημαίνει ότι δεν έκανα κάτι βιαστικά με ένα χέρι κλπ.

- Και το κυριότερο, η ώρα κλήσης είναι ακριβώς η ίδια με μια άλλη κλήση που έκανα. Όμως με το Call's είδα ότι δεν καταγράφηκε ίδια διάρκεια, η "σωστή" κλήση ήταν 20" ε΄νώ ή "λάθος" πάνω από 1'.

Τί λέτε να συνέβη;

Παιδιά καμία γνώμη ή γνώση για το παραπάνω γιατί εχθές με ζώσανε τα φίδια;

Παιδιά καμία γνώμη ή γνώση για το παραπάνω γιατί εχθές με ζώσανε τα φίδια;

Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό..

Έχεις καμία περίεργη πειρατική εφαρμογή;

Για προστασία βγήκε.

Δεν φορτίζει 100% το κινητό για να μην χαλάει η μπαταρία. Το θέμα είναι ότι δεν έπρεπε να φαίνεται αυτό.

Σε κάποια htc κάναν άλλο.. Στο 10-15% κλείνει το κινητό.

Ηλίθιο μου φαίνεται. Δηλαδή παλαιότερα κινητά που φόρτιζαν μέχρι το 100% και μόλις τα έβγαζες έμεναν στο 100, έπαθαν τίποτα οι μπαταρίες τους? Καταρχήν εγώ ένα βράδυ που το άφησα να φορτίζει, όταν το έβγαλα το πρωί έπεσε στο 85%, ε άντε μην #$@!@^% δηλαδή... Μου φαίνεται πως πιο πολύ ζημιά στην μπαταρία κάνει, παρά καλό γιατί δεν λειτουργεί πάντα σωστά! Θα το δεχόμουν αν η φόρτιση σταμάταγε πάντα στο 97%, αλλά ας μου έλεγε 100 και να είχε φτιαχτεί έτσι το λογισμικό ώστε να έκλεινε στο 0% και όχι στο 3. Αλλά μία σταματάει στο 93, μία στο 95, στο 97 και αν το αφήσεις πολλές ώρες προφανώς αποφορτίζεται όπως όταν μου έφτασε στο 85. Αδικαιολόγητο!

Ηλίθιο μου φαίνεται. Δηλαδή παλαιότερα κινητά που φόρτιζαν μέχρι το 100% και μόλις τα έβγαζες έμεναν στο 100, έπαθαν τίποτα οι μπαταρίες τους? Καταρχήν εγώ ένα βράδυ που το άφησα να φορτίζει, όταν το έβγαλα το πρωί έπεσε στο 85%, ε άντε μην #$@!@^% δηλαδή... Μου φαίνεται πως πιο πολύ ζημιά στην μπαταρία κάνει, παρά καλό γιατί δεν λειτουργεί πάντα σωστά! Θα το δεχόμουν αν η φόρτιση σταμάταγε πάντα στο 97%, αλλά ας μου έλεγε 100 και να είχε φτιαχτεί έτσι το λογισμικό ώστε να έκλεινε στο 0% και όχι στο 3. Αλλά μία σταματάει στο 93, μία στο 95, στο 97 και αν το αφήσεις πολλές ώρες προφανώς αποφορτίζεται όπως όταν μου έφτασε στο 85. Αδικαιολόγητο!

Το θέμα είναι ότι για καλό το κάναν αλλά δημιούργησαν bugs.. Το να σταματάει στο 98% και να αρχίζει να αποφορτίζεται το καταλαβαίνω. Το να φτάνει 90-85% οχι.

Αυτο είπα κι εγώ παραπάνω. Να φορτίζεται ως το 97 και να δείχνει 100.

By the way, η μπαταρίες δεν είναι καλό να μένουν στο 100% για πολύ ούτε και στο 0%.

Αν το βγάλεις και το ξαναβάλεις 2-3φορές γεμίζει στο 100%. Στο LG παντα φορτίζε στο 100% και δεν έπαθε τίποτα η μπαταρίας.το ίδιο μου κάνει και το ipad καμία φορά και κολλάει στο 97% και θέλει αποσύνδεση και επανασύνδεση για να γεμίσει.δεν δείχνει όμως 100 και μετά να πέφτει. Ίσως με διαδοχικές αναγκαστικές φορτίσεις στο 100% να δουλεύει νορμάλ όπως και στο x10mini να θέλει καλιμπραρισμα

Sent from my LG-P500

Ίσως με διαδοχικές αναγκαστικές φορτίσεις στο 100% να δουλεύει νορμάλ όπως και στο x10mini να θέλει καλιμπραρισμα

Sent from my LG-P500

Δηλαδή εχουμε 1 χρόνο το κινητό και περιμέναμε εσένα να μας πεις να κανουμε calibrate?? :lol::lol:

(Δεν το λέω με κακή πρόθεση,πλακα κάνω) :)

Μια υπόθεση έκανα. Εγώ πάντως μόλις το πήρα και νόμιζα ότι έχει πρόβλημα που δεν πάει στο 100%.

Sent from my LG-P500

Μια υπόθεση έκανα. Εγώ πάντως μόλις το πήρα και νόμιζα ότι έχει πρόβλημα που δεν πάει στο 100%.

Sent from my LG-P500

ελα βρε πλακα σου κανω!

δεν ειναι προβλημα (τελος παντων) και δεν λυνεται :)

Παιδια αν μπορει ας με βοηθησει καποιος γιατι θα το σπασω.

Ενω εχω αρκετο χωρο στην καρτα μνημης,δεν μου καταβαζει

καποιες εφαρμογες και μου γραφει οτι πρεπει να σβησω

αρχεια για να αδειασει.

Επισης ακομη και στις ενημερωσεις εφαρμογων εχω

το ιδιο προβλημα.

Παιδια αν μπορει ας με βοηθησει καποιος γιατι θα το σπασω.

Ενω εχω αρκετο χωρο στην καρτα μνημης,δεν μου καταβαζει

καποιες εφαρμογες και μου γραφει οτι πρεπει να σβησω

αρχεια για να αδειασει.

Επισης ακομη και στις ενημερωσεις εφαρμογων εχω

το ιδιο προβλημα.

ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση-ολα-μαρκετ-διαγραφη δεδομενων και cache

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)