mico Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Όλα αυτά τα κάνει από μόνο του με το Samsung dive, δε χρειάζεσαι έξτρα εφαρμογή Sent from my GT-I9000 using Tapatalk To samsung dive δεν υποστηρίζει όλες τις περιοχές:mad: Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Και πάλι υπάρχουν άπειρες εφαρμογές για trace... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Sleep of death έχει ξανα αναφερθεί, τώρα για κολλήματα κλπ προφανώς φταίει η bugarismeni JVI 2.3.3 έκδοση. Hardware problem πιστεύω πως δεν είναι με τίποτα, άσχετα που αυτά δεν συμβαίνουν σε όλες τις συσκευές. (σε μένα ας πούμε δεν το είχε κάνει με την επίσημη 2.3.3). Η λύση είναι ή να του περάσετε την JVU 2.3.5 και έτσι θα έχει και ελληνικά πληκτρολόγια χωρίς πολλά πολλά μιας που είναι αρχάριος, ή μπορεί να το πάει και στο σέρβις που θα του το δώσουν την επόμενη μέρα λέγοντας ότι έκαναν επαναπρογραμματισμό και σιγά μην έχει λυθεί το πρόβλημα.:p Και δε μπορούσα να το βρω γιατι δεν ήξερα τον όρο, οντως βρήκα αρκετά θέματα σχετικά, οπότε παραμένοντας στην official έκδοση όπως καταλαβα από το ψάξιμο δε λύνεται αυτό; απλά δε θέλει να βγει κι από την εγγύηση. Είδα κάποιες προτεινόμενες λύσεις αλλά σε πολλούς δεν έπιαναν οπότε θα δείξει. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Και δε μπορούσα να το βρω γιατι δεν ήξερα τον όρο, οντως βρήκα αρκετά θέματα σχετικά, οπότε παραμένοντας στην official έκδοση όπως καταλαβα από το ψάξιμο δε λύνεται αυτό; απλά δε θέλει να βγει κι από την εγγύηση. Είδα κάποιες προτεινόμενες λύσεις αλλά σε πολλούς δεν έπιαναν οπότε θα δείξει. Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση, αλλά και να βάλει άλλη έκδοση, μετά αν του ξαναπεράσει την 2.3.3 δεν θα έχει πρόβλημα με την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση, αλλά και να βάλει άλλη έκδοση, μετά αν του ξαναπεράσει την 2.3.3 δεν θα έχει πρόβλημα με την εγγύηση. μωρέ εγώ το ξέρω άλλωστε το defy μου το χω ταράξει κάθε βδομάδα του περνάω κι άλλη rom για δοκιμή αλλά όταν ο άλλος δε ξέρει φοβάται το παραμικρό... Οκ ευχαριστώ πάντως!! Αλήθεια αν περάσω κάποια official παλιότερη έκδοση παίζει να μην υπάρχει το προβλημα;; αλλά βεβαια βλακεία κι αυτό.. Τέσπα ευχαριστώ!! Από defy παίζει η CM7 καλύτερη όλων και εναλλακτικά η miui εδώ η CM7 παιζει απροβλημάτιστα η να επέλεγα κάποια άλλη σαν custom λετε? Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Για να δούμε αν πάρουμε την 2.3.5 Λένε ότι έχει πολλές βελτιώσεις στην απόδοση και στην διάρκεια μπαταρίας. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_official_235_update_released_to_uk-news-3398.php Ελπίζω να είναι τουλάχιστον ισάξια της καλής 2.2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Για να δούμε αν πάρουμε την 2.3.5 Λένε ότι έχει πολλές βελτιώσεις στην απόδοση και στην διάρκεια μπαταρίας. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_official_235_update_released_to_uk-news-3398.php Ελπίζω να είναι τουλάχιστον ισάξια της καλής 2.2.1 Καλά τι παίρνει o αρθρογράφος; Η 2.3.5 έχει βγει επίσημα στην Αγγλία εδώ και μήνες... Υπάρχει και στην πρώτη σελίδα εδώ από τότε... Και οι περισσότεροι εδώ μέσα αυτήν έχουμε βάλει. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Καλά τι παίρνει o αρθρογράφος; Η 2.3.5 έχει βγει στην Αγγλία εδώ και μήνες... Υπάρχει και στην πρώτη σελίδα εδώ από τότε... Και οι περισσότεροι εδώ μέσα αυτό έχουμε βάλει. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk και τι κάνω εγώ με την 2.3.3 ακόμη; Αν και το δικό μου έχει code Πορτογαλίας δεν την έχει πάρει ακόμη. Έχει διαφορές η JVT με την JVU και με την JVS που βρίσκω στο samfirmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lack Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Καλησπερα σας, απολαμβανω το Galaxy S εδω και ενα χρονο περιπου (το ειχα αγορασει απο Vodafone me 2.1) στο οποιο αρχες Ιουνιου ειχα κανει upgrade σε I9000XWJSD 2.2.1 ακολουθωντας τον οδηγο του Τυχερακια. Τον οποιο παρεπιπτοντως ευχαριστω (οπως και αρκετους αλλους εδω μεσα), αφου εχει ξοδεψει πολυ προσωπικο χρονο, για να γραψει ολους αυτους τους οδηγους οι οποιοι ειναι απαραιτητοι για τη συμβιωση με το κινητο μας. Πραγματι με την 2.2.1 το κινητο μου μεταμορφωθηκε και η XWJSD αποδυκνειεται πολυ σταθερη και πολυ πιο γρηγορη απο την 2.1 που ειχα νωριτερα. Μαλιστα η εκδοση αυτη δεν ειχε και ολα τα περιττα προγραμματα που φορτωνε η Vodafone. O οδηγος αναβαθμισης ηταν κατατοπιστικοτατος και δεν χρειαστηκα καμμια περαιτερω συμβουλη. Εδω και καιρο σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση σε 2.3 αλλα μια το οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την εκδοση που εχω, μια οι δημοσιευσεις οτι σε εκδοσεις της 2.3 υπαρχει battery drain, μια το οτι οι μεχρι τωρα εκδοσεις που κυκλοφορουσαν δεν ειχαν ελληνικο πληκτρολόγιο, με αποθάρρυναν να κανω την αναβαθμιση. Για την εκδοση 2.3.5 ομως εχω ακουσει μονο θετικα λογια και επισης ειδα πως ο Τυχερακιας ανεβασε και εκδοση με ελληνικο πληκτρολογιο. Και ο πειρασμος εχει φτασει στο απροχωρητο Θα ηθελα πρωτα να κανω την αφελη ερωτηση αν αξιζει να κανω την αναβαθμιση, προς οποιους εχουν εγκαταστησει την XWJVU. Εχω περασμενες καμια 100ρια εφαρμογες, αλλα δεν εχω προβλημα με το backup για αυτες αφου εχω το appbrain, αλλα και τα data μου ειναι παντα συγχρονισμενα. Αν καποιος εχει αντιμετωπισει καποιο προβλημα με την XWJVU οπως πχ μπαταρια, ταχυτητα κτλ.... Επισης θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την διαδικασια αναβαθμισης, εαν χρειαζεται repartition (απο 2.1 σε 2.2.1 δεν χρειαστηκε) γιατι διαβαζω σε ορισμενους οδηγους οτι χρειαζεται http://www.dialandroid.com/2011/09/install-android-235-i9100xxki3-on.html http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-flash-rom-3995/ Τελος σε αυτους τους οδηγους αναφερεται οτι το συνολικο upgrade δηλαδη reparition και flash γινεται σε ενα βημα, εν αντιθεση με τον οδηγο του Τυχερακια που αναφερεται οτι ειναι δυο διαφορετικα βηματα. Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας Παράθεση Ὄλβιος ὅστις ἱστορίης ἔσχεν μάθησιν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Καλά τι παίρνει o αρθρογράφος; Η 2.3.5 έχει βγει επίσημα στην Αγγλία εδώ και μήνες... Υπάρχει και στην πρώτη σελίδα εδώ από τότε... Και οι περισσότεροι εδώ μέσα αυτήν έχουμε βάλει. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Και εμένα μου έκανε εντύπωση η καθυστέρηση με την οποία γράφτηκε ότι δόθηκε η 2.3.5 και όχι μόνο σε αυτό το site αλλά και σε πολλά άλλα! Την αναβάθμιση την έχει πάρει και η Πορτογαλία και αυτοί τώρα είδαν ότι βγήκε σε Αγγλία! Σε ποιο κόσμο ζούνε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 και τι κάνω εγώ με την 2.3.3 ακόμη; Αν και το δικό μου έχει code Πορτογαλίας δεν την έχει πάρει ακόμη. Έχει διαφορές η JVT με την JVU και με την JVS που βρίσκω στο samfirmware? Υπάρχει επισημασμένο θέμα με όλα τα firmwares, δε χρειάζεσαι το samfirmware. H jvt και η jvu είναι οι τελευταίες και επίσημες roms, η jvs είναι test. Και για να απαντήσω και στην παραπάνω ερώτηση, το repartition μπορεί να γίνει σε ένα βήμα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 @lack Νομίζω θα σε καλύψει πλήρως η JVU δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα πάντως. Και αν βάλεις και semaphore kernel πιστεύω θα είσαι ακόμα καλύτερα. Το μόνο θέμα νομίζω που υπάρχει σε όλες τις ginger σε σύγκριση με την froyo είναι ότι στην Froyo το WIFI για κάποιο λόγο ήταν καλύτερο. (Έτσι λέγανε εδώ μέσα τα παιδιά γιατί εγώ δεν είχα ποτέ froyo :p) Repartition δεν πρέπει να χρειάζεται γιατί βλέπω πως έχουν το ίδιο PIT (512) αλλά αν θες να κάνεις δεν πειράζει το βάζεις μαζί με όλα τα αρχεία σε ένα βήμα και γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Υπάρχει επισημασμένο θέμα με όλα τα firmwares, δε χρειάζεσαι το samfirmware. H jvt και η jvu είναι οι τελευταίες και επίσημες roms, η jvs είναι test. Και για να απαντήσω και στην παραπάνω ερώτηση, το repartition μπορεί να γίνει σε ένα βήμα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk και μία ακόμη ερώτηση, η jvu είναι branded από κάποια εταιρεία ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 και μία ακόμη ερώτηση, η jvu είναι branded από κάποια εταιρεία ή όχι? Κανονικά είναι branded από πάροχο της Πορτογαλίας αλλά η rom που έχει ανεβάσει ο Tyxerakias (την οποία έχει τροποποιήσει) είναι καθαρή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Αν την περάσω την Πορτογαλική θα έχω θέμα με την εγγύηση; Sent from my DROID2 GLOBAL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Αν την περάσω την Πορτογαλική θα έχω θέμα με την εγγύηση; Sent from my DROID2 GLOBAL using Tapatalk Θέμα με την εγγύηση δεν θα έχεις μόνο αν έχεις ρομ που έχει δοθεί επίσημα για την χώρα-παροχο σου και δεν είσαι ροοτ :) Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falkon Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Το πρόβλημα με τον άθλιο ήχο του βίντεο που τραβάω, τον έχω & εγώ, όπως έχω ποστάρει παλιότερα (επίσης, το πρόβλημα με τους ήχους κλήσης επαφών παραμένει, χτυπάει με ό,τι ήχο θέλει αυτό...). Δοκίμασα, όπως γράφτηκε εδώ μέσα, να εγκαταστήσω το δωρεάν Voodoo Control, μα δυστυχώς μου βγάζει "Sorry, this device doesn't run a kernel supporting extended sound controls"... Η έκδοση λογισμικού μου είναι η εργοστασιακή Gingerbread 2.3.3. Καμμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Θα πρέπει να περάσεις κάποιον kernel που να έχει αυτές τις ιδιότητες (πχ. semaphore) Πάντως όπως το περιγράφεις μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα το hardware της συσκευής (μικρόφωνο?) Προσωπικά θα το έστελνα μια βόλτα απο το service πριν αποφασίσω να το rootάρω για να δοκιμάσω διάφορες εφαρμογές ώστε να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falkon Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Και πώς μπορώ να περάσω μόνος μου αυτόν τον kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Και πώς μπορώ να περάσω μόνος μου αυτόν τον kernel; Με τον τρόπο που λέει εδώ ότι περνάς το cf-root έτσι περνιέται και ο semaphore. Και πιο κάτω στο θέμα αυτό έχει και link να κατεβάσεις τον semaphore. Αλλά για την 2.3.3 ακόμα και αν υπάρχει semaphore θα είναι πολύ παλιός και ξεπερασμένος πλέον... Πάντως αν τελικά έχει πρόβλημα και το πας στο σέρβις, θα πρέπει πρώτα να έχεις περάσει τον εργοστασιακό kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falkon Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω με προσοχή, αν & θα ζητήσω πρώτα τη βοήθεια από το επίσημο service, μιας & είμαι εντός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 καλησπερα παιδες! θα ηθελα να ρωτησω το εξης...εχω ενα προβλημα hardware με την οθονη και μαλον θα χρειαστει να δωσω το galaxy για service...θα ηθελα να ρωτησω το εξης... (επειδη εχω πειραξει φυσικα το λογισμικο του τηλεφωνου...) για να μην μου πουν καμια π@π@ρια απο το σερβις για θεμα εγγυησης... το μονο που πρεπει να κανω ειναι απλα να περασω την ελληνικη rom? και την rom να την περασω με odin? ή χρειαζεται και καποιο αλλο εξτρα "κλειδωμα"? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 καλησπερα παιδες! θα ηθελα να ρωτησω το εξης...εχω ενα προβλημα hardware με την οθονη και μαλον θα χρειαστει να δωσω το galaxy για service...θα ηθελα να ρωτησω το εξης... (επειδη εχω πειραξει φυσικα το λογισμικο του τηλεφωνου...) για να μην μου πουν καμια π@π@ρια απο το σερβις για θεμα εγγυησης... το μονο που πρεπει να κανω ειναι απλα να περασω την ελληνικη rom? και την rom να την περασω με odin? ή χρειαζεται και καποιο αλλο εξτρα "κλειδωμα"? Πέρνα από το odin την JVI και άλλαξε το product code σε EUR και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Πέρνα από το odin την JVI και άλλαξε το product code σε EUR και είσαι έτοιμος. ευχαριστω πολυ φιλος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventic Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Καλησπέρα,πριν μια βδομάδα αγόρασα το samsung galaxy s i9000,και το έβαλα να φορτώσει έως μου έγραψε 100%.Ύστερα άρχισα να ψάχνομαι να δω τι πέζει και η μπαταρία άρχισε να κατεβαίνει γρήγορα.Δεν έδωσα σημασία.Μετά το ξαωαφόρτισα κανονικά και το άφηνα γιατί πήγαινα σχολείο και με τα φροντιστήρια δεν είχα χρόνο να ασχολειθώ αλλά η μπαταρία κατέβαινε σαν νερό χωρίς να το ακουμπάω.Έκανα κάτι ρυθμίσεις στην οθόνη και κάπως καλυτέρεψε.Αλλά όταν παίζω παιχνίδια πχ στο 45 λεπτο κατεβάζει 30%.Επείσης μου είπαν να κατεβάσω ένα app το advanced task killer γιατί το κινητό τρέχει κρυμένες διεργασίες και έτσι με αυτό το app τισ κλίνω αυτόματα.Τώρα από εσάς θέλω να μου πείτε εάν είναι φυσιολογικό ή φταίει κάτι Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts