Superuser Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Και εγώ χθες το βράδυ είχα το ίδιο προβλημα. Έχω την έκδοση 2.3.3 XWJVI πώς μπορώ να την αλλάξω γιατι η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα παρόλο που είναι σε αναμονή. Εδώ θα βρεις όλες τις οδηγίες που χρειάζεσαι για να αλλάξεις την JVI. Διάβασε τον οδηγό προσεκτικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThomasFou Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Καλησπέρα παιδιά.. συγχαρητήρια για το φόρουμ έχει άπειρες πληροφορίες.. Έχω το Samsung Galaxy S ένα μήνα περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.. εκτός από ένα σημείο που με ταλαιπώρησε αρκετά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.. Έχει να κάνει με τις φωτογραφίες και με τον τρόπο που ταξινομούνται στο gallery.. Μια φωτογραφία που έχω τραβήξει από το κινητό έχει ένα μενού λεπτομέρειες στο οποίο παρουσιάζονται κάποια στοιχεία όπως η ημερομηνία λήψης.. Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν περνάω τις φωτογραφίες από τη μνήμη του τηλεφώνου(eswterikh SD) στην εξωτερική SD όπου αλλάζει η ημερομηνία λήψης στην ημερομηνία που έγινε η μεταφορά.. Το πρόβλημα αυτό λύνεται αν επιλέξω να αποθηκεύονται κατευθείαν στην εξ.SD.. Το θέμα είναι ότι το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται όταν λαμβάνω μια φωτογραφία με Bluetooth και όταν περνάω παλιότερες φωτογραφίες μέσω καλωδίου(ή και Kies) στο τηλέφωνο(είτε στην εσωτερική είτε στην εξωτερική SD). Το κινητό δείχνει σαν ημερομηνία λήψης όχι την πραγματική αλλά την ημερομηνία και ώρα που πέρασα μέσα αυτά τα αρχεία.. Τώρα, αν περάσω μια τέτοια φωτογραφία στο PC παρατηρώ ότι στις πληροφορίες αναγράφεται η πραγματική ημερομηνία λήψης και ότι η ημερομηνία που εμφανίζει το κινητό ως ημερομηνία λήψης είναι η ημερομηνία τροποποίησης .. Συμπέρανα λοιπόν ότι το κινητό ταξινομεί τις φωτογραφίες βάση την ημερομηνία τροποποίησης. Η μοναδική λύση που έχω βρει είναι να περάσω όλες τις φωτογραφίες στην εξ.sd να την βγάλω από το κινητό να την περάσω με USB sto PC και από κει με ειδικό πρόγραμμα να αλλάξω την ημερομηνία τροποποίησης στην πραγματική ημερομηνία λήψης και μετά να την ξαναβάλω στο κινητό.. η διαδικασία αυτή όμως είναι δύσκολη και χρονοβόρα.. Θέλω να μου πείτε αν μπορεί το κινητό να εμφανίζει την πραγματική ημερομηνία λήψης και να ταξινομεί τις εικόνες βάση αυτής.. ή αν μπορώ να πειράξω την ημερομηνία λήψης που γράφει το κινητό μέσα από το κινητό.. ευχαριστώ πολύ… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Καλημερα σε ολους. Υπαρχει δυνατοτητα στο sgs να βαλουμε συντομευση καποιου φακελου μας στην κυρια οθονη; πχ το φακελο download η το φακελο emmc; ειτε με εφαρμογη ειτε με καποια δυνατοτητα του λειτουργικου. Φοραω cm7 Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Καλημερα σε ολους. Υπαρχει δυνατοτητα στο sgs να βαλουμε συντομευση καποιου φακελου μας στην κυρια οθονη; πχ το φακελο download η το φακελο emmc; ειτε με εφαρμογη ειτε με καποια δυνατοτητα του λειτουργικου. Φοραω cm7 Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναι, γίνεται με το file expert ! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Υπαρχει η δυνατοτητα να μην φορτιζει το κινητο οσο το συνδεω μεσω usb και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Υπαρχει η δυνατοτητα να μην φορτιζει το κινητο οσο το συνδεω μεσω usb και αν ναι πως? νομιζω δεν γινεται κατι τετοιο. αν θυμαμαι καλα, πρεπει να γινεται σε ρομ τυπου miui-cm7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Υπαρχει η δυνατοτητα να μην φορτιζει το κινητο οσο το συνδεω μεσω usb και αν ναι πως? Ποιό είναι το πρόβλημα στο να φορτίζει το κινητό ενώ συνδέεται σε usb? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Ποιό είναι το πρόβλημα στο να φορτίζει το κινητό ενώ συνδέεται σε usb? Απαντώ εγω..! Κανένα απολύτως! :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Πάντως κι εγώ όταν το συνδέω για 30 δευτερόλεπτα για να περάσω ένα αρχειάκι θα ήθελα να μην φορτίζει γιατι έχω την εντύπωση πως αυτό βλάπτει ολίγον την ζωή της μπαταρίας. Τώρα θα μου πείτε βέβαια ότι οι λιθίου δεν έχουν πρόβλημα, αλλά όσο να 'ναι καλύτερα δε θα ήταν η πλήρης φόρτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Πάντως κι εγώ όταν το συνδέω για 30 δευτερόλεπτα για να περάσω ένα αρχειάκι θα ήθελα να μην φορτίζει γιατι έχω την εντύπωση πως αυτό βλάπτει ολίγον την ζωή της μπαταρίας. Τώρα θα μου πείτε βέβαια ότι οι λιθίου δεν έχουν πρόβλημα, αλλά όσο να 'ναι καλύτερα δε θα ήταν η πλήρης φόρτιση? Νομίζω αν υπήρχε πρόβλημα θα το είχαν σκεφτεί. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Ρε παιδιά ποσό φυσιολογικό είναι να ανεβάζει το κινητό θερμοκρασία στους 59 βαθμούς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Ρε παιδιά ποσό φυσιολογικό είναι να ανεβάζει το κινητό θερμοκρασία στους 59 βαθμούς;;; Φυσιολογικό αν έχεις κάνει oc στα 1500 περίπου και φορτίζεις το κινητό ενώ ταυτόχρονα σερφαρεις με wifi ανοιχτό η παίζεις κανένα ον λαιν Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Φυσιολογικό αν έχεις κάνει oc στα 1500 περίπου και φορτίζεις το κινητό ενώ ταυτόχρονα σερφαρεις με wifi ανοιχτό η παίζεις κανένα ον λαιν Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 60 βαθμοί. Δεν έχω κάνει υπερχρονισμο, το φορτίζω, έχω ανοίξει 1 σελίδα στον όπερα και μιλάω στο σκαιπ. Αλλά 60 βαθμοί; μου φαίνεται τρελό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 60 βαθμοί. Δεν έχω κάνει υπερχρονισμο, το φορτίζω, έχω ανοίξει 1 σελίδα στον όπερα και μιλάω στο σκαιπ. Αλλά 60 βαθμοί; μου φαίνεται τρελό... Με ένα παλιό κινητό το φόρτιζα και μίλαγα βίντεο κλήση από 3G και δεν μπορούσες σχεδόν να ακουμπήσεις την μπαταρία που λέει ο λόγος, δε ξέρω πόσους βαθμούς είχε αλλά αν το πάρεις σαν παράδειγμα μπορεί και να είναι φυσιολογικό για τον γαλαξία αφού έχει αρκετά ισχυρό CPU. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία που τον έχω δει είναι 41 βαθμούς κατα τη διάρκεια παιχνιδιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 60 βαθμοί. Δεν έχω κάνει υπερχρονισμο, το φορτίζω, έχω ανοίξει 1 σελίδα στον όπερα και μιλάω στο σκαιπ. Αλλά 60 βαθμοί; μου φαίνεται τρελό... Δεν νομίζω. Είναι πολύ αλλά λογικό με αυτά που κάνεις. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkal Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 καλημέρα, έχω μια παρατήρηση που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες ... έβαλα την 2.3.3 JVI και την άφησα χωρίς restore factory defaults για 2-3 εβδομάδες. Παρ' όλα τα σχόλια για battery drain που διάβαζα δεν το είδα και νόμιζα ότι απλά είμαι τυχερός. Με το πέρασμα των ημερών το τηλέφωνο άρχισε να βαραίνει και να ψιλοσέρνεται οπότε αποφάσισα να κάνω το restore πριν 2 μέρες. Από τότε έχω 2 μέρες σερί που βρίσκω το τηλ κλειστό το πρωί ενώ είχα πάνω από 40% μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 καλημέρα, έχω μια παρατήρηση που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες ... έβαλα την 2.3.3 JVI και την άφησα χωρίς restore factory defaults για 2-3 εβδομάδες. Παρ' όλα τα σχόλια για battery drain που διάβαζα δεν το είδα και νόμιζα ότι απλά είμαι τυχερός. Με το πέρασμα των ημερών το τηλέφωνο άρχισε να βαραίνει και να ψιλοσέρνεται οπότε αποφάσισα να κάνω το restore πριν 2 μέρες. Από τότε έχω 2 μέρες σερί που βρίσκω το τηλ κλειστό το πρωί ενώ είχα πάνω από 40% μπαταρία. To battery drain της JVI δεν παρουσιάζεται πάντα. Μπορεί να εξανφανιστεί και με ένα restart και μπορεί να εμφανιστεί και στα καλα καθούμενα. Αλλά τσέκαρε πρώτα ποιες εφαρμογές καταναλωνουν μπαταρία γιατι μπορεί να ειναι κάποια εφαρμογή που έχεις κατεβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Να ρωτήσω και εγώ? Παρατήρησα ότι ενω το φορτίζω και φτανει 100% η μπαταρία με το που το βγάζω από τη φόρτιση "πέφτει" στο 95-96% κατευθείαν! ! Γιατί? ? ? :wacko: Η έκδοση που έχει είναι 2.3.4 (έτσι το είχα πάρει. . .) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Έτσι κάνει σε όλους. Εγω το ξαναβάζω να φορτίσει και φτάνει πιο πάνω μετά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pete1 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Πρόβλημα..Πρόβλημα!! Έχω εδώ και 2 βδομάδες ενα galaxy s κι εγω, το οποίο δεν εχω φορτώσει με πολλές εφαρμογές ή παιχνίδια,που όμως από σήμερα έχει αρχίσει και "κάνει παιχνίδια". Ενώ με καλούνε η οθόνη δεν ανάβει και πατάω κουμπιά να ανοίξει αλλά τίποτα.Μοιάζει κλειστό όμως δεν είναι αφού χτυπάει.Περιμένω μπας και.... αλλά τπτ.,έτσι δυστυχώς αναγκάζομαι να το κλείσω βγάζοντας τη μπαταρία.Τι να κάνω, εκτός από το να περιμένω να τριτώσει??:) Επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καμιά λύση να χαμηλώσω κι άλλο το ακουστικό?το χαμηλώνω τελείως αλλά ακούγεται αρκετά ακόμη και όταν είμαι σε ησυχία ακούγεται τι λέει ο αλλος. -Δώστε (λύση) και σώστε!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΓ:Δεν έχει παιχτεί root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Βγήκε το update σε 2.3.4 για S2. Για S1 θα έρθει τίποτα πιστεύετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Βγήκε το update σε 2.3.4 για S2. Για S1 θα έρθει τίποτα πιστεύετε; εχει βγει εδω και πολυ καιρο!!απλα οχι επισημο ελληνικο! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 εχει βγει εδω και πολυ καιρο!!απλα οχι επισημο ελληνικο! Thanx. Το ξέρω, απλά είναι της γυναίκας μου (εγώ έχω το S2), και δεν το πειράζω. Ρωτάω για επίσημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Μπορει καποιος να μου πει πως επαναφερω στο ημερολογιο που εχει το SGS τις ονομαστικες γιορτες; Τις ειχα πριν 2-3 μερες και τωρα εξαφανιστηκαν ολες! Εμειναν μονο οι εθνικες γιορτες :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefan0s Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Μέσα στο ημερολόγιό πατάς ρυθμίσεις->ημερολόγια->αργίες της ελλάδος Παράθεση Philips Savvy -> Ericsson A2618 -> S.E. T630 -> Nokia 3510 -> S.E. K700 -> S.E. K800 -> S.E. XPERIA X1 -> S.E. C510 -> S.E. XPERIA X8->Samsung Galaxy S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts