chenakos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Λοιπον βρηκα κατι σχετικο για τις μπαταριες [ισως ειμαι offtopic] αλλα εψαχνα να βρω αιτια για το 98% της JS3 που περασα χτες. το δινω αυτουσιο: Tips to pro-long battery 1) Avoid frequent full discharges because this puts additional strain on the battery. Several partial discharges with frequent recharges are better for lithium-ion than one deep one. Recharging a partially charged lithium-ion does not cause harm because there is no memory. (In this respect, lithium-ion differs from nickel-based batteries.) Short battery life in a device is mainly cause by heat rather than charge / discharge patterns. 2) Batteries with fuel gauge should be calibrated by applying a deliberate full discharge once every 30 charges. Running the pack down in the equipment does this. If ignored, the fuel gauge will become increasingly less accurate and in some cases cut off the device prematurely. 3) Keep the lithium-ion battery cool. Avoid a hot car. For prolonged storage, keep the battery at a 40% charge level. 4) Avoid purchasing spare lithium-ion batteries for later use. Observe manufacturing dates. Do not buy old stock, even if sold at clearance prices. 5) If you have a spare lithium-ion battery, use one to the fullest and keep the other cool by placing it in the refrigerator. Do not freeze the battery. For best results, store the battery at 40% state-of-charge. Κυριως το για το 1 θελω τον σχολιασμο σας. Ουσιαστικα μας λεει να μην αφηνουμε την μπαταρια να πεφτει κατω απο το 40%, ενω που και που να την αδειαζουμε. Edited January 27, 2011 by chenakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Υπαρχει τροπος να σβησουμε τα battery stats στην JS3 recovery3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ρε παιδιά, δεν με πάει με τίποτα. Ενώ βλέπω διάφορους φίλου να έχουν προβλήματα με το KIES σε μένα μου συμβαίνει το εξής: συνδέοντας το καλώδιο USB σε οποιοδήποτε mode , σε οποιαδήποτε θύρα USB , σε διάφορα pc με διαφορετικά λειτουργικά..... το μόνο που κάνει το κινητό είναι να φορτίζει και οι υπολογιστές μένουν άπραγοι. Λες και δεν συνδέθηκε τίποτα με αυτούς. Αρχίζω να πιστεύω πως έχει καεί η θύρα micro usb. Τι να πω. Έχω αγοράσει έναν φορτιστή αυτοκινήτου όχι της samsung....δεν ξέρω.... Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 τι λογισμικο φορας στον υπολογιστη σου? εγω με windows 7 ultimate οταν το περασα για πρωτη φορα δεν εκατσαν καλα οι drivers με αποτελεσμα να μην μπορει να συνδεθει σε samsung kies mode. Τελικα δεν βρηκα λυση και εκανα φορματ στον υπολογιστη. Τωρα ολα ειναι καλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 καλημερα σε ολο τον γαλαξια :D μια απορια...οταν κατεβαζουμε π.χ την ναυτεπορικη απο την stock εφαρμογη press reader το 0.99 που λέι οτι κοστιζει πως ακριβως γινεται η χρεωση γιατι εμενα την κατεβαζει κανονικα ολοκληρη κι εχω απενεργοποιημενη την χρηση δεδομενων πακετων και την περιαγωγη. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Αυτο που θελω ομως να επισημανω και να ρωτησω αν το εχει διαπιστωσει κανεις ειναι το θεμα της μπαταριας. Φορτηστηκε σημερα το μεσημερι κλειστο μεχρι να δειξει 100%. Το ανοιγω και μου εγραφε 98%! :mad: Ενα πραγμα που μου αρεσε στην 2.2 [το μοναδικο δηλαδη] ηταν η πολυ καλη διαχειριση της μπαταριας. Εμενε στο 100% κοντα 2 ωρες! Αυτο να ανοιξω το κινητο φορτισμενο 100% και να μου γραφει 98% δεν μου εχει ξανατυχει. Υπαρχει καποια ρυθμιση; Κατι παλιοτερα ειχε παρει το ματι μου για καθαρισμο των battery stats, αυτο ειναι; (αν ειναι αυτο μπορει να μου πει καποιος πως γινεται); Ειναι κατι αλλο ισως; Τι συμβαινει;:blink: Τα φωτα σας παρακαλω :) Μην αγχωνεσαι,στρωσε ξανα την μπαταρια (4-5-6) φουλ φορτισεις/αποφορτισεις και θα ερθει στα ισια της η μπαταρια σου.Αυτο που μου εξηγησε καποιο παιδι απο εδω μεσα ειναι οτι ειναι σαν safe δικλειδα ασφαλειας οταν αλλαζουμε λειτουργικο και οντως σημερα στην 6η φορτιση ειμαι στο 100% πλεον με το που το βγαζω απο τον φορτιστη.Και εμενα εμενε στα 98% και πολλες φορες στα 97% οταν το εβγαζα μετα απο κανα λεπτο.Τωρα δειχνει οτι εστρωσε.:) Λοιπον βρηκα κατι σχετικο για τις μπαταριες [ισως ειμαι offtopic] αλλα εψαχνα να βρω αιτια για το 98% της JS3 που περασα χτες. το δινω αυτουσιο: Tips to pro-long battery 1) Avoid frequent full discharges because this puts additional strain on the battery. Several partial discharges with frequent recharges are better for lithium-ion than one deep one. Recharging a partially charged lithium-ion does not cause harm because there is no memory. (In this respect, lithium-ion differs from nickel-based batteries.) Short battery life in a device is mainly cause by heat rather than charge / discharge patterns. 5) If you have a spare lithium-ion battery, use one to the fullest and keep the other cool by placing it in the refrigerator. Do not freeze the battery. For best results, store the battery at 40% state-of-charge. Κυριως το για το 1 θελω τον σχολιασμο σας. Ουσιαστικα μας λεει να μην αφηνουμε την μπαταρια να πεφτει κατω απο το 40%, ενω που και που να την αδειαζουμε. Το 1 μας λεει οτι δεν κανει να την αφηνουμε να αδειαζει εντελως συνεχεια γιατι της προκαλουμε προβλημα στην χωρητικοτητα της και την ικανοτητα να συγκρατει το φορτιο,σαν να την καιμε σιγα σιγα δηλαδη επειδη οταν ειναι αδεια κανει περισσοτερη ωρα να φορτισει και φυσικο επακολουθο ειναι να ζεστενεται αρκετα μεχρι να γεμισει.Γι'αυτο λεει πιο κατω να μην την αφηνουμε να πεφτει κατω απο το 40%.Εγω παντα την ξεφορτιζω εντελως παντως και ειδικα αυτες τις μερες της JS3,για να στρωσω την μπαταρια ξανα την αποφορτιζα εντελως στο 1%.:wacko: Για το 5 δεν ξερω αν ισχυει αυτο ειναι πολυ καλη συμβουλη για οσους εχουν δευτερη μπαταρια.:) Edited January 27, 2011 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 καλημερα, θελω να μαθω αν ξερει κανεις πιο προγραμμα ηταν αυτο που στου doc της ρομ μπορουσες να εχεις συντομευση τα shut down,restart,rocovery και αν μπορω να τα βαλω σε αλλη ρομ που δεν τα εχει γιατι ηταν πολυ ευχρηστα και δεν χρειαζοταν να πατας το κουμπι (power) αφου κοντευει να μπει μεσα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 καλημερα, θελω να μαθω αν ξερει κανεις πιο προγραμμα ηταν αυτο που στου doc της ρομ μπορουσες να εχεις συντομευση τα shut down,restart,rocovery και αν μπορω να τα βαλω σε αλλη ρομ που δεν τα εχει γιατι ηταν πολυ ευχρηστα και δεν χρειαζοταν να πατας το κουμπι (power) αφου κοντευει να μπει μεσα .... quick boot καλημερα μπορεις να το βρεις στο μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisnm156 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλημέρα και να με συγνώμη που επαναλαμβάνω την χθεσινή μου ερώτηση, αλλά είναι ένα θέμα που με απασχολεί πολύ... Όταν έχω συνδεδεμένο το τηλέφωνο με το pc και πατήσω το μεσαίο κουμπί κάνω disconect. Αν θέλω να ξανασυνδεθώ με το pc πρέπει να βγάλω το usb καλώδιο και να το ξαναβάλω; Με αυτόν τον τρόπο διακόπτω τη φόρτιση και δεν νομίζω ότι είναι και ότι καλύτερο. Υπάρχει άλλος τρόπος; Αν όχι υπάρχει κάποια επιλογή (Όπως είχε το htc που είχα πριν ,να φορτίζει ή να μην φορτίζει κατ επιλογή; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλημέρα και να με συγνώμη που επαναλαμβάνω την χθεσινή μου ερώτηση, αλλά είναι ένα θέμα που με απασχολεί πολύ... Όταν έχω συνδεδεμένο το τηλέφωνο με το pc και πατήσω το μεσαίο κουμπί κάνω disconect. Αν θέλω να ξανασυνδεθώ με το pc πρέπει να βγάλω το usb καλώδιο και να το ξαναβάλω; Με αυτόν τον τρόπο διακόπτω τη φόρτιση και δεν νομίζω ότι είναι και ότι καλύτερο. Υπάρχει άλλος τρόπος; Αν όχι υπάρχει κάποια επιλογή (Όπως είχε το htc που είχα πριν ,να φορτίζει ή να μην φορτίζει κατ επιλογή; ) απ οσο ξερω δεν υπαρχει ειπαμε εδω ειναι σαμυ ειμαστε πιο hardcore απο τη htc:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 χμμ το εβαλα στο kitchen του doc αλλα δεν το βρηκα στο κινητο μου.. τεσπα σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 τι λογισμικο φορας στον υπολογιστη σου? εγω με windows 7 ultimate οταν το περασα για πρωτη φορα δεν εκατσαν καλα οι drivers με αποτελεσμα να μην μπορει να συνδεθει σε samsung kies mode. Τελικα δεν βρηκα λυση και εκανα φορματ στον υπολογιστη. Τωρα ολα ειναι καλα:) Windows 7 Ultimate. Αλλά έκανα format γι αυτόν το λόγο και τα ξαναπέρασα και πριν φορτώσω οποιοδήποτε πρόγραμμα έβαλα το καλώδιο του usb να δω τι θα κάνει βρε αδερφέ. Ας μου έβγαζε μήνυμα λάθους. Ρε , τίποτα!!! Νεκρό το pc και το κινητό φόρτιζε. Τα ίδια κα σε ένα laptop με ΧP. Kαι σε άλλα δύο pc δύο φίλων. Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλημέρα και να με συγνώμη που επαναλαμβάνω την χθεσινή μου ερώτηση, αλλά είναι ένα θέμα που με απασχολεί πολύ... Όταν έχω συνδεδεμένο το τηλέφωνο με το pc και πατήσω το μεσαίο κουμπί κάνω disconect. Αν θέλω να ξανασυνδεθώ με το pc πρέπει να βγάλω το usb καλώδιο και να το ξαναβάλω; Με αυτόν τον τρόπο διακόπτω τη φόρτιση και δεν νομίζω ότι είναι και ότι καλύτερο. Υπάρχει άλλος τρόπος; Αν όχι υπάρχει κάποια επιλογή (Όπως είχε το htc που είχα πριν ,να φορτίζει ή να μην φορτίζει κατ επιλογή; ) Για να σε ρωτήσω λοιπόν πάλι όπως και χθες ... Στις ρυθμίσεις usb έχεις επιλέξει αποκλειστικά samsung kies; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλησπέρα σε όλους. :) Αποφάσισα σήμερα να ασχοληθώ με το θέμα της μπαταρίας. Διάβασα το σχετικό οδηγό του φίλου Stinger και έκανα κάποια από τα βήματα (όσα ένιωθα ότι κατάλαβα). Κόλλησα στο 14 που όπως είδα όμως είναι αρκετά σημαντικό. Το πρόβλημα ότι στο market δεν βλέπω την εφαρμογή setCPU. Είμαι root. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω για να βλέπω όλες τις εφαρμογές; Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geos3 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι και ζητω εκ των προταιρων συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα διαβαζω απ΄το πρωι και ακρη δεν μπορω να βγαλω.Εχω εδω και καιρο στο γαλαξια το froyo 2.2 και ειναι και root.Απο προχθες εχει ξεκινησει και τρωει κατι φλασιες με τα μηνυματα και γινετε τουβλο κ μονο αν βγαλω την μπαταρια συνερχετε,μεχρι το επομενο μηνυμα και παει λεγοντας.Κατι λεει για com.android.mms οτι τερματιστηκε.Δεν βρηκα καποια λυση και ειπα να βαλω την επισημη froyo της samsung μιας και βγηκε.Μπορω να την περασω απευθειας πανω σε αυτην που εχω ή πρεπει να ακολουθησω καποια αλλη διαδικασια οσον αφορα το root και το onlf?Το pda του τηλεφωνου ειναι το XXJPK και το csc OXXJM1.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 ωωωωωωωωωωω!!! ειδα αυτο και πολυ χαρηκα....... αντε να δουμε μακαρι......! http://www.dialtosave.co.uk/mobile/news/2011/01/24/samsung-galaxy-s-getting-android-2-3-in-march/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 ωωωωωωωωωωω!!! ειδα αυτο και πολυ χαρηκα....... αντε να δουμε μακαρι......! http://www.dialtosave.co.uk/mobile/news/2011/01/24/samsung-galaxy-s-getting-android-2-3-in-march/ Zεσταiνω το odin σιγα σιγα....κατι ψηνεται τελικα....:happy: edit:Ακυρο...ξεχασα οτι εχω CWM πλεον.:lol::cool: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 ωωωωωωωωωωω!!! ειδα αυτο και πολυ χαρηκα....... αντε να δουμε μακαρι......! http://www.dialtosave.co.uk/mobile/news/2011/01/24/samsung-galaxy-s-getting-android-2-3-in-march/ Και εννοειτε παλι μεσω της πλαγιου οδου θα το δουμε εμεις εδω περα το ψωμακι στα κινητα μας κλασσικα εικονογραφημενα . Μονο στην σκεψη ρομ του δαρκυ βασισμενη σε ρομ ginger τριβω τα χερια μου Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Θα ξανακανω την ερωτηση που εκανα χτες, αλλα δεν πηρα απαντηση. Ψαχνω εδω μεσα αλλα και στο google αλλα δεν βρηκα κατι για την περιπτωση της 2.2.1. Μηπως ξερετε αν υπαρχει τροπος να σβησουμε τα battery stats στην JS3 με recovery3 μεσω recovery mode ή αλλλου τροπου; Προσπαθω να επαναφερω την μπαταρια στο 100% οταν ειναι πληρως φορτισμενη και οχι στο 97% με το που βγαλω τον φορτιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Θα ξανακανω την ερωτηση που εκανα χτες, αλλα δεν πηρα απαντηση. Ψαχνω εδω μεσα αλλα και στο google αλλα δεν βρηκα κατι για την περιπτωση της 2.2.1. Μηπως ξερετε αν υπαρχει τροπος να σβησουμε τα battery stats στην JS3 με recovery3 μεσω recovery mode ή αλλλου τροπου; Προσπαθω να επαναφερω την μπαταρια στο 100% οταν ειναι πληρως φορτισμενη και οχι στο 97% με το που βγαλω τον φορτιση! Dιαβασε το ποστ μου 635 μια σελιδα πισω.Εχω δωσει απαντηση απλα δεν διαβαζεις καλα. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisnm156 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Για να σε ρωτήσω λοιπόν πάλι όπως και χθες ... Στις ρυθμίσεις usb έχεις επιλέξει αποκλειστικά samsung kies; Έχεις δίκιο ξέχασα εντελώς να το ελέγξω..... Δεν τις είχα πειράξει καθόλου τις ρυθμίσεις αυτές. Ναι έχει επιλεγμένο το samsung kies. Ποιο να επιλέξω από τις άλλες επιλογές: Media Player , Mass Storage , Ask on connection, ώστε να κάνω τη δουλειά που θέλω; (Δηλαδή σύνδεση αποσύνδεση χωρίς να βάζω και να βγάζω το usb..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Έχεις δίκιο ξέχασα εντελώς να το ελέγξω..... Δεν τις είχα πειράξει καθόλου τις ρυθμίσεις αυτές. Ναι έχει επιλεγμένο το samsung kies. Ποιο να επιλέξω από τις άλλες επιλογές: Media Player , Mass Storage , Ask on connection, ώστε να κάνω τη δουλειά που θέλω; (Δηλαδή σύνδεση αποσύνδεση χωρίς να βάζω και να βγάζω το usb..) Δε γίνεται αυτό. Μην αγχώνεσαι τόσο, δεν παθαίνει τίποτα η μπαταρία... είναι σχεδιασμένο γι'αυτό το πράγμα το τηλέφωνο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Μην αγχωνεσαι,στρωσε ξανα την μπαταρια (4-5-6) φουλ φορτισεις/αποφορτισεις και θα ερθει στα ισια της η μπαταρια σου.Αυτο που μου εξηγησε καποιο παιδι απο εδω μεσα ειναι οτι ειναι σαν safe δικλειδα ασφαλειας οταν αλλαζουμε λειτουργικο και οντως σημερα στην 6η φορτιση ειμαι στο 100% πλεον με το που το βγαζω απο τον φορτιστη.Και εμενα εμενε στα 98% και πολλες φορες στα 97% οταν το εβγαζα μετα απο κανα λεπτο.Τωρα δειχνει οτι εστρωσε.:) Ναι το διαβασα (ευχαριστω για την απαντηση :)). Αυτο που λες "safe δικλειδα ασφαλειας οταν αλλαζουμε λειτουργικο" δεν το παρατηρησα στην μπαταρια οταν αναβαθμισα μεσω KIES την 2.2 :blink:, ενω εγινε αμεσως στην 2.2.1 που περαστηκε μεσω Odin. Μπορεις να το εξηγησεις λιγο καλυτερα; Παιζει ρολο ο τροπος αναβαθμισης [KIES / Odin]; Απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να γινει αμεσα. Διαβασα στο XDA οτι γινεται στο recovery mode αλλα δεν το βρηκα στο recovery mode σαν επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ναι το διαβασα (ευχαριστω για την απαντηση :)). Αυτο που λες "safe δικλειδα ασφαλειας οταν αλλαζουμε λειτουργικο" δεν το παρατηρησα στην μπαταρια οταν αναβαθμισα μεσω KIES την 2.2 :blink:, ενω εγινε αμεσως στην 2.2.1 που περαστηκε μεσω Odin. Μπορεις να το εξηγησεις λιγο καλυτερα; Παιζει ρολο ο τροπος αναβαθμισης [KIES / Odin]; Απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να γινει αμεσα. Διαβασα στο XDA οτι γινεται στο recovery mode αλλα δεν το βρηκα στο recovery mode σαν επιλογη. Υπαρχει ενα προγραμμα, το Tuxility, το οποιο κατεβαζεις απο το market και μπορεις να κανεις wipe battery stats μεσω αυτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisnm156 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Δε γίνεται αυτό. Μην αγχώνεσαι τόσο, δεν παθαίνει τίποτα η μπαταρία... είναι σχεδιασμένο γι'αυτό το πράγμα το τηλέφωνο. Πέρα από το ask on connection,οι άλλες 2 επιλογές που έχει τι ακριβώς κάνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts