Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Windows Phone 7 Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για να χρησιμοποιησεις το xbox live,το market και το live services πρεπει να βαλεις εναν κωδικο που θα ζητησεις απο την microsoft

δες εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=911579

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=921309

• Απαντήσεις 700
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από ότι φαίνεται κυκλοφόρησε και wp7 rom με το nodo update http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1080950

Από ότι φαίνεται κυκλοφόρησε και wp7 rom με το nodo update http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1080950

Ναι το παιχνιδι με τις ΡΟΜ 7392 (NoDo) για HD2 αρχισε ...ηδη υπαρχουν 3 ρομ στο XDA...

Να δεις που σε λιγο θα βγει και το Mango για HD2 ...και πριν απο τις κανονικες WP7 συσκευες

HD2 απιθανη συσκευη !!!!!!!!...Η πιο ευελικτη συσκευη που κυκλοφορισε ποτε.!!!!

• Administrators

Με αυτή τη συσκευή... ούτε και εμένα μου κάνει εντύπωση. :rolleyes:

Modpic.gif

Τελικά αξίζει το κόπο να περάσει κάποιος WΜ7 rom στο HD2 πώς συγκρίνεται με την Ω ρομ;

Το περιβάλλον είναι πλήρως εξελληνισμένο και μπορούν να εγκατασταθούν εφαρμογές;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Administrators
Τελικά αξίζει το κόπο να περάσει κάποιος WΜ7 rom στο HD2 πώς συγκρίνεται με την Ω ρομ;

Το περιβάλλον είναι πλήρως εξελληνισμένο και μπορούν να εγκατασταθούν εφαρμογές;

Δεν υπάρχει ελληνικό μενού, δεν έχεις πολλές επιλογές σε εφαρμογές και σε καμία περίπτωση δεν έχεις την ελευθερία και την ευελιξία των WM.

Modpic.gif

Δεν υπάρχει ελληνικό μενού, δεν έχεις πολλές επιλογές σε εφαρμογές και σε καμία περίπτωση δεν έχεις την ελευθερία και την ευελιξία των WM.

Περίπτωση να τρέχουν από την κάρτα όπως τα Android υπάρχει;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Περίπτωση να τρέχουν από την κάρτα όπως τα Android υπάρχει;

Όχι Νικόλα, μόνο nand τρέχουν...

Απ ότι ξέρω -δεν το χω κάνει γιατί δεν με συγκινούν ιδιαίτερα τα wp7 - μπορείς να έχεις στην nand wp7 και στην SD android-wm...

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• 1 month later...
  • Administrators
Παιδια τελος ? Κανεις πια δεν ασχολειται με το Windows Mobile 7 για τι HTC HD2 ?

Δεν είναι και από τα πιο δημοφιλή λειτουργικά γενικότερα και όπως καταλαβαίνεις αυτό επηρεάζει και τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Modpic.gif

Στο xda ασχολούνται.Οχι βέβαια όσο ασχολούνται με το android αλλά συνεχίζουν να βγαίνουν νέες ρομ

Μιας και πλέον είναι διαθέσιμη η δυνατότητα για rom με Windows Phone 7 στο HD2, ανοίγουμε και το σχετικό θέμα.

HTC HD2 gets its very own Windows Phone 7 ROM (video)

Μα στο πρώτο βίντεο, μοιάζει να αναβοσβήνει κάτι στο πάνω μέρος του LEΟ ή απλή αντανάκλαση είναι; σ αυτό το σημείο δε βρίσκεται το proximity sensor;

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

Μα στο πρώτο βίντεο, μοιάζει να αναβοσβήνει κάτι στο πάνω μέρος του LEΟ ή απλή αντανάκλαση είναι; σ αυτό το σημείο δε βρίσκεται το proximity sensor;

Εχεις δικιο..πρωτη φορα το βλεπω και εγω.. τι ειναι αυτο βρε παιδια ? :p

• Administrators

Εχεις δικιο..πρωτη φορα το βλεπω και εγω.. τι ειναι αυτο βρε παιδια ? :p

Ο proximity sensor είναι.

Modpic.gif

• Administrators
και αναβοσβήνει; :p

Σου φαίνεται αστείο; Κάνε μια αναζήτηση στο net για να δεις πως δουλεύει και αν εξακολουθείς να έχεις απορίες εδώ είμαστε.

Modpic.gif

Σου φαίνεται αστείο; Κάνε μια αναζήτηση στο net για να δεις πως δουλεύει και αν εξακολουθείς να έχεις απορίες εδώ είμαστε.

Δε μου φαίνεται αστείο φίλε μου (και απορώ γιατί αρπάχτηκες).

Απλά δεν έχω ξαναδεί ποτέ τον δικό μου σε τόσο έντονη δραστηριότητα. Άλλωστε στο πρώτο πόστ το λέω ότι είναι το proximity sensor. τεσπα.

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

• Administrators
Δε μου φαίνεται αστείο φίλε μου (και απορώ γιατί αρπάχτηκες).

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν αρπάχτηκα. Απλά είχα την εύλογη απορία αν σου φαίνεται αστείο, γιαυτό εξάλλου σε παρέπεμψα σε αναζήτηση στο google ούτως ώστε να δεις ότι είναι φυσιολογικό. ;)

Modpic.gif

έρχεται η ώρα που το leo μας θα τρέχει και wp7 mango :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1151046 δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στο ευρύ κοινό η ρομ αλλά θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή

Καλα νεα.. οταν βγει αν ειναι θα τα ξαναπερασω στο κινητο να δουμε τι λεει και αυτο...

Ειναι αρκετα καλη,δεν εχει ακομα ελληνικο μενου ακομα αλλα το λειτουργικο ειναι σε καλο δρομο,ττεχω την 1η beta στο trophy μου

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

• Administrators
Καλα νεα.. οταν βγει αν ειναι θα τα ξαναπερασω στο κινητο να δουμε τι λεει και αυτο...

Έχει βελτιώσεις στα σημεία, χωρίς εντυπωσιακές αλλαγές. Ρίξε μια ματιά εδώ για να πάρεις μια ιδέα.

Modpic.gif

Έχει βελτιώσεις στα σημεία, χωρίς εντυπωσιακές αλλαγές. Ρίξε μια ματιά εδώ για να πάρεις μια ιδέα.

Ωραιο φαινεται..αλλα οπως το ειπες χωρις εντυπωσιακες αλλαγες...εχει ενδιαφερον ομως ειναι και beta οποτε εχουμε μελλον !

• 2 weeks later...

Νέος Οδηγός για εγκατάσταση Mango στο HD2...Εδώ

Έχω περασμένη Omega Rom. Θα πρέπει να περασω την official και όλα τα σχετικά ή μπορώ να ξεκινήσω τη διαδικασία που περιγράφεις στον οδηγό (παραλείποντας τα 3 πρώτα βήματα)?

Η λειτουργικότητα της πλέον είναι σε καλά επίπεδα διότι αν θυμάμαι καλά υπήρχανε κάποια θέματα.

Ευχαριστώ πολύ.