parginos1 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Μολις εγκατεστησα και εγω την ρομ, απλα φανταστικη μπραβο!!! Dark dog μας κανεις περηφανους. Sent from my U20i using Tapatalk Παράθεση http://img367.imageshack.us/img367/5659/untitled1copy0by.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgrande Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος από που θα κατεβασω το xrecovery (εκτος του market αν υπαρχει) ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος από που θα κατεβασω το xrecovery (εκτος του market αν υπαρχει) ευχαριστώ!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878426 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgrande Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 το εκανα και μου τα εσβισε ολα και μου αφησε το superuser και ενα org.lukealler το οποιο δεν ανοιγει κιολασ :(:(:(:( τι εκανα?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 το εκανα και μου τα εσβισε ολα και μου αφησε το superuser και ενα org.lukealler το οποιο δεν ανοιγει κιολασ :(:(:(:( τι εκανα?????? τι να σου πω?μηπως πατησες μετα κατι απο το μενου που βγαζει αν κανεις back-back ...στην εκκινηση?factory reset? σε τι κατασταση ειναι το κινητο τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878426 Ειχες δημιουργησει ext3 partition στην καρτα μνημης? Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Το app2sd δουλευει με ext3 η παρα μονο με ext2? Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Το app2sd δουλευει με ext3 η παρα μονο με ext2? Δουλευει και με ext2 αλλα στην ρομ του dark ειναι εκδοση του app2sd με ext3... Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Δουλευει και με ext2 αλλα στην ρομ του dark ειναι εκδοση του app2sd με ext3... Αν βαλω στο απλο app2sd απο τον οδηγο του Dark στο forum με ext3 αντι για ext2 δεν θα δουλεψει? Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Αν βαλω στο απλο app2sd απο τον οδηγο του Dark στο forum με ext3 αντι για ext2 δεν θα δουλεψει? Οχι προς το παρων, αλλα ο Dark ετοιμαζει μια καινουργια εκδοση που θα υποστησιζει.. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgrande Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) λοιπον τα εχω κανει ολα σωστα απλα μαλλον εφταιγε που ειχα το app2sd....τρ του εκανα παλι απο την αρχη και αναβαθμιση και root αλλα ακομα δεν ξερω τι να κανω μετα την αντιγραφη των 3 στοιχειων...(για το xrecovery μιλαω) Edited January 27, 2011 by djgrande Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 λοιπον τα εχω κανει ολα σωστα απλα μαλλον εφταιγε που ειχα το app2sd....τρ του εκανα παλι απο την αρχη και αναβαθμιση και root αλλα ακομα δεν ξερω τι να κανω μετα την αντιγραφη των 3 στοιχειων...(για το xrecovery μιλαω) Την καλησπέρα μου, Τι σχέση έχει το app2sd?:blink: Μετά την αντιγραφή των 3 αρχείων (εννοείται με root explorer), τους δίνεις permission 755 ή αλλιώς αυτά εδώ: http://i.imagefra.me/52fhx6mu.png Εννοείται πως αυτά τα permission είναι για να εφαρμοστούν και στα 3 αρχεία τα οποία προηγουμένως έχεις αντιγράψει στο directory /system/bin. Κατόπιν για να κάνεις boot στο recovery, κάνεις επανεκκίνηση και με το που εμφανιστούν τα πρώτα λευκά γραμματα (Sony Ericsson) ξεκινάς και πατάς το πλήκτρο της επιστροφής. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgrande Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 τις αδειες οντως δεν τις ειχα δωσει αλλα και παλι δν γινεται τιποτα τι αλλο μπορει να εχω κανει λαθος???(εχω κανει εχτ3 δεν πιστευω να φταιει αυτο?!?!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 τις αδειες οντως δεν τις ειχα δωσει αλλα και παλι δν γινεται τιποτα τι αλλο μπορει να εχω κανει λαθος???(εχω κανει εχτ3 δεν πιστευω να φταιει αυτο?!?!) Εισαι σιγουρος οτι το ext3 ειναι primary η μηπως το ξεχασες logical......για τσεκαρε το. Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgrande Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 οχι ενταξει απλα επειδη εχω το pro επρεπε να αλλαξω εναν 1 σε 2 ολα χαρη στον mobile hacker!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dave481985 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 εαν εγκαταστησω την iridium carbon πανω σε αυτην την rom θα μπορεσω να εχω την ταχυτητα της rom αλλα με την πληρη εμφανιση carbon? σε περιπτωση που αυτο συμβαινει μηπως ειναι καλυτερα να χρησιμοποιησω την μεθοδο του root explorer ή μπορω αφοβα να χρησιμοποιησω το xrecovery χωρις να καταστρεψω τιποτα για την εγκατασταση της carbon? sorry αν ειμαι λιγο off-topic ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Ναι, θα έχεις την εμφάνιση της carbon, και απ' όσο μπορώ να ξέρω, και με τους 2 τρόπους δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και πολλά άλλα αρχεία και εφαρμογές που θα διατηρήσουν τα χρώματα της Iridium Rom. Μόνο το θέμα θα είναι της Carbon. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parginos1 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 καλημερα DaRk_dOg εχω μια ερωτησουλα που δεν εχω βρει ακομα απαντηση, αν θελω να χρησιμοποιησω το dalvik2SD mod πρεπει να κανω εγκατασταση απο την αρχη η μπορει να γινει και τωρα που εχω εγκατεστημενες αρκετες εφαρμογες στο τηλεφωνακι μου? ευχαριστω Παράθεση http://img367.imageshack.us/img367/5659/untitled1copy0by.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 καλημερα DaRk_dOg εχω μια ερωτησουλα που δεν εχω βρει ακομα απαντηση, αν θελω να χρησιμοποιησω το dalvik2SD mod πρεπει να κανω εγκατασταση απο την αρχη η μπορει να γινει και τωρα που εχω εγκατεστημενες αρκετες εφαρμογες στο τηλεφωνακι μου? ευχαριστω parginos1 υπάρχει ανάλογο thread σχετικά με το App2SD. Εν πάσει περιπτώσει, εξαρτάται με το script που θα χρησιμοποιηθεί, αν και η dalvik-cache αναδημιουργείται ακόμα και αν την διαγράψεις. OFF: Κάνω κάποιες τελευταίες δοκιμές στο καινούριο script του App2SD που έχει και μεταφορά της dalvik. Ευελπιστώ μέχρι το απογευματάκι να έχω τελειώσει ώστε να ανέβει. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 parginos1 υπάρχει ανάλογο thread σχετικά με το App2SD. Εν πάσει περιπτώσει, εξαρτάται με το script που θα χρησιμοποιηθεί, αν και η dalvik-cache αναδημιουργείται ακόμα και αν την διαγράψεις. OFF: Κάνω κάποιες τελευταίες δοκιμές στο καινούριο script του App2SD που έχει και μεταφορά της dalvik. Ευελπιστώ μέχρι το απογευματάκι να έχω τελειώσει ώστε να ανέβει. :up: Πάνω στην κατάλληλη ώρα το ετοιμάζεις Dark, πρέπει να μου ήρθε η καινούργια κάρτα στο ταχυδρομείο (από Δευτέρα). Μήπως θα υπάρχει και καμία extra επιλογή για Data2ext για όσους το θέλουν; Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parginos1 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 parginos1 υπάρχει ανάλογο thread σχετικά με το App2SD. Εν πάσει περιπτώσει, εξαρτάται με το script που θα χρησιμοποιηθεί, αν και η dalvik-cache αναδημιουργείται ακόμα και αν την διαγράψεις. OFF: Κάνω κάποιες τελευταίες δοκιμές στο καινούριο script του App2SD που έχει και μεταφορά της dalvik. Ευελπιστώ μέχρι το απογευματάκι να έχω τελειώσει ώστε να ανέβει. σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση, θα περιμενω να δω τι θα μας ετοιμασεις. Ειπα να ρωτησω εσενα που εισαι ο δημιουργος της ρομ που εχει το App2SD εγκατεστημενο, σορρυ αν βγηκα οφτοπικ. :cry: Παράθεση http://img367.imageshack.us/img367/5659/untitled1copy0by.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 :up: Πάνω στην κατάλληλη ώρα το ετοιμάζεις Dark, πρέπει να μου ήρθε η καινούργια κάρτα στο ταχυδρομείο (από Δευτέρα). Μήπως θα υπάρχει και καμία extra επιλογή για Data2ext για όσους το θέλουν; χαχα, Μόνο App2SD και dalvik2ext. Για Data2Ext θα μιλήσουμε pm :D Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 χαχα, Μόνο App2SD και dalvik2ext. Για Data2Ext θα μιλήσουμε pm :D Ok, PM then.:D Αναμένουμε το release.:) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dave481985 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Ναι, θα έχεις την εμφάνιση της carbon, και απ' όσο μπορώ να ξέρω, και με τους 2 τρόπους δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και πολλά άλλα αρχεία και εφαρμογές που θα διατηρήσουν τα χρώματα της Iridium Rom. Μόνο το θέμα θα είναι της Carbon. ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Καλησπερα μια ερωτησουλα και απο μενα,αυτες τις εφαρμογες μπορω να τις κανω μεταφορα reboot zipalighn και ξανα πισω στην θεση τους η υπαρχει λογος που δεν ειναι zipallinged? Not zipaligned CalendarProvider.apk Not zipaligned Conversations.apk Not zipaligned Dialer.apk Not zipaligned Gmail.apk Not zipaligned Launcher.apk Not zipaligned LiveWallpapersPicker.apk Not zipaligned LocalContacts.apk Not zipaligned OMAClientProvisioning.apk Not zipaligned OmaDatasyncService.apk Not zipaligned Radio.apk Not zipaligned SemcVideo.apk Not zipaligned Settings.apk Not zipaligned SpeedDial.apk Not zipaligned StatusSwitch.apk Not zipaligned SuquashiInputMethod.apk Not zipaligned SyncWizard.apk Not zipaligned Talk.apk Not zipaligned datatrafficswitch.apk Not zipaligned RecentCalls.apk Not zipaligned SearchWidget.apk Not zipaligned SemcAlarm.apk Not zipaligned SemcCalendar.apk Not zipaligned SemcCamera.apk Not zipaligned SemcContacts.apk Not zipaligned SemcMusic.apk Not zipaligned SemcPhone.apk Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts