Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Εδώ υπάρχουν τα πάντα για τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Εδώ υπάρχουν τα πάντα για τη συσκευή σου. Φιλε μηπως εχεις και μπορεις να μου στειλεις κανεναν οδηγο αλλα στα Ελληνικα? Γιατι τα Αγγλικα μου ειναι ανυπαρκτα σχεδον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Μη μπλεξετε με το TWRP θα βλαστημησετε την ωρα και τη στιγμη. Οι οδηγιες που εχει το τοπικ στο XDA ειναι για το π**ς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Απο οτι βλέπω μάλλον καλύτερα στην μαμα rom μακάρι να μπορούσαμε να βάζαμε cm11 η να λειτουργούσε και σαν τλφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Παιδια εχει κανεις κανεναν ελληνικο οδηγο να μπορεσω να περασω custom rom στο motorola xoom μου? Σας παρακαλω,ας μου απαντησει καποιος please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Παιδια εχει κανεις κανεναν ελληνικο οδηγο να μπορεσω να περασω custom rom στο motorola xoom μου? Σας παρακαλω,ας μου απαντησει καποιος please http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370745 Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370745 Αυτο ειναι για root οπως βλεπω.Δεν αναφερει πουθενα πως γινεται η εγκατασταση μιας custom rom.Και επισης,εχω ηδη μια custom rom περασμενη,διοτι το tablet το ειχα παρει μεταχειρισμενο και ο προκατοχος του ειχε περασει ηδη custom rom και ετσι μου το εδωσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Rom πως την περναμε παιδια? μπορει να απαντησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Τελικά δεν είναι δύσκολο ...πέρασα την CM 10 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Τελικά δεν είναι δύσκολο ...πέρασα την CM 10 .... Κάνε εσύ τώρα έναν οδηγό να βοηθήσεις αυτούς που δεν ξέρανε να σου απαντήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Οι...πιστεύω μέσα στην ημέρα να το έχω κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) ποια ρομ δουλευετε? εχω eos3 και λεω να αλλαξω.omnirom,eos4 ή καποια αλλη?τι προτεινετε? θα ηθελα να δουλευουν ολα (πχ camera,gps,3g) και οχι να αλλαξω για να αλλαξω:) Edited May 21, 2014 by BEBAKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas5 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 καλησπέρα σε όλους . είμαι κάτοχος της ταμπλέτας και είμαι στην 4.0.4 υπάρχει κάποια καλύτερη για αυτό και κάποιος οδηγός .είμαι καινούργιος σε android .. ευχαρἲστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckone Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 αν έχει κάποιος κάποιο link απο οδηγό για το πως μπορούσαμε να περάσουμε άλλη rom καλά θα ήταν να ανανεώσουμε λίγο το Xoom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παιδια,μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω το igo για την ταμπλετα μας? Αν γινεται,μπορει καποιος να μου απαντησει σημερα γιατι το βραδυ αργα φευγω για Καλαματα και θα ηταν φοβερη βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δεν ξέρω για το igo πάντως τα sygic navigon copilot και Google maps που έχω δουλεύουν τέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 πληροφοριες και συγκριτικα για το ζουμ http://www.xoomclub.com/ με μια λογικη τιμη και το χτυπησα χτες! μολις ερθει στο ελλαδισταν... το ταμπλετακι φυσαει και κανει σκονη το icrap :X icrap? iPad Air βλεπω στην υπογραφη σου :lol: Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλά τι νόημα έχει να απαντήσεις σε ένα μήνυμα που γράφτηκε πριν 3 χρόνια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλά τι νόημα έχει να απαντήσεις σε ένα μήνυμα που γράφτηκε πριν 3 χρόνια;;; Μια πλάκα να μην κάνουμε μωρέ? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis3519 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Παιδιά μπορώ να βάλω το xbmc στο xoom? όποια εκδοση και να κατεβάσω μου λέει μη υποστηριζόμενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis3519 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Κανείς καμιά ιδέα για το xbmc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis3519 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Μετά απο αναβάθμιση στην 4.4.4 κολλάει η συσκεύη όταν είναι στη φόρτιση, καμία ιδέα κανείς γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Δε νομίζω να έχει σχέση με την αναβάθμιση. Μου το έκανε και εμένα για ένα μεγάλο διάστημα (είναι με stock rom) και μετά σταμάτησε να έχει πρόβλημα ξαφνικά. Δεν κατάλαβα τι έφταιγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis3519 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αγόρασα τη συσκεύη μεταχειρησμένη και ήξερα ότι είναι μόνο wifi, της πέρασα την 4.4.4 και βλέποντας στις πληροφορίες συσκεύης λέει 3g βάζω κάρτα μέσα αλλά δεν κάνει καμία αλλαγή. Ξέρει κανείς πως να δω ποιά έκδοση είναι και γιατί αν είναι η 3g δεν βγάζει δίκτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Έχω στα χέρια μου ένα Xoom φίλου (MZ601, την 3G έκδοση), που τρώει χοντρά κολλήματα. Από ό,τι μου είπε το έδωσε και σε άλλον (σύμφωνα με τα λεγόμενά του γνώστη), που από ό,τι κατάλαβα του έκανε επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά δεν διορθώθηκε η κατάσταση. Κατ'αρχάς για να ανοίξει κάνει (χωρίς καμία δόση υπερβολής) κανένα 5λεπτο. Όλη αυτήν την ώρα είναι κολλημένο στο Motorola boot logo. Και μετά τρώει άγρια κολλήματα, πατάς να μπεις στις ρυθμίσεις και μένει εκεί κολλημένο κανά 3λεπτο μέχρι να βγάλει ότι δεν αποκρίνεται. Σκέφτηκα να δοκιμάσω να του περάσω άλλη ROM (έχει stock 4.0.4) μπας και ανασάνει, αλλά δεν μπορώ να μπω καν σε recovery mode. Δηλαδή λέει ότι μπαίνει, βγάζει το πράσινο ανθρωπάκι με το κόκκινο τριγωνάκι, αλλά μένει εκεί κολλημένο κανά 5λεπτο, μέχρι να κάνει μετά "κανονικό" reboot. Και σε Fastboot το έχω τώρα μπροστά μου κολλημένο για πόση ώρα στο "Starting Fastboot protocol support."... Δοκίμασα και τον οδηγό που έχει εδώ για το ξεκλείδωμα του bootloader κλπ, αλλά ενώ το συνδέω και περνάει usb drivers (εννοείται πως έχω ενεργοποιήσει το USB debugging) δεν το βρίσκει το adb. Τείνω κι εγώ να πιστέψω πως πρόκειται για hardware πρόβλημα, απλά είπα μήπως κανείς εδώ μέσα έχει κάποια άλλη ιδέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts