Jump to content

[Tablet] Motorola XOOM

zafos90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδώ υπάρχουν τα πάντα για τη συσκευή σου.

Φιλε μηπως εχεις και μπορεις να μου στειλεις κανεναν οδηγο αλλα στα Ελληνικα? Γιατι τα Αγγλικα μου ειναι ανυπαρκτα σχεδον..

Μη μπλεξετε με το TWRP θα βλαστημησετε την ωρα και τη στιγμη.

Οι οδηγιες που εχει το τοπικ στο XDA ειναι για το π**ς

Παιδια εχει κανεις κανεναν ελληνικο οδηγο να μπορεσω να περασω custom rom στο motorola xoom μου? Σας παρακαλω,ας μου απαντησει καποιος please

Παιδια εχει κανεις κανεναν ελληνικο οδηγο να μπορεσω να περασω custom rom στο motorola xoom μου? Σας παρακαλω,ας μου απαντησει καποιος please

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370745

Όλα καλά.

Αυτο ειναι για root οπως βλεπω.Δεν αναφερει πουθενα πως γινεται η εγκατασταση μιας custom rom.Και επισης,εχω ηδη μια custom rom περασμενη,διοτι το tablet το ειχα παρει μεταχειρισμενο και ο προκατοχος του ειχε περασει ηδη custom rom και ετσι μου το εδωσε..

• 1 month later...
Τελικά δεν είναι δύσκολο ...πέρασα την CM 10 ....

Κάνε εσύ τώρα έναν οδηγό να βοηθήσεις αυτούς που δεν ξέρανε να σου απαντήσουν.

• 1 month later...
ποια ρομ δουλευετε? εχω eos3 και λεω να αλλαξω.omnirom,eos4 ή καποια αλλη?τι προτεινετε? θα ηθελα να δουλευουν ολα (πχ camera,gps,3g) και οχι να αλλαξω για να αλλαξω:) Edited by BEBAKOS

• 3 weeks later...

καλησπέρα σε όλους .

είμαι κάτοχος της ταμπλέτας και είμαι στην 4.0.4 υπάρχει κάποια καλύτερη για αυτό και κάποιος οδηγός .είμαι καινούργιος σε android ..

ευχαρἲστώ

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Παιδια,μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω το igo για την ταμπλετα μας? Αν γινεται,μπορει καποιος να μου απαντησει σημερα γιατι το βραδυ αργα φευγω για Καλαματα και θα ηταν φοβερη βοηθεια?

πληροφοριες και συγκριτικα για το ζουμ

http://www.xoomclub.com/

με μια λογικη τιμη και το χτυπησα χτες! μολις ερθει στο ελλαδισταν...

το ταμπλετακι φυσαει και κανει σκονη το icrap :X

icrap? iPad Air βλεπω στην υπογραφη σου :lol:

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Καλά τι νόημα έχει να απαντήσεις σε ένα μήνυμα που γράφτηκε πριν 3 χρόνια;;;

Μια πλάκα να μην κάνουμε μωρέ?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

• 4 weeks later...
Παιδιά μπορώ να βάλω το xbmc στο xoom? όποια εκδοση και να κατεβάσω μου λέει μη υποστηριζόμενη...

• 2 weeks later...
Μετά απο αναβάθμιση στην 4.4.4 κολλάει η συσκεύη όταν είναι στη φόρτιση, καμία ιδέα κανείς γιατί?

Δε νομίζω να έχει σχέση με την αναβάθμιση. Μου το έκανε και εμένα για ένα μεγάλο διάστημα (είναι με stock rom) και μετά σταμάτησε να έχει πρόβλημα ξαφνικά. Δεν κατάλαβα τι έφταιγε.

Αγόρασα τη συσκεύη μεταχειρησμένη και ήξερα ότι είναι μόνο wifi, της πέρασα την 4.4.4 και βλέποντας στις πληροφορίες συσκεύης λέει 3g βάζω κάρτα μέσα αλλά δεν κάνει καμία αλλαγή. Ξέρει κανείς πως να δω ποιά έκδοση είναι και γιατί αν είναι η 3g δεν βγάζει δίκτυο?

• 3 months later...

Έχω στα χέρια μου ένα Xoom φίλου (MZ601, την 3G έκδοση), που τρώει χοντρά κολλήματα. Από ό,τι μου είπε το έδωσε και σε άλλον (σύμφωνα με τα λεγόμενά του γνώστη), που από ό,τι κατάλαβα του έκανε επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά δεν διορθώθηκε η κατάσταση.

Κατ'αρχάς για να ανοίξει κάνει (χωρίς καμία δόση υπερβολής) κανένα 5λεπτο. Όλη αυτήν την ώρα είναι κολλημένο στο Motorola boot logo. Και μετά τρώει άγρια κολλήματα, πατάς να μπεις στις ρυθμίσεις και μένει εκεί κολλημένο κανά 3λεπτο μέχρι να βγάλει ότι δεν αποκρίνεται. Σκέφτηκα να δοκιμάσω να του περάσω άλλη ROM (έχει stock 4.0.4) μπας και ανασάνει, αλλά δεν μπορώ να μπω καν σε recovery mode. Δηλαδή λέει ότι μπαίνει, βγάζει το πράσινο ανθρωπάκι με το κόκκινο τριγωνάκι, αλλά μένει εκεί κολλημένο κανά 5λεπτο, μέχρι να κάνει μετά "κανονικό" reboot. Και σε Fastboot το έχω τώρα μπροστά μου κολλημένο για πόση ώρα στο "Starting Fastboot protocol support."...

Δοκίμασα και τον οδηγό που έχει εδώ για το ξεκλείδωμα του bootloader κλπ, αλλά ενώ το συνδέω και περνάει usb drivers (εννοείται πως έχω ενεργοποιήσει το USB debugging) δεν το βρίσκει το adb.

Τείνω κι εγώ να πιστέψω πως πρόκειται για hardware πρόβλημα, απλά είπα μήπως κανείς εδώ μέσα έχει κάποια άλλη ιδέα...