nickgrserifos Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 (edited) Αξιζει να το αγoρασω 3g ή wifi only; Kαι ασχετη ερωτηση, τι κερδιζει κανεις με το root; Edited September 3, 2011 by nickgrserifos Παράθεση ♥☼ΣΕΡΙΦΟΣ☼♥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Αξιζει να το αγoρασω 3g ή wifi only; Kαι ασχετη ερωτηση, τι κερδιζει κανεις με το root; Το τι θα επιλέξεις εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Εγώ πχ που το θέλω να το παίρνω σε ταξιδάκια, στο εξοχικό ή και γενικότερα έξω από το σπίτι χωρίς να χρειάζεται να κάνω το κινητό μου wi-fi hotspot για να δουλέψει ( που καταναλώνει μπαταρία), πήρα το 3g.. Αν το θέλεις μόνο για μες στο σπίτι ή αν δεν σε πειράζει να κάνεις το κινητό σου hotspot για να δουλέψει σίγουρα το wi-fi only είναι φθηνότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roumh Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 (edited) έχει βάλει κανείς ρομ στο χοομ Edited September 4, 2011 by roumh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Αξιζει να το αγoρασω 3g ή wifi only; 3G, καλό είναι να υπάρχει και θα έχει πολύ καλύτερη μεταπώληση (σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει). Kαι ασχετη ερωτηση, τι κερδιζει κανεις με το root; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Πάντως η τιμη της έκδοσης με το WiFi έχει πέσει τρελά....το βρίσκεις ευκολα 350 με 400 ευρώ στο ebay. http://goo.gl/9zJCM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonissilver Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Καλησπέρα, έχω περάσει έγγραφα του word στο xoom και δοκίμασα να τα ανοίξω με openoffice, documents, office suite και κάνενα απο αυτά δεν μου αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να δοαφάζω τα εγγραφά μου?? Παράθεση Samsung Galaxy S3 Garnet Red Motorola Xoom Jelly Bean Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Καλησπέρα, έχω περάσει έγγραφα του word στο xoom και δοκίμασα να τα ανοίξω με openoffice, documents, office suite και κάνενα απο αυτά δεν μου αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να δοαφάζω τα εγγραφά μου?? Με το documents to go δεν έχω τέτοιο θέμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonissilver Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 και με το Documents to go το ίδιο πρόβλημα έχω, δέν αναγνωρίζει τους Ελληνικούς χαρακτήρες και βγάζει ακαταλαβίστικα :) Παράθεση Samsung Galaxy S3 Garnet Red Motorola Xoom Jelly Bean Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas3411 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Καλησπερα ειμαι καινουργιος στο xoom αν εχει παρατηρειση καπιος προβλημα με το wifi εχω το 3g και εκτος απο του σπητιου μου το wifi δεν σινδετε με κανενα αλλο οσο και να προσπαθησα κανη προσπαθηα να σινδεθη και τιποτα στην αρχη δεν ειχα προβλημα μετα περασα κιαπια προγραμματα και απο τοτε παρα πολη δησκολα να σινδεθη με αλλο δηκτιο εκανα ρεσετ στη σισκευη αλλα παλη τα ηδια ευχαριστο Παράθεση christos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Καλησπερα ειμαι καινουργιος στο xoom αν εχει παρατηρειση καπιος προβλημα με το wifi εχω το 3g και εκτος απο του σπητιου μου το wifi δεν σινδετε με κανενα αλλο οσο και να προσπαθησα κανη προσπαθηα να σινδεθη και τιποτα στην αρχη δεν ειχα προβλημα μετα περασα κιαπια προγραμματα και απο τοτε παρα πολη δησκολα να σινδεθη με αλλο δηκτιο εκανα ρεσετ στη σισκευη αλλα παλη τα ηδια ευχαριστο Περιεργο...το δικο μου σκοτωνει... Το ελληνικο εχεις? Sent from my GT-I9100 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarost Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Καλησπερα ειμαι καινουργιος στο xoom αν εχει παρατηρειση καπιος προβλημα με το wifi εχω το 3g και εκτος απο του σπητιου μου το wifi δεν σινδετε με κανενα αλλο οσο και να προσπαθησα κανη προσπαθηα να σινδεθη και τιποτα στην αρχη δεν ειχα προβλημα μετα περασα κιαπια προγραμματα και απο τοτε παρα πολη δησκολα να σινδεθη με αλλο δηκτιο εκανα ρεσετ στη σισκευη αλλα παλη τα ηδια ευχαριστο Μήπως έχεις βάλει στατική ip στο wifi και πλέον χωρίς DHCP δεν μπορεί να συνδεθεί σε άλλα wifi δίκτυα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas3411 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 ok.. ευχαριστο εκανα ενα hard reset και ολλα καλα ευχαριστο και παλη Παράθεση christos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaris Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Καλημέρα, Μια ερώτηση, τελικά το 3.1 update δόθηκε επίσημα στην Ελλάδα; Χτες στην Cosmote είδα ένα XOOM με Android 3.1. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Καλημέρα, Μια ερώτηση, τελικά το 3.1 update δόθηκε επίσημα στην Ελλάδα; Χτες στην Cosmote είδα ένα XOOM με Android 3.1. Ευχαριστώ Ναι δόθηκε επίσημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Στα 399..... http://www.pixmania.gr/gr/gr/10277366/art/motorola/tablet-pc-xoom-wifi-32-ga.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTMxNTk4ODU5MDs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Το 3G ποσο κανει στην Ελλαδα; Στην Αγγλια ειναι 370 λιρες αλλα εχει Ελληνικα; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 (edited) Εδώ βάζοντας το IMEI στο πεδίο check product warranty βλέπετε πόση εγγύηση σας απομένει :-) http://www.motorola.com/Support/US-EN/Consumer-Support/TABLETS Το δικό μου λέει : Your phone is in Warranty ... Expires 7/5/2013 \o/ Edited September 16, 2011 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roumh Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 καλημέρα σε όλους έχω ένα πρόβλημα έχω γυρίσει το χοομ σε μαμά Ρομ για δικούς μου λόγους τεσπα το πρόβλημα μου είναι ότι αγόρασα ένα otg usb καλώδιο ότι και να συνδέσω το χοομ δεν κάνει τίποτα ξέρη κανείς τίποτα είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω καλώδιο τέτοιο το χοομ έχει την 3.1 το καλωδιο ειναι αυτοhttp://www.ebay.com/itm/Micro-USB-Host-OTG-Adapter-Cable-Motorola-XOOM-WiFi-/150656088322?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item2313cd7902 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarost Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 καλημέρα σε όλους έχω ένα πρόβλημα έχω γυρίσει το χοομ σε μαμά Ρομ για δικούς μου λόγους τεσπα το πρόβλημα μου είναι ότι αγόρασα ένα otg usb καλώδιο ότι και να συνδέσω το χοομ δεν κάνει τίποτα ξέρη κανείς τίποτα είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω καλώδιο τέτοιο το χοομ έχει την 3.1 το καλωδιο ειναι αυτοhttp://www.ebay.com/itm/Micro-USB-Host-OTG-Adapter-Cable-Motorola-XOOM-WiFi-/150656088322?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item2313cd7902 Θα έπρεπε να σου δουλεύει ακόμα και σε μαμά (αφού έχεις την 3.1) . Έχεις δοκιμάσει να βάλεις usb πληκτρολόγιο/ποντίκι ; Είναι το πιο safe bet για να δεις αν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Σήμερα ήρθε ενα Security update και πλέον ειμαι σε 3.2.1 ... Δεν έχω δει καμιά διάφορα. Γνωρίζει κανείς κατι; ;; Sent from my Xoom using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Μηπως έχει να κάνει με το Market που μοιάζει πιο πολύ με την εκδοση των smartphones? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Παίδες έχει δοκιμάσει να παίξει κανείς .mkv με τον dice; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermanolis13 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 (edited) θα μπορεσεις με το more locale που θα το βρεις στο android market..θα σου αλλαξει εκεινες τις εφαρμογες που θα υποστηριζουν ελληνικα.. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited October 9, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 (edited) Καλησπερα στο forum. :) Aν παρω αυτο το xoom only wifi απο το amazon, Ελληνικα προφανως λογω android θα εχει ετσι? Ευχαριστω. Edited October 19, 2011 by BMW116i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Καλησπερα στο forum. :) Aν παρω αυτο το xoom only wifi απο το amazon, Ελληνικα προφανως λογω android θα εχει ετσι? Ευχαριστω. Θα εχει ελληνικά, αλλα χωρις 3g θα ειναι απλά ενα πολυ ακριβο gadget... χανει ουσιαστικό μερος δυνατοτητων και φιλοσοφίας μιας ταμπλετας. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts