Jump to content

supermanolis13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About supermanolis13

  • Ημ. Γέννησης 30/12/1987

supermanolis13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς όχι γιατί δεν ανοίγει καν..κολλαει στο logo της LG με το που πάει να φορτώσει..
  2. Καλημέρα παιδιά! θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος οδηγός να επαναφέρω το g2 στη stock rom του.. Ευχαριστώ!
  3. Φίλε μου χίλια ευχαριστώ. Αυτό ήταν..ήμουν έτοιμος να του κάνω επαναφορά.. Και πάλι σε ευχαριστώ!
  4. Αυτό ακριβώς.. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί δεν με αφήνει να βάλω το εικονίδιο των ρυθμισεων.ειχα ενα θέμα το οποίο το απεγκατεστησα..
  5. Καλησπέρα παιδιά! Εχω ενα πρόβλημα με το QuickCircle. Προσπαθώ να αλλάξω γραφικό ρολογιού και δεν μπορώ. πηγαίνω στις επιλογές του QuickCircle και την επιλογή για τις ρυθμίσεις δεν με αφήνει να την επιλέξω (την εμφανίζει αχνά). Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  6. Καλησπερα παιδια!! εχω ενα motorola razr και χθες του περασα μια costum rom την cyanogenmod 11 4.4.4..ολα καλα απλα μολις εγκαθιστω το play store και το εκκινω κλεινει κατευθειαν και μου εμφανιζει μνμ σφαλμα υπηρεσιων google play..εχω εγκαταστησει και το google play services..ξερει κανεις τι γινεται?? :wacko: ευχαριστω!!
  7. Ολα εντάξει!!! εκανα και το root και ολα!! σε ευχαριστω παρα πολυ!! πραγματικα τα ειχα παιξει!! και κατι τελευταιο..μπορω τωρα να περασω την costum ics? και αν ναι θα σβηστουν παλι ολα τα δεδομενα?
  8. Μου γραφει cannot load fastboot flash recovery recovery-Tiamat-R4c-100611-1150-cwm.img ενω το εχω βαλει μεσα στο φακελο platform tools to εφτιαξα αυτο δοκιμαζω να κανω install to allo..
  9. ετοιμος το εχω γυρισει σε stock και στην 3,2:)
  10. σε 3.2 στην τελευταια..εκανα ολα τα update..
  11. δυστυχως παλι δεν δουλευει το wifi..:wacko: το γυρισα παλι stock
  12. ολα μια χαρα..δουλευει και το wifi..:) περιμενω τον οδηγο..:D
  13. μολις κατεβει και το κανω θα σου πω..σε ευχαριστω εκ των προτερων παντως γιατι ειχα θολωσει τελειως..:)
  14. ναι αυτη την εκδοση εχω..απλως περιμενω να κατεβει τωρα..αργει λιγο..
  15. κατεβασα το android sdk manager kai κλίκαρα τα τρια πρωτα να κατεβασει..(tools, andrid sdk tools kai android sdk platform tools). στη συνεχεια αποσυμπιεσα στον φακελο platform tools τα συμπιεσμενα αρχεια root_files.zip kai boot_3.2_insecure.zip. ανοιξα το παραθυρο εντολων Cmd και εκανα unlock kai root με τον οδηγο που εχεις αναρτησει..μολις τελειωσε δεν μου δουλευε το wifi..εχω το xoom wifi με ελληνικο λογισμικο και android 3.2
×
×
  • Create New...