Jump to content

nickgrserifos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nickgrserifos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

nickgrserifos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αξιζει να το αγoρασω 3g ή wifi only; Kαι ασχετη ερωτηση, τι κερδιζει κανεις με το root;
  2. Ευχαριστω για τις πληροφοριες.:) Δεν γνωριζω και πολλα απο οθονες κινητων ειναι η αληθεια, και βιαστηκα να το κρινω. Οσο για το parlingo δεν βρηκα καποια λυση, αλλα βρηκα ισως καλυτερο "αντικαταστατη". Εγκατεστησα το e-buddy και δουλευει κομπλε. Ειμαι πλεον αρκετα ευχαριστημενος απ'την συσκευη και την συνιστω και σε αλλους που θελουν να την παρουν.
  3. Δεν συνηθιζω ν'αφηνω νυχακι :p Περα απ'την πλακα ομως ειναι συνηθεια. Ειχα συνηθισει απ'του iphone και μου κακοφανηκε. Εχω ενα αλλο προβλημα ομως. Θελω να σβησω καποιες εφαρμογες οπως το parlingo και να περασω την τελευταια εκδοση της, ομως δεν τα καταφερνω. Προσπαθησα εγκατασταση μεσω της συσκευης καθως επισης και μεσω υπολογιστη(την κατεβασα δηλαδη και την περασα στο κινητο) αλλα τιποτα. Γενικα η απορια μου ειναι πως μπορω να κανω απεγκατασταση μια εφαρμογη και αν γινεται να κανω καποια αναβαθμιση στο λογισμικο του. Την συσκευη την αγορασα απο τον Γερμανο αν αυτο ισως παιζει καποιο ρολο. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  4. Εγω το πηρα σημερα.. Και να σας πω την αληθεια δεν με ενθουσιασε, μαλλον απογοητευτηκα.. Με απογοητευσε κυριως η οθονη του. Και συγκεκριμενα η απόκριση της οθονης. Για να επιλεξω την πανω μπαρα που τραβιεται προς τα κατω, πρεπει να δωσω μαχη καθε φορα για να τα καταφερω. Γενικα ομως ειναι ενα καλο κινητο αν σκεφτει κανεις οτι ειναι και αρκετα φθηνο. Ημουν αναμεσα σε αυτο και στο Samsung Ch@t335. Μαλλον εκανα λαθος επιλογη... Περιμενω να ακουσω και τα δικα σας σχολια σχετικα με την οθονη... :rolleyes:
  5. Εγω για ρολοι εχω το sony ericsson w660i. Πολυ καλό :D
  6. Εγω "σπουδαζω" Τεχνικος Η/Υ και Πολυμεσων Δικτυων..το θεμα ειναι τι θα κανω μολις τελειωσω απο εκει :/
  7. Τραβηχτε βρειτε καμια γκομενα και αφηστε τα ποστ..Η ζωη ειναι στον κοσμο οχι μπροστα απο ενα Η/Υ.
×
×
  • Create New...