petran_7 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο το ανωτέρω κινητό, να ρωτήσω δύο πράγματα: Ελληνικό μενού έχει στην εργοστασιακή έκδοση rom; Εάν το αναβαθμίσω στην 4 ice cream που αναφέρεται εδώ μέσα με τους γνωστούς τρόπους, ελληνικό μενού θα έχω; Φίλε αυτό που αγόρασα εγώ είναι το αμερικάνικο από την at&t και δεν έχει ελληνικό μενού (αλλά έχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο!!!). Το ελληνικό atrix κατά 99% θα έχει ελληνικά. Για τη δεύτερη ερώτηση: εξαρτάται από τη ρομ, σε άλλες συσκευές που είχα φλασάρει android 4.0 και 4.1 υπήρχε ελληνικό μενού αλλά όχι ελληνικό πληκτρολόγιο. Ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει.. Edited November 21, 2012 by petran_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 στην Paranoid που φοραω εγω (4.1) εχει Ελληνικο πληκτρολογιο κανονικα και με το morelocale2 γινεται και με Ελληνικο μενου (εκτος απο μερικα σημεια) οσο για την μαμα ρομ, αν ειναι ευρωπαικο εχει Ελληνικα, αν ειναι της ΑΤ&Τ δεν εχει αλλα σε αυτην την περιπτωση ετσι και αλλιως θα αλλαξεις ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 στην Paranoid που φοραω εγω (4.1) εχει Ελληνικο πληκτρολογιο κανονικα και με το morelocale2 γινεται και με Ελληνικο μενου (εκτος απο μερικα σημεια) οσο για την μαμα ρομ, αν ειναι ευρωπαικο εχει Ελληνικα, αν ειναι της ΑΤ&Τ δεν εχει αλλα σε αυτην την περιπτωση ετσι και αλλιως θα αλλαξεις ρομ. Πάντως εγώ δεν άλλαξα ρομ και λειτουργεί κανονικά με τη σιμ μου, το κινητό ανοίγει με το σήμα της at&t και έχει και εφαρμογές της at&t. Η paranoid είναι λειτουργική? Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου? ρωτάω γιατί θέλω και εγώ να πάω στο 4.x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 τσαμπα τα 300 που ειχα δωσει τον μαιο. Και υποτιθεται πως ειταν super τιμη τοτε (απο 750 με lapdock ) , ηταν γιατι το κινητο πηγαινε για τα σκουπιδια. Το μονο που αξιζει ειναι τα 2gb rom και τo gorrila glass. δεν εχει ουτε μια γρατζουνια με μια απλη θηκη τυπου pouch.και αντε το ηχειο του. σκεφτομαι για W8 αλλα δεν υπαρχει μια γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 τσαμπα τα 300 που ειχα δωσει τον μαιο. Και υποτιθεται πως ειταν super τιμη τοτε (απο 750 με lapdock ) , ηταν γιατι το κινητο πηγαινε για τα σκουπιδια. Το μονο που αξιζει ειναι τα 2gb rom και τo gorrila glass. δεν εχει ουτε μια γρατζουνια με μια απλη θηκη τυπου pouch.και αντε το ηχειο του. σκεφτομαι για W8 αλλα δεν υπαρχει μια γμτ Πόσο σε καταλαβαίνω... Μια απ' τα ίδια και εγώ, το πήρα Ιανουάριο βέβαια :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Διάβασα ότι αρκετοί ζητήσατε πληροφορίες γύρω από το ΗΑ. Μπορείτε να διαβάσετε ένα υπέροχο και κατανοητό άρθρο απο την Dianne Hackborn (Google android engineering) https://plus.google.com/105051985738280261832/posts/2FXDCz8x93s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Πάντως εγώ δεν άλλαξα ρομ και λειτουργεί κανονικά με τη σιμ μου, το κινητό ανοίγει με το σήμα της at&t και έχει και εφαρμογές της at&t. Η paranoid είναι λειτουργική? Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου? ρωτάω γιατί θέλω και εγώ να πάω στο 4.x την έχω για καθημερινή χρήση, είναι αρκετά καλή, πολύ γρήγορη και δεν έχει κωλύματα. η βιντεοκάμερα δεν παίζει (σωστά) αλλά κατεβάζεις από το Play κάποια και είσαι οκ, όσο για το HWA προς το παρόν δεν μου έλειψε. πάντως με την 4.Χ το κινητό γίνεται αγνώριστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 δε μπορω να κατλαβω....η 2.3.4 εχει η δεν εχει hw acceleration?. Αν ναι τοτε ο μονος λογος να πας σε ics / jelly bean ειναι οι νεες εφαρμογες αν δεν υπαρχουν σε 2.3.4 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 δε μπορω να κατλαβω....η 2.3.4 εχει η δεν εχει hw acceleration?. Αν ναι τοτε ο μονος λογος να πας σε ics / jelly bean ειναι οι νεες εφαρμογες αν δεν υπαρχουν σε 2.3.4 . κάνεις λάθος, ο λόγος είναι ότι ΟΛΑ δουλεύουν πιο γρήγορα και πιο smooth, δεν έχει καμιά σχέση η 2.3.4 με τις 4.Χ είναι μέρα με την νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Κάτσε επειδή δεν κατάλαβα, στο Atrix με ποιά έκδοση δουλεύουν όλα γρηγορότερα; Εγώ βρίσκομαι ακόμα στην επίσημη 2.3.4 (rooted) αλλά από ότι διαβάζω όλες οι ICS και JB έχουν τα προβλήματά τους, πχ. δεν υπάρχει υποστήριξη του fingerprint reader, της κάμερας ή του lapdock. Κατάλαβα κάτι λάθος ή όντως έτσι είναι; Και αν βάλω μια ICS που δεν μ'αρέσει λόγω ελλιπούς υποστήριξης του hardware μπορώ να επιστρέψω στο nandroid backup της 2.3.4 που θα έχω πάρει; Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Κάτσε επειδή δεν κατάλαβα, στο Atrix με ποιά έκδοση δουλεύουν όλα γρηγορότερα; Εγώ βρίσκομαι ακόμα στην επίσημη 2.3.4 (rooted) αλλά από ότι διαβάζω όλες οι ICS και JB έχουν τα προβλήματά τους, πχ. δεν υπάρχει υποστήριξη του fingerprint reader, της κάμερας ή του lapdock. Κατάλαβα κάτι λάθος ή όντως έτσι είναι; Και αν βάλω μια ICS που δεν μ'αρέσει λόγω ελλιπούς υποστήριξης του hardware μπορώ να επιστρέψω στο nandroid backup της 2.3.4 που θα έχω πάρει; Το γρηγοροτερα το βλεπει ο καθενας στην πραξη, σε εμενα ηταν λιγο πιο γρηγορο νομιζω με την cm10. Οσο για τα προβληματα σωστα καταλαβες ετσι ειναι τα πραγματα ακομα και αν περασεις αλλη rom θα μπορεσεις να γυρισεις κανονικα σε αυτην που ειχες με το backup σου. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Επειδη βλεπω μια συγχηση να πω κ εγω τ συμπερασματα μου, Με cm9/10 το atrix ειναι σα να πηρα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ κινητο Ομως σημειωνω τα εξης πραγματα: 1. Λογο της@@@ μοτορολα δεν υπαρχουν drivers και ετσι οι cm10/9 ειχαν θεματακια (webtop,lapdock,fingerprint,videocamera) 2 οταν βγηκε το ics leak (τωρα ICSROM κ AtrICS) ληθηκαν ολα τα παραπανω προβληματα, αλλα δημιουργηθηκε ενα νεο (σ αυτες τις ρομ μιιλαμε) Η μπαταρια πινεται σα νερο. Τωρα για το θεμα των ICSROM kai AtrICS βγηκε ενα MOD που υποσχεται τρομερη βελτιωση στο θεμα αλλα δεν το δοκιμασα ακομα Υπομονη και σε καμια βδομαδα θα εχει προχωρηση πολυ το θεμα νομιζω Συμπερασμα: Η CM10 δεν προσφερει οσα θα μπορουσε αλλα σιγουρα πολλα παραπανω απο τη μαμα ρομ, τωρα αν σας ειναι απαραιτητα τα webtop,lapdock,fingerprint τοτε δειτε καμια blur based rom (πχ Nottachtrix) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Επειδη βλεπω μια συγχηση να πω κ εγω τ συμπερασματα μου, Με cm9/10 το atrix ειναι σα να πηρα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ κινητο Ομως σημειωνω τα εξης πραγματα: 1. Λογο της@@@ μοτορολα δεν υπαρχουν drivers και ετσι οι cm10/9 ειχαν θεματακια (webtop,lapdock,fingerprint,videocamera) 2 οταν βγηκε το ics leak (τωρα ICSROM κ AtrICS) ληθηκαν ολα τα παραπανω προβληματα, αλλα δημιουργηθηκε ενα νεο (σ αυτες τις ρομ μιιλαμε) Η μπαταρια πινεται σα νερο. Τωρα για το θεμα των ICSROM kai AtrICS βγηκε ενα MOD που υποσχεται τρομερη βελτιωση στο θεμα αλλα δεν το δοκιμασα ακομα Υπομονη και σε καμια βδομαδα θα εχει προχωρηση πολυ το θεμα νομιζω Συμπερασμα: Η CM10 δεν προσφερει οσα θα μπορουσε αλλα σιγουρα πολλα παραπανω απο τη μαμα ρομ, τωρα αν σας ειναι απαραιτητα τα webtop,lapdock,fingerprint τοτε δειτε καμια blur based rom (πχ Nottachtrix) κανουμε υπομονη μισο χρονο η μια βδομαδα θα μας σωσει:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 κάνεις λάθος, ο λόγος είναι ότι ΟΛΑ δουλεύουν πιο γρήγορα και πιο smooth, δεν έχει καμιά σχέση η 2.3.4 με τις 4.Χ είναι μέρα με την νύχτα.Ποιο μεγαλο ξενερωμα να βλεπω το κινητο οταν τραβαω βιντεο να κολαει και να ειναι σαν slow motion δεν υπαρχει....να μου λειπει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Διάβασα ότι αρκετοί ζητήσατε πληροφορίες γύρω από το ΗΑ. Μπορείτε να διαβάσετε ένα υπέροχο και κατανοητό άρθρο απο την Dianne Hackborn (Google android engineering) https://plus.google.com/105051985738280261832/posts/2FXDCz8x93s τελικά επηρεάζει παιχνίδια και scrolling? :p:p την έχω για καθημερινή χρήση, είναι αρκετά καλή, πολύ γρήγορη και δεν έχει κωλύματα. η βιντεοκάμερα δεν παίζει (σωστά) αλλά κατεβάζεις από το Play κάποια και είσαι οκ, όσο για το HWA προς το παρόν δεν μου έλειψε. πάντως με την 4.Χ το κινητό γίνεται αγνώριστο... δηλαδή είναι σταθερή? δεν τραβάω ποτέ βίντεο οπότε αυτό δεν αποτελεί σημαντικό μειονέκτημα για μενα. από μπαταρία πως πάει? όπως με την αρχική του ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 CyanogenMod 10 On The Motorola Atrix - Preview Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 τελικά επηρεάζει παιχνίδια και scrolling? :p:p δηλαδή είναι σταθερή? δεν τραβάω ποτέ βίντεο οπότε αυτό δεν αποτελεί σημαντικό μειονέκτημα για μενα. από μπαταρία πως πάει? όπως με την αρχική του ρομ? Παιχνιδια ισως, αλλα και παλι το μονο π φανταζομαι ειναι οτι μπορει να κολαει σε παιχνιδια που θελουν hardware acceleration (τα οποια ομως δεν θα παιζες με 2.3) Απο μπαταρια ειναι ΣΟΥΠΕΡ υγ: αυτη εχω εγω μονιμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1781970 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Ξερει κανεις κανα παιχνιδι που δεν παιζει η 2.3.4 ... αν ξερει καποιος ας μου πει να δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 http://wiki.cyanogenmod.org/wiki/Motorola_Atrix_4G:_Full_Update_Guide Δικο σας!!Καλο ειναι να μπει και στο αρχικο ποστ!! Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Παιχνιδια ισως, αλλα και παλι το μονο π φανταζομαι ειναι οτι μπορει να κολαει σε παιχνιδια που θελουν hardware acceleration (τα οποια ομως δεν θα παιζες με 2.3) Απο μπαταρια ειναι ΣΟΥΠΕΡ υγ: αυτη εχω εγω μονιμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1781970 Ωραία, οπότε δεν θα μου στερήσει τπτ η JB rom. Το θέμα της ρομ ειναι έτσι οπως ειναι στα screenshots ή είναι το stock android (περισσότερο για τα εικονίδια της μπάρας μιλάω)? Το μόνο θέμα που έχω είναι σχετικά με αυτό το thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1501532 έχω ποστάρει και ερώτηση και δεν απαντάει κανείς. Γνωρίζει κανείς από 'δω τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 καλησπερα, ποια ρομ προτεινετε για καθημερινη χρηση(οποτε καλη αποδοση μπαταριας και χωρις κολληματα) αλλα και για χρηση laptock...υπαρχει καποια που να αναβαθμιζει το webtop? γενικα το κινητο τρεχει καλα οποτε κοιταω για κατι ακομα καλυτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Ωραία, οπότε δεν θα μου στερήσει τπτ η JB rom. Το θέμα της ρομ ειναι έτσι οπως ειναι στα screenshots ή είναι το stock android (περισσότερο για τα εικονίδια της μπάρας μιλάω)? Το μόνο θέμα που έχω είναι σχετικά με αυτό το thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1501532 έχω ποστάρει και ερώτηση και δεν απαντάει κανείς. Γνωρίζει κανείς από 'δω τίποτα? Πετραν αν καταλαβα καλα σε απασχολει το brickαρισμα ? Κι εγω ειχα την ιδια συγχηση στο κεφαλι μου μεχρι που λεω δε γ... και πηγα να το κανω, (αν καταλαβα καλα) brickαρεις μονο αν πας σε rom ΠΡΙΝ την 2.3.4, αρα εισαι ασφαλης (ΑΝ καταλαβα λεω καλα) Εγω ακολουθησα απλα τα βηματα και ολα πηγαν καλα, αν και σε μια φαση μαυρισε η οθονη κ δν εκανε τπτ (!) και τοτε αγχωθηκα παρα πολυ αλλα τελικα το πηρα ενα βημα πριν και δουλεψε Απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1302423 καλησπερα, ποια ρομ προτεινετε για καθημερινη χρηση(οποτε καλη αποδοση μπαταριας και χωρις κολληματα) αλλα και για χρηση laptock...υπαρχει καποια που να αναβαθμιζει το webtop? γενικα το κινητο τρεχει καλα οποτε κοιταω για κατι ακομα καλυτερο... Δυστυχως αν τα θες ολα δεν εχεις πολλες επιλογες, θα πρεπει να μεινεις με καποια blured ρομ, και οι cm9 blured εχουν τ θεμα με τη μπαταρια , αρα αν θες σε καποια βελτιωμενη 2.3 μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Δυστυχως αν τα θες ολα δεν εχεις πολλες επιλογες, θα πρεπει να μεινεις με καποια blured ρομ, και οι cm9 blured εχουν τ θεμα με τη μπαταρια , αρα αν θες σε καποια βελτιωμενη 2.3 μονο καταλαβα!! εχεις να προτεινεις καποια/ες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Νομιζω η πιο διαδεδομενη ειναι αυτη : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1567241 Αλλα δες οποια αλλη σου αρεσει απο εδω http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=997 Ισως να σου κανει και το dualboot δηλαδη μια cm10 στο κινητο και μια blured στην sd για να bootαρεις οταν θες webtop, αλλα δν μπορω να σου πως εγω πολλα γιαυτο μιας και ακομα να το καταφερω σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Πετραν αν καταλαβα καλα σε απασχολει το brickαρισμα ? Κι εγω ειχα την ιδια συγχηση στο κεφαλι μου μεχρι που λεω δε γ... και πηγα να το κανω, (αν καταλαβα καλα) brickαρεις μονο αν πας σε rom ΠΡΙΝ την 2.3.4, αρα εισαι ασφαλης (ΑΝ καταλαβα λεω καλα) Εγω ακολουθησα απλα τα βηματα και ολα πηγαν καλα, αν και σε μια φαση μαυρισε η οθονη κ δν εκανε τπτ (!) και τοτε αγχωθηκα παρα πολυ αλλα τελικα το πηρα ενα βημα πριν και δουλεψε Απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1302423 Ναι ρε φίλε, αυτό με απασχολεί, μη γίνει τίποτα και δεν έχω κινητό μετά. Εν τω μεταξύ στο θρεντ στο xda δεν απαντάει κανείς, ούτε διευκρινίζουν αυτό που λένε. Εσύ φίλε ποιο build και ποια έκδοση είχες πριν ξεκλειδώσεις τον bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts