Stavros_P Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Το δικό μου έχει την έκδοση Android 2.3.4 έκδοση συστήματος : 45.31.1.MB860.NonEFIGSRetail.en.EU Αριθμός έκδοσης : 4.5.2A-74_OLE-31.1 webtop version : WT-1.2.0-133_38 Δεν έχω κανένα θέμα... :) Σε ευχαριστώ για την απάντηση, πες μου όμως, η 2.3.4 που φοράς είναι η επίσημη Ελληνική ; Sorry που ξαναρωτάω αλλά με ενδιαφέρει να δώ σε τί επίπεδο είναι η υποστήριξη της Motorola για την συγκεκριμένη συσκευή . Sent from my Galaxy S Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, πες μου όμως, η 2.3.4 που φοράς είναι η επίσημη Ελληνική ; Sorry που ξαναρωτάω αλλά με ενδιαφέρει να δώ σε τί επίπεδο είναι η υποστήριξη της Motorola για την συγκεκριμένη συσκευή . Sent from my Galaxy S Ελληνικό είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καλησπέρα σε όλους τους κατόχους του Atrix, 3) Με την μπαταρία του έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα όπως για παράδειγμα συμβαίνει στη δική μου συσκευή Galaxy S, το λεγόμενο battery drain ; Πλάκα κάνεις! Εγώ στο galaxy είχα σχεδόν 1-2% drain στο εξάωρο και μιλάς για battery drain?? Το καλύτερο που έχω φτάσει στο Atrix είναι 1%/ώρα και με αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία. To galaxy ήταν κτήνος οικονομίας!!! :lol::lol::lol: Από εκεί ήρθα κι εγώ και πραγματικά η αυτονομία του μου λείπει. Όχι δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση η αυτονομία του galaxy, αν σε χαλάει τότε το atrix θα σε απογοητεύσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Πλάκα κάνεις! Εγώ στο galaxy είχα σχεδόν 1-2% drain στο εξάωρο και μιλάς για battery drain?? Το καλύτερο που έχω φτάσει στο Atrix είναι 1%/ώρα και με αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία. To galaxy ήταν κτήνος οικονομίας!!! Καταρχήν σε ευχαριστώ για την πολύ χρήσιμη πληροφορία, όμως είσαι σίγουρος ότι το Atrix παρουσιάζει battery drain ή απλά η μπαταρία του δεν κρατάει όσο θα προσδοκούσες ; Διότι όπως πολύ σωστά είπες, ΕΣΥ είχες τέτοιο ποσοστό στο Galaxy, οπότε δεν είναι απαραίτητο η απόδοση της δικής σου μπαταρίας να θεωρείται σημείο αναφοράς, μιας και το battery drain είναι μια συγκεκριμένη "δυσλειτουργία" (της έκδοσης του λειτουργικού η οποία δεν "κάθεται" σωστά στην συσκευή και επηρεάζει την διαχείρηση ενέργειας) και δεν έχει "σταθερές" άρα πάρτο ως δεδομένο ότι υπάρχουν και χειρότερα...και επειδή με ενοχλεί αφάνταστα αυτή η κατάσταση ψάχνω τις εναλλακτικές μου και μια από αυτές μου φάνηκε καλή και το Atrix, αλλά μετά από αυτά που μου λες μάλλον πάω γι΄άλλα... Edited November 28, 2011 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Το Ελληνικό μοντέλο είναι το MB680 ή το MB860? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Καταρχήν σε ευχαριστώ για την πολύ χρήσιμη πληροφορία, όμως είσαι σίγουρος ότι το Atrix παρουσιάζει battery drain ή απλά η μπαταρία του δεν κρατάει όσο θα προσδοκούσες ; Διότι όπως πολύ σωστά είπες, ΕΣΥ είχες τέτοιο ποσοστό στο Galaxy, οπότε δεν είναι απαραίτητο η απόδοση της δικής σου μπαταρίας να θεωρείται σημείο αναφοράς, μιας και το battery drain είναι μια συγκεκριμένη "δυσλειτουργία" (της έκδοσης του λειτουργικού η οποία δεν "κάθεται" σωστά στην συσκευή και επηρεάζει την διαχείρηση ενέργειας) και δεν έχει "σταθερές" άρα πάρτο ως δεδομένο ότι υπάρχουν και χειρότερα...και επειδή με ενοχλεί αφάνταστα αυτή η κατάσταση ψάχνω τις εναλλακτικές μου και μια από αυτές μου φάνηκε καλή και το Atrix, αλλά μετά από αυτά που μου λες μάλλον πάω γι΄άλλα... εμένα εδώ και 3 μέρες παρουσιάζει τρελλό battery drain!!! κάθε βράδυ θέλει φόρτισμα και δε δικαιολογειται με τετοια μπαταρια, κι ας ειναι ανοικτο το wi fi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Οσοι εχουν battery drain μπορουν να κανουν calibration της μπαταρια ειτε μεσω cwm η μεσω ενος προγραμματος απο το μαρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Πλάκα κάνεις! Εγώ στο galaxy είχα σχεδόν 1-2% drain στο εξάωρο και μιλάς για battery drain?? Το καλύτερο που έχω φτάσει στο Atrix είναι 1%/ώρα και με αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία. To galaxy ήταν κτήνος οικονομίας!!! :lol::lol::lol: Από εκεί ήρθα κι εγώ και πραγματικά η αυτονομία του μου λείπει. Όχι δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση η αυτονομία του galaxy, αν σε χαλάει τότε το atrix θα σε απογοητεύσει. 1-2% drain το 6ωρο σημαινει οτι τα ειχες ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ κλειστα. Το να παιρνει καποιος smartphone και να περιμενει αυτονομια dumbphone μου φαινεται τουλαχιστον ανόητο. Εκτος αν απλα ψαχνει λογους για να φωναζει οτι ο ουρανος πεφτει στο κεφαλι μας για να εχει να λεει.... Προσωπικα βγαζω 24+ ωρες με ΟΛΑ (wifi/data/BT) ανοιχτα σε περιοχη με ασταθες σημα και εναλλαγη 2G/3G, 4 λογαριασμους email push, twitter/social media ανοιχτα. Και το βραδυ πριζα. Απλα πραγματα. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 1-2% drain το 6ωρο σημαινει οτι τα ειχες ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ κλειστα. Το να παιρνει καποιος smartphone και να περιμενει αυτονομια dumbphone μου φαινεται τουλαχιστον ανόητο. Εκτος αν απλα ψαχνει λογους για να φωναζει οτι ο ουρανος πεφτει στο κεφαλι μας για να εχει να λεει.... Προσωπικα βγαζω 24+ ωρες με ΟΛΑ (wifi/data/BT) ανοιχτα σε περιοχη με ασταθες σημα και εναλλαγη 2G/3G, 4 λογαριασμους email push, twitter/social media ανοιχτα. Και το βραδυ πριζα. Απλα πραγματα. Το ίδιο και εγώ. Όχι 24 ώρες βέβαια, αλλά από 07:00 έως 23:00 περίπου χωρίς φορτιστή, με δυο email facebook κακό σήμα και μόνο 3G . Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Παιδιά λίγο την βοήθειά σας παρακαλώ. σκέφτομαι να το αγοράσω από birdphone που είναι και το πιο φθηνό που βρήκα. Μου είπαν ότι είναι ευρωπαικό μοντέλο (ΟΚ δν με πειράζει) ο κωδικός όμως (ΜΒ860) είναι διαφορετικός από αυτό του Πλαισίου (ΜΒ680) που σίγουρα είναι Ελληνικό-ευρωπαικό. Τι παίζει λοιπόν, μήπως είναι το αμερικάνικο με τίποτα λογότυπα πάνω; Από το birdphone μου είπαν όχι, αλλά δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι κιόλας! δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ...ευχαριστώ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Αν σου είπαν ότι είναι ευρωπαϊκό δεν έχεις λόγο να μην τους πιστέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Αν σου είπαν ότι είναι ευρωπαϊκό δεν έχεις λόγο να μην τους πιστέψεις. αν μου είπαν λάθος ή ψέμα άντε μετά να βρω το δίκιο μου. δεν θέλω να βρεθώ με συσκευή που γράφει AT&T πάνω ή τπτ άλλο... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Απλά θέλω να πω ότι αυτά τα καταστήματα δεν στηρίζονται στο brand name τους αλλά στις αξιόπιστες πωλήσεις τους. Έχω αγοράσει στο παρελθόν από το συγκεκριμένο και έχω άποψη. Αν πάλι έχεις αμφιβολίες, το πληρώνεις ακριβότερο και το παίρνεις από τα γνωστά καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 ναι δεν διαφωνώ, αλλά και 175 ευρώ διαφορά δεν τα λες και λίγα γι αυτό το ψάχνω... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 το κινητο θα ειναι οπως στο περιγραφουν μην περιμενεις ελληνικη εγγυηση ομως ειχα αντιστοιχο προβλημα με αυτο το μαγαζι και τα ''παιχνιδια'' με τις λεξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 το κινητο θα ειναι οπως στο περιγραφουν μην περιμενεις ελληνικη εγγυηση ομως ειχα αντιστοιχο προβλημα με αυτο το μαγαζι και τα ''παιχνιδια'' με τις λεξεις για την εγγύηση ξέρω. λογότυπα εταιριών δεν θέλω πάνω στο κινητό, αυτό με αγχώνει! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 δεν θέλω να βρεθώ με συσκευή που γράφει AT&T πάνω ή τπτ άλλο... κάποιες άλλες εποχές οι καταναλωτές κυνηγούσαν προϊόντα που προορίζονταν για την αμερικάνικη αγορά επειδή αποδεδειγμένα ήταν καλύτερης ποιότητας σε σχέση με τα ίδια προϊόντα που προορίζονταν για τις υπόλοιπες αγορές. Δεν βλέπω το λόγο να μην είναι πλεονέκτημα και τώρα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 κάποιες άλλες εποχές οι καταναλωτές κυνηγούσαν προϊόντα που προορίζονταν για την αμερικάνικη αγορά επειδή αποδεδειγμένα ήταν καλύτερης ποιότητας σε σχέση με τα ίδια προϊόντα που προορίζονταν για τις υπόλοιπες αγορές. Δεν βλέπω το λόγο να μην είναι πλεονέκτημα και τώρα αυτό. Εγώ πάλι δεν βλέπω το λόγο γιατί να είναι πλεονέκτημα αυτό! :confused: Όπως και να έχει, δεν αγοράζεις εύκολα μια συσκευή που δεν έχει υποστήριξη και εγγύηση όταν έχεις τόσες εναλλακτικές πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Εγώ πάλι δεν βλέπω το λόγο γιατί να είναι πλεονέκτημα αυτό! :confused: . γιατί είναι αποδεδειγμένα καλύτερης ποιότητας μήπως? (έχετε πιστεύω ακούσει για τους δικομανείς αμερικάνους που στην κυριολεξία κυνηγούν κατασκευαστικά ελαττώματα για να αυξήσουν το εισόδημά τους). Όπως και να έχει, δεν αγοράζεις εύκολα μια συσκευή που δεν έχει υποστήριξη και εγγύηση όταν έχεις τόσες εναλλακτικές πια. εννοείται πως δεν αγοράζεις συσκευή χωρίς υποστήριξη και εγγύηση, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας. Εγγύηση παρέχει ο πωλητής (με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο). Υποστήριξη τουλάχιστον στο ATRIX θα μου επιτρέψετε να προτιμώ την υποστήριξη των Google, XDA, ΑΤ&Τ παρά της Motorola Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 να ρωτησω κατι, το ατριξ δεν εχει ραδιο, μπορεις να κατεβασεις καμια εφαρμογη και να το κανεις να παιζει ραδιο φμ χωρις ιντερνετ; η απλα ειναι θεμα hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 γιατί είναι αποδεδειγμένα καλύτερης ποιότητας μήπως? Έχοντας περάσει το Atrix αλλά και όλες οι σύγχρονες συσκευές από τα χέρια μου απλά... διαφωνώ. Μπορεί τα παλαιότερα Motorola να είχαν την φήμη της καλής κατασκευής σε σχέση με τον ανταγωνισμό (και δικαίως) αλλά πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα. να ρωτησω κατι, το ατριξ δεν εχει ραδιο, μπορεις να κατεβασεις καμια εφαρμογη και να το κανεις να παιζει ραδιο φμ χωρις ιντερνετ; η απλα ειναι θεμα hardware Είναι θέμα οδηγών (drivers), μια εφαρμογή δεν αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Έχοντας περάσει το Atrix αλλά και όλες οι σύγχρονες συσκευές από τα χέρια μου απλά... διαφωνώ. Μπορεί τα παλαιότερα Motorola να είχαν την φήμη της καλής κατασκευής σε σχέση με τον ανταγωνισμό (και δικαίως) αλλά πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα. Είναι θέμα οδηγών (drivers), μια εφαρμογή δεν αρκεί. Με αλλα λογια δε γινετε να ακουσεις ραδιοφωνο απο τη συγκεκριμενη συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Με αλλα λογια δε γινετε να ακουσεις ραδιοφωνο απο τη συγκεκριμενη συσκευη... Από fm δέκτη όχι, μπορείς όμως μέσω internet με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Από fm δέκτη όχι, μπορείς όμως μέσω internet με ότι αυτό συνεπάγεται. Μεγαλη ξενερα... Ενα κινητο σαν και αυτο ψαχνω με ραδιο. και να μη κανει 500€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 να ρωτησω κατι, το ατριξ δεν εχει ραδιο, μπορεις να κατεβασεις καμια εφαρμογη και να το κανεις να παιζει ραδιο φμ χωρις ιντερνετ; η απλα ειναι θεμα hardware Το Atrix έχει Broadcom BCM4329 wifi/bluetooth chipset; το οποίο ΕΧΕΙ(!) FM radio με RDS, και RX και TX(!) το αν θα το ενεργοποιήσουν κάποια στιγμή (επίσημα ή ανεπίσημα) είναι μια άλλη κουβέντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts