Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάνε μια αναζήτηση (ακόμα και στο Google) για ramfix.Zip. Αυτό είναιη λύση, δεν χρειάζεται να αλλάξεις κερνελ. Αν και με άλλον κερνελ θα δεις σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Λύθηκε το θέμα της ραμ. Το κινητό το ξεκλείδωσα μήπως και καταφέρω να βελτιώσω τον χρόνο της μπαταρίας γιατί ενώ έχω βάλει γνήσια καινούργια η μπαταρία εξαντλείται εντός 8 ωρών. Βρήκα έναν οδηγό στο XDA και σκέφτομαι να τον εφαρμόσω. Έχει τύχη σε κανέναν το παραπάνω πρόβλημα?

Σημ: Δεν λύνεται ούτε με καλιμπράρισμα ούτε με άλλο app από το μάρκετ.

Παραθέτω το λίνκ με την λύση από xda (αν πετύχει θα ενημερώσω)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1198333

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγώ είμαι στη εγγύηση αλλά τα 15 ευρώ μεταφορικά αφαιρούν την έννοια του δωρεάν σέρβις, οπότε μάλλον δεν αξίζει πλέον αυτή η ιστορία

Γιάννη καλό το service της Motorola.

Αν περάσεις σε LG δεν θα το μετανιώσεις. Κορυφαίο service. Παραλαβή απο τον χώρο δωρεάν, ημέρα 0. Επιστροφή με courier επίσης δωρεάν, ημέρα 3. Βγάλε 2 ημέρες που βρισκόταν στο courier και σχολίασε!

Δεν έχω καμία σχέση με την LG, απλά παραθέτω την εμπειρία μου απο πραγματικά γεγονότα (έχω κρατήσει τα voucher courier, τα πάντα.

:ninja:

• 2 weeks later...
Βλέπω πολύ ησυχία εδώ πέρα. Μάλλον ήρθε ο καιρός να φύγουμε σιγά σιγά, προς LG (Nexus) μεριά

Ειδικά τα Nexus δεν μου αρέσουν καθόλου. Αυτό το δεν παίρνει κάρτα μνήμης κλπ. δεν μου κάθεται καλά.

Πιστέυω ότι για κάνα χρόνο ακόμα θα παραμείνω στο άτριξ. Νομίζω ότι η καλύτερη σχέση κόστους/απόδοσης αυτή την εποχή για κάποιον που σκέφτεται να αλλάξει ότι είναι το galaxy s3.

Γιάννη κόψε προς nexus4/5 και δεν το μετανοιώνεις.

Θα κρατήσεις το ατριξ 2ο όπως εγω αλλά δεν θα σε νοιάζει.

Αν μπορείς εξάντλησε το μήπως και τσιμπήσεις το 5αρι καλύτερα αλλά και τα δύο πρακτικά για την χρήση, ίδια είναι.

:ninja:

Ναι το 5 θέλω (από ξάδερφο στην Ιταλία), αλλιώς θα είχα κάνει την μετάβαση εδώ και καιρό αλλά βλέπεις η μνήμη του δεν φτάνει με τίποτα. Απλά σκέφτομαι να περιμένω να φύγουν οι ελαττωματικές παρτίδες (πιξελ, κουμπιά έντασης)

• 2 weeks later...

1.

Έχω κι εγώ ένα περιστασιακό πρόβλημα επανεκκινήσεων αλλα οφείλεται σε ένα γνωστό bug του android 2.3.5 που όταν μεταφέρεις μεγάλο όγκο εφαρμογών στην sd το τηλέφωνο κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις.

Το bug παρέμεινε σε όλες τις μετέπειτα εκδόσεις και εξαλήφθηκε μόνο στην 4.04.

Οι custom ICS ROMs που κυκλοροφούν τι έκδοσης είναι? Εμπεριέχουν το bug?

Για μένα είναι σημαντικό γιατί έχω πολλές εφαρμογές.

2.

Επίσης δοκίμασα σήμερα αυτή την ROM η οποία είναι η μοναδική ίσως στην οποία λειτουργεί το call recording. Όποιος χρειάζεται αυτή την λειτουργία μπορεί να την δοκιμάσει.

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Καμια ρομ δεν θα ειναι πληρως λειτουργικη ! Εγω εγκατελειψα το τηλεφωνο,πλεον ειναι μονο χασιμο χρονου. Παντως αυτο το bug που λες δεν το ειχα σε 4.0.4 και πανω (βεβαια ουτε σε 2.3 το ειχα )

καλησπέρα παιδιά,χμ μ από που να αρχίσω.. λοιπόν έχω στείλει για τρίτη φορά αλλαγή digitizer το κινητό...άλλα έχει περάσει ενάμιση μήνας από τότε..

όποτε πήρα τηλέφωνο στο public και μου ειπαν οτι υπάρχει έλλειψη ανταλλακτικού και για να μην περιμένω αλλο αν θελω να μου δωσουν ενα motorola razr i....

καινούργιο η μεταχειρισμένο ξέχασα να ρωτήσω..

και απορω να το δεκτό η παλι θα εχω μπλεξίματα μιας και το συγκεκριμένο δεν κυκλοφόρησε επίσημα Ελλάδα,μήπως δεν εχει ελληνικά?,

απ την αλλη μπορω να βρω απο ebay digitizer για το atrix φτηνα ,και να το φτιάξω μόνος μου.

καλησπέρα παιδιά,χμ μ από που να αρχίσω.. λοιπόν έχω στείλει για τρίτη φορά αλλαγή digitizer το κινητό...άλλα έχει περάσει ενάμιση μήνας από τότε..

όποτε πήρα τηλέφωνο στο public και μου ειπαν οτι υπάρχει έλλειψη ανταλλακτικού και για να μην περιμένω αλλο αν θελω να μου δωσουν ενα motorola razr i....

καινούργιο η μεταχειρισμένο ξέχασα να ρωτήσω..

και απορω να το δεκτό η παλι θα εχω μπλεξίματα μιας και το συγκεκριμένο δεν κυκλοφόρησε επίσημα Ελλάδα,μήπως δεν εχει ελληνικά?,

απ την αλλη μπορω να βρω απο ebay digitizer για το atrix φτηνα ,και να το φτιάξω μόνος μου.

πάρε το razr i να ησυχάσεις.μια χαρά ελληνικά θα εχει.

Καμια ρομ δεν θα ειναι πληρως λειτουργικη ! Εγω εγκατελειψα το τηλεφωνο,πλεον ειναι μονο χασιμο χρονου. Παντως αυτο το bug που λες δεν το ειχα σε 4.0.4 και πανω (βεβαια ουτε σε 2.3 το ειχα )

Ναι σε 4.0.4 το bug έχει διορθωσεί αλλά πιθανώς να μην το βίωνες καν αν είχες μεταφέρει λίγες εφαρμογές στην sd.

Ποιές ROMs δοκίμασες και είναι σε 4.0.4?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Εννοεις να σου αλλαξουν το κινητο ? Η ενα τηλεφωνο αντικαταστασης?

Γιατι κι εγω εχω την εγγυηση του public αλλα δεν τη χρησιμοποιω μιας και καθυστερουν επιπλεον περιπου 2 βδομαδες

Καλησπέρα παίδες,

γνωρίζει κανείς κάποιον καλό, ασφαλή και εύκολο τρόπο να rootάρει το Atrix, χωρίς να γίνει καμιά ζημιά;

Μετά από search στο forum, βρήκα κάτι σε προηγούμενες σελίδες αλλά το λινκ είναι ανενεργό.

Έχω τη συσκευή πάνω από 2 χρόνια τώρα, απροβλημάτιστα, αλλά με τον καιρό και τις εφαρμογές να γίνονται όλο και πιο πλούσιες=βαριές, ζορίζομαι λίγο από θέμα ram και θα ήθελα να μπορούσα να σβήσω ορισμένες προ-εγκατεστημένες, π.χ. quickoffice ή swype olympus, weather/news, αλλά και άλλες, τις οποίες δεν χρησιμοποιώ, παρ'όλα αυτά τις βλέπω μονίμως φορτωμένες και εκνευρίζομαι.

Άν έχει κανείς κάποιο τρόπο που αποδεδειγμένα λειτουργεί, ας μου πει. Το κινητό είναι με 2.3.4 από την ημέρα της αγοράς του.

Ευχαριστώ.

Edited by GkS

Μα τί γίνεται επιτέλους!!! :classic_ohmy:

...... σόρρυ Edited by dpolal

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Παιδια καλησπερα,

Να κανω μια ερωτηση. Αγορασα το Atrix απο ebay, δεν εχω παραπωνο ολα καλα, αλλα εχω θεμα με την μπαταρια, αδειαζει γρηγορα. Εβαλα και εφαρμογη για να την βοηθαει ,αλλα βλεπω μικρη διαφορα. Αυτο που με παραξενευει ειναι η αποτομη πτωση της, απο 50% μπορει να παει στα 20%. Δεν ξερω αν φταιει και το γεγονος οτι λογω δουλειας κινουμε συνεχεια , αλλα με πουλαει στο τελος η μπαταρια. Δεν χρησιμοποιω data και wifi μονο περιστασιακα μια ή δυο φορες τη μερα. Ξερει καποιος να δωσει καμια ιδεα?

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Καλησπέρα παίδες,

γνωρίζει κανείς κάποιον καλό, ασφαλή και εύκολο τρόπο να rootάρει το Atrix, χωρίς να γίνει καμιά ζημιά;

Μετά από search στο forum, βρήκα κάτι σε προηγούμενες σελίδες αλλά το λινκ είναι ανενεργό.

Έχω τη συσκευή πάνω από 2 χρόνια τώρα, απροβλημάτιστα, αλλά με τον καιρό και τις εφαρμογές να γίνονται όλο και πιο πλούσιες=βαριές, ζορίζομαι λίγο από θέμα ram και θα ήθελα να μπορούσα να σβήσω ορισμένες προ-εγκατεστημένες, π.χ. quickoffice ή swype olympus, weather/news, αλλά και άλλες, τις οποίες δεν χρησιμοποιώ, παρ'όλα αυτά τις βλέπω μονίμως φορτωμένες και εκνευρίζομαι.

Άν έχει κανείς κάποιο τρόπο που αποδεδειγμένα λειτουργεί, ας μου πει. Το κινητό είναι με 2.3.4 από την ημέρα της αγοράς του.

Ευχαριστώ.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι το Pete's Motorola Root tools.

Check this link:

http://www.psouza4.com/droid3/

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως στο τι εφαρμογές θα βγάλεις από το κινητό. καλύτερα κάνε ένα μπακ απ πρώτα (π.χ. με τιτανιουμ) για να μπορείς να επαναφέρεις καποια εφαρμογή αν σου παρουσιάσει πρόβλημα το τηλέφωνο.

Αν έχεις κρατήσει την μαμίσια ρομ τόσο καιρό σημαίνει ότι έχεις μάθει να λειτουργείς και με αυτή (όπως και εγώ) και το τηλέφωνο σαν ΤΗΛΕΦΩΝΟ γ@μεί για όποιον θέλει να έχει εργαλείο, οπότε κάνε μικροεπεμβάσεις για να συνεχίσεις να έχεις ένα αξιόπιστο τηλέφωνο.

Edited by artsol

Αυτό που χρειάζεσαι είναι το Pete's Motorola Root tools.

Check this link:

http://www.psouza4.com/droid3/

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως στο τι εφαρμογές θα βγάλεις από το κινητό. καλύτερα κάνε ένα μπακ απ πρώτα (π.χ. με τιτανιουμ) για να μπορείς να επαναφέρεις καποια εφαρμογή αν σου παρουσιάσει πρόβλημα το τηλέφωνο.

Αν έχεις κρατήσει την μαμίσια ρομ τόσο καιρό σημαίνει ότι έχεις μάθει να λειτουργείς και με αυτή (όπως και εγώ) και το τηλέφωνο σαν ΤΗΛΕΦΩΝΟ γ@μεί για όποιον θέλει να έχει εργαλείο, οπότε κάνε μικροεπεμβάσεις για να συνεχίσεις να έχεις ένα αξιόπιστο τηλέφωνο.

Ακριβώς αυτό φίλε μου. Όπως είπα και νωρίτερα δεν με ενδιαφέρει να το ρουτάρω για κάποιον άλλο λόγο, παρά να αφαιρέσω κανα δυό άχρηστα apps και να γλιτώσσω λίγο μνήμη.

Μια ερώτηση ακόμη: Υπάρχει περίπτωση να γίνει reset το κινητό μου αν το κάνω ρούτ; Ξέρω ότι μου λες να κάνω backup και τα λοιπά, αλλά ρωτάω για να έχω μια ιδέα του τι θα αντιμετωπίσω, ώστε να έχω και τον κατάλληλο χρόνο, χώρο και εργαλεία γι'αυτό.

Λοιπόν, έτσι να αναφέρω πως σήμερα τα κατάφερα και ρούταρα το κινητό μου, βάση των οδηγιών από το σαϊτ που ανέφερε ο φίλος artsol, με την μόνη διαφορά πως τα drivers που εγκατέστησα από εκείνο το σαϊτ, ενώ δούλευαν δεν μπορούσε το σπαστήρι να βρεί το κινητό. Το έλυσα αυτό κατεβάζοντας από το σαϊτ της motorola τα τελευταία drivers που βρήκα.

Επίσης, να αναφέρω πως όλα πήγαν καλά και ίσως ακόμη καλύτερα απ'ότι περίμενα. Το σπαστήρι εγκαθιστά μια εφαρμογή για superuser και ρωτάει πάντα όταν μια εφαρμογή θέλει root access. Με αυτόν τον τρόπο δεν φοβάμαι μήπως γίνει καμιά μακακία.

Αφού έκανα backup τα πάντα, αφαίρεσα ό,τι δεν χρειαζόμουν από apps στο system και παρ'ότι δεν κέρδισα πολύ σε μνήμη όπως υπολόγιζα εξ'αρχής, παρατήρησα βελτίωση στην γενική απόδοση του κινητού και φυσικά γλίτωσα από πολλά ενοχλητικά apps.

Αυτά, ευχαριστώ πολύ τον φίλο artsol!

αυτό ήταν πάει το atrixακι...αντικαταστάθηκε από την αντιπροσωπεία με ένα razr i λευκό,λόγο έλλειψης digitizer.μάλιστα έχω εγγύηση απ την αρχή 2 χρόνια.

σίγουρα μου λείπει ,άλλα έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα των χρωμάτων της amoled και την διάρκεια της μπαταρίας του razr i.

4.5 ώρες screen on και έχει ακόμη 18 % μπαταρία..

καλή συνέχεια από εμένα...

@tzimhs85 δωσε λιγο λεπτομεριες γιατι υποφερουμε κι εμεις απο τα ιδια.

Εχω την εγγυηση του public αλλα ... δεν με βολευουν και το στελνω μονος μου, τωρα ειναι παλι εκει (3η φορα).

Στο αντικατεστησε το public ή η μοτορολα ? Επερνες επανηλημενα τηλ. κλπ ? Ή απο μονοι τους σου το προτειναν?

και εγω για τριτη φορά το ειχα στείλει,άλλα είχε περάσει 1.5 μηνάς και δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί μου, όποτε επικοινώνησα εγώ μου είπαν οτι υπάρχει ελλείψει ανταλλακτικού και οτι θα καθυστέρηση πολύ,

όποτε τους πιεσα και τους ειπα οτι χρειάζομαι το κινητό.μου πρότειναν με ποιο κινητο θα γινει η ανταλλαγή και μου έδωσαν το περιθώριο να το σκεφτώ.

δέχτηκα οποτε η αντιπροσωπεία τους εστειλε το κινιτο αντικατάστασης και το πηρα απ το public.

Παιδια καλησπερα,

Να κανω μια ερωτηση. Αγορασα το Atrix απο ebay, δεν εχω παραπωνο ολα καλα, αλλα εχω θεμα με την μπαταρια, αδειαζει γρηγορα.

Αν επιτρέπεται πόσο το αγόρασες?

Παιδικά έχω θέμα με το GPS.

Εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει να μην κλειδώνει εύκολα τους δορυφόρους και να κάνει πάρα πολύ ώρα και στο τέλος να κλειδώνει μόνο μερικούς.

Τί μπορώ να κάνω για να το διορθώσω?

και εγω για τριτη φορά το ειχα στείλει,άλλα είχε περάσει 1.5 μηνάς και δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί μου, όποτε επικοινώνησα εγώ μου είπαν οτι υπάρχει ελλείψει ανταλλακτικού και οτι θα καθυστέρηση πολύ,

όποτε τους πιεσα και τους ειπα οτι χρειάζομαι το κινητό.μου πρότειναν με ποιο κινητο θα γινει η ανταλλαγή και μου έδωσαν το περιθώριο να το σκεφτώ.

δέχτηκα οποτε η αντιπροσωπεία τους εστειλε το κινιτο αντικατάστασης και το πηρα απ το public.

Δηλαδη επικοινωνησες με τη μοτορολα κι οχι με το Public, σωστα? Ρωταω γιατι εγω αυτη τη φορα το εστειλα απο μονος μου κι οχι μεσω του public, οποτε να ξερω για να μην τους πριζω τζαμπα. Ευχαριστω για τις διευκρινσεις

το αντιθετο μονο με το public ειχα παρε δωσε ..

σε μια και μοναδικη επικοινωνια που ειχα με την cellcom η κοπελα με παρεπεψε στο public για οποιο θεμα ειχα...

Αλλα εσυ εφοσον το εστειλες απευθειας καλυτερα να πιεσης προς την cellcom για το ζητημα σου...

• The title was changed to Motorola ATRIX