Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα εβαλα την NottachTrix 4G v2.3.0 ROM ola καλά αλλά γιατί έχει μόνο 372 mb ram ?

1gb ram δεν είναι το κινητό ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι γνωστο "θεμα", απλα πρεπει να φλασαρεις ενα ramfix.zip, νομιζω οτι ειπαρχει και ramfix αναλογα με το tegrapart σου αλλα θα σ δουλεψει σιγουρα

Ειναι γνωστο "θεμα", απλα πρεπει να φλασαρεις ενα ramfix.zip, νομιζω οτι ειπαρχει και ramfix αναλογα με το tegrapart σου αλλα θα σ δουλεψει σιγουρα

ενα link σε παρακαλω ? i να μου προτεινετε μια που είναι σταθερή και χωρίς προβλήματα

Edited by Sniaf
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ειναι προβλημα αυτο, απλα πρπει να φλασαρεις ενα ακομα αρχειο κατα την εγκατασταση. Τωρα για αλλη ρομ εγω θα σ προτεινα AtrICS που ομως ειναι με alpha kernel και εχει μερικα μικρα bugs οπως το fingerprint. Παντως απο σταθερη ρομ μενω κατι σε 2.3 και νωμιζω η nottachtrix ειναι η καλυτερη

Δεν ειναι προβλημα αυτο, απλα πρπει να φλασαρεις ενα ακομα αρχειο κατα την εγκατασταση. Τωρα για αλλη ρομ εγω θα σ προτεινα AtrICS που ομως ειναι με alpha kernel και εχει μερικα μικρα bugs οπως το fingerprint. Παντως απο σταθερη ρομ μενω κατι σε 2.3 και νωμιζω η nottachtrix ειναι η καλυτερη

έκανα ξανά καθαρή εκγατάσταση ξανά πέρασα την nottachtrix και στο σημείο του kernel έβαλα αυτών με τον ramfix και τώρα όλα είναι καλά .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικα να σου πω την αληθεια εμενα παντα μου αρεσε η Max blur (v5.0) η οποια μοιαζει πολυ με την Nottachtrix και γενικα ολες τις Blured roms μονο που αυτη ειναι λιγο πιο "blur" ;) . Αλλα ποτε δεν την κρατησα γιατι δεν εχει ελληνικα, οποτε ειχα Nottachtrix

Βασικα να σου πω την αληθεια εμενα παντα μου αρεσε η Max blur (v5.0) η οποια μοιαζει πολυ με την Nottachtrix και γενικα ολες τις Blured roms μονο που αυτη ειναι λιγο πιο "blur" ;) . Αλλα ποτε δεν την κρατησα γιατι δεν εχει ελληνικα, οποτε ειχα Nottachtrix

παντός η Nottachtrix δουλεύει παρά πολύ καλά . και από μπαταρία που βλέπω είναι σε παρά πολύ καλά επίπεδα

να ρωτήσω κάτι . αν βάλεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1163009 θα πάει σε official εκδοση ?

η αν μπορουσε καποιος να πει με 2 - 3 βηματα πως γυρνάμε σε stock ?

ναι αυτή είναι η ρομ.μπορείς να φλασαρεις κανονικά οπως είπες σαν ολα τα android

βρηκα και αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1588831 ποιο πιστεύεις πως είναι καλύτερα ? συγνώμη κιόλας για της πολλές ερώτησης αλλά δεν ξέρω και πολλά από το atrix

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι το πρώτο που λες θα σε κάνει μαμισιο,το δεύτερο πρέπει ν χει και κάποιες βελτιώσεις αν κατάλαβα καλά. Αν θες μπορείς να ¨κλειδωσεις¨ και τον boot loader ακόμα αλλά δεν βρίσκω το λόγο, εφόσον ειπαρχουν τόσες ρομ που δουλεύουν τελεια

τα link για το Fruit Cakes είναι όλα κατεβασμένα δεν μπορώ να βρω από κάπου κάποιο που να δουλεύει . υπάρχει κανείς που μπορεί να έχει σελίδα να κατεβάσω fruit cakes ελληνική για να μου δώσει ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφού θες μια σταθερή ρομ δεν σημαίνει ότι πρέπει να πας σε στοκ,υπάρχουν σταθερές ρομ κ το ροοτ σ προσφέρει απλα πραγματάκια που βολεύουν όπως το μπλοκάρισμα διαφημίσεων κλπ. Εγώ ακομ σου προτείνω να παραμείνεις σε custom rom. Η εστω μαμισια αλλα ροοταρισμενη,σαν την δευτερη που ειχες ρωτησει

Προς το παρών το λαπτοπ μου είναι ακόμα στις διακοπές και δεν μπορώ να δω αν έχω σωσμένο κάποιο φρουιτκεικ για να σ στειλω.αλλά αν ψάξεις καλά θα βρεις, κ γω είχα ζοριστει με αυτά όταν τα χρειάστηκα.

εχει δοκιμασει κανεις αυτον τον οδηγο ? http://www.atrixforums.com/forum/motorola-atrix-help/5049-how-use-rsd-lite-flash-sbf-file-motorola-atrix.html#post55623

πείρα το ρίσκο και τελικά μπόρεσα να το κάνω μαμά το κινητό

Edited by Sniaf
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Σνιαφ να σε ρωτησω κατι? Τωρα εισαι μαμισιος με αναβαθμισεις? Οταν ειχα φλασαρει το στοκ ΣΒΦ ειχε αλλαξει η ο οθονη κλειδωματος αν δεν κανω λαθος, μπορεις να το επιεβαιωσεις? Και αν μπορεις θα θελα να μου δωσεις λινκ για το φρουιτκεικ που βρηκες

Ευχαριστω

καλησπέρα . για fruit εδω https://docs.google.com/file/d/0B_9SGIWksZL7MUxCU0RGMGg3OWM/edit και για κερνελ - ram fix εγω σου σου προτεινω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1156040 .

αν περάσεις το fruit μην δοκιμάσεις να κανείς update . θα σου βγάλει πως έχει αναβάθμιση αλλά όταν την κανείς θα κολάει το κινητό

με τον οδηγό πάνω έκανα full clean wipes/data πέρασα την ρομ αναλυτικά με rsd όπως λένε η οδηγίες.έχει και σελίδα να κατεβάζεις την ελληνική ρομ.έγινε lock το κινητό και μαμά όπως το αγοράζεις .

Edited by Sniaf
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σνιαφ να σε ρωτησω κατι? Τωρα εισαι μαμισιος με αναβαθμισεις? Οταν ειχα φλασαρει το στοκ ΣΒΦ ειχε αλλαξει η ο οθονη κλειδωματος αν δεν κανω λαθος, μπορεις να το επιεβαιωσεις? Και αν μπορεις θα θελα να μου δωσεις λινκ για το φρουιτκεικ που βρηκες

Ευχαριστω

τελικα τι εκανες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά γυρνώντας διάφορες Blurred GB ρομ είδα ότι η απόδοση του κινητού πέφτει κατακόρυφα οπότε έμεινα με Atrics. Τώρα βγάζω 8000 σκορ στο αντουτου ενώ με μαμισια μόνο 5000.και η διαφορά είναι αισθητή.

Χαιρετω την παρεα.

Μια ερωτηση:

Πηρα περσυ ενα atrix το οποιο ηταν (και παραμενει) ρουταρισμενο. Υπαρχει κανονικα αποδειξη, κουτι, ιμει, εγγυηση κλπ. Μου χαλασε το touch σε καποια σημεια χωρις λογο και θελω να το δωσω με την εγγυηση να μου το φτιαξουν. Πως μπορω να αφαιρεσω αυτο το superuser και γενικα το root για να μην εχω καποιο προβλημα στην εγγυηση?

Nα ακολουθησω αυτο τον οδηγο (εκει που λεει για το unroot)?

Edited by stratigos24

Στρατηγε π οδηγος που λες ειναι μια χαρα,εχει τα ιδια βηματα με αθτον που ειχα ακολουθησει κι εγω (απο το xda).

Οσο για τον οδηγο που σου παραθετει ο αλλος φιλος μαλλον δεν σου κανει αφουδεν θα σ σβησει το "unlocked" απο το boot logo

Eυχαριστω για τις απαντησεις.

Aυτο δεν εννοεις?

Δεν μου λεει στο logo της Motorola οταν ανοιγει πουθενα ''unlocked''. Κανονικα το motorola logo εχει σκετο.

• Administrators
Ναι γιατί έχει γίνει απλά root, δεν έχει ξεκλειδωθεί ο bootloader. Συνεπώς η λύση που προτείνω αρκεί.

Modpic.gif

Οκ τότε προφανώς έχεις δίκιο, απλά νόμιζα ότι χρειάζεται ξεκλείδωμα μπουτλοαντερ για το ρόλο.

Αν δεν στο γράφει και δεν έχει σβήσει εφαρμογές συστήματος τότε ο οδηγός που σου έδειξε ο φίλος είναι μια χαρά και πολύ πιο ασφαλής. Γενικά να μην έχει σημάδια ροοταρισμενου κινητού, δλδ πειραγμένα αρχεία συστήματος, mods κλπ

Εγώ δεν του έχω κάνει τίποτα και όταν το πήρα ήταν απλά ρουταρισμενο οπότε ακολουθώ τον πιο ασφαλή οδηγό και βλέπουμε. Πιστεύω θα είμαι Οκ. Αν έχω κάποιο πρόβλημα ξαναγράφω.

Ναι γιατί έχει γίνει απλά root, δεν έχει ξεκλειδωθεί ο bootloader. Συνεπώς η λύση που προτείνω αρκεί.

για ξεκλειδωμένο bootloader η επιστροφή για lock - stock rom . http://www.atrixforums.com/forum/motorola-atrix-help/5049-how-use-rsd-lite-flash-sbf-file-motorola-atrix.html#post55623 και δοκιμασμένη από μένα είναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα,

2-3 σύντομες ερωτήσεις προς διευκόλυνση -διαφορετικό πρόβλημα-.

1. Το τηλέφωνο ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες να κάνει τυχαία reboot.

Είχα ρίξει μια ματιά στα xda δοκίμασα κάποια τρικ -γιατι τα βασικά δεν έδωσαν λύση- αλλά το πρόβλημα ψιλοπαραμένει και κάποιες στιγμές είναι ενοχλητικό (έβγαλα το pin για να μην μένω εκτός δικτύου αν δεν το προσέξω αμέσως). Μοιάζει λες και δεν δουλεύει το σήμα/ράδιο/wifi ώρες - ώρες και στο καπάκι reboot.

2. Παίζει τελικά να έχει να κάνει με τα soldering της πλακέτας; (πριν ξεκινήσουν τα κόλπα ήμουν σε ένα ταξίδι και ενδεχομένως το τηλέφωνο να άρπαξε στο αμάξι - δεν ξέρω)

3.Το τηλέφωνο το είχα αγοράσει 05/2012 απο multirama. Η εγγύηση της μοτορόλα είναι διετής; Μου είχαν πει κάτι κατσαρά για 6μηνο κλπ λόγω χαμηλής τιμής κτλ αλλά δεν έδωσα σημασία, δεν είχα λόγω να πιστεψω ότι κάτι πάει στραβά.

Αξίζει τον κόπο να το παιδέψω; Ή να το πάρω απόφαση και να ξεκουραστεί; Κρίμα είναι.

Ευχαριστώ

:ninja:

Αυτό με τα τυχαία reboots το χα και 'γω κάποτε, τους το στείλανε αλλά τίποτα. Τελικά ήταν κάποια εφαρμογή που το προκαλούσε. Δες το λίγο αυτό (αν και αυτό με το σήμα είναι ανισηχιτικό)

Για την εγγύηση είναι κανονικά διετής και δεν νομίζω ότι μπορούν να στη μειώσουν,υπάρχουν σχετικοί νόμοι τις ευρωπαϊκής ένωσης επάνω στο θεμα

• The title was changed to Motorola ATRIX