Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αντε παλι ... μερικα υπολειτουργουν, ναι αλλα στην GB δεν παιζουν καν οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι λιγα και παλι μερικα απο αυτα δεν κολανε καν παρολη την ελειψη hwa.

Υγ:αν κανω λαθος διορθωστε με

δηλαδη χωρις το h/A δεν παιζουν ορισμενα παιχνιδια ?

το h/a υπάρχει από την έκδοση ice cream και πανω.οποτε οσα παιχνίδια απαιτούν έκδοση Android 4.0.χ και πάνω μπορούν να εκμεταλλευτούν και το h/a οπότε σε μας θα δουλεύουν αλλά όχι τέλεια.(αν εισαι σε 2.3.χ εννοείτε δεν τα παίζεις καν!)

όσα απαιτούν έκδοση 2.3.χ δεν έχουν h/a. οπότε η πλειοψηφία των παιχνιδιών που αν προσέξεις έχουν απαιτήσεις 2.3.χ τρέχουν άριστα στο τηλ μας!!!

το h/a υπάρχει από την έκδοση ice cream και πανω.οποτε οσα παιχνίδια απαιτούν έκδοση Android 4.0.χ και πάνω μπορούν να εκμεταλλευτούν και το h/a οπότε σε μας θα δουλεύουν αλλά όχι τέλεια.(αν εισαι σε 2.3.χ εννοείτε δεν τα παίζεις καν!)

όσα απαιτούν έκδοση 2.3.χ δεν έχουν h/a. οπότε η πλειοψηφία των παιχνιδιών που αν προσέξεις έχουν απαιτήσεις 2.3.χ τρέχουν άριστα στο τηλ μας!!!

αποκλειται το nfs Most waντεd να μην ειναι gpu dependent και στη 2.3 παει σφαιρα

Εννοείται πως υπάρχει το h/a ήδη...

Αλλά δε δουλεύει σωστά στα ατριξ με Ics.

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

ωραία. με το νεο κερνελ βλέπεις διαφορά? αξιζει να τον φλασάρω κ εγώ?

Η διαφορα υπαρχει αλλα δεν ειναι και πολυ μεγαλη, θα ελεγα σε καθημερινη χρηση δεν το καταλαβαινεις τοσο πολυ, απλα καποιες δυσκολες εφαρμογες ανοιγουν πιο ευκολα (γρηγορα), στις υπολοιπες δεν βλεπεις διαφορα αφου το 1Ghz ειναι ηδη αρκετο.

Η διαφορα υπαρχει αλλα δεν ειναι και πολυ μεγαλη, θα ελεγα σε καθημερινη χρηση δεν το καταλαβαινεις τοσο πολυ, απλα καποιες δυσκολες εφαρμογες ανοιγουν πιο ευκολα (γρηγορα), στις υπολοιπες δεν βλεπεις διαφορα αφου το 1Ghz ειναι ηδη αρκετο.

ευχαριστώ! μάλλον θα τον φλασάρω κ εγώ :p

Το bluesleep fix (νομιζω τουλαχιστον) δεν δουλευει σε ολους γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει αυτο το 'bug' σε ολους, αλλα οπως κ να χει καλο ειναι :p

Τωρα για το κερνελ το φλασαρεις μεσω cmw μετα τη ρομ και ξαναμπουταρεις κανονικα (χωρις να κανεις wipe), αν και γινεται και απο τις ρυθμισεις<σχετικα με το τηλεφωνο<cyanogenmod updates και εκει επιλεγεις New versions(inc. Nightlies)

ωραία! έτσι δεν χάνω και τα δεδομένα μου :D

Το bluesleep fix (νομιζω τουλαχιστον) δεν δουλευει σε ολους γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει αυτο το 'bug' σε ολους, αλλα οπως κ να χει καλο ειναι :p

Τωρα για το κερνελ το φλασαρεις μεσω cmw μετα τη ρομ και ξαναμπουταρεις κανονικα (χωρις να κανεις wipe), αν και γινεται και απο τις ρυθμισεις<σχετικα με το τηλεφωνο<cyanogenmod updates και εκει επιλεγεις New versions(inc. Nightlies)

Θα πρέπει να εκγαταστησεις το cpuspy ώστε να δεις αν χρειάζεσαι το bluesleep fix, αν μπαίνει τι κινητό σε deepsleep τοτε δεν το χρειάζεσαι αν όμως δεν μπαίνει ΠΡΕΠΕΙ να το βάλεις ώστε να αυξήσεις κατά πολύ την διάρκεια της μπαταρίας.

ρε παιδιά κάποιος να βοηθήσει.....;

Να ρωτήσω κάτι και εγώ;κατέβασα απο το μάρκετ έναν καθαριστή:clean master και όλα μια χαρά,μέχρι που διαπίστωσα ότι πλέον δεν δουλεύει το μπλουτούθ!ενεργοποιήται κανονικά,αλλά δεν συνδέεται...

εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος,μιας και δεν είμαι πολύ "σχετικός"

ρε παιδιά κάποιος να βοηθήσει.....;

δεν νομιζω να εχει σχεση με το προγραμμα που κατεβασες αν και το καλυτερο για μενα ειναι το cache cleanerNG, οσο για το προβλημα σου δοκιμασες να κανεις επανεκινηση? αν ναι πανε στις ρυθμισεις ΒΤ και διεγραψε ολα τα προφιλ...

Παιδια καποιο αλφαριθμητικο πληκτρολογιο (οχι qwerty)για το ατριξ παιζει? Δεν υπάρχει κατι στο play store

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

• Administrators
Παιδια καποιο αλφαριθμητικο πληκτρολογιο (οχι qwerty)για το ατριξ παιζει? Δεν υπάρχει κατι στο play store

Απευθύνσου στο σχετικό θέμα, θα πάρεις πολλές απαντήσεις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930

Modpic.gif

λογω οτι δεν εχω παρακολουθησει τις εξελιξεις τωρα τελευταια,χαχα εχουμε παει σε ics??jellybean??(ξερω οτι επισημα μας γειωσανε!)ειναι πληρως λειτουργικη για καθημερινη χρηση?(webtop δεν με ενδιαφερει)

ποια προτεινεται?

λογω οτι δεν εχω παρακολουθησει τις εξελιξεις τωρα τελευταια,χαχα εχουμε παει σε ics??jellybean??(ξερω οτι επισημα μας γειωσανε!)ειναι πληρως λειτουργικη για καθημερινη χρηση?(webtop δεν με ενδιαφερει)

ποια προτεινεται?

Αν δεν σε ενδιαφερει το Webtop υπαρχουν καποιες ρομ (αναλογα το τι ψαχνεις ) που ειναι καλες, εγω "φοραω" την jellybean 4.1 for atrix του epinter... εκτος των γνωστων θεματων κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη.

Αν δεν σε ενδιαφερει το Webtop υπαρχουν καποιες ρομ (αναλογα το τι ψαχνεις ) που ειναι καλες, εγω "φοραω" την jellybean 4.1 for atrix του epinter... εκτος των γνωστων θεματων κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη.

τα γνωστα θεματα ποια ειναι?για καθημερινη χρηση ειναι οκ?

εχεις καποιο λινκ?

εχεις καποιο λινκ?

Δεν δουλεύει το hardware acceleration και η βιντεοκάμερα, φωτογραφίες τραβάει κανονικά.

Για καθημερινή χρήση είναι εξαιρετική, όχι απλά καλή.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1781970

εχεις καποιο λινκ?

τα γνωστα ειναι οτι η βιντεοκαμερα δεν παιζει, μπορεις να βαλεις αλλη απο το μαρκετ και δεν παιζει το HWA οποτε καποια παιχνιδια δεν εχε=ουν καλη ποιοτητα και καλα γραφικα... κατα τα αλλα το εχω εδω και 2-3 βδομαδες και δεν εχω κανενα προβλημα.

ΥΓ μεχρι να κανω καφε με προλαβε ο Πετρος :)

Edited by alfa

Αν δεν σε πειράζει η βιντεοκάμερα και θεμα με το hwa, τότε αξίζει 1000%. To κινητό χωρίς υπερβολές γίνεται σαν καινούριο. Παίρνει άλλον αέρα.

Για άλλη δεν ξέρω, υπάρχει η Paranoid Android η οποία είναι γνωστή και την φτάχνουν για πολλές συσκευές, είναι γνωστή δηλαδή. Η πρώτη που φλάσαρα εγώ ηταν αυτη του epinter την οποια χρησιμοποιώ καθημερινά. Δεν έχω δοκιμάσει άλλη, είμαι πλήρως ικανοποιημένος.

Πάντως ρε παιδιά τώρα που το LG Optimus 2x πήρε οφίσιαλ android 4.0.4 και αφού φοράει ίδιο τσίπσετ και επεξεργαστή, δεν γίνεται να κάνουν κάποιο πορτ τους drivers για το hwa??

Edited by petran_7

καλησπερα εχθες περασα την max blur v5 καθως ψαχνω μια ρομ ωστε να μπορω να χρεισιμοποιω το lapdock το προβλημα ειναι οτι δεν δουλευει το 3g και δεν ξερω τι πρεπει να κανω επισης οι γλωσσες που υποστιριζει εχει μεν ελληνικα αλλα στο εξωτερικο πληκτρολογιο οχι...οποτε αυτο που χρειαζομαι πλεον ειναι μια δοκιμασμενη ρομ απο ελληνες ωστε να ειμαι σιγουρος οτι δουλευει σωστα...παιδια βοηθεια το κινητο το χρειαζομαι για την δουλεια μου οπως και το λαπντοκ οποιος μπορει ας κανει κατι...

Τι έγινε και δεν βρίσκω εκείνο το αλουμινένιο lapdock??

Τί ερώτηση είναι αυτή??!! :blink:

Κάτι τέτοιο εννοείς?

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.009383&sid=1

καλησπερα εχθες περασα την max blur v5 καθως ψαχνω μια ρομ ωστε να μπορω να χρεισιμοποιω το lapdock το προβλημα ειναι οτι δεν δουλευει το 3g και δεν ξερω τι πρεπει να κανω επισης οι γλωσσες που υποστιριζει εχει μεν ελληνικα αλλα στο εξωτερικο πληκτρολογιο οχι...οποτε αυτο που χρειαζομαι πλεον ειναι μια δοκιμασμενη ρομ απο ελληνες ωστε να ειμαι σιγουρος οτι δουλευει σωστα...παιδια βοηθεια το κινητο το χρειαζομαι για την δουλεια μου οπως και το λαπντοκ οποιος μπορει ας κανει κατι...

Δεν έχω προσωπική εμπειρία απο ρομ που να λειτουργεί το webtop, οι συμβουλές μου:

--ψάξε στο xda για rom που να λειτουργεί το webtop

--για το 3g μάλλον σου λείπουν οι ρυθμισεις --> http://androidhellas.com/forum/index.php?/topic/289-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-apn-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%87%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-cosmotevodafonewind/

--ελληνικό πληκτρολόγιο μπορεις να βάλεις από το google play

Edited by petran_7

• The title was changed to Motorola ATRIX