Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείτε να κάνετε wifi tether με την nottachtrix ; Προσπαθώ να κάνω tether στο tablet και ενώ συνδέεται κανονικά δεν μπαίνει σε καμμία σελίδα!

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχω δοκιμάσει ποτε tethering με καμία από τις συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου, οπότε δεν μπορώ να φανώ χρήσιμος...

εκανα παραγγελια σημερα το atrix απο expansys στα 355 ευρω και θ αμου ερθει την αλλη βδομαδα

Στα multirama που ρώτησα προχθές πάντως το έχουν ακόμα στα 299...

Μήπως προλαβαίνεις ;;; ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχω την εξης απορία.

Κατεβάζω live wallpapers και παίζουν κανονικά, μπορώ να τους επιλέξω κλπ κλπ κλπ.

Αντίθετα τα απλά wallpapers ΔΕΝ εμφανίζονται μαζί με τα αρχικά της motorolla όταν επιλέγω wallpaper από τις ρυθμίσεις.

Εμφανίζονται μόνο μέσα στο gallery μαζί με όλες τις άλλες φωτό που έχω τραβήξει.

Το θέμα είναι πως όταν προσπαθώ να ορίσω ένα από αυτά τότε μου εμφανίζει το γνωστό πλαίσιο για να «κόψω» το κομμάτι που μου αρέσει και δεν δείχνει ολόκληρη την εικόνα.

Υπάρχει λύση για αυτό ;;;

Σε ποιό φάκελο κάθονται τα αρχικά wallpapers της motorolla ;;;

Edited by dpolal

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

εκανα παραγγελια σημερα το atrix απο expansys στα 355 ευρω και θ αμου ερθει την αλλη βδομαδα

Αδερφέ,αποκλείεται να μην το βρεις φθηνότερα ...πολλά είναι νομίζω.

..........................

Νομίζω βρήκα πλέον τη ρομ που θα κρατήσω λίγο,αφού έχω δοκιμάσει cm7,cm9,topogigi,atrixmix,gingermod και μια δυο ακόμη που μου διαφεύγουν ,η πιο smooth και απροβλημάτιστη είναι η nottachtrix,με ένα θεμα ice cream που την έχω είναι καταπληκτική και σε απόδοσή και σε εμφάνιση,και τόσο πολύ παραμετροποιησιμη στο τι θα εγκαταστήσεις,που δεν το έχω ξαναδεί...

Άφησα έξω όλα τα bluroσκατολοιδια και το τηλέφωνο πηρε ανάσα...

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Στα multirama που ρώτησα προχθές πάντως το έχουν ακόμα στα 299...

Μήπως προλαβαίνεις ;;; ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχω την εξης απορία.

Κατεβάζω live wallpapers και παίζουν κανονικά, μπορώ να τους επιλέξω κλπ κλπ κλπ.

Αντίθετα τα απλά wallpapers ΔΕΝ εμφανίζονται μαζί με τα αρχικά της motorolla όταν επιλέγω wallpaper από τις ρυθμίσεις.

Εμφανίζονται μόνο μέσα στο gallery μαζί με όλες τις άλλες φωτό που έχω τραβήξει.

Το θέμα είναι πως όταν προσπαθώ να ορίσω ένα από αυτά τότε μου εμφανίζει το γνωστό πλαίσιο για να «κόψω» το κομμάτι που μου αρέσει και δεν δείχνει ολόκληρη την εικόνα.

Υπάρχει λύση για αυτό ;;;

Σε ποιό φάκελο κάθονται τα αρχικά wallpapers της motorolla ;;;

Δε σου φταίει ο φάκελος που δεν κάθεται ακριβώς το μέγεθος,πρεπει να βρεις τη σωστή αναλυση.

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

κοιταξα ρε παιδια στο σαιτ απο τα multirama και δεν το ειχε...μηπως να παω να ρωτησω στο μαγαζι στη Βεροια;Μηπως το εχει μονο η Αθηνα;σε ποιο μαγαζι το ειδατε,πεστε μου να παρω τηλεφωνο να ρωτησω

τι γινεται ρε παιδια με το atrix το ξανα ανεβασανε?το ειχα παρει πριν κανα μηνα στα 288ε και τωρα πηγε στα 350+????!

κοιταξα ρε παιδια στο σαιτ απο τα multirama και δεν το ειχε...μηπως να παω να ρωτησω στο μαγαζι στη Βεροια;Μηπως το εχει μονο η Αθηνα;σε ποιο μαγαζι το ειδατε,πεστε μου να παρω τηλεφωνο να ρωτησω

N. Σμύρνη το είδα αλλά η προσφορά ισχύει για όλα τα μαγαζιά.

Αν δεν το έχουν θα στο φέρουν από άλλο κατάστημα σε 2-3 μέρες.

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

το βρηκα στη Βεροια,μαζι με lapdock στα 280

Μήπως ήταν 380;;;

Κτύπα το αμέσως αν υπάρχει ακόμα, Αθήνα το έδιναν στα 399 μαζί με το lapdock...

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Μερικές συμβουλές .

Κατεβάστε το opera mobile .

Κατεβάστε το launcher pro.στις ρυθμίσεις homescreen θα βάλετε στο. Grid Collins 4 rows 5 και θα είναι τζαμι

Ευχαριστώ για την συμβουλή, το κινητό πλέον παίζει όπως θα έπρεπε. Έτοιμο το είχα για πέταμα. Παίδες το go launcher είναι αρκετά βαρύ και δεν δίνει τίποτα παραπάνω.

Ευχαριστώ και πάλι mixlis με βοήθησες πάρα πολύ.

Μερικές συμβουλές .

Κατεβάστε το opera mobile .

Κατεβάστε το launcher pro.στις ρυθμίσεις homescreen θα βάλετε στο. Grid Collins 4 rows 5 και θα είναι τζαμι

φιλε εισαι αρχοντας...αλλαξε το κινητο μου με 2 κινησεις....

Έχω ένα πρόβλημα που παραμένει. Σε μια επαφή θέλω να βάλω μια φωτογραφία αυτού που με καλεί. Όταν βάζω όμως μια φωτογραφία που έχω τραβήξει με το Atrix, πολύ καλής ποιότητας, αυτή φαίνεται ΧΑΛΙΑ όταν με καλεί αυτή η επαφή. Από ότι καταλαβαίνω, την φωτογραφία την κάνει εικονίδιο και μετά την μεγενθύνει με αποτέλεσμα να φαίνεται ΧΑΛΙΑ;;;;; Εντελώς όμως...

Επίσης κάτι άλλο. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα διαχείρισης των κλήσεων; Εννοώ όταν με καλεί κάποιος για τα κουμπιά που είναι για τερματισμό κλήσης, μεγάφωνο κτλ.

Για τον έλεγχο της μπαταρίας τρέχω το Gauge Battery widget και για την διαχείρηση ενέργειας το Easy Battery Saver.

Σήμερα το πρωί βλέπω υπόλοιπο μπαταρίας 22%.

Προσπαθώντας να ανοίξω το 3G το τηλέφωνο έκανε reboot... :blink: (παρθενιά, πρώτη φορά ήταν)

Μόλις ξεκινάει βλέπω υπόλοιπο μπαταρίας 32%. :blink:

Ψάχνωντας τις εφαρμογές βλέπω ότι έτρεχαν τα swift key & Go keyboard που είχα κατεβάσει και δοκιμάσει πριν από καιρό αλλά δεν τα χρησιμοποίησα και είμαι με το μαμά πληκτρολόγιο εδώ και εβδομάδες.

Τα κάνω απεγκατάσταση και κάνω και επανεκκίνηση το κινητό.

Μόλις ξεκινάει, βλέπω υπόλοιπο μπαταρίας 49%... :blink:

Τρέχω τον opera για 5 λεπτά να δώ κάτι που ήθελα, υπόλοιπο μπαταρίας 19%... :blink::blink::blink:

Φταίει το πρόγραμμα που δείχνει ότι νά΄ναι ή κάτι δεν πάει καλά ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:mad:

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

φταει το προγραμμα γιατι τα κινητα της Motorola δειχνουν την μπαταρια σε μοναδες του 10 και οχι του πεντε

Έχω ένα πρόβλημα που παραμένει. Σε μια επαφή θέλω να βάλω μια φωτογραφία αυτού που με καλεί. Όταν βάζω όμως μια φωτογραφία που έχω τραβήξει με το Atrix, πολύ καλής ποιότητας, αυτή φαίνεται ΧΑΛΙΑ όταν με καλεί αυτή η επαφή. Από ότι καταλαβαίνω, την φωτογραφία την κάνει εικονίδιο και μετά την μεγενθύνει με αποτέλεσμα να φαίνεται ΧΑΛΙΑ;;;;; Εντελώς όμως...

Γνωστό πρόβλημα του Motoblur... δεν μπορείς να κάνεις τίποτε (εκτός αν βάλεις custom ROM - CM7 κλπ).

εχω βαλει καποια πρσθετα για τα μυν.,πως ρε παιδια γινεται να μην μου βγαζει 100 ειδοποιησεις το καθε προσθετο?

εννοω να εχω ειδοποιησει πχ μονο απο το go launcher οχι και απο τα υπολοιπα?

εχω βαλει καποια πρσθετα για τα μυν.,πως ρε παιδια γινεται να μην μου βγαζει 100 ειδοποιησεις το καθε προσθετο?

εννοω να εχω ειδοποιησει πχ μονο απο το go launcher οχι και απο τα υπολοιπα?

Αν εννοείς τις ειδοποιήσεις για αναβάθμιση αυτό μπορείς να το απενεργοποιήσεις για το κάθε πρόσθετο από τις επιλογές που έχουν ή από την λίστα με τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες.

Δηλαδή απενεργοποίησε την επιλογή της αυτόματης αναβάθμισης.

Αν δεν εννοείς αυτό, τότε δεν ξέρω... :O

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Γνωστό πρόβλημα του Motoblur... δεν μπορείς να κάνεις τίποτε (εκτός αν βάλεις custom ROM - CM7 κλπ).

Αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με custom ROM ή θα μπλέξω χωρίς να κερδίσω κάτι σημαντικό;

Αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με custom ROM ή θα μπλέξω χωρίς να κερδίσω κάτι σημαντικό;

Πολλά έχουν ειπωθεί.

Κερδίζεις μεν σε κάποια σημεία αλλά υπάρχουν λειτουργίες που με την αλλαγή τις ξεχνάς (π.χ. webdock) αφού δεν «παίζουν».

Πολλά παιδιά έχουν αναφέρει ότι το μαμά s/w, αν και δεν είναι ότι καλύτερο, είναι ικανοποιητικό λόγο των δυνατών specs της συσκευής.

Εγώ δεν έχω ασχοληθεί και δεν νομίζω να το κάνω αφού ούτως ή άλλως μετά το καλοκαίρι το κινητό θα πάρει την επίσημη αναβάθμιση.

Βέβαια περίμενε να δείς τί θα πούν και τα παιδιά που έχουν κάνει αλλαγές.

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Επίσης κάτι άλλο. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα διαχείρισης των κλήσεων; Εννοώ όταν με καλεί κάποιος για τα κουμπιά που είναι για τερματισμό κλήσης, μεγάφωνο κτλ.

Ολα αυτλα λύνονται αν βάλεις πρόγραμμα όπως το big id caller- Full Screen Caller ID, η κάτι παρόμοιο + του οτι θα έχεις σε ολόκληρη την οθόνη την εικόνα αυτού που σε καλεί,ψάξε λίγο για να δείς πιό πρόγραμμα σου αρέσει πιό πολύ

Αν εννοείς τις ειδοποιήσεις για αναβάθμιση αυτό μπορείς να το απενεργοποιήσεις για το κάθε πρόσθετο από τις επιλογές που έχουν ή από την λίστα με τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες.

Δηλαδή απενεργοποίησε την επιλογή της αυτόματης αναβάθμισης.

Αν δεν εννοείς αυτό, τότε δεν ξέρω... :O

οχι,εχω το go launcher +notify pro. οταν ερχεται πχ μυν. εχω ειδοποιηση απο το go launcher ,απο το notify και απο καπου αλλου(μαλλον motoblue?)

υπαρχει δυνατοτητα να μπορει να με ειδοποιει μονο το ενα απο ολα αυτα?

οχι,εχω το go launcher +notify pro. οταν ερχεται πχ μυν. εχω ειδοποιηση απο το go launcher ,απο το notify και απο καπου αλλου(μαλλον motoblue?)

υπαρχει δυνατοτητα να μπορει να με ειδοποιει μονο το ενα απο ολα αυτα?

Σε αυτήν την περίπτωση δεν γνωρίζω.:O

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

• The title was changed to Motorola ATRIX