Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Υπάρχει κατι αλλο (αρνητικο) που πρεπει να σκεφτω/μαθω πριν την αγορα του? Θεωρείτε οτι στα χρηματα του υπάρχει κατι καλυτερο?

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για 299 που το πηρανε οι περισσοτεροι, ειναι best buy με διαφορα. Στα 449 που το πηγαν τωρα multirama & public, ενα ψαξιμο το χρειαζεσαι...

Sony logo.gif

ε αλητη βαγγελη:p,πως το καταφερες να το biddareiς τοσο χαμηλα???

εγω βιαστηκα κ πηρα το πρωτο που ειχε και χτυπησε 40 ευρω με μεταφορικα..

ατιμη βιασυνη

δημητρη στο ebay co uk πατας atrix work...για το work and play station ψαχνεις..

:p βασικά 28 μου πήγε,το περίμενα μια δυο μέρες,πάντως εκεί γύρω γυρνανε,είναι ένας παιδιά amobile,καπως ετσι και τα βγάζει σε δημοπρασίες αβέρτα,όποιος προλάβει...λιανική έχει 130 με 140 γιουρος αυτό το κιτακι...

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

οχι ρε βαγγελη μην τους τα λες και αμα δεν μας ερθει το πακετο,δεν εχει αλλα ναγορασουμε,με συστημενο πια..

οσοι παρετε παιδες βαλτε συστημενο ε,οχι σαν εμας τους τσιου:rolleyes::p

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Ακριβώς :p
Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Δοκίμασες την Πύλη Τηλεφώνου (Phone Portal); Σου δίνει δυνατότητα να διαχειρίζεσαι αρχεία από και προς το κινητό.

Κάιτι αντίστοιχο κάνει και το AirDroid από το Market.

Ευχαριστώ. Δεν είχα δεί οτι υπάρχει και δυνατότητα σύνδεσης μέσω wifi

καλησπερα αντιμετωπιζω προβλημα με το φωτοκυτταρο οταν μιλαω στο τηλ πατιουνται τα κουμπια της οθονης χωρις να το θελω εχει κανεις το ιδιο προβλημα? υπαρχει στης ρυθμισεις επιλογη για το φωτοκκυταρο?

καλησπερα αντιμετωπιζω προβλημα με το φωτοκυτταρο οταν μιλαω στο τηλ πατιουνται τα κουμπια της οθονης χωρις να το θελω εχει κανεις το ιδιο προβλημα? υπαρχει στης ρυθμισεις επιλογη για το φωτοκκυταρο?

ένα σημείο που δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα είναι το in-pocket detection, απενεργοποίησέ το.

Επίσης πρόσεξε μήπως καλύπτεις τον αισθητήτρα με κάτι (πχ κάποια θήκη) και παρουσιάζει δυσλειτουργίες. Είχα παρόμοιο πρόβλημα προχθές και λύθηκε πάντως μ'ένα restart ;)
Τhe end of an era...

Έχει δοκιμάσει κανείς τα ακουστικά του iphone και να βρήκε τρόπο να τα κάνει να δουλέψουν;

καλησπερα παιδες.

δεν θελω να παλευω να ξεκολλησω αλλο το ατριξ απο το lapdock,

οποτε ειπα για καλωδια να το ψαξω.

αγορασα τα εξης,μαζι με το καλωδιο συσκευασιας hdmi,ευχομαι να δουλεψει:)

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280761232832

http://www.ebay.com.au/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251003526848

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270798436083

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320862933217

διαβασα απο xda ta εξης,το απλο και επικαιρο thread

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1487343&page=2 ,αν και τωρα ολοκληρωνεται η προσπαθεια ekei

και το πιο δυσκολο στην αναγνωση,μα πιο πληρες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1376679,

εκει λυθηκε η συνδεση με hdmi,αλλα οχι με wεbtop,δλδ σαν τηλεοραση δουλευει.

δεν λυθηκε το θεμα usb,αλλα αν καταλαβα κοτσαρεις κανονικα usb keyboard,mouse,στο καλωδιο που αγορασα:p

αυτααα,νομιζω οι lapdockades θθα τα εκτιμησουν αυτα τα πιο πανω,αφου καποια στιγμη,απο την χρηση θα φθαρει υπερβολικα,

το κινητο μας...:(,οποτε προληψη:D

Χρήσιμο, αλλά δεν κατάλαβα γιατί να προτιμήσει κανείς καλώδια τη στιγμή που η υποδοχή είναι πολύ σταθερή και δεν γίνεται και ατσαλιά!

Αυτό που θα ήθελα είναι αν κάποιος έχει αναλυτικό οδηγό soldering/wiring να διαβάζει απευθείας το atrix εξωτερικές μονάδες USB χωρίς έξτρα ρεύμα

Edited by orfeas76

Ορφέα γίνεται κάτι τέτοιο στο atrix (μιλάω για το usb host functionality χωρίς την ύπαρξη παροχής ρεύματος) ή απλά λες ότι θα ήθελες να γίνεται;Γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ, αλλά δεν έχω πετύχει κάτι τέτοιο αν και το έχω ψάξει αρκετά... Edited by Villis
Τhe end of an era...

Δυο απορίες αν μπορεί να μου λύσει κάποιος...

Παίρνει εύκολα cm9 το atrix? Και αν ναι, είναι πλήρως λειτουργική?

μτχ απο Αμερική έχει εγγύηση Ελλάδα?

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Λοιπον,δεν άντεξα,το ξεκλείδωσα :p και πολύ έμεινε έτσι,πέντε μέρες σχεδόν...

Του περασα και την cm7 που βγήκε τώρα,την RC,αλλά δε μου γεμιζει το μάτι,το defy την πάει νεράκι,ενώ το τούμπανο atrix απλα λίγο πιο γρήγορα από stock...

Το defy παίζει και να είναι πιο τσακμάκι (με oc στα 1200,ενώ το atrix στα 1000mHz).

Κι ενώ το fingerpint sensor κάνει κυριολεκτικά παπάδες,νομίζω δεν κάνει το κυριότερο,δεν ξεκλειδώνει (δεν το ειδα χτες που ασχολήθηκα λίγο δλδ)

Οπότε συμπεραίνω προς στιγμήν ότι το f.p sensor αλλά και το webtop πάνε μαζί με το blur,οπότε ψαχνω rom που να έχει μέσα ολίγη από blur,και αν είναι δυνατόν να έχει controls στο status bar,όπως οι cm7 η τα samsung...

Καμια πρόταση;

@samiotis

Ναι,όχι,με τιποτα

Edited by vagelisda

Ορφέα γίνεται κάτι τέτοιο στο atrix (μιλάω για το usb host functionality χωρίς την ύπαρξη παροχής ρεύματος) ή απλά λες ότι θα ήθελες να γίνεται;Γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ, αλλά δεν έχω πετύχει κάτι τέτοιο αν και το έχω ψάξει αρκετά...

εδώ λέει ότι υποστηρίζει από τη μάνα του USB OtG απλώς δεν έχει ρεύμα στην υποδοχή.

Αν συνδέσεις ένα USB hub που να έχει και ξεχωριστό ρεύμα τότε δουλεύει χωρίς πατέντα.

Όμως περιγράφεται και μία πατέντα για να δίνει ρεύμα το atrix στην είσοδο USB

....οπότε ψαχνω rom που να έχει μέσα ολίγη από blur,και αν είναι δυνατόν να έχει controls στο status bar...

http://www.grupoandroid.com/forum/104-rom-firmware-atrix/ ->>Gingermod, Epsilon

Edited by orfeas76

Χρήσιμο, αλλά δεν κατάλαβα γιατί να προτιμήσει κανείς καλώδια τη στιγμή που η υποδοχή είναι πολύ σταθερή και δεν γίνεται και ατσαλιά!

Αυτό που θα ήθελα είναι αν κάποιος έχει αναλυτικό οδηγό soldering/wiring να διαβάζει απευθείας το atrix εξωτερικές μονάδες USB χωρίς έξτρα ρεύμα

σε διαφορα βιντεο και youtube δειχνουν πως γδερνεται πολυ και φθειρεται το κινητο,αυτο δεν θελω:happy:,

αλλωστε οπωςκαιδηποτε θελω να αποφευγω το webtop σε χρηση του λαπντοκ,γιατι ειναι αργο.

με τα καλωδια θα χρησιμοποιω απευθειας το γρηγορο ατριξ μας,στην οθονη του λαπντοκ!!!ελπιζω να παει καλα:p

εδώ λέει ότι υποστηρίζει από τη μάνα του USB OtG απλώς δεν έχει ρεύμα στην υποδοχή.

Αν συνδέσεις ένα USB hub που να έχει και ξεχωριστό ρεύμα τότε δουλεύει χωρίς πατέντα.

Όμως περιγράφεται και μία πατέντα για να δίνει ρεύμα το atrix στην είσοδο USB

Ναι αυτά τα έχω δει. Την πατέντα για να δίνει ρεύμα στην είσοδο του atrix δεν έχω δει. Θα τα ξανακοιτάξω λίγο και λογικά θα επανέλθω με απορίες ;)

Βλέπω ότι με τον developer είχαν ένα θεματάκι στο xda και σταμάτησε να την ανεβάζει εκεί. Αυτή, από την οποία "δανείζεται" στοιχεία ο evogp, είναι ok για το κινητό μας; Γιατί βλέπω ότι έχει kernel της at&t ;)
Τhe end of an era...

Thanks orfeas...

Αυτή, από την οποία "δανείζεται" στοιχεία ο evogp, είναι ok για το κινητό μας; Γιατί βλέπω ότι έχει kernel της at&t ;)

Φλασάρεις και πριν το reboot φλασάρεις τον international kernel ή τον αντίστοιχο universal του faux123

...

2)ναι μονο γαι multimedia , για άλλα πρέπει να το hackareis "ελαφρια"(εκδοση 2.3.4) , αν το κάνεις αυτο κράτα backup τα παλια original αρχειακια και μη κάνεις OTA update αν δε τα επαναφέρεις και ξερουταρεις το κινητο.

...

Mπορει καποιος να μου το εξηγησει αυτο?

Δηλαδη με μαμα 2.3 , τι μπορω να παιξω απο την hdmi κατευθειαν στην τηλεοραση?Με ενδιαφερει να μπορει να παιξει πχ τα divx/xvid που θα του εχω περασει στην sd και προφανως τις φωτο και τα βιντεο που εχω τραβηξει με το κινητο.

Αν τα κανει αυτα, αν το "χακαρω" τι παραπανω θα κανει?

Επισης μπορω "κατεβασμενα" προγραμματα να τα εγκαθιστω αφου τα εχω περασει στην sd?

Ευχαριστω , ειμαι μισο κλικ πριν το παρω και θελω να ξερω καποια πραγματα.

σταματησε να αναβει το led οταν φορτιζω το κινητο. μου αρεσε πολυ γιατι μπορουσες ευκολα να καταλαβεις σε τι φαση φορτισης βρισκεται το κινητο. μηπως ξερει κανενας πως ενεργοποιειται ξανα?

Mπορει καποιος να μου το εξηγησει αυτο?

Δηλαδη με μαμα 2.3 , τι μπορω να παιξω απο την hdmi κατευθειαν στην τηλεοραση?Με ενδιαφερει να μπορει να παιξει πχ τα divx/xvid που θα του εχω περασει στην sd και προφανως τις φωτο και τα βιντεο που εχω τραβηξει με το κινητο.

Αν τα κανει αυτα, αν το "χακαρω" τι παραπανω θα κανει?

Επισης μπορω "κατεβασμενα" προγραμματα να τα εγκαθιστω αφου τα εχω περασει στην sd?

Ευχαριστω , ειμαι μισο κλικ πριν το παρω και θελω να ξερω καποια πραγματα.

Ταινίες μουσική κτλ τα δείχνει έτσι κι αλλιώς.

Με τη χακερια δουλεύει το webtop,αν δεν ξερεις τι είναι αυτό κανε ένα googlαρισμα.

Οποιοδήποτε πρόγραμμά μπορείς να το εγκαθιστας με κάποιον file manager όπως τον δωρεάν astro.

Sent from my ATRIX

σταματησε να αναβει το led οταν φορτιζω το κινητο. μου αρεσε πολυ γιατι μπορουσες ευκολα να καταλαβεις σε τι φαση φορτισης βρισκεται το κινητο. μηπως ξερει κανενας πως ενεργοποιειται ξανα?

Το led αναβει όταν είναι σβηστό το κιν

Sent from my ATRIX

• The title was changed to Motorola ATRIX