Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθω να ρυθμισω το καινουργιο atrix ενος φιλου και με ταλαιπωρουν 2 πραγματα:

A. δεν μπορω με τιποτα να γραψω 160 χαρακτηρες σε μηνυμα αν και ως πρωην κατοχος του milestone, εχω επιλεξει το "ελληνικο" πληκτρολογιο και εχω ενεργοποιησει την επιλογη για 7bit sms

B. Η οθονη αναμονης και η notification bar γραφουν δικτυο "cosmot"

Το κινητο ειναι απο multirama με το κουτι να εχει sticker MB860 GR, retail

Sony logo.gif

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσπαθω να ρυθμισω το καινουργιο atrix ενος φιλου και με ταλαιπωρουν 2 πραγματα:

A. δεν μπορω με τιποτα να γραψω 160 χαρακτηρες σε μηνυμα αν και ως πρωην κατοχος του milestone, εχω επιλεξει το "ελληνικο" πληκτρολογιο και εχω ενεργοποιησει την επιλογη για 7bit sms

B. Η οθονη αναμονης και η notification bar γραφουν δικτυο "cosmot"

Το κινητο ειναι απο multirama με το κουτι να εχει sticker MB860 GR, retail

Kαι εγώ απο multirama το πήρα αλλα το cosmote το γράφει κανονικά,οσο για τους 160 χαρακτήρες δοκίμασε να γράψεις κεφαλαία χωρίς τονισμό,εγω τους εχω τους 160 ετσι. Η επιλογή 7bit sms από που ενεργοποιήται?

Αν μεταφέρω εφαρμογές από το Desire μου (ανάλυσης 800Χ480) θα υπάρχουν προβλήματα ασυμβατότητας ή θα προσαρμόζονται στη μεγαλύτερη ανάλυση του Atrix;

Μερικές (ελάχιστες) εφαρμογές δεν θα εχουν full screen. Πχ για το iGo έπρεπε να βρω ειδική έκδοση για τη δική του ανάλυση...

@geotzia Συνδεση η whatsup?? Παρατηρησα μετα απο restart, οτι για δυο δευτερολεπτα εγραψε GR COSMOTE αλλα μετα χαθηκε παλι...

Το 7bit θα το βρεις στις ρυθμισεις του ελληνικου πληκτρολογιου οχι στο "πολυαφης" με τσεκαρισμενη την ελληνικη γλωσσα. Thanx για την υπενθυμιση με τα κεφαλαια χωρις τονισμο αλα milestone - μεγαλωνουμε και ξεχναμε ευκολα πια...!

Edited by dbal

Sony logo.gif

@geotzia Συνδεση η whatsup?? Παρατηρησα μετα απο restart, οτι για δυο δευτερολεπτα εγραψε GR COSMOTE αλλα μετα χαθηκε παλι...

Εγώ φίλε μου πήγα στο service της MOTOROLA για το cosmot, επειδή κάνενας άλλος δεν απάντησε εκτός από τη "geotzia". Και εμένα cosmot γράφει, και στο service μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα απλά θέμα software. Δεν πολυ κατάλαβα τι εννοούσαν, αλλά αφου δεν δημιουργει πρόβλημα, δεν ασχολουμαι. Δοκίμασα και άλλη κάρτα cosmote (whatsup) και πάλι τα ίδια. Όταν ξεκινάει το κινητό εμφανίζει ολόκληρο GR COSMOTE και μετά το γράφει cosmot. Πιθανα οι υπόλοιποι εδώ μέσα είναι άλλων εταιρειών.

Δεν ξέρω αν φταίει η παλαιότητα σης sim κάρτας που την έχω από το 2000 περίπου. Για την whatsup πολύ πιο πρόσφατα.

"We don't inherit the land from our ancestors, we borrow it from our children"

Haida's saying

Το πήρα και εγώ χθες .Έχω πολύ καλές εντυπώσεις έως τώρα ,πλην του προβλήματος με την COSMOT που αναφέρει και ο THINGOL

προηγουμένως.

Δεν πολυ κατάλαβα τι εννοούσαν, αλλά αφου δεν δημιουργει πρόβλημα, δεν ασχολουμαι.

Και πολύ καλά κάνεις αγαπητε! Εγω που ασχολήθηκα και το έψαξα στο Google έμεινα χωρίς κινητό - και δεν είναι και δικό μου :cry:

Βρήκα λοιπόν ένα thread στο xda που έλεγε να βάλουμε τον κωδικό *#*#4636*#*# και στο secret test menu να τσεκάρουμε αν η επιλογή radio band zone είναι στο Europe η στο USA. Για κάποιο παράξενο λόγο, η μόνη διαθεσιμη επιλογή ήταν "USA zone" :confused: και η οποία πατήθηκε κατα λάθος σε απόπειρα scrolling με αποτέλεσμα το κινητό να μην έχει πλέον σήμα!!

Συγχαρητήρια θα μου πειτε αλλά υπάρχει καμμια λύση από κάποιον expert φίλο ή η μόνη λύση είναι το Motorola service που btw δεν απαντάει ποτέ?

Το κινητό είναι χθεσινό ολοκαίνουργιο GR retail, προφανως non rooted με την επίσημη 2.3.4

UPDATE Τελικά επιστρατεύοντας οτι θυμόμουνα από την εποχή του Milestone για RSD, sbf flash, motorola PC drivers και ένα γρήγορο διάβασμα στο XDA, κατάφερα να ξαναπεράσω το τελευταίο firmware από εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19424128&postcount=214 και όλα πάλι εντάξει :clap::yahoo:

ΥΓ: Στο δικό μου NexusS που έψαξα το αντίστοιχο menu, οι επιλογές ήταν όλες παρούσες, Europe, USA, Japan κλπ. Πως και το Atrix και έχει μόνο USA διαθεσιμο?? Αν έχετε την περιέργεια τσεκάρετε το αλλά προς θεου μην ακουμπήσετε την οθόνη... :!:

Edited by dbal

Sony logo.gif

Το 7bit θα το βρεις στις ρυθμισεις του ελληνικου πληκτρολογιου οχι στο "πολυαφης" με τσεκαρισμενη την ελληνικη γλωσσα. Thanx για την υπενθυμιση με τα κεφαλαια χωρις τονισμο αλα milestone - μεγαλωνουμε και ξεχναμε ευκολα πια...!

whatsup έχω,δεν ξέρω με σύνδεση τι γίνεται αλλα αυτο που λες έχει ξανααναφερθεί πριν μερικές σελίδες.

whatsup έχω,δεν ξέρω με σύνδεση τι γίνεται αλλα αυτο που λες έχει ξανααναφερθεί πριν μερικές σελίδες.

Και επειδή βιάστηκα να απαντήσω χωρίς να διαβάσω και τα επόμενα μνμ (αναφερόμουν στον thingol) αλλα απάντησε αμέσως μετά.....

Εγω πάντως εχω το μαμά lancher και γράφει κανονικότατα GR COSMOTE

ΥΓ: Στο δικό μου NexusS που έψαξα το αντίστοιχο menu, οι επιλογές ήταν όλες παρούσες, Europe, USA, Japan κλπ. Πως και το Atrix και έχει μόνο USA διαθεσιμο?? Αν έχετε την περιέργεια τσεκάρετε το αλλά προς θεου μην ακουμπήσετε την οθόνη... :!:

Πώς ακριβώς φτάνεις σε αυτό το σημείο; Έχω φτάσει στην αρχή του μενού δοκιμών και εκεί μου έχει πέντε επιλογές:

- Πληροφορίες τηλεφώνου

- Πληροφορίες μπαταρίας

- Στατιστικά χρήσης

- Wifi information

- Πληροφορίες υπηρεσίας

Το μόνο που βρήκα είναι ότι επιλέγοντας το "Πληροφορίες τηλεφώνου" έχει ένα drop down μενού "Ορισμός προτιμώμενου τύπου δικτύου" όπου είναι επιλεγμένο το "GSM auto (PRL)" αλλά στο μενού αυτό έχει συνολικά ενννέα επιλογές. Αυτό εννοείς;

Sorry αλλα μεσα στον χαμο δεν ημουν αρκετα αναλυτικος! Μπαινεις πληροφοριες τηλεφωνου και μετα πατας το menu button του κινητου και θα δεις την επιλογη πανω αριστερα (δεν θυμαμαι πως ακριβως το αναφερει)

Sony logo.gif

Αφού είναι μόνο θέμα λανσερ σίγουρα δεν θα ασχοληθώ παραπάνω. Με το κάλο η ics και όλα θα γίνουν ακόμη καλύτερά από ότι είναι τώρα!

"We don't inherit the land from our ancestors, we borrow it from our children"

Haida's saying

Αφού είναι μόνο θέμα λανσερ σίγουρα δεν θα ασχοληθώ παραπάνω. Με το κάλο η ics και όλα θα γίνουν ακόμη καλύτερά από ότι είναι τώρα!

What makes you think so?

Με το κάλο η ics και όλα θα γίνουν ακόμη καλύτερά από ότι είναι τώρα!

Έτσι λέγαμε και όταν πήγαμε από την φρογιο στην τζιντζερμπρεντ. Πάντα υπάρχουν υπέρ και κατά. ας κρατάμε μικρό καλαθάκι προς το παρόν :cool:

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Καλημερα σε όλους! Έχει προσέξει κανεις οτι στο μενου Ρυθμίσεις --> Εφαρμογές --> διπλό πάτημα αρχικής οθόνης που καθορίζει τι συμβαίνει οταν πατήσουμε 2 φορές το home button, οι διαθεσιμες επιλογές (sms, νεα, μουσική κλπ) είναι στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ???:wacko::blink: ανεξάρτητα φυσικά από την γλώσσα του μενού!

Εκτός κι αν συμβαίνει μόνο σε αυτό που εχω εγώ....

Sony logo.gif

WTF??? Το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί ύποπτο είναι το reflash του λειτουργικού που έκανα αλλά...μόνο εκει θα είχε πρόβλημα??

Αν μπορεί κάποιος που δεν εχει πειράξει την 2.3.4 που το αγόρασε να μου επιβεβαιωσει τα στοιχεία που μου αναφέρει το κινητό θα του ημουν υπόχρεος..!

Έκδοση συστήματος: 45.31.1.MB860.NonEFIGSRetail.en.EU

Αριθμός έκδοσης: 4.5.2A-74_OLE-31.1

Sony logo.gif

Thanks Haki! Άρα μάλλον είναι κάτι αντίστοιχο με την ανεξήγητη ιστορία "COSMOT" vs "COSMOTE GR" :p

Με το επόμενο μεγάλο ICS flash όλα θα διορθωθούν! Και πιστέψτε με, μια που το σχολίαζαν δυο φίλοι σε προηγούμενα post, αν και δεν ενθουσιάζομαι εύκολα, η μετάβαση που είδα στο NexusS από 2.3.4 σε ICS είναι το ακριβές αντίστοιχο ΧΡ --> Win7!

Αισθητικά και λειτουργικά :D

Sony logo.gif

@alex: updated version??? Ετσι το αγορασες η εγινε καμια αναβαθμιση προσφατα?? Κι αν επιτρεπεται, αγορασμενο απο Ελλαδα?

(Anyway, ειμαστε σιγουροι στο thread για το ποια ειναι η τελευταια επισημη εκδοση Gingerbread για το κινητο?? Και βλεπουμε για το που θα την βρουμε…)

Edited by dbal

Sony logo.gif

@alex: updated version??? Ετσι το αγορασες η εγινε καμια αναβαθμιση προσφατα?? Κι αν επιτρεπεται, αγορασμενο απο Ελλαδα?

(Anyway, ειμαστε σιγουροι στο thread για το ποια ειναι η τελευταια επισημη εκδοση Gingerbread για το κινητο?? Και βλεπουμε για το που θα την βρουμε…)

΄Το κινητο είναι απο τη wind , την αναβάθμιση την κάναν στην αντιπροσωπεία στην Αθηνα , το έστειλα ....ένα ταξιδάκι αναψυχής....εννοείται πως όταν θα έρθει το σαντουιτσακι θα το ξαναστείλω βόλτα....αυτο το κινητο δε γουστάρω να το ξεπαρθενέψω χα χα ...για τέτοια έχω το galaxy. Ρε παιδιά ...αυτηη μπαταρία απο το Atrix.....ποσες μερες κρατάει?....΄θελω να τελειώσει να το φορτίσω και δε τελειωνει η μαμημένη!

Αρα κυκλοφορει επισημα νεο firmware! Μηπως ειναι η 2.3.6? Παντως ο ελεγχος για αναβαθμιση δεν μου εδειξε κατι ουτε μεσω MSU ουτε ΟΤΑ…

Sony logo.gif

Το δικό μου είναι αγορασμένο στην Ελλάδα (Public) και τρέχει Android 2.3.4 με αριθμό έκδοσης 4.5.2A-74_OLE-31.1

• The title was changed to Motorola ATRIX