Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν το ξεκλειδώσεις είσαι υποχρεωμένος να φοράς custom ROM γιατί με την stock έχεις μόνο 380 ΜΒ RAM. Υπαρχει και το κουσούρι με την ένδειξη "unlocked" που εμφανίζεται υποχρεωτικά και τσιρίζει ότι δεν έχεις πλέον εγγύηση...οπότε...ούτε θέλω να ξανακούσω για χακιές σε μιά συσκευή που "φυσάει" από τη μάνα της. Επίσης, όπως προανέφερα, η έλλειψη Ελληνικής γλώσσας στο μενού των custom ROM's μπορεί να προβληματίσει αρκετά μέλη του φόρουμ.

Tα ΜΒ RAM μπορει να λυθει με φλασάρισμα αλλου kernel. Μπορεις δηλαδη να εχεις μια ROM μαμα, βελτιωμένη στα σημεια. Αλλα συμφωνω, αν δεν εχει καποιος συγκεκριμενες απαιτησεις, δεν χρειαζεται να φλασαρει κατι αλλο.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1168082

EDIT: To πρόβλημα της RAM των 380 ΜΒ μετά το ξεκλείδωμα του bootloader λύθηκε μόνο με το κατέβασμα και φλάσάρισμα της stock ROM που φορούσε το κινητό! Ο bootloader ξανακλειδώθηκε, το unlocked δεν ξαναεμφανίζεται στο ξεκίνημα και να μου κοπούν και τα δύο χέρια αν το ξανασκαλίσω το υπέροχα εργοστασιακό κινητό!!!

εσυ φιλε απο που κατεβασες την στοκ ρομ?

δεν ειναι τπτ να φλασαρουμε ενα κερνελ, και δεν εχει νοημα να δωσεις ενα σκασμο λεφτα για να σε καθυστερει το bloatware.
All it takes is a swipe...

Κάπου μέσα στο XDA την βρήκα. Ονομάζεται...

1FF-olympus_emara-user-2.3.4-4.5.2A-74_OLE-26-release-keys-signed-NonEFIGSRetail-EU.sbf (Γουγλάρισε το και θα την βρείς)

Mετά το πέρασμα, κατέβασε μόνο του μια αναβάθμιση 45ΜΒ και αφού την εγκατέστησε, έγινε ίδιο ακριβώς με το "ελληνικό".

Στο thread που παρέθεσα με τα παράπονα για τη μειωμένη RAM, διίστανται οι απόψεις για το αν το φλασάρισμα του kernel επιλύει το πρόβλημα. Οσοι δεν έχετε πάρα πολύ μεγάλη φαγούρα για πείραγμα και γιά custom ROM, που επαναλαμβάνω ότι δεν είναι καθόλου απαραίτητη για ενα "μαμίσιο" τούρμπο κινητό, μην το πειράζετε καθόλου! Ασπρισαν τα μαλλιά μου!

1FF-olympus_emara-user-2.3.4-4.5.2A-74_OLE-26-release-keys-signed-NonEFIGSRetail-EU.sbf.gz αυτην μαλον λες φιλε μου

και πως την περασες? σορρυ για το ζαλισμα!

Edited by couros1

Mε RSD Lite 5.5.

Το .gz είναι κατάληξη αρχείου συμπίεσης και το αποσυμπίεσα με WinRAR. Το .sbf είναι αυτό που φλασάρεις. Κάνει αρκετή ώρα.

Τα ίδια έπαθες;;;

εχω custom rom αλλα σε περιπτωση αναγκης να γυρισω σε στοκ! σ ευχαριστω πολυ!

Παίζει βάση για τις γρίλιες του αερισμού στο αυτοκίνητο που να χωράει το κινητό με θήκη σιλικόνης; Αυτό για μένα είναι το ιδανικό.

Εσύ τι βάση έχεις;

Για αμάξι έχω το επίσημο Motorola Atrix Vehicle Car Dock Mount κολλάει παντού στο καντράν, περιστρέφεται, έχει έξοδο μουσικής και φόρτισης και ΝΑΙ χωράει το κινητό μαζί με τη θήκη του (όχι όμως καμία χοντρή hard θήκη, έχω αυτήν τη διάφανη,ημίσκληρη και slim.

Για ποδήλατο πήρα SlipGrip 1" κι επειδή θέλω το GPS συνεχώς αναμμένο με τέρμα φωτεινή οθόνη και μουσική μαζί (!) πήρα και μια τρομερή εξωτερική μπαταρία 5000mAh που το κρατάει αναμμένο και δυνατό για μπόλικες ώρες.

Όσο για τη συζήτηση για τις custom rom

είπαμε για έναν που έχει μια έστω μικρή σχέση με υπολογιστές

είναι πολύ έυκολο να βάλει μια άλλη ρομ κάνοντας το κινητό αγνώριστο.

Φυσικά εάν η λέξη αγνώριστο φοβίζει κάποιους :cry::cry:, δεν χρειάζεται να πειράξουν τίποτε. Θα έχουν ένα αρκετά καλό κινητό που όμως θα βαρεθούν γρήγορα :X:X H HTC και η apple βγάζουν κινητά που από τη μάνα τους δεν τα βαριέται ο κοσμάκης...

μια χαρα τα βαριεσε τα HTC και ειδικα τα μηλα, γιατι το λες ομως αυτο?
All it takes is a swipe...

μια χαρα τα βαριεσε τα HTC και ειδικα τα μηλα, γιατι το λες ομως αυτο?

προσωπική συνήθεια, αλλάζω ρομ 2-3 φορές το μήνα, όσο τέλεια και νάναι, ο αέρας της αλλαγής δίνει νέα πνοή.

Να ναι καλά το titanium, η πρώτη εφαρμογή που αγόρασα!

παιδια ειναι δυνατον με tegra2 cpu να μην παιζει με τον μανισιο player 720p?!!! απο youtube?!!! ακομα και με dice player που κατεβασα δεν ειναι απολυτα ομαλο! δεν εβαλαν drivers?!!

ακομα και το galaxy s παιζει νερο οτι 720 αρχειο του βαλεις μεσα!! ακομα και mkv!προβλεπεται καμια βελτιωση στο τομεα multimedia?

είναι θέμα codecs, Ούτε τα windows παίζουν 720p-mkv δίχως codecs.

Δοκίμασε MX video player +Armv7 codecs ή vPlayer +vplayer codec 1.2.0 και παίξε με hardware acceleration στο video αλλά software decoding στο audio!

Εμένα δυσκολεύεται στο 1080p όταν πρόκειται για H264 (mpeg2 το παίζει !) , στο 720p δεν κολλάει διόλου, και με multiple audio και με υπότιτλους. Όλα αυτά χωρίς overclock

Edited by orfeas76

Λάθος άτομο βρήκες!! Εγώ μόνο θετικά θα σου πω!! Έψαξα μήνες να βρω το καταλληλότερο και πιστεύω το βρήκα.

Η μπαταρία κρατάει 24ώρες με αρκετή χρήση, η κάμερά του δε λέει τίποτε,δες φωτο[ATTACH]23730[/ATTACH] από τις μετριότερες στην αγορά.

• Έχει την τέλεια διάσταση 4'', ούτε παντόφλα, ούτε λιλιπούτειο, πολύ μακρόστενο όμως ώστε μεγαλώνει το πληκτρολόγιο οριζοντίως
  • έχει τεράστια ανάλυση 275ppi που χωράει ΠΟΛΛΗ πληροφορία στην οθόνη του
  • είναι διπύρηνο και με custom rom φτάνει στα 1.45GHz και πάει σφαίρα
  • έχει 1GB RAM, το θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για πολλές ανοιχτές εφαρμογές
  • έχει 2GB χώρο για εγκατάσταση εφαρμογών ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ επίσης
  • έχει 16GB εσωτερικό χώρο, παίρνει και 32GB κάρτα ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΣ!!
  • έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία που κυκλοφορεί σε android (1930 mAh)

Το χρησιμοποιώ καθημερινά για 10άδες χρήσεις

και δουλεύω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 345 εφαρμογές. ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΟΤΕ. (είχα κι άλλα android, ε?)

Τι να σου πω, για τα μοναδικά χαρ/κά το fingerprint sensor και το webtop μέσω HDMI τα χρησιμοποιώ καθημερινά

Για τη gorilla glass οθόνη που το χω στην κολότσεπη ένα χρόνο μαζί με κλειδιά και δεν έχει την παραμικρή γρατζουνιά

τό έχω με custom βάση στο ποδήλατο, στη μηχανή, στο αμάξι, στο σαλόνι

του χω κάνει πατέντα και διαβάζει στικάκια, σκληρούς δίσκους , ακόμα και απευθείας raw αρχεία από CF card reader.

Του χω περάσει το Eye-Fi και δέχεται αυτόματα όλες τις φωτό που τραβάει η μηχανή μου μέσω wifi !!

το κινητό είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις έως 600ευρώ. Δείξε μου εσύ ένα καλύτερο να στα συγκρίνω

- Είναι το τέλειο κινητό ???

- ΟΧΙ, είναι το τέλειο android !

Φιλε μου σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις αλλα απο ολα αυτα που μου γραφεις αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι η μπαταρια ειναι η μεγαλυτερη και σου κραταει 24 ωρες;:blink:

Σου λεω το galaxy s2 σαν μετρο συγκρισης

Για αμάξι έχω το επίσημο Motorola Atrix Vehicle Car Dock Mount κολλάει παντού στο καντράν, περιστρέφεται, έχει έξοδο μουσικής και φόρτισης και ΝΑΙ χωράει το κινητό μαζί με τη θήκη του (όχι όμως καμία χοντρή hard θήκη, έχω αυτήν τη διάφανη,ημίσκληρη και slim.

Ευχαριστώ για την απαντηση.

Πηρα μία universal Herbert Richter βάση για PDA η οποία μπάινει στις γρίλιες των αεραγωγών. Μια χαρά την κάνει την δουλειά του το πράγμα.

Για φορτιστή αυτοκινήτου έχω δει ότι αυτός της Samsung που έχω βγάζει κάτι m.Ampere λιγότερα από αυτά που έχει ο φορτιστής του κινητού της Motorola και το έχω βάλει πάνω. 2 μέρες κανένα θέμα. Λογικά θα παίζει κανονικά. Έχει κανείς κάποια πληροφορία πάνω σε αυτό για μή συμβατότητα?

Από την Παρασκευή που το έχω και το έψαξα λιγάκι δεν έχω να του βρω ψεγάδι, εκτός της κάμερας που αν και 5mp είναι μέτρια, όλα τα άλλα καλά. Το λειτουργικό δεν έχει πολλές επιλογές όπως μιας custom rom, είναι όμως σταθερότατο και χωρίς lag ή FC.

Στην Gingermod που προαναφέρεσαι κάποιος φίλος σε προηγούμενα ποστ έχουν παρατηρηθεί ατέλειες και προβλήματα ή έιναι τόσο σταθερή όπως η μαμίσια? Υπόψιν ότι δεν κάνω χρήση του αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος.

:)

Edited by artsol

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Φιλε μου σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις αλλα απο ολα αυτα που μου γραφεις αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι η μπαταρια ειναι η μεγαλυτερη και σου κραταει 24 ωρες;:blink:

Σου λεω το galaxy s2 σαν μετρο συγκρισης

Είναι η μεγαλύτερη σε απόλυτο μέγεθος σε όλα τα android.1930mAh.

Η κατανάλωση εξαρτάται από τη ρομ, τη χρήση, τα services και χίλια δυό! Το galaxy sII έχει λιγότερα pixels να διαχειριστεί, δε ζορίζεται.

Το θέμα της μπαταρίας είναι από καιρό καμμένο χαρτί σε όλα τα smartphones.

Αν θες πλήρη εμπειρία android με ΟΛΕΣ τις λειτουργίες ενεργές συν multitasking συν μουσική συν πλοήγηση η μπαταρία τελειώνει σε 4ώρες.

Σε battery saver mode με οθόνη κλειστή και υποχρονισμένη cpu έφτασε τις 60ώρες!

Γενικά κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις σε όλα.

Για μένα το πιο ισορροπημένο είναι το atrix. Τα έχει όλα ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

Sent from Motorola Atrix using Tapatalk

είναι θέμα codecs, Ούτε τα windows παίζουν 720p-mkv δίχως codecs.

Δοκίμασε MX video player +Armv7 codecs ή vPlayer +vplayer codec 1.2.0 και παίξε με hardware acceleration στο video αλλά software decoding στο audio!

Εμένα δυσκολεύεται στο 1080p όταν πρόκειται για H264 (mpeg2 το παίζει !) , στο 720p δεν κολλάει διόλου, και με multiple audio και με υπότιτλους. Όλα αυτά χωρίς overclock

ευχαριστω φιλε μου θα το δοκιμασω! αλλα μερικες φορες νοσταλγω το galaxy s2 ποθ παιζει τα παντα σαν το pc mou!

Eυχαριστώ για την απάντηση,θα με βοηθούσε αν θυμόσουν οταν ειναι ανοιχτό το τηλ.τι κάνει το λεντάκι,όσο για την μπαταρία και σε μένα με μέτρια χρήση κρατάει μια με μιάμιση μέρα άνετα δηλαδή περίπου 1 ώρα τηλ. 2-3 ώρες wifi, και 1-2 ώρες σκάλισμα γιατι ειναι και καινούριο κοσκινάκι.... αν το αφήσεις σχετικά ήρεμο πιστεύω θα βγάζει 2-3 μέρες εύκολα:shifty:

Τώρα φορτίζεται ανοιχτό και δεν ανάβει κανένα Led.

Εμφανίζεται, σε όσους εχουν cosmote, ολόκληρο το cosmote ή το κόβει σε cosmot?

Ποια app χρησιμοποιείται για να κλείνεται εφαρμογές και να εξοικονομείτε μπαταρία?

Και πληροφοριακά εγώ χρησιμοποιώ αυτή την εξωτερική μπαταρία της APC

"We don't inherit the land from our ancestors, we borrow it from our children"

Haida's saying

Τώρα φορτίζεται ανοιχτό και δεν ανάβει κανένα Led.

Εμφανίζεται, σε όσους εχουν cosmote, ολόκληρο το cosmote ή το κόβει σε cosmot?

Ποια app χρησιμοποιείται για να κλείνεται εφαρμογές και να εξοικονομείτε μπαταρία?

Και πληροφοριακά εγώ χρησιμοποιώ αυτή την εξωτερική μπαταρία της APC

Eμένα γράφει GR COSMOTE κανονικά. Εγώ χρησιμοποιώ της μαμάς-διαχείρηση εργασιων- το έχω βγάλει στην πρώτη οθόνη και απο εκεί κλείνω τις εφαρμογές.

Είχα βάλει την neutrino rom και είχα τεράστια κατανάλωση μπαταρίας στο idle.. έβαλα τη gingermod και δε μου δουλεύει το wireless internet!

Έχετε να προτείνετε κάποια της προκοπής;

Θα ξαναδοκιμάσω την neutrino μπας και μου ξέφυγε κάτι στις εφαρμογές. Ίσως και κάποιον άλλο kernel :/

Είχα βάλει την neutrino rom και είχα τεράστια κατανάλωση μπαταρίας στο idle.. έβαλα τη gingermod και δε μου δουλεύει το wireless internet!

Έχετε να προτείνετε κάποια της προκοπής;

Θα ξαναδοκιμάσω την neutrino μπας και μου ξέφυγε κάτι στις εφαρμογές. Ίσως και κάποιον άλλο kernel :/

Αν εννοείς το 3G , απλώς πρόσθεσε APN

Αν εννοείς το 3G , απλώς πρόσθεσε APN

Το πρόσθεσα, έκανα και restart και δεν έγινε κάτι :/

Πάτησες save?

προφανώς.. και το επέλεξα κιόλας :p :lol:

wind! το έχω ξαναβάλει ναι είχα και πριν ανδροειδές. ίσως να σκάλωσε με το Ics theme και τα custom fonts τι να πω.

εγώ χρησιμοποιώ wet dream πάντως και είναι σφαίρα με o/c kernel @1,45ghz. Τη χρειάζομαι γιατί έχει και το webtop!

• The title was changed to Motorola ATRIX